MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kim Kardashian 'altın' gibi parladı

ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian Paris Moda Haftası kapsamında dün gece katıldığı Balmain partisinde adeta altın gibi parladı.

Eşi Kanye West ve ablası Kourtney Kardashian'la birlikte önce defileyi izleyen Kardashian, akşam da Balmain partisinde boy gösterdi. Şov yıldızı giydiği parlak renkli elbiseyle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Defilede tamamen örgüden yapılmış ve transparan detaylı bir tulum giyen Kardashian, görünümünü omuzlarına düşen, dökümlü bir hırka ile tamamladı. Asimetrik kesimli parıldayan elbisenin, Balmain'in 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonuna ait bir markanın olduğu öğrenildi.

Kendi tasarım markası bulunan ve modaya olan ilgisiyle bilinen rap şarkıcısı Kanye West ise eşinin aksine, geceye oldukça sade bir kıyafetle katılmayı tercih etti.

Defileye ablası Kourtney Kardashian ve annesi Kris Jenner ile katılan Kim Kardashian'ın tamamı fileden oluşan cesur kıyafeti gecenin ilgi odağı oldu.

İçine giydiği ten rengi sütyen ile 'çıplaklık hilesi' yapmayı da ihmal etmeyen Kardashian, tulumda bulunan büyük delik detaylarıyla kıvrımlı vücüdunu ve düz karnını gözler önüne sermekten de çekinmedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler