MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülben Ergen formunu nasıl koruyor?

İki yıl önce Şeyda Coşkun'la 12 kilo veren Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde sahne aldığı Kıbrıs Elexus Hotel'in 'yaza merhaba' partisinde düzgün fiziğiyle göz doldurdu.

2 yıldan bu yana koruma programına devam eden Gülben Ergen'in özel bir beslenme düzenine uyduğu öğrenildi. O programa göre kırmızı eti sadece haftada iki gün tüketen, diğer günlerde hurma, zeytin ve salatayla beslenen Ergen'in sürpriz bir projeye imza attığı da ortaya çıktı; ünlü şarkıcı "Dadı Mutfakta" adlı küçük bir paket yemek servisi kurdu.

Gülben Ergen geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajında formunu nasıl koruduğunu şu şekilde açıklamıştı:
Kilo vermek, sigarayı bırakmaya karar vermek gibi önemli ve radikal bir karar. Bu konuda 4-5 aydır özenli ve kararlıyım. Fazla kilolarım, taşıdığım yüklerdi. İstediğim gibi giyinememekten ve örtmek zorunda olduğum fazlalıklarımın bende yarattığı stresten kurtulmaya karar verdim. Şeyda Coşkun'la çalışmaya başladım.

Nasıl uyguladınız?
Sabah, öğlen ve tüm ara öğünlerde yiyeceklerimi Şeyda paket paket yolluyor. Sistemi bu ve uymamak elde değil. Evde yapılan hiçbir şeyi yemedim. Sadece onun yolladıklarıyla 11 kilo verdim.

Halen Erhan Çelik'le evli olan Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan'dan Atlas, Ares ve Güney adında 3 erkek çocuğu bulunuyor. Erhan Çelik'in de Erhan Kayra Çelik adında bir oğlu bulunuyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler