MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çifte Saadet 1. Bölüm Fragmanı

Çifte Saadet ilk bölümüyle 06 Şubat Cumartesi akşamı FOX TV ekranlarında...

***

FOX TV'nin yeni dizisi Çifte Saadet 1. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Cumartesi akşamı ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Çifte Saadet dizisi, kadrosu ve hikayesi ile şimdiden merak uyandırdı.

***
Başrollerini usta oyuncular Fikret Kuşkan, Şebnem Bozoklu ve Dolunay Soysert'in paylaştığı, yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği yepyeni dizi "ÇİFTE SAADET" Cumartesi akşamı FOX ekranlarında başlayacak.

***
Hikayesinin başlangıcı 2003 yılına uzanan Çifte Saadet, Konyalı mutlu bir çiftin hayatını ve büyük değişimlerini ele alıyor. Metin (Fikret Kuşkan) ve Perihan (Şebnem Bozoklu) genç yaştan beri arkadaş olan ve sonunda evlenip iki çocuk sahibi olan, iş bulma arzusu ile İstanbul'a gelerek küçük bir bakkal açıp kendilerine yeni bir hayat kuran bir çifttir. Hikaye Perihan'ın bir gün Bursa'ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan'ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan'ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin'in yeni eşi Hülya'dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner.

***
Her iki kadının aynı evde yaşamaya başlamasıyla birlikte birbirlerini evden kaçırmak için savaşmalarından ve Metin'in iki kadın arasındaki ızdırabından doğacak kimi zaman komik, kimi zaman hüzünlü hikayelerle sürüp gidecek olan "Çifte Saadet" Cumartesi akşamı FOX ekranlarında!

Keşfet


En Çok Aranan Haberler