MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Şallı ile Cem Yılmaz aşkı mazide kaldı

Ebru Şallı, iddialara göre Sinan Akçıl'ın bir türlü ısınamadığı Cem Yılmaz'la çıkıp kıskandırmak istedi. Bunu öğrenen ünlü komedyenin Şallı ile yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi.

Ebru Şallı ile Cem Yılmaz aşkları kısa sürdü. Yazın bomba aşkı olan Ebru Şallı ile Cem Yılmaz'ın beraberliklerinin bittiği öğrenildi. Hafta içi Tarkan konserine eski eşi Ahu Yağtu ile gelerek kafaları karıştıran Cem Yılmaz ile Ebru Şallı'nın aşklarının bitiş nedeni ise Sinan Akçıl'a dayanıyor. Ayrılık sonrası kendisine mektuplar yazan Akçıl'ın, Cem Yılmaz'ı sevmediğini bilen Şallı'nın, eski aşkını kıskandırmak için ünlü komedyeni koz olarak kullandığı konuşuldu.
AHU'SU YANINDA

-
Şallı'nın amacını öğrenen Cem Yılmaz'ın ise bu sebepten dolayı aşkını bitirdiği ileri sürüldü. İkilinin ayrılmalarındaki diğer bir iddia ise Tarkan konserine eski eşi Ahu Yağtu ile gelen Cem Yılmaz'ın tatil sorusuna 'Küçük şeylerden mutlu oluyoruz' demesi oldu. Çünkü Şallı ile tatil yapan Yılmaz'ın soruya böyle bir cevap vermesi ünlü mankeni kızdırmıştı. İkilinin barışıp barışmayacağı önümüzdeki günlerde belli olurken Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu ise bayram için soluğu Bodrum'da olan ünlü komedyenin yanında aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler