MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gamze Özçelik'i kızdıran soru

İstanbul Fashion Week'e katılan Gamze Özçelik - Mert Öcal çifti, basın mensuplarının, "Ufukta evlilik var mı?" sorusu üzerine gerildi.

Modellikle başlayan kariyerini oyunculukla sürdüren ve bu sezon 'Fatih' dizisinde rol alan Gamze Özçelik, önceki gün, kendisi gibi modellikten oyunculuğa transfer olan sevgilisi Mert Öcal ile birlikte İstanbul Fashion Week 2013 kapsamında düzenlenen bir defileye katıldı. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden ikili, "Geçmişte biz de podyumlardaydık. Buraya yeni nesil arkadaşlarımıza destek vermeye geldik" diye cevap verdi.

Bir gazetecinin, "Evlilik planları yaptığınız konuşuluyor. Ufukta evlilik var mı?" diye sorması üzerine ortam bir anda gerildi. Basın mensuplarıyla sohbet etmeyi bırakan Öcal, tepkisini "Özele girmiyoruz" diyerek dile getirirken, Özçelik koşar adımlarla gazetecilerin yanından uzaklaştı. İkilinin gergin halleri şaşkınlık yarattı.

Özçelik ve Öcal, yaz tatilinde anneleri ile birlikte tatile çıkmıştı. Bu tatilde Öcal, Özçelik'in Uğur Pektaş ile yaptığı evlilikten olma oğluyla yakından ilgilenmiş ve ikilinin evlenecekleri iddiaları ortaya atılmıştı.

GAMZE ÖZÇELİK - MERT ÖCAL

Vitrin


En Çok Aranan Haberler