MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evli ve Öfkeli 29. Bölüm Fragmanı

ATV'nin sevilen dizisi Evli ve Öfkeli son bölümüyle seyircileri ekrana kilitledi.

Başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi isimler yer alan Evli ve Öfkeli yepyeni bölümleriyle ATV ekranlarında.Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Evli ve Öfkeli 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte son detaylar...

-
EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Murat ve Esra, Yıldırım'a yakalandıklarından habersiz, birlikte geçirecekleri gece için plan yaparlar. Seray, Macit'in yeni ortağının İbrahim olduğunu öğrenince harekete geçerek Dilek'ten yardım ister. Seray'ın tek derdi ise İbrahim değildir. Cihan ile Deniz'i yüzleştirerek ilişkilerini açığa çıkarmayı hedefler. Dilek, Tarık'a güvenmeyerek hata yaptığının farkındadır. Engin'e ve Merve'ye rağmen affedilmek için çabalar. Mine, Cenk'in yaşadığı hayattan bunaldığını düşünmektedir. Letafet'in verdiği akıl ile hiç olmadığı bir kadın gibi hareket etmeye başlar. Yıldırım, Murat'a dost gibi davranırken bir yandan da kuyusunu kazmaktadır.

EVLİ VE ÖFKELİ HAKKINDA

Evli ve Öfkeli, 4 Ekim 2015 tarihinde atv'de başlayan dramatik televizyon dizisi. Dizinin yapımcılığını Süreç Film üstlenmektedir.Dizide intikam konusu anlatılmaktadır.

OYUNCULAR

Birce Akalay (Esra)

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

**Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

**

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak (Tarık)

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler