MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 6. sezon 9. bölümü ekrana kilitledi

The Walking Dead 6. sezon 9. bölümüyle ekranlara iddialı bir dönüş yaptı. ndrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi iddialı isimlerin yer aldığı The Walking Dead 6. sezon 9. bölümünde nefes kesen sahneler vardı.

Dünya çapında büyük bir ilgi gören The Walking Dead 6. sezon 9. bölümüyle ekranlara iddialı bir başlangıç yaptı. Zombilerin ortaya çıkışını ve sıradan insanların zombiye dönüşümünü anlatan kıyamet kurgusu The Walking Dead 6. sezon yeni bölümü ABD'de 14 Şubat Pazar günü Türkiye'de ise 15 Şubat Pazartesi gecesi izleyici karşısına çıktı Peki başrollerinde Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi iddialı isimlerin yer aldığı The Walking Dead 6. sezon 9. bölümünde neler yaşandı?

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 9. BÖLÜM ÖZETİ

The Walking Dead 6. sezon 9. bölümünde hayatta kalmayı başaranlar için yeni bir savaş başladı. Jeffrey Dean Morgan tarafından canlandırılan Negan'ın katılmasıyla heyecan seviyesi daha da yükselten diziye ayrıca Alicia Witt, Xander Berkeley, Tom Payne gibi isimler de dahil oldu. Xander Berkeley, Gregory rolü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Greorgy'nin çizgi romandaki aksiyonlarını The Walking Dead'e direkt taşıması durumunda Rick'i çok karanlık günlerin başlaması, birilerinin zehirlenmesi ve ihanetlerin yaşanması bekleniyor.The Walking Dead 6. sezon son bölümünde gözünden vurulma sahnesi ise nefes kesti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler