MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk kızı Elif Çelik Playboy'un Playmate'i oldu

Bir yıl önce Playboy'a kapak olmak istediğini belirten Elif Çelik hayallerini gerçekleştirdi. Türk kızı Elif Çelik Playboy'un Slovakya edisyonunun Mart ayı sayısına kapak olmayı başardı. Elif Çelik'in şimdiki hedefi Amerika'da Playmate olabilmek.

Türk kızı Elif Çelik'in hayalini gerçekleştirdi, şimdi yeni hedefler peşinde! Dünyaca ünlü erkek dergilerinden olan Playboy'a Playmate olmak istediğini daha önce dile getiren Elif Çelik, bunu başardı. Elif Çelik, Playboy dergisinin Slovakya edisyonunun Mart sayısına Playmate oldu. Elif Çelik'in şimdiki hedefi ise Playboy'un Amerika edisyonunda Playmate olmak.

Playboy'a kapak olarak bir anda dikkatleri üzerine çeken Elif Çelik, bir yıl önceki röportajında, "Bir Türk kızı Playboy'a kapak olacaksa o benim" demişti.

Elif Çelik dediğini yaptı ve Playboy'un Slovakya edisyonunun Mart ayı Playmate'i olarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Slovakya'nın başkenti Bratislava'da düzenlenen Playmate partisine de katılan Elif Çelik ülkenin en çok konuşulan kadını haline geldi.

Fotomodelliği yurtdışında devam eden Elif Çelik, Playboy kızı olmasıyla ilgili sorulara, "Slovaklar Türk olduğum ve fazlasıyla vahşi göründüğüm için beni kapak yapmak istediler. Hedefim ve rüyamdı Playmate olmak. Bunu Avrupa'da gerçekleştirdim, hedefim Amerika'da Playmate olmak" şeklinde yanıt verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler