MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Turkcell Yıldız Tilbe reklamını kaldırdı, işte nedeni

Turkcell'in 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı Yıldız Tilbe reklamı Musevi cemaatinden gelen tepkiler üzerinden Turkcell'in internet sitesinden ve resmi Youtube kanalından kaldırıldı.

Turkcell geçen yıl Kubat'la hazırladığı 14 Şubat Sevgililer Günü reklamının ardından bu yıl aynı çalışmayı Yıldız Tilbe ile gerçekleştirdi. Yıldız Tilbe reklamı özellikle gençler arasında büyük ilgi görürken, Turkcell reklamı kaldırdı. Turkcell'in Yıldız Tilbe reklamını kaldırmasında Musevi cemaatinden gelen tepkiler etkili oldu.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, daha önce Twitter'dan Yahudiler hakkında sözleri nedeniyle Musevi cemaatinin tepkisini çekmişti. Sevilen şarkıcı Temmuz 2014'te Twitter'da "Allah, Hitler'den razı olsun bunlara az bile yapmış ne kadar haklıymış adamcaz" ve "bu Yahudilerin sonunu gene müslümanlar getiricek Allahın izniyle az kaldı azz" mesajlarını paylaşmıştı.

Tilbe'nin bu sözleri sonrasında Turkcell tarafından gnctrkcll'liler için hazırladığı Yıldız Tilbe'li Anti-Sevgililer Günü şarkısı hem Turkcell'in sayfasından, hem de Youtube kanalından kaldırıldığı görüldü. Videoyu yeniden izlemek isteyenler, aradıkları videoya ulaşmayı başaramadı.

İşte Turkcell'in Yıldız Tİlbe reklam videosu:


Vitrin

En Çok Aranan Haberler