MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Serenay Sarıkaya'nın yeni partneri: İlker Kaleli

Birlikte oynadıkları bir reklam filminin ardından aşk yaşamaya başlayan Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya için şu an her şey yolunda gitse de, reklam filminin ikilinin aşkı yüzünden arka planda kalması markanın hoşuna gitmedi. Bunun üzerine yeni partner çalışmalarına başlayan firma İlker Kaleli ile anlaştı.

Önceki akşam kuaföründen çıkarken görüntülenen Sarıkaya yeni partneri hakkında şunları söyledi; 'İlker ile ilgili bir şey söylemem şu an doğru olmaz ama hayırlı olsun' dedi.

En son Poyraz Karayel dizisiyle ekranlarda kendini gösteren Kaleli'nin reklam filmlerinde Serenay Sarıkaya'ya eşlik edecek olması Kerem Bürsin'i kızdırmış.

Uzun süredir Kerem Bürsin'le aşk yaşayan Serenay, 21 Ekim'de vizyona girecek ve başrolünü Nejat İşler'le paylaştığı 'İkimizin Yerine' adlı filmin de heyecanını yaşıyor. Bürsin ise bu aralar işten yana şanssız...İkilinin birlikte reklamında oynadığı kot markasıyla, Bürsin'in yollarını ayırdığı konuşuluyor. Hatta birlikte rol alacakları dizi projesi de rafa kalktı.

Şu sıralar şansızlık yaşayan Bürsin, aşk hayatında aradığı mutluluğu buldu. Uzun süredir tatil yapan ikili Türkiye'ye döndü. Tenis oynamaya hazırlanan Sarıkaya, sevgilisinin kapüşonlusunu giyerek ayna pozu çekti ve fotoğrafa; "sevgili kapüşonlusu gibisi yok" notunu düştü. Instagram'da yaklaşık 4 milyon takipçisiyle, Türk ünlülerin birçoğunu geride bırakan Sarıkaya'nın son paylaşımı da 100 binden fazla beğeni aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler