Ayar Bilezik Grami Haberleri

Sokakta yürürken altın dolu poşet buldu! Önce sahte sandı, kuyumcuya götürünce... Bakın altınlar nereden gelmiş

Batman'da apartman görevlisi, sokakta yürürken yol kenarında içinde altın bilezik olan poşet buldu. Apartman görevlisinin başta sahte olduğunu düşündüğü bileziklerin kuyumcuya götürmesiyle değerinin 256 bin lira olduğu ortaya çıktı. Apartman görevlisi, sahibini bulmak için altınları bulduğu yere gitti ve sahibine ulaşarak bilezikleri teslim etti. Altınların sahibi ise kızının, içinde altın olduğunu bilmeden yorganı balkondan silkelediğini, poşetin bu sırada düştüğünü söyledi.

Haber 2024-05-22 13:00:11

SON DAKİKA | Piyasaya 50 milyon TL'lik sahte altın süreceklerdi! Adana merkezli 4 ilde operasyon... Atölyede yakalandılar

Son dakika haberi: Adana merkezli 4️ ilde sahte altın operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “AYAR-3” operasyonuyla; piyasaya yaklaşık 50 milyon TL sahte altın sürmeye çalışan şüphelilerin yakalandığını duyurdu.

Haber 2024-05-18 16:02:42

Açık açık rüşvet isteyen polislere efsane ayar: Törenle böyle görevden alındılar!

Motorla dünyayı gezen bir turist Nijerya'da ilginç bir olay yaşadı. Nijeryalı polis tarafından durdurulan turistten polis tarafından rüşvet istendi. Yaşanan anlar turistin kafa kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerin kamuoyuna yayılmasının ardından Nijeryalı polisler tören eşliğinde görevden alındı. İşte o ilginç anlar!

Haber 2024-05-05 13:30:44

Mehmet Uçum’dan yüzde 50+1 mesajı: Ayar gelecek sinyali sonucu çıkarmaya çalışanlar boşuna uğraşmasınlar

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili yüzde 50+1 tartışmaları ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Hukuk Kurulu Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Uçum açıklamasında yüzde 50+1 kuralının devam edeceği mesajını verdi.

Haber 2024-04-18 16:12:58

Hem altın hem para! Dubai’de 24 ayar altından banknot basıldı: Her biri 0.1 gram altın ağırlığında

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai kentinde bir şirket, her biri 0.1 gram ağırlığında olan 24 ayar altın banknotları satışa sundu.

Finans 16-04-24 08:52

iPhone kamera sesi kapatma: iPhone'da kamera sesi nasıl kapatılır?

Apple tarafından tasarlanmış ve üretilmiş olan iPhone cihazların belli aralıklarla yeni modelleri piyasaya sürülmektedir. iPhone'larda yapılabilen birçok farklı ayar vardır. Kamera sesini kapatmak (deklanşör sesini kapatmak) da bu farklı ayarlardan biridir. Peki, iPhone'da kamera sesi nasıl kapatılır?

Haber 16-04-24 02:19

Adana'da dolandırıcılıktan yargılanan 2 sanığa 6 yıl 6'şar ay hapis

Adana'da kendilerini polis olarak tanıtıp bir kadının 3 bilezik, 400 dolar ve 2 bin lirasını aldıkları gerekçesiyle yargılanan 1'i tutuklu 2 sanığa, 6 yıl 6'şar ay hapis ile 400'er bin lira adli para cezası verildi.

Yurthaber 29-03-24 10:49

Yer: Ankara! Sedyeden düşüp ölmüştü: Eşinden 'ihmal' tepkisi! Sedyeye benzer bir hali yoktu, ayar yapıyorlardı

Ankara'da muayeneye götürüldüğü sırada sedyeden düşerek hayatını kaybeden 91 yaşındaki Muarrem Demir'in 82 yaşındaki eşi Meliha Demir, yaşanan elim kazada ihmal olduğunu ifade etti. Olay anında hastane görevlilerinin sedyeyle uğraştığını ifade eden Demir, "O yana bu yana uğraştılar. Sonra aşağı kafasının üstüne düştü. Hemen orada soluğu kesildi. Ağzında kan geldi." dedi. Kazanın diğer ayrıntıları da Demir'in ifadesiyle uyuşur nitelikte...

Haber 26-03-24 14:57

'Seçim öncesi gram altına talep patlaması var' Kuyumcular bile gram altına ulaşmakta zorlanıyor! Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırım amaçlı altın ve ziynet eşyası almayı düşünen vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Fiyatlar gündemdeki yerini korurken kuyumcular son dönemde özellikle bilezik konusunda yeni bir modanın çıktığını söyledi. Buna göre geniş ve gösterişli bileziklerin yerini zarif görünümü ve inceliği ile ajda model bilezikler aldı. Öte yandan gram altına talebin seçim öncesinde arttığı ifade edilirken kuyumcuların bile gram altına ulaşmasının zorlaştığı belirtildi.

Finans 23-03-24 16:00

Aracın her yerinden külçe külçe altın çıktı! Piyasa değeri tam 215 milyon lira

Van'da altın kaçakçılığına yönelik düzenlenen 'Ayar-2' operasyonunda bir aracın içerisinde yapılan aramada 88 kilogram yabancı menşeli kaçak külçe altın ele geçirildi. Operasyon sonucu piyasa değeri yaklaşık 215 milyon TL olan kaçak külçe altınlara el konuldu.

Haber 17-03-24 12:34

Altın yatırımcıları dikkat! 22 ayar gram altın için çarpıcı iddia! İslam Memiş tarih verdi: 'Üretimi yasaklanabilir...',

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçlarından altındaki gelişmeler takip edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten de dikkat çeken bir iddia geldi. Fiziki altına ilişkin daha önce de uyarılar yapan Memiş, 22 ayar 1 gram altının üretiminin durdurabileceğini söyledi.

Finans 27-02-24 11:14

Marketlerde yeni dönem! ‘Mış gibi’ olan ürünlere ayar geliyor: Etiketlerde artık o ifadeleri görmeyeceğiz

Tarım ve Orman Bakanlığı tüketiciyi yanıltan, kafasını karıştıran etiketlerİ mercek altına altına aldı. Marketlerde etiketlere standart getirecek adım atılıyor. ‘… Tadında’, ‘… lezzeti’, ‘... keyfi ” gibi ifadelerle ürün satılamayacak. Tüketiciyi yanıltan etiketler kullanılmayacak.

Finans 24-02-24 08:13

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, polislerle tartıştı! Haddini bileceksin, beni geçireceksin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görevli polislerle tartışan Ayar, "Haddini bileceksin be aslanlık yapmayın. Arkadaşım ben il başkanıyım. Ben bu mitingin sahibiyim, beni geçireceksin. Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ müsünüz? Nesiniz ya terbiyesizlik etmeyin" dedi.

Haber 18-02-24 18:44

Altın bilezik tatlısı tarifi: Altın bilezik tatlısı nasıl yapılır?

Adı son zamanlarda popülerlik kazandıktan sonra daha çok duyulmaya başlamış olsa da altın bilezik tatlısı geleneksel Türk tatlıları arasında yer alır. Kolay yapılışı ve az zaman içinde hazırlanıp servis edilebilmesi sayesinde pratik bir tatlı olarak da bilinir.

Yemek 09-02-24 16:29

MOTORİNE ZAM SON DAKİKA: Akaryakıt fiyatlarına ayar! 1 lira 15 kuruş zam sonrası 41 lirayı aştı: Tarihinde ilk kez… (20 Ocak Cumartesi benzin, mazot, otogaz fiyatları)

Son dakika… Araç sahipleri için akaryakıta zam haberi geldi. Geçtiğimiz gün otogaz fiyatları için yapılan 40 kuruşluk artışın ardından bugün de motorin (mazot) fiyatları değişti. Motorin litre fiyatı yeni zammın ardından 41 lirayı aştı! Böylece litre fiyatları tarihinde ilk kez bu rakamı gördü. Peki 20 Ocak Cumartesi güncel benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları…

Finans 20-01-24 09:30

Kayserispor Başkanı mağlubiyetin ardından kameraların karşısına geçti çok sert konuştu: Ligden çekiliriz!

Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Kayserispor-Sivasspor mücadelesinde konuk ekip rakibini 3-1 mağlup ederken, maçın ardından konuşan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, “Lige ayar çekmek isteniyorsa söylesinler biz çekiliriz. Kim ayar çekmek istiyorsa o lige devam eder" dedi.

Spor 07-01-24 18:31

Elazığ’da el yapımı yatırımlık 14 ayar altın tespihlere yoğun ilgi: 70 bin liraya kadar alıcısı var

Elazığ’da bir tespih dükkanında satışa çıkan altın tespihler büyük ilgi çekiyor.

Yurthaber 04-01-24 12:35

Doğal gaz, elektrik, su saati sayaçları için karar! Resmi Gazete'de yayımlandı: Fiyatlar güncellendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı su, elektrik ve gaz sayaçlarının 2024 yılı tamir, bakım ve ayar ücretlerini yeniden düzenledi. Su sayaçlarının ayar ve parça değişimi gerektirmeyen tamir ücreti anma debisine göre 34 lira ve 107 lira, elektrik sayaçları tamir ücretleri 77 ila 88 lira arasında, gaz sayaçlarının parça değişimi gerektirmeyen tamir ücretleri de 84 lira ile 2 bin 493 lira arasında değişecek.

Finans 30-12-23 10:30

Beşiktaş Belediyesi'ndan tarihi ayar! 'Çöl Kaplanı Medine Kahramanı Fahreddin Paşa' pankartı Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun sokağında dalgalandırılıyor

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında dün Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleşmesi planlanan Süper Kupa Finali'ne Suudi yetkililer Atatürk ambargosu uygulamaya çalışmıştı. Skandal olay sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştu. Beşiktaş Belediyesi ise bugün Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun bulunduğu sokağı 'Çöl Kaplanı Medine Kahramanı Fahreddin Paşa' pankartlarıyla donattı.

Haber 30-12-23 09:54

Altın fiyatlarındaki rekor sonrası ortaya çıktı! ‘Gram altın 3000 TL olur’ dedi: O düzenleme hayata geçerse…

Piyasalar dün yaşanan hareketlilik ile çalkalanıyor. Ons altın yeni rekorlara doğru hızlı bir yükseliş ivmesi kazanırken, yurt içinde gram altın fiyatı yeni tarihi zirvesini gördü. 2024’e sayılı gün kala altın fiyatları için tahmin ve yorumlar peş peşe geldi. Uzmanlar ‘altına dayalı karşı düzen hareketi’ ile fiyatların yeni rekorları görebileceğini söyledi. 24 ayar gram altının 3 bin TL’yi görebileceğine dikkat çekti.

Finans 23-12-23 07:45

Gram altın fiyatları için 2024 muhasebesi: Erkekler bile adını ezberledi! Ajda bilezik ve astar altın yatırımcının favorisi oldu

Yılı tamamlamaya çok kısa bir süre kala 2024 altın tahminleri yatırımcının gündemindeki sıcaklığını arttırdı. Uzmanlara göre altının bu yükselişi ve parlayışı 2024 yılında da devam edecek. Ekonomist Filiz Eryılmaz altın için Haziran 2024’e dikkat çekerken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise, 2700 seviyesine yerleşecek bir gram altına göre herkes planını yapmalı” dedi. 2023’ün favorisinin ise ajda bilezik ve astar altın olduğunu söyledi.

Finans 16-12-23 10:00

Yok böyle düğün! Geline bir valiz dolusu altın takıldı, deste deste dolarlar havada uçuştu

Şanlıurfa’daki aşiret düğününde geline bir valiz dolusu altın takıldı. 8 kilogram ağırlığında bilezik, taç, kemer, gerdanlık, kolye gibi takıların olduğu valiz korumalarla salona getirildi. Altınları taşıyamayan geline, yakınları yardımcı oldu. Çift için para koyulan takı sandığından ise 6 milyon TL çıktı. Deste deste dolarların havada uçuştuğu düğünde, şarkıcı Ceylan sahne aldı.

Haber 10-12-23 10:59

Bursa'da kuyumcudan silah tehdidiyle bilezik çalan maskeli gaspçı yakalandı

Bursa'da silah tehdidiyle kuyumcudan 8 bilezik çalan şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 06-12-23 10:46

Son dakika: Memur zammı asgari ücret derken emeklilerin gözü kulağı oradaydı! Emeklilerin yeni zamlı maaşları neredeyse kesinleşti...

Son dakika... Memur ve emekliler 2024 Ocak zammı için bekleyişlerini sürdürüyor. Öbür taraftan da asgari ücretle çalışan milyonlarca kişi, hükümetin açıklayacağı zam miktarını bekliyor. Asgari ücrete gelecek zam miktarının yüzde 40 - 50 seviyelerinde olması beklenirken en düşük emekli maaşına da ayar yapılması kesinleşti. Emekli maaşlarıyla ilgili son dakika haberleri burada...

Finans 06-12-23 10:39

Bursa'da maskeli şüpheli, silah tehdidiyle kuyumcudan 8 bilezik çaldı

Bursa'da silah tehdidiyle kuyumcudan 8 bilezik çalan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yurthaber 05-12-23 13:46

Canlı yayında tansiyon yükseldi! Rezan Epözdemir - Lube Ayar gerilimi: 'Denizbank'ın eline tutuşturduklarıyla algı yapıyor

Aralarında ünlü futbolcularında mağdur olarak yer aldığı Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığının masaya yatırıldığı programda ortam gerildi. Gazeteci Lube Ayar soruşturmayla ilgili sunum yaptığı sırada canlı yayına, dava dosyasında mağdur olarak yer alan 5 ismin avukatlığını üstlenen hukukçu Rezan Epözdemir bağlandı. Ayar'ın açıklamalarına tepki gösteren Epözdemir, "Birileri hanımefendiye benim ismimle birlikte bazı kağıtlar tutuşturmuş, o da burada algı yapmaya çalışıyor" dedi.

Haber 29-11-23 08:02

Telefon hızlandırma yöntemi - Telefonum yavaş çalışıyor ne yapmalıyım?

Günümüzde mobil cihazlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Ancak zamanla uygulama yüklemeleri, dosya birikimi ve diğer faktörler nedeniyle telefonlarımızın performansında bir düşüş yaşanabilir. Hızlı ve akıcı bir kullanım deneyimi sağlamak adına zaman zaman telefonumuzu hızlandırmak ve optimize etmek gerekebilir. Birkaç küçük ayar ve temizlik işlemiyle telefonunuzu sanki yeni almış gibi hissedebilirsiniz.

Haber 28-11-23 00:56

AK Parti Rize İl Başkanı Ayar'dan HES tepkisi: Halka rağmen iş yapılamaz

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize'nin İkizdere ilçesinde yapılması planlanan hidroelektrik santral (HES) projesine karşı çıktıklarını açıkladı. HES projesinin yapılması planlanan bölgede parti teşkilatı üyeleriyle birlikte basın açıklaması yapan Ayar, "Sadece AK Parti değil, bu bölgenin tamamı, diğer partileri yöneticileri de aynı düşünüyor. Çünkü halka rağmen iş yapılamaz." ifadelerini kullandı.

Haber 25-11-23 16:53

İstanbul'da 5 ilçede geçerli olacak! İBB'den skuter hız sınırına ayar: 20'den 12,5 kilometreye düşürüldü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı ile yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu 5 ilçede, 20 kilometre olan e-skuter hız sınırı 12.5 kilometre olarak aşağı çekildi. Uygulama 17 Kasım 2023 tarihi itibariyle hayata geçti.

Finans 18-11-23 12:20

Uzman isimden kritik 'altın' uyarısı: Ortalık çakal dolu, milletin hakkına sahip çıkın

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bazı bankaların Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş ve denetlenen rafinelerin külçe altınlarına düşük ayar dediğini belirtip uyarıda bulundu. Öte yandan tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları merak konusu oldu. İşte, 10 Kasım 2023 Cuma günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 10-11-23 15:03

Ne gram altın ne çeyrek altın! Çoğu kimse bunu bilmiyor: Kuyumcular en çok kâr ettiren altını açıkladı

Altın fiyatları bir geri iki ileri hareket ederek yükselmeye devam ediyor. Özellikle yurt içinde gram altın fiyatı 2000 TL’ye yaklaşırken, çeyrek altın fiyatı ise 3000 TL’yi aştı. Altın alım-satım makası da açılınca kuyumculardan yatırımcıya kritik bir öneri geldi. Çoğu kimsenin bilmediği 24 ayar kesme altın ile yatırımcıların daha fazla kazanması mümkün. İşte detaylar…

Finans 09-11-23 09:25

Toprağı kazdıkça altın ve para çıktı! Dolar, euro, altın bilezik ve yüzükler... Adım adım böyle aydınlatıldı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde evden hırsızlık yapan 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, çaldıkları ziynet eşyası ve paraları, evlerinin avlusuna gömdükleri belirlendi. Ekiplerin evin bahçesinde yaptığı aramada, toprağa gömülü halde çok sayıda altın, ziynet eşyası ve döviz bulundu.

Haber 03-11-23 12:00

Araba fiyatları düştü! Kasko ücretlerine yeni ayar geldi: Piyasaya geri döndüler

Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında yaşanan düşüşler diğer piyasaları da etkiliyor. Peki araç fiyatlarında yaşanan düşüş kasko fiyatlarına nasıl yansıdı? Yüzde 250’ye varan kasko priminde yaşanan artışların ardından uzmanlar araba fiyatlarının geri çekilmesiyle hızlı düşüşler yaşandığını dile getirdi. 2021 yılında 5-6 bin TL’den 2022’de bir anda 15-20 bin TL’ye çıkan kasko bedellerinin şu anda 10-12 bin TL seviyelerine gerilediği ifade edildi.

Finans 02-11-23 09:54

Cüneyt Özdemir'den Dilan Polat'a 'Meral Akşener' tepkisi! Siyasetçilere bile ayar vermeye devam ediyor

Son dönemde adı kara para aklama suçuyla Türkiye gündeminden düşmeyen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, dün sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı. Dilan Polat'ın sosyal medyada Meral Akşener hakkında söylediklerine gazeteci Cüneyt Özdemir'den sert tepki geldi. Özdemir, Dilan Polat hakkında "Siyasetçilere bile ayar vermeye devam ediyor!" ifadelerini kullandı.

Haber 02-11-23 00:30

SGK’ya başvurmak şart! EYT ile emekli olanlara fark ödemesi: Düşük maaşa ayar geliyor

Milyonlarca kişinin emekli maaşı Ocak ayı ile birlikte zamlanacak. Ancak 200 bine yakın EYT’linin dosyası Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) sıra beklerken yeni bir detay ortaya çıktı. İşlemlerin yanlış yapılmasından kaynaklı bazı kişilerin emekli maaşı beklediklerinden daha az geldi. Ekonomist Muhammet Bayram SGK’ya başvurarak eksik ödenen emekli aylığı farkının alınabileceğini belirtti.

Finans 28-10-23 11:06

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI ALTIN BİLEZİK FİYATLARINDA SON DURUM: 26 Ekim 2023 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın bilezik fiyatları 2023 Ekim ayı Merkez Bankası faiz kararı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını geçtiğimiz ay 5 puan artırarak yüzde 25’ten yüzde 30 düzeyine yükseltmişti. Peki, bugün 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte Merkez Bankası faiz kararı sonrası 26 Ekim 2023 Perşembe günü altın bilezik fiyatları...

Finans 26-10-23 14:14

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın ve dolarda son durum! Ons altın 2000 doları aştı, gram rekor kırdı

Altın fiyatları TCMB Merkez Bankası faiz kararı sonrası yatırımcıların gündemindeki sıcaklığını koruyor. Ons altın fiyatı 2000 doları aşarken, gram altın fiyatları ise yeni rekor seviyeyi gördü. Dolar kurundaki yükseliş de devam ediyor. İşte 26 Ekim Perşembe güncel döviz kurları ile çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve 22 ayar bileziğin gram fiyatı…

Finans 26-10-23 14:03

ALTIN BİLEZİK FİYATLARI 23 EKİM 2023: 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Canlı takip ekranı!

Altın bilezik fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Düğün sezonu devam ediyor. Bu nedenle birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamaları sürdürüyor. Birçok kişi, "14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 23 Ekim 2023 Pazartesi günü güncel altın bilezik fiyatlarında son durum...

Finans 23-10-23 08:01

Altın fiyatlarında ters etki! ‘TL’deki zayıflık grama rekor getirecek’ dedi: Tüm gözler 26 Ekim’e çevrildi

Altın fiyatları hızlı bir şekilde yükselirken yaşanan jeopolitik gelişmelerin yanında, ABD Merkez Bankası (Fed) ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı da piyasaların yakın markajında bulunuyor. “Normal şartlarda faizlerin, ons altın fiyatını aşağı çekmesini bekleriz fakat içerisinde bulunduğumuz süreç normal olmayan bir süreç” diyen uzmanlar gram altın fiyatı için tahminini açıkladı. İşte anlık, canlık, güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve 22 ayar bilezik fiyatları…

Finans 19-10-23 08:10

Evden 14 bilezik ve para çalan şüpheli yakalandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir evden 14 bilezik ve 25 bin lira para çalan hırsızlık şüphelisi polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 13-10-23 15:27

Düğünde takılan altın miktarı dudak uçuklattı! Gelin taşıyamadı

Şanlıurfa’da binlerce kişinin katıldığı İzol ve Özdiker ailelerinin düğününde geline 4 kilo altın takıldı. Halaya kalkan gelin, onlarca bilezik, cumhuriyet altını, bileklik, kemer, gerdanlık ve kolyenin ağırlığı nedeniyle taşımakta zorlandı. Davetliler damat ve gelinin başında para saçtı. Cebinde doları kalmayanlar, Türk lirası vererek görevlilerden dolar satın aldı.

Haber 07-10-23 10:55

ALTIN BİLEZİK FİYATLARINDA SON DURUM: 4 Ekim 2023 Çarşamba 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Canlı takip ekranı!

Altın bilezik fiyatları vatandaşlar tarafından merak edildi. Düğün sezonu sürüyor. Bu sebeple birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara devam ediyor. Birçok kişi, "14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 4 Ekim 2023 Çarşamba günü güncel altın bilezik fiyatları...

Finans 04-10-23 10:25

Altın fiyatları için saniyelik takip! Uzmanlar ‘vazgeçilmez’ diyerek gram altın için tahminde bulundu: ‘2 yol var, önü açık…’

Kuyumcu ile ekran arasındaki makas farkı engeline takılan yatırımcı için fiyatların saniye saniye takip edilebileceği bir uygulama geliştirildi. Uygulama ile il ve ilçe bazında ons altın, çeyrek altın, yarım, ziynet, 2,5'luk gremse, 22 ayar bilezik, 22 ayar gram altın, 24 ayar gram altın, külçe, Cumhuriyet Ata lira,18 ayar, 14 ayar, tam altın fiyatları anlık olarak takip edilebilecek. Öte yandan uzmanlar ‘yükseliş için yolu açık’ diyerek gram için dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Finans 30-09-23 11:17

Avrasya Tüneli'nde depreme karşı sismik bilezik! Günlük geçiş rakamları 'garanti'yi aştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı açıklamada “Avrasya Tüneli'nde günlük 70 bin 574 araç garantisi bulunuyor. Geride bıraktığımız günlük süreçte Eylül ayı ortalamasına göre Avrasya Tünelini kullanan araç sayısı günlük ortalama 74 bini geçti. 22 Nisan 2023 tarihinde ise maksimum günlük 85.491 araç sayısına ulaşmıştı. Devletimiz, Avrasya Tüneli'nde birkaç yıl içerisinde gelir paylaşımına geçecek" ifadelerini kullandı.

Finans 24-09-23 14:57

‘Muhakkak göz önünde bulundurun…’ Gram altın fiyatı için dikkat çeken sözler: Ekim ayı itibarıyla başlıyor…

Fed faiz kararı, TCMB faiz kararı derken kritik bir hafta geride kaldı. Bu süreçte altın ve döviz piyasası da oldukça hareketli günler geçirdi. Ancak yatırımcının en çok merak ettiği ise gram altın fiyatı tahmini oldu. ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusuna yanıt arayan yatırımcılara İslam Memiş’ten uyarı geldi. İşte 23 Nisan Cumartesi gram altın, çeyrek altın, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatları ile haberin detayları…

Finans 23-09-23 14:58

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI ALTIN BİLEZİK FİYATLARI: 21 Eylül 2023 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın bilezik fiyatları ekonomi gündemini yakından takip eden kişiler tarafından merak konusu oldu. Eylül ayı Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14.00'te açıklandı. "14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?" sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe günü Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın bilezik fiyatlarında son durum...

Finans 21-09-23 14:03

Barcelona pozu olay oldu! İrem Derici 'Paylaşımından basitlik akıyor' diyen takipçisine fena ayar verdi

Ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Yalnız başına tatile çıkmanın fotoğraf çekilmek konusunda sıkıntı yarattığını belirten ünlü şarkıcı, "Basitlik akıyor İremciğim, bu paylaşımından, yazından" diye yorum yapan takipçisine fena ayar verdi.

Magazin 17-09-23 15:37

ALTIN BİLEZİK FİYATLARINDA SON DURUM: 7 Eylül 2023 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın bilezik fiyatları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Düğün sezonu sürüyor. Bu sebeple birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara devam ediyor. Birçok kişi, "14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?" gibi sorulara yanıt arıyor. 7 Eylül 2023 Perşembe günü güncel altın bilezik fiyatlarında son durum ve konuya dair ayrıntılar haberimizde...

Finans 07-09-23 11:49

Akıllara durgunluk veren olay! 'Şiddet görüyorum' deyip evlerine geldi... 'Gece bize bayıltıcı sprey sıktı' Uyandıklarında şoke oldular

İzmir Karşıyaka'da yaşayan adam, ilk eşinden olan öz kızının ‘eşimden şiddet görüyorum, geleceğim’ demesi üzerine otogardan alıp eve getirdikleri kızının evde bulunan 3 bilezik ve 2 cep telefonunu çaldığını ileri sürdü. Aile bireyleri karakola gidip şikayetçi olurken baba, “Uyurken bize bayıltıcı sprey sıktığı için hiçbir şeyden haberim yoktu. Küçük kızım beni uyandırıp ‘baba telefonlarınız yok. O evden gitmiş’ dedi. Kalkıp çocukları uyandırdım. Müslüm baygındı, zar zor kendine getirdim” dedi.

Haber 02-09-23 10:44