MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kördüğüm 7. Bölüm Fragmanı

Kördüğüm 7. bölümüyle 18 Şubat Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında...

***

Fox ekranlarının iddialı dizisi Kördüğüm bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kördüğüm 7. yeni bölüm fragmanı yayınlanı. Heyecanın hız kesmediği Kördüğüm dizisinin yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

***
Ayrı ayrı uçlardan bir araya gelen hayatların oluşturduğu koca bir Kördüğüm...
***
Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un yer aldığı 'Kördüğüm', her Perşembe günü saat 20.00'de FOX'ta. Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.
***
Zengin oyuncu kadrosuyla ekrana gelen 'Kördüğüm', karakterleri ve hayat standartları tamamen zıt olan iki farklı erkek ve idealist bir kadın arasında geçen hikayesiyle daha ilk bölümden izleyiciyi kendine bağladı.
***
İbrahim Çelikkol 'Ali Nejat' isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru 'Naz', Alican Yücesoy ise Otomobil tutkunu, hayalperest 'Umut' karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut'un, doktor Naz'ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.
***
Heyecanla beklenen yeni dizi 'Kördüğüm', 7. bölümüyle 18 Şubat Perşembe saat 20.00'de FOX'ta.
***
KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
***
Naz ile Ali Nejat'ı otomobilde birlikte gören Umut, şaşkınlık, kıskançlık ve hayal kırıklığı içindedir. Karas Holding'den, yerli otomobil yapma projesinin onaylandığı haberiyle Ali Nejat'ın ofisine giden Umut, intikamını Ali Nejat'ın geçmişi üzerinden alırken, Ali Nejat ise Umut'u geleceği ile vurur… Umut tarafından aldatılan Naz, bir karar vermek zorundadır. Neslihan, Naz'ı kıskanmaya başlamıştır. Feyza, Kaan'ı kaybettiği oğlu Barış sanmakta, ona iyice bağlanmaktadır. Ali Nejat ile Naz yaşanılanlardan sonra birbirlerine daha çok yaklaşmaktadır…

Vitrin


En Çok Aranan Haberler