MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalan Dünya dün akşam ekranlara veda etti

Ekranların sevilen komedi dizisi Yalan Dünya dün akşam yayınlanan bölümüyle final yaptı. Yalan Dünya finali dün akşam 23.00'de izleyici karşısına çıktı. Finalde Deniz Şehmuz'a baba diye hitap etti.

Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Yalan Dünya dün akşam final yaptı. Altan Erkekli, Hasibe Eren, Füsun Demirel, Gülse Birsel, Olgun Şimşek, Beyazıt Öztürk, Sarp Apak, Öner Erkan, Bartu Küçükçağlayan, Gupse Özay, Gönül Ülkü, İrem Sak ve Okan Çabalar ve pek çok ismin oynadığı dizi dün akşam ekranlara veda etti. 90. bölüm ile Yalan Dünya final yaptı.

Veda yemeğinde pek çok ünlü isim buluştu

Yalan Dünya ekibi, önceki gün akşam saatlerinde Nişantaşı'ndaki Sofa Otel'in üst katında hizmet veren Frankie'de buluştu. Ev sahipliğini Gülse Birsel'in yaptığı geceye Gupse Özay, İrem Sak, Okan Çabalar, Azra Akın, Sarp Apak, Nil Karaibrahimgil-Serdar Erener, Sertab Erener ve Halil Sezai katıldı. Doğan TV Holding CEO'su İrfan Şahin de Yalan Dünya ekibini yalnız bırakmadı. Gecede Sertap Erener, Halil Sezai, Model grubunun solisti Fatma Turgut şarkı söyledi.

Yalan Dünya final bölümü dün akşam saat 23.00'de Kanal D'de ekrana geldi. Final bölümünde yine keyifli anlar yaşandı. Bu bölümde Kocabaş Ailesi'nin kadınlarını yemeklerle tavlayan Deniz, Şehmuz'un da gönlünü yapmak için bir şeyler düşünürken, fikir Rıza'dan gelecek. Rıza'nın fikrini benimseyen Deniz de Şehmuz'a amca yerine baba demeye başladı. Baba kelimesi Şehmuz'un hoşuna giderken Deniz'i bir sürpriz bekledi. İzmir'den dönmesini beklemediği babası Timur'un gelişi ortalığı karıştırdı. Timur'un yanında Şehmuz'a baba diye hitap edemeyen Deniz zor zamanlar geçirdi. Bunu fark eden Vasfiye de Deniz'in hayatını daha da zorlaştırdı. Askerlik yapmamak için okula dönen Orçun'un puanı Ebelik ve Hemşirelik Yüksek Okulunu tutması ailede dehşetle karşılandı. Etrafı güzel kızlarla çevrili Orçun ise bu durumdan oldukça memnun kaldı.

Yalan Kafe'de siyahi bir kızın yüksek ateş sebebiyle bayılması ebola krizine neden oldu. Kızla temas halinde bulunan Bünyamin ve Tülay kendini eve kapatarak karantinaya aldı. Tülay'ın ebola olduğunu düşünen Selahattin de Tülay'dan kaçmak için elinden geleni yaptı.Kıskançlığından Orçun'u hemşirelik okulundan vazgeçirmek isteyen Eylem onu bölümden soğutmanın bir yolunu buldu.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler