MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 48. bölümde dokunulmazlık oyununu Gönüllüler mi, Ünlüler mi kazandı?

Survivor'ın dün akşam ekrana gelen 48.bölümünde Ünlüler ve GÖnüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Peki dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Detaylar haberimizin içinde...

Survivor dün akşam 48. bölüm ile ekrana geldi ve ünlüler-gönüller arasında dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Survivor dokunulmazlık oyunu ile bir takım eleme için ilk adayın belirlendiği konseye katılmaktan kurtuluyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım konseye giderek kendi takımlarından elenmesini istediklri birinin ismini ilan ediyorlar. Eleme için en çok oy alan kişi ilk eleme adayı olarak ilan ediliyor.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
17 Nisan tarihli Survivor 48. bölümde dokunulmazlığı çekişmelği bir oyun sonunda ünlüler takımı kazandı ve konseye katılmaktan ve takımdan birini kaybetmekten kurtuldular. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar ellerindeki yastıklarla karşılarındakini düşürmeye çalışyılar. Dokunulmazlık oyununun başlangıcında iki takımın oyuncuları birer birer rakiplerini düşürmeye başladılar ve oyun boyunca da fark çok açılmadı ve son yarışmacılara gelindiği durum 8-8 idi. Son kısımda Yatttara ile Serkan karşı karşıya geldi ve bu karşılaşmayı Yattara kazanınca dokunulmazlık oyununun galibni ünlüler oldu.

KONSEYDE İLK ELEME ADAYI BELİRLENDİ
Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanınca gönüllüler stresli konsey aşamasına geçtiler. Konseyde gergin geçen oylama sonrasında ilk eleme adayı Gizem Kerimoğlu oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler