MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zengin Kız Fakir Oğlan 123. bölümde düğün yarım kaldı

Ekranların pazar eğlencesi Zengin Kız Fakir Oğlan 123. bölümü ile yine keyifli sahnelere imza attı. Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümüne Rüyam ve Sarp'ın düğün öncesi yaşadıklar aksilikler damga vurdu. Rüyam düğün öncesi kaçırıldı.

TRT 1 ekranlarının uzun soluklu dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan 123. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümü 19 Nisan Pazar akşamı yayınlandı. Sarp ve Rüyam'ın yılan hikayesine dönen evlilikleri, Nurhan'ın sakarlıklarıyla izleyicilerini güldüren Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümünde yine olaylar arka arkaya geldi. Rüyam ve Sarp'ın düğünü öncesi aksilikler aksilikler eksik olmamış gibi bir de Rüyam kaçırılınca işler karıştı.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 123. BÖLÜM ÖZETİ

Rüyam ve Sarp'ın düğünün öncesi ardı ardına aksilikler yaşandı. Gelinlik önce yırtıldı, sonra da kayboldu. Nurhan, Kemal Bey ve Sarp gelinliğin peşine düşünce başlarına olmadık bir bela açıldı! Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Rüyam tam da düğün öncesi kötü adamlar tarafından kaçırıldı. Rüyam'ın kaçırıldığını öğrenen aile büyük bir panik yaşadı! Rüyam kurtulabilecek miydü? Rüyam ve Sarp evliliği ertelendi mi ya da hiç mi gerçekleşmedi? Zengin Kız Fakir Oğlan 123. bölümü tüm bu soru işaretlerine yanıt olacak eğlenceli sahneleriyle 19 Nisan pazar akşamı ekrana geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler