MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşlar İyidir 6. Bölüm Fragmanı

Show TV'nin yeni dizisi Arkadaşlar İyidir 6. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.

Show TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Arkadaşlar İyidir 5. bölüm dün akşam yayınlandı. Arkadaşlar İyidir'in dün akşam yayınlanan bölümünde Eren ve Seda arasında geçen konuşma Seda'yı alt üst edti. Arkadaşlar İyidir' de bu hafta ortalık karıştı. İşte detaylar...

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Devrim Özder Akın, Ece Dizdar ve Emre Karayel gibi oyuncuların r aldığı Arkadaşlar İyidir'in 6. bölümü fragmanı yayınlandı.
-ARKADAŞLAR İYİDİR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

-
Eren'in kardeşinin reklamlarda oynaması, Eren'i çıldırtır. Bunu televizyonlarda gören babası Hayri ise eve geri döner. Eren babası Hayri'yi evde görünce çocukluk kabuslarıyla yeniden yüzleşmek zorunda kalır.

Diğer taraftan Seda babasını Yasemin'le sarılırken görür ve dünyalar başına yıkılır. Gizem ise Yasemin'in oğulları Alkın için düzenledikleri doğum günü partisinde garsonluk yapar ve gizlice Salih'in fotoğraflarını çeker. Bu sırada Yunus'un babası rahatsızlanmıştır ve bu yüzden Yunus memlekete dönmek zorunda kalır. Bu olanlardan kaçmak isteyen Seda ise Yunus'u yalnız bırakmak istemez ve onunla birlikte İzmir'e gider. Yunus'u burada şoke olacağı bir sürpriz beklemektedir.

Merve ise hipodromda tanıştığı Eren'in arkadaşı Arda'yla arayı iyice ısıtır. Eren, eve dönen babasını uzaklaştırmakla uğraşırken, canı bir de Seda'nın Yunus'la beraber gitmesine sıkılır. Gizem ise Seda'yı gerçekleri annesi Ayşe'ye anlatması için ikna etmeye çalışır.

Babasına toplu bir miktar para verip göndermeye ikna ettiğini sanan Eren, eve döndüğünde babasını tekrar görünce öfkeden çılgına döner ve sert bir kavgaya tutuşurlar. Evi terk edeceği esnada, annesinin arkasından çevirdiği işleri anlatır ve kapıyı vurup çıkar. Bu sırada Seda, Eren'i arar ve yanına gider. Eren, Seda ile dertleşirken kendini onunla öpüşürken bulur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler