MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

No:309 12.Bölüm Fragmanı

FOX TV'nin her bölümü farkı bir heyecana sahne olan dizisi No:309 dün akşam 11.bölümüyle ekranlara geldi. Merakla izlenen dizinin 12.bölüm fragmanı da bölüm sonrası yayınlandı. Yeni bölümde Lale ve Onur arasında kıskançlık krizi yaşanıyor. İşte No:309 yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

No: 309 yeni bölümde; Onur'un Lale'yi kıskanması aralarında bir inatlaşmanın başlamasına sebep olur.. Onur Lale'ye pahalı bir sürpriz hazırlar..Ama Lale'nin bu sürprize tepkisi hiç de beklediği gibi olmaz.. Bu arada Lale'nin iddiada kaybettiği yemeği hazırlamasının vakti gelmiştir. Evde baş başa hazırladıkları yemek onları yakınlaştırırken kınada Lale'yi güzel bir sürpriz daha beklemektedir..
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

No: 309 önceki bölümünde; Babaanne İsmet'in eve yerleşecek olması Lale ve Onur'u strese sokmuştur.. Aynı odada kalıp sürekli evli numarası yapmak zorunda kalacaklardır.. Bundan sıyrılmanın yollarını ararlar.. Bu arada düğün hazırlıklar tam gaz devam etmektedir. İsmet'in Onur ve Lale'yi yakınlaştırmak bir sürprizi daha vardır.. İkisini doğuma hazırlık kurslarına gönderir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler