MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şahane Damat 4. Bölüm Fragmanı

Star TV'nin yeni dizisi Şahane Damat, heyecanla beklenen 4. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Birbirinden komik olaylara sahne olan Şahane Damat 4. bölümde neler yaşanıyor? Melike ve Mehmet'in oyunu gerçeğe mi dönüyor? İşte Şahane Damat 4.bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Eğlencenin tüm hızıyla devam ettiği dizi Şahane Damat , Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Büyük bir heyecanla beklenen Şahane Damat 4.yeni bölüm fragmanında işler karışıyor. Şahane Damat 4.yeni bölüm fragmanında duygusal sahneler yaşanıyor.

ŞAHANE DAMAT KÜNYE

Yapım: Sinegraf
Yönetmen: Raşit Çelikezer
Senaryo: Ayeş Ferda Eryılmaz - Nehir Erdem

ŞAHANE DAMAT OYUNCU KADROSU

Melike: Burcu Özberk
Mehmet: Ali Ersan Duru
Peri - Diva: Nükhet Duru
Hayati: Erhan Yazıcıoğlu
Tahsin: Mesut Yılmaz
Cennet: Hande Kaptan
Engin: Anıl İlter
İlknur: Leyla Göksun
Remzi Dede: Köksal Engür
Kibar: Selen Uçer
Tufan: Mert Carim
Kazibe: Binnur Şerbetçioğlu

ANIL İLTER KİMDİR?

Anıl İlter, 3 Nisan 1981, İzmit'te dünyaya gelmiş Türk oyuncu ve sunucudur.

Anıl İlter, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Bir dönem profesyonel futbol oynamış, daha sonraki yıllarda sunuculuk ve oyunculuğa yönelmiştir.

İlter, önceleri reklam filmlerinde rol almıştır. Kuşdili oyunculuk merkezinden oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Ece dizisi için MedYapım tarafından ilk profesyonel oyunculuk teklifi gelmiştir. 2010 yılında Sedat rolü ile Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine katılmıştır. 2012 'ye kadar bu role devam etmiştir. Kahireli Palas, Kavak Yelleri, Gece Gündüz, Ölümsüz Kahramanlar dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında Üç Arkadaş dizisinde Mahir Türkmen karakterine hayat vermiştir. 2014 yılında Kızıl Elma dizisinde yer almıştır ve en son da 2015 yılında Ali rolü ile Kara Ekmek dizisinde oynamıştır.

2010 yılında Bir Avuç Deniz ve 2015 yılında Köstebekgiller: Perili Orman filmlerinde rol almıştır

Alabora, Ekmek Arası, FotoModo, Fazla Mesai, Cevap Sende gibi televizyon programlarının yanında birçok ünlü markanın özel programlarında sunuculuk yapmıştır. Şu sıralar kendi yapım firması olan Absürt Yapım'da yapımcılık yapmaktadır.

2009 yılında İpek İlter ile dünyaevine girmiştir, bu evlilikten Nil adında bir kızı vardır. İlter, koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler