MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demet Akalın Bodrum'da halk plajından locaya dönüş yaptı

Yaklaşık 10 gündür tatilini Bodrum'da eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile sürdüren Demet Akalın halk plajının ardından günlüğü 2 bin 500 lira olan loca'ya tekrar dönüş yaptı. Ramazan ayını ailesiyle Bodrum'da geçirecek Akalın, 'yaz ayını bin liralık locada geçirecek' haberleri üzerine fotoğraf paylaşarak 'Halk plajı tertemiz, Ben Gölcük kızıyım localarda büyümedik be yavrum' diyerek iddialara cevap ver

Demet Akalın ve Okan Kurt kızları Hira ile birlikte günlüğü 2.500 TL olan loca'da Bodrum tatilini sürdürüyor. Aile önceki gün X Beach'te görüntülenirken, Buggy'le de gün içerisinde denizde tur attılar.

Okan Kurt bir ara Hira'yı annesine emanet edip fly board yaptı. O anlarsa objektiflere böyle yansıdı. Demet Akalın geçtiğimiz günlerde Torba koyunda bir halk plajında görüntülenmiş 'bin liraya loca tuttu' iddilarına yanıt vermişti:


"Halk pilajı, kimse kimseye bakmıyor. Deniz tertemiz 'bin liraya loca tuttu' diyenlere selam olsun. Oh mis. Ben Gölcük kızıyım localarda büyümedik be yavrum"

Ünlü sanatçı Akalın gün içinde yeniden bir açıklama yaparak şunları söyleyerek haberlere yanıt vermişti:,
"Gittiğimiz her yerde bizi ağırlıyorlar. Üç ay boyunca Bodrum'dayım, bütün işlerimi buradan halledeceğim. Ramazan'dan sonrada Bodrum'dayım. Üç ay boyunca her gün bin lira verirsek, kazancımızı sahil kenarına yatırmış oluruz"

Vitrin


En Çok Aranan Haberler