MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete 10.Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Yüksek Sosyete 10.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Yüksek Sosyete dizisinin yeni bölümünde Kerem'in Cansu'ya gerçekleri itiraf etmesi her şeyi alt üst ediyor.

İTİRAF ZAMANI

Kerem'in Cansu'ya gerçekleri itiraf etmesini engellemeye çalışan Mert, talihsiz bir kaza geçirir. Mert yaşam ve ölüm arasında, Kerem vicdan azabıyla, Ece kaybetme korkusuyla boğuşurken aşk, tüm bunların üstesinden gelebilecek mi? Kerem ve Cansu'nun uzun zamandır bekledikleri an gelir, kimseden saklanmadan ilk randevularına çıkarlar. Ancak o gece de onları, unutulmaz anlar ve büyük itiraflar bekler. Diğer yandan Levent ise Süreyya'yı daha önce hiç görmediği bir dünya ile tanıştırır. Bu yeni dünya Süreyya'ya unuttuğu cesaretini hatırlatır.YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yalnızca bir gece... Kerem, Cansu'ya unutulmaz bir gece için söz verir ve sözünü tutar. İlk kez özgür bir gece yaşayan ikili birbirlerine sırılsıklam aşık olurlar ama sabah olduğunda gerçek dünyanın acımasızlığı onları karşılar. Ece, Mert'e karşı koymak için kendiyle bir savaş verir. Mert ise Ece'yi kazanmak için sıra dışı bir yol dener. Levent ve Bedia'nın yeni işbirliği sayesinde ise Levent, Süreyya'dan "evet" yanıtı almayı başarır.

Keşfet


En Çok Aranan Haberler