MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ulan İstanbul son bölümde Greta ortalığı karıştırdı

Ulan İstanbul 30. bölümde Greta'nın (Wilma Elles) Karlos'a yakınlık göstermesi ortalığı karıştırdı. Nevizadeler Ulan İstanbul son bölümde bir yandan Firuz'un isteklerini yerine getirirken, diğer yandan ondan kurtulmanın yollarını aramaya başladı.

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Ulan İstanbul son bölümü sevenleriyle buluştu. Bu bölüm yeni gelişmeleri de beraberinde getirdi. Her hafta farklı isimlerin katıldığı Ulan İstanbul son bölümüne bu hafta Wilma Elles katıldı. Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım gibi oyuncuların rol aldığı dizide Elles, Almanya'dan gelen ve kuryelik yapan 'Greta' karakterini canlandırdı. Greta'nın Karlos'la ilgilenmesiyse ortalığı fena halde karıştırdı. Ulan İstanbul 30. bölümü 19 Ocak Pazartesi akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

Ulan İstanbul son bölümde kızının Firuz'a baba dediğini öğrenen Kandemir'in hayatı altüst oldu. Son anda kaçmaktan vazgeçen Kandemir'i yalnız bırakmayan ekip, bu sefer de Kandemir abileri için mahalleye geri döndü. Kandemir ve çetesi bir yandan Firuz'un işlerini yaparken bir yandan da ondan kurtulmanın çarelerini aramaya başladılar. Ceyhun'dan aldığı cevapla rahatlayan Şehriban, Derya ile ilgili vicdan azabı duydu. Ceyhun ise Nevizadeler 'in yalanlarını yakaladıktan sonra bambaşka birine döndü. Kimseye bir şey belli etmeyen Ceyhun ekipteki herkesi yakın takibe aldı.

Nevizadeler'e sürpriz bir misafir geldi. Gelen bu misafir ortalığı karıştırdı. Ulan İstanbul 30. bölümde Firuz'un verdiği yeni görevle Nevizadeler, Almanya'dan gelen kanun kaçağı Greta'yı evlerinde misafir etmek zorunda kaldılar. Greta'nın geldiğini öğrenen Maşuka'nın kıskançlık krizi tutar, ortalık fena karıştı. Ancak Greta Kandemir'den çok Karlos'a ilgi gösterince işler iyice karıştı. Emniyette ise hareketli dakikalar yaşandı. Ulan İstanbul son bölümde bir türlü Firuz'a ulaşamayan emniyet yetkilileri, adını Hayalet koydukları dolandırıcıyı yakalamak için özel bir operasyon başlattılar. Uslu durmayan Greta yüzünden çetenin başı büyük belaya girdi. Üstelik Ceyhun ile Esra da Kandemir ve çetesinin adım adım peşlerindeydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler