MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alexandra Stan Türkiye'ye geliyor

Dünyaca tanınan Romanyalı genç Pop yıldızı Alexandra Stan, Kasım ayında Ankara ve İzmir'de vereceği konserler için Türkiye'de..

Alexandra Stan 2011 yılında çıkardığı; Rusya, Ukrayna, İtalya, Fransa, Romanya,Türkiye, Litvanya, Almanya başta olmak üzere birçok ülkede yedi hafta boyunca bir numara olan "Mr. Saxsobeat" şarkısıyla hem dünya, hemde ülkemizde geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Şarkının klibi ise kısa zamanda youtube da üçyüz milyonu geçen rekor sayılabilecek izleyici sayısına ulaştı. "Mr Saxsobeat" şarkısının ardından çıkardığı "Lemonade", "Cliche (Hush Hush )" "All My People" ile gündemde kalan sanatçı, bu yaz ikinci albümün habercisi olan şarkılarını dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye'de yayınladı. Bu yaz ülkemizde iki ay arayla single olarak yayınlanan "Dance" ve "Cherry Pop" şarkı ile hayranlarına ulaşan Alexandra Stan, Kasım ayında iki farklı şehirde vereceği konser için Türkiye'ye gelecek.Konserlerinde, kasım ayında Türkiye'de Yeni Dünya Müzik etiketiyle çıkaracağı ikinci albümü "Unlocked" yeralan yeni şarkılarını seslendirecek. Ayrıca sevilen şarkılarına da yerverecek olan sanatçı, büyüleyici dans şovu ile unutulmayacak konserler verecek.

Alexandra Stan, ilk olarak 6 Kasım 2014 - Ankara/ Jolly joker vereceği konserin ardından, 7 Kasım 2014 İzmir- Oze Venue'de müzikseverlerle buluşacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler