Leman Cidamli Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Leman'ı Sevim Erdoğan'ın gerçek hayattaki hali şaşırttı! Pozları sosyal medyayı salladı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Leman karakterine hayat veren oyuncu Sevim Erdoğan'ın pozları sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin normaldeki halini görenler şoke oldu.

Magazin 2024-03-25 17:30:37

Leman Sam'dan üzen haber geldi! Sahnede fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı...

Sahnede fenalaşan sanatçı Leman Sam, sahne sonrası apar topar hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs teşhisi koyulan ünlü sanatçı, tedavi altına alındı. Sam, sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Magazin 2023-12-31 09:08:21

Kızılcık Şerbeti'nin Gonca'sı Özlem Leman Devran kimdir, kaç yaşında, nereli? Özlem Leman Devran'ın rol aldığı yapımlar

Kızılcık Şerbeti'ne Gonca rolü ile dahil olan Özlem Leman Devran kimdir ve kaç yaşında gibi soruların yanıtları araştırılmaya başladı. Dizide Ömer'in arkadaşı Gonca karakterinin yeni ayrılan Ömer ve Kıvılcım ilişkisini nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin Gonca'sı Özlem Leman Devran kimdir, kaç yaşında, nereli? Özlem Leman Devran'ın hangi yapımlarda rol aldı?

Magazin 2023-11-10 19:58:07

Armağan Çağlayan takipçisine sert çıktı! Elinde sigara mı vardı ne sakladın deyince...

Armağan Çağlayan ünlü isim Leman Sam’ın konserine gitti. Konser sonrası Leman Sam’la olan pozunu paylaşan Çağlayan'ın elinin arkada olması dikkat çekti. Ünlü isim takipçilerinden gelen "Elinde sigara mı vardı ne sakladın", "Arkanda ne var" yorumlarına sert çıktı.

Magazin 2023-08-14 11:49:34

Güldür Güldür Show'da bomba ayrılık! O isim artık olmayacak

Karadayı, Yasak Elma ve Gülperi gibi dizilerde rol aldıktan sonra Güldür Güldür Show ekibine dahil olan ünlü isim ekibe veda etti. 2019 yılından beri Leman karakterine hayat veren, izleyicinin beğenisi toplayan İrem Kahyaoğlu yeni sezonda kadroda yer almayacak.

Magazin 28-06-23 15:13

Antakya Devlet Hastanesi depremde yıkılmıştı! 33 saat sonra enkazdan kurtarıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Antakya Devlet Hastanesi'nden saatler sonra sevindiren bir haber geldi. Depremden 33 saat sonra hastane enkazından bir kadın kurtarıldı. 31 yaşındaki Leman isisimli kadının durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haber 07-02-23 15:48

Gökhan Çıra'ya ifşa şoku! Annesinin Selin Ciğerci yorumu olay oldu

Selin Ciğerci ile boşandıktan sonra adı birçok kadınla anılan ve attığı mesajlar sürekli ifşa edilen Gökhan Çıra'nın yine bir kadına attığı mesaj ifşa oldu. Oğlunun ifşa edilmesine sinirlenen anne Leman Çıra ise "Ünlü olmak için oğlumun peşinden koşuyorsunuz. Benim bir gelinim var, Selin sizden daha kadın" dedi.

Magazin 22-10-22 15:54

Altın dişi sayesinde tespit edildi! Gazinoda eğlenirken yakalandı

Denizli'de kendini savcı olarak tanıtıp, yaşlı bir kadını 30 bin TL dolandıran yabancı uyruklu yakayı ele verdi. Ağzındaki tek altın diş sayesinde tespit edilen Azeri Leman N. (22), yaşlı kadından alıp bozdurduğu altın ve dövizlerin parasıyla bir gazinoda arkadaşlarıyla birlikte eğlenirken kıskıvrak yakalandı.

Haber 24-06-22 09:37

Türkiye'nin rekortmen özel sporcuları Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

Down Sendromlular Atletizm Milli Takım Antrenörü Leman Elmas: - "Bu sene de dünya şampiyonasında hedefimiz, rekorlarımızı geliştirmek ve başarılarımıza yenisini eklemek"

Yurthaber 18-06-22 13:23

Şevval Sam annesi Leman Sam'ın saçını ördü

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam, annesi Leman Sam’ın saçlarını örerken objektiflere takıldı.

Magazin 11-04-22 08:47

Vedat Milor'un Leman Sam paylaşımı gündem oldu! Eğer engelimi kaldırmazsa...

Ünlü şarkıcı Leman Sam, Twitter'dan yaptığı son paylaşımda tartışma yaratarak gündeme oturmuştu. 'Soysuz Araplar' idafelerini kullandığı tweet, tepki çekmiş hatta söz konusu paylaşım Twitter tarafından uygunsuz bulunarak kaldırılmıştı. Bu defa Vedat Milor'ün paylaşımıyla gündeme gelen şarkıcı, bir kez sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 15-01-22 09:34

Leman Sam'ın ırkçı tweet'i, Twitter tarafından silindi

Leman Sam'ın "Soysuz Araplar" ifadesini kullandığı paylaşımı herkesi şoke etmişti. Sam'ın ırkçı ifadelere yer verdiği paylaşım büyük tepki alırken Twitter da Leman Sam'ın bu tweet'ini sildi.

Magazin 13-01-22 14:27

TİHEK'ten şarkıcı Leman Sam'ın paylaşımına ilişkin açıklama:

"Toplumsal barışı hedef alan bu türden provokatif eylemleri besleyen ayrımcı dil ve nefret söylemlerinden uzak durma sorumluluğunu tüm ilgililere hatırlatmak isteriz"

Yurthaber 12-01-22 21:42

Leman Sam'dan tepki çeken 'ırkçı' paylaşım! İlk tepki Özgür Demirtaş'tan geldi

Ünlü şarkıcı Leman Sam, Twitter'dan yaptığı son paylaşımda tartışma yarattı. Ekşi Sözlük'te gündeme oturan Leman Sam'ın ‘Soysuz Araplar’ ifadelerini kullanması tepki çekti. Sam'a ilk tepki Ekonomist Özgür Demirtaş'tan geldi.

Magazin 12-01-22 14:59

Ünlü şarkıcı Leman Sam milyonlar önünde isyan etti! ''Dışkısını ona yedirmek isterdim!''

Geçtiğimiz günlerde toplu taşıma kullanarak İstanbul'u gezen köpek Boji'nin, metro ve tramvay hatlarına dışkısını bıraktığı iddia edilmiş ancak gerçek kamera kayıtlarıyla ortaya çıkmıştı. Bir vatandaşın, dışkısını cebinde taşıyarak koltuğa sürdüğü görüntüler, sosyal medyada infial yaratmış, akıl almaz kumpası kuran vatandaşa tepki yağmıştı. Ünlü şarkıcı Leman sam, Fatih Altaylı'ya verdiği röportajda, Boji'ye iftira atan şahısla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Magazin 26-11-21 07:57

Leman Sam torunu Taro Emir’le sokakta karşılaştı

Usta sanatçı Leman Sam, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandıran torunu Taro Emir’le sokakta karşılaştı. Sokakta fotoğraf çektiren ikiliden Leman Sam fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 07-09-21 12:05

Leman Sam'dan yıllar sonra gelen itiraf: Eşim beni aldattı

Kendisini babaannesinin büyüttüğü söyleyen Leman Sam, anne ve babasıyla arasındaki ilişkinin iyi olmadığını anlattı: "Hakkari'deydik. Sonra ben lise için Ankara'ya geldim. Babam beni gönderdi.

Magazin 02-09-21 16:53

Leman dergisinden dikkat çeken 'Taliban' kapağı

Leman dergisi bu haftaki kapağına ABD-Taliban ilişkisini taşıdı.

Haber 25-08-21 14:53

İrem Kahyaoğlu'ndan eşiyle aşk pozu!

Güldür Güldür'de Leman karakteriyle öne çıkan İrem Kahyaoğlu eşiyle aşk pozlarını kolaj yapıp paylaştı. İşte ünlü oyuncunun merak edilen eşi...

Magazin 24-08-21 17:44

Karikatürist Kaan Ertem son yolculuğuna uğurlandı

Leman Dergisi çizeri Kaan Ertem, Maltepe Küçükyalı Mezarlığı'nda düzenlenen törenle son yolcuğuna uğurlandı.

Magazin 09-06-21 16:08

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’dan Benim genler sağlam pozu

Yasak Elma dizisinin fenomen karakteri Ender’i canlandıran Şevval Sam, sosyal medyanın da en aktif ünlü isimleri arasında yer alıyor. Şevval Sam bu sefer annesi Leman Sam’la fotoğrafını paylaştı, gönderisi yüz binlerce beğeni topladı.

Magazin 09-06-21 08:23

Karikatürist Kaan Ertem hayatını kaybetti

Öğreten Adam ve Oğlu, Erdener Abi gibi tiplemelerin yaratıcısı, Leman çizeri Kaan Ertem 53 yaşında hayata veda etti. Acı haber Leman dergisinin sosyal medya hesabından "Arkadaşımız, canımız Kaan Ertem’i kaybettik. Ailesinin, sevenlerinin, okurlarının, mizah dünyasının başı sağ olsun. Yarın 14.00’te Küçükyalı Kabristanı'nda defnedilecek" mesajıyla paylaşıldı.

Magazin 08-06-21 17:27

Soğuk baklava siyaset, sanat ve spor dünyasının vazgeçilmezi! 'Talebe biz de şaşırıyoruz'

Diyarbakır'ın az şerbetli, sütlü, soğutulmuş ve üstüne çikolata parçaları serpiştirilip, sütlü nuriye ile güllaçtan esinlenerek, ortaya çıkarılan soğuk baklavasının Türkiye'nin dört bir yanında müdavimleri artıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a, sanatçı Leman Sam'dan futbolcu Egemen Korkmaz'a kadar çok sayıda tanınmış kişi, soğuk baklava sevenler arasında bulunuyor.

Yemek 19-03-21 10:56

Tarihi Leman Esma Kasay Han satışa çıkarıldı

İstanbul Sultanahmet'te tarihi Leman Esma Kasay Han 120 milyon liraya satışa çıkarıldı. Satışla ilgili Lüks Konut Uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Ailenin çok hassas olduğu bir konu var. Yurt dışından gelecek taleplere ikinci üçüncü sırada bırakıyoruz. Burayı önce kendi kültür mirasımızı yaşatacak bir aileye vermek istiyoruz" dedi.

Haber 06-02-21 10:23

Günlük Ailesi tarafından yaptırılan toplantı salonu hizmete açıldı

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında Leman Günlük, Süleyman Günlük ve Mehmet Günlük tarafından yaptırılan toplantı salonu hizmete açıldı.

Yurthaber 18-01-21 15:37

Otomobilin çarptığı kadın ağır yaralandı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde seyir halindeki otomobilin çarptığı yaşlı kadın ağır yaralandı.Kaza, akşam saatlerinde Camaitik Mahallesi Atatürk Bulvarı üzeri Hacı Leman Camii yakınlarında meydana geldi.

Haber 16-12-20 23:17

Alkollü sürücü kaza yaptı, ehliyeti kaptırdı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde kendinden geçen alkollü sürücü, kullandığı otomobil ile refüje çıktı.Kaza, akşam saatlerinde Camiatik Mahallesi Atatürk Bulvarı üzeri Hacı Leman Camii kavşağında meydana geldi.

Haber 01-11-20 02:13

Şanlıurfa’da çocuklar için yeni bir hizmet

Şanlıurfa Valiliği ile Uluslararası Göç Örgütü (IOM) ve CARE Türkiye Derneği arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol doğrultusunda, Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ait bir bina onarılarak, 13-18 Yaş Çocuk Koruma ve Değerlendirme Birimi olarak hizmet vermeye başladı.Birimin açılış töreni öncesi, IOM Uluslararası Göç Örgütünden Adile Sülüntay, Süleyman Demir, Begüm Başaran ve Fatoş Cengiz ile CARE Türkiye Temsilcisi Sherine Hasan İbrahim, Salah Hamwi ve Leman Yıldırım Şanlıurfa Valiliğini ziyaret ederek, çalışmalarına desteklerinden dolayı Vali Abdullah Erin’e bir onurluk takdim ettiler.IOM ve CARE Türkiye ekiplerini makamında kabul eden Vali Erin, korumaya ihtiyacı olan çocuklar için seferber olan her iki organizasyona da Şanlıurfa’da gerçekleştirdikleri proje için teşekkür etti.Valilik ziyaretinin ardından, Haliliye ilçesi Sırrın Mahallesinde hizmet vermeye başlayan birimin açılış törenine geçildi.Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Biriminin açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Erin, “Buraya daha az çocuğun gelmesini diliyoruz.

Yurthaber 25-09-20 17:26

Aleyna Çakır'ın feryadı! 'Yardım edin diye bağırırım! Bırak istemiyorum...'

Aleyna Çakır'ın eski komşusu Müge Anlı'nın canlı yayınına katıldı. Komşu Leman Hanım alt kattan duyduğu sesler karşısında şok olmuştu. Şikayet etmek için kaydettiği ses kayıdını canlı yayında dinletince tüm stüdyo şok oldu.

Magazin 14-09-20 13:49

Alaca Psikoloji’nin kurucusu Leman Alaca pandemi sonrası süreci değerlendirdi

Korona virüs etkisinin önceki aylara göre etkisini daha da yitirmesinin ardından Alaca Psikoloji kurucusu Psikolog Leman Alaca, pandemi sonrası süreç ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yurthaber 15-06-20 14:10

Alaca Psikoloji’nin kurucusu Leman Alaca pandemi sonrası süreci değerlendirdi

Korona virüs etkisinin önceki aylara göre etkisini daha da yitirmesinin ardından Alaca Psikoloji kurucusu Psikolog Leman Alaca, pandemi sonrası süreç ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Yurthaber 15-06-20 14:10

Edremit’te ’Değerler Eğitimi’ denetimi

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ’Değerler Eğitimi’ denetlemeleri sürüyor.İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fehim Altun ve Şube Müdürü Ali Erkoç, bu kapsamda bugün Kadıköy Leman Akpınar Ortaokulu, Kadıköy Mehmet Refii Terzioğlu İlkokulu, Fatma Sevim Kıyakoğlu Anaokulu ve Şehit Öğretmenler İlkokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldiler.Yetkililer ayrıca, Kadıköy Leman Akpınar Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri tarafından okul bahçesinde ve spor alanlarında yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde incelediler.

Yurthaber 09-03-20 15:29

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi basın mensuplarını konuk etti

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Leman Otel ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti iş birliği içerisinde kentte görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları ile kahvaltı etkinliğinde buluştu.Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel, gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961’den beri her yıl 10 Ocak’ta kutlanan “Çalışan Gazeteciler Günü” Leman Otel ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti iş birliğiyle kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Yurthaber 10-01-20 16:04

Alanya'da 1'i doktor 2 kişinin ölü bulunmasına ilişkin soruşturma sürüyor (2)

DOKTORUN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ Alanya ilçesinde dini nikahlı eşi Lübnan asılı Almanya vatandaşı Issam Skaf ile evinde ölü bulunan doktor Leman Ege için Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işleminin ardından, Meltem Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Haber 06-01-20 16:07

Evinde ölü bulunan doktor Leman'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu

Antalya’nın Alanya ilçesinde, dini nikahlı olduğu öne sürülen Alman uyruklu Issam Skaf ile birlikte evinde ölü bulunan doktor Leman Ege için düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları adeta sel oldu. Törende, Ege’nin kendisi gibi doktor kız kardeşi ve iki oğlu tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Haber 06-01-20 14:35

Alanya'da 1'i doktor 2 kişinin ölü bulunmasına ilişkin soruşturma sürüyor

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde sağlık merkezi sahibi doktor Leman Ege (57) ile Lübnan asıllı Alman vatandaşı Issam Skaf'in (66) evde cansız bedenlerinin bulunmasına ilişkin soruşturma geniş kapsamlı sürdürülüyor.

Haber 06-01-20 10:22

GÜNCELLEME 2 - Antalya'da 1'i doktor 2 kişi villada ölü bulundu

Hayatını kaybeden Leman Ege'nin, babasının 2001'de intihar ettiği, kardeşinin 17 yıl önce cinayete kurban gittiği, annesinin ise kanser nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi LEMAN EGE HAKKINDA DETAYLAR EKLENDİ

Haber 05-01-20 22:30

Ölü bulunan doktorun aile dramı ortaya çıktı

Antalya’nın Alanya ilçesinde dini nikahlı olduğu öne sürelen Alman uyruklu Issam Skaf ile birlikte evinde ölü bulunan doktor Leman Ege’nin, 2001 yılında babasının intihar ettiği, erkek kardeşinin ise 2003 yılında cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.Olay, bugün ilçeye bağlı Konaklı Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 05-01-20 20:49

Alanya'da, 1'i doktor 2 kişi evde ölü bulundu (3)

KARDEŞİ ÖLDÜRÜLDÜ, BABASI İNTİHAR ETTİ Antalya'nın Alanya ilçesinde, evde cansız bedenleri bulunan sağlık merkezi sahibi doktor Leman Ege (57) ile Lübnan asıllı Alman vatandaşı Issam Skaf'in bir süredir dini nikahlı olduğu belirtildi.

Haber 05-01-20 18:54

Alanya'da, 1'i doktor 2 kişi evde ölü bulundu (2)- Yeniden

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde sağlık merkezi sahibi doktor Leman Ege (57) ile Lübnan asıllı Alman vatandaşı Issam Skaf'in (66) evde cansız bedenleri bulundu.

Haber 05-01-20 15:59

Antalya'da biri doktor iki kişi evde ölü bulundu

Antalya'nın Alanya ilçesinde sağlık merkezi sahibi doktor Leman Ege (57) ile Lübnan asıllı Alman vatandaşı Issam Skaf'in (66) evde cansız bedenleri bulundu. Skaf'nin cesedinin asılı olduğu belirtilirken, yapılan inceleme Ege'nin ise başına darbe aldığı tespit edildi.

Haber 05-01-20 13:52

Otomobil akülü bisikletle çarpıştı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde otomobille çarpışan akülü bisikletteki yaşlı adam, şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.Kaza, Camiatik Mahallesi Atatürk Bulvarı üzeri Hacı Leman Kavşağı’nda meydana geldi.

Haber 28-12-19 08:55

Edremit’te eğitim yatırımları hız kesmiyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması için çalışmalar tüm hızıyla sürerken ilçede bir yıl içinde 6 yeni okulda 134 derslik kazandırıldı.Edremit’e son 1 yılda 1’i hayırsever desteği olmak üzere 6 yeni okulda 134 derslik, 300 kişilik öğrenci yurdu ve 200 öğrenci kapasiteli spor salonu kazandırıldı.Yapımı tamamlanmış olan Kadıköy Zehra Baysal Anaokulu, Kadıköy Mehmet Refii Terzioğlu İlkokulu, Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlkokulu, Altınoluk Zahit Eroğlu İlkokulu, Remzi Molvalıoğlu Ortaokulu ve Kadıköy Leman Akpınar Ortaokulunun yeni binalarında öğrencileri bakanlık ve valilik onaylarının gelmesiyle eğitim öğretim faaliyetlerine başladılar.Ayrıca Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanında 300 kişilik öğrenci yurdu da tamamlanarak Yatırım İzleme Başkanlığınca geçici kabulü yapıldı ve Sosyal Yardımlaşma Vakfınca müdürlüğüne teslim edildi.

Yurthaber 19-11-19 15:45

Adana'da 'hamile' yalanıyla hırsızlık!

Adana'da durdurduğu otomobil sürücüsüne hamile olduğunu söyleyip yardım istedikten sonra, sürücü Fikret E.'nin çantasını çalan Tülay Y. (22) ile Leman K. (20), yakalandı.

Trend 15-11-19 11:10

Gürültü yaptığı için şikayet ettiği komşusu tarafından vuruldu

BALIKESİR’in Edremit ilçesinde, Hüseyin A., gürültü yaptığı gerekçesiyle polise şikayet ettiği komşusu Atakan B. tarafından tabancayla bacağından vurularak, yaralandı.  Edremit ilçesine bağlı Akçay Mahallesi Leman Akpınar Caddesi üzerinde dövmecilik yapan Hüseyin A., kahvehane işleten Atakan B.'yi gürültü yaptığı gerekçesiyle polise şikayet etti. Polis tarafından uyarılmasına sinirlenen Atakan B.

Haber 08-11-19 12:49

Gürültü yaptığı için şikayet ettiği komşusu tarafından vuruldu

BALIKESİR’in Edremit ilçesinde, Hüseyin A., gürültü yaptığı gerekçesiyle polise şikayet ettiği komşusu Atakan B. tarafından tabancayla bacağından vurularak, yaralandı.  Edremit ilçesine bağlı Akçay Mahallesi Leman Akpınar Caddesi üzerinde dövmecilik yapan Hüseyin A., kahvehane işleten Atakan B.'yi gürültü yaptığı gerekçesiyle polise şikayet etti. Polis tarafından uyarılmasına sinirlenen Atakan B.

Haber 08-11-19 11:41

Her şey bir kargo ricasıyla başladı, hayatı kabusa döndü

Almanya’da yaşayan Leman Cömert, Türkiye’de yaşayan ve kozmetik işleriyle uğraşan bir aile dostunun kargo ricasını kırmayarak adres bilgilerini paylaştı.

Haber 05-11-19 10:16

Serdar Ortaç, Seksenler'in oyuncusu Özlem Leman Davran ile aşk yaşıyor!

Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Serdar Ortaç, Seksenler dizisinin oyuncusu Özlem Leman Davran'la aşk yaşamaya başladı.

Magazin 04-11-19 10:54

İnfaz Koruma Memurlarına ‘Stresle baş etme ve Öfke Kontrolü’ eğitimi verildi

Niğde’de Açık ve kapalı Ceza İnfaz Kurumlarında çalışan İnfaz Koruma Memurlarına stresle baş etme konulu seminer verildi.Niğde Ticaret Odasında düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Kapalı ve Açık ceza infaz kurumunda görevli Psikolog Leman Akkurt, Stres ve stresle baş etme teknikleri, iletişim hataları ve beden dili konularında bilgi verdi.Akkurt, Stres ve stresle baş etme teknikleri, iletişim hataları, beden dili konularında farkındalık kazanılması, mesleki doyumun artırılması ve yaşam kalitelerinin artırılmasına yönelik sunum yaptı.Seminere Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Dadal, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Seymen, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Osman Yağcı, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ramazan Fidanoğlu, Denetimli serbestlik Müdürü Ömer Taşcı ve adliye personeli katıldı.

Yurthaber 31-10-19 16:23