MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Ütopya'da kim elendi' sorusu dejavu yaşattı

Ütopya son eleme gecesi 24 Temmuz Cuma akşamı yaşandı. Gergin gecede 'Ütopya'da kim elendi?' sorusu yanıt bulurken ikinci kez elenen isim Ütopya yarışmacılarına ve ekran başındakilere dejavu yaşattı.

Yayınlandığı her bölümle olay yaratan Ütopya'nın 24 Temmuz akşamı ekrana gelen bölümünde elenme heyecanı yaşandı. Ütopya'dan gitme adayı olan 4 kişi vardı ve bu adaylar içerisinden gidecek ismi internet üzerinden yapılan oylama belirleyecekti. Peki, o 4 adaydan kim Ütopya'ya veda etti, eleme gecesinde neler yaşandı? Ekranların farklı ve olaylı yarışma programı Ütopya'da elenmek üzere ismi verilenler; Kurretülayn, Meral, Raşit ve Pınar'dı. Bir hayli çekişmeli ve gergi geçen Ütop'ya eleme gecesinde, halktan yeteri kadar destek alamayarak yarışmaya veda eden isim Pınar oldu. Böylece Pınar, hayallerine ve Ütopya'ya ikinci kez veda etmiş oldu.

SERAYI KALDIRDILAR

Pınar'ın elenmesinden sonra Semih ve aynı yolda ilerlediği arkadaşları birer birey uyumaya giderken bireyseller ise bahçede sohbet etmeye devam etti. Semih'in ortalardan kaybolmasının ardından, Bahadır harekete geçerek serayı Ütopya'nın dışına taşıdı. Bu olay Ütopya'daki gerginliğin artmasına neden olurken, Murat ve Semih bireysellerin bu tavrına nasıl bir karşılık vereceklerini tartıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler