Lila Haberleri

Borsa İstanbul'da gong Lila Kağıt için çaldı

Lila Kağıt, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, “Reel sektörümüzün yatırım ve büyümelerinin finansmanını sermaye piyasaları yoluyla sağlamaları ülkemiz ekonomisinin sağlıklı büyümesi için çok önemlidir" dedi.

Finans 2024-05-09 15:38:36

Lila Kağıt halka arzında talep topluyor: Hisse bedeli belli oldu

Lila Kağıt, halka arz sürecinde talep toplama işlemlerine devam ediyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Lila Kağıt'ın halka arzında 30 Nisan'da başlayan talep toplama süreci, 2-3 Mayıs'ta pay başına 37,39 lira fiyatla devam ediyor.

Finans 2024-05-02 15:52:34

Lila Kağıt'ın halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu

Lila Kağıt'n halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Talep toplama 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Genel Müdür Alp Öğücü, "Halka arzda aramıza katılacak yatırımcılarımızla birlikte, sektördeki konumumuzu daha da güçlendireceğimize inanıyoruz" dedi.

Finans 2024-04-27 11:26:43

SPK onayladı! Aralarında bilinen bir giyim mağazası da var: İki şirket daha halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı.

Finans 2024-04-26 08:31:14

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn'in spa keyfine kumaş yetmedi! Kasık dekoltesi olay yarattı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla anılan ve 500 bini aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn'in son paylaşımı hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmayı başardı. Fenomen isim lila rengi bikinisiyle spa keyfi yaptığı anları paylaştı. Llewellyn'in göğüs altı ve kasık dekoltesi olay oldu.

Trend 09-01-24 10:41

Yaz tatilini bir türlü bitiremedi! Cesur pozunu paylaşıp “Fazlasına ihtiyacım yok” diyerek meydan okudu

Sosyal medyada Barbi lakabıyla bilinen fenomen isim Apollonia Llewellyn yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim lila rengi bikini takımıyla verdiği pozla sosyal medyadan eleştirilere adeta meydan okudu.

Trend 31-08-23 11:17

Erzurum 2. OSB’ye büyük sanayi yatırımı

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi (2. OSB), kağıt, tekstil ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren ve İstanbul Sanayi Odası’nın En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde ilk 200 içinde yer alan Lila Grup’un 3. Etap’ta 130 dönümlük bir alana yapacağı büyük yatırıma ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Yurthaber 18-05-23 12:05

Barcelona, takımın rengini değiştirdi! Yeni rengin adı ''Lila Barça''

Dünyanın en büyük takımları arasında yer alan Barcelona, futbol takımının orijinal renklerinin yanına 'Lila Barça' adını verdikleri bir rengi daha kattığını duyurdu.

Spor 09-03-23 19:02

Zeytin Ağacı dizisindeki Leyla karakterinin giydiği lila takıma alternatif öneriler

Eşofmanlar ve alt üst takımlar, günün birçok bölümüne uyarlanabildiği için sık tercih ediliyor. Spor giyimin öne çıktığı son dönemlerde izlediğimiz birçok yapımda tarzların da değiştiğini görebiliyoruz. Artık canlı renkler her mevsim giyilebiliyor. Seda Bakan'ın Zeytin Ağacı dizisinde canlandırdığı Leyla karakteri için tercih edilen takım, dizinin yayımlandığı ilk günden beri ilgi görüyor. Siz de bu takıma hayran kaldıysanız sezona damga vuran lila renkli takımları keşfetmeye ne dersiniz?

Magazin 20-09-22 09:20

SON DAKİKA | Diyarbakır OSB’deki kozmetik fabrikasında yangın! Yaralılar var

Son dakika haberi: Diyarbakır OSB’de bulunan Lila kozmetik fabrikasında öğle saatlerinde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler hızla büyürken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Çıkan yangında fabrikada bulunan bazı çalışanların zehirlendiği ve yaralandığı öğrenildi.

Haber 13-06-22 15:06

Lila rengi ne demek? Lila rengi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe kelimeler arasında kökenleri ve anlamları ile dikkat çeken kelimeler bulunur. Türk Dil Kurumu, kökeni ayırt edilmeksizin Türkçede kullanılan farklı anlamlara sahip sözcükleri inceleme altına almaktadır. Dilimizin geliştirilmesi için sürdürülen bu çalışmalara birleşik kelimeler de dahildir. Yapılan bu incelemelerden bir tanesi de Lila rengi birleşik kelimesi ile ilgilidir. Lila rengi ne demektir?

Egitim 23-05-22 19:24

Hastalığını gizlemedi! Lila Moss diyabet monitörü ve pompasıyla dikkat çekti

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç anlara sahne oldu. Ünlü isimlerin şıklık yarışına girdiği gecede süper model Kate Moss'un kızı Lila Moss hem transparan elbisesi hem de diyabet monitörüyle dikkat çekti. Genç model, hastalığını saklamak yerine kırmızı halıda boy boy poz verdi.

Magazin 04-05-22 12:09

Kate Moss'un kızı Lila Grace Moss sokak tarzıyla dikkat çekti

Dünyaca ünlü model Kate Moss'un Jefferson Hack ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Lila Grace Moss Ibiza'da görüntülendi. Moss'un tarzı dikkat çekti.

Magazin 09-08-21 17:03

Sevgilisi ile saldırı olayıyla gündeme gelen Ayşegül Çınar kimdir? Ayşegül Çınar kaç yaşında?

Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile Beyoğlu'nda yemek yedikleri eğlence mekanında olay çıkardıkları iddia edilen ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, sosyal medyada gündem oldu. Yasak Elma dizisinde Lila karakterini canlandıran Ayşegül Çınar yaşanan olay sonrasında gözaltına alındı. Peki Ayşegül Çınar kimdir? İşte yaşanan olay ve ayrıntılar...

Magazin 30-06-21 23:36

Beren Saat'ten tatil pozları: Lila bikinimle barda pazar günü

Ünlü oyuncu Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile beraber tatil pozlarını paylaştı. Beren Saat paylaşımına "Lila bikinimle barda pazar günü" notunu yazdı.

Magazin 27-06-21 21:08

Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar tatile çıktı! Bikinili tekne pozuna beğeni topladı

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde bir dönem Lila karakterini canlandıran Ayşegül Çınar yaşadığı zor günlerin ardından yaz tatiline çıktı. Ayşegül Çınar çıktığı tatilden bikinili pozunu paylaştı.

Magazin 20-06-21 22:27

Maria Gomez reklam çekimleri için Malibu sahillerine indi

Ünlü Fitness modeli Maria Gomez bir markanın reklam çekimleri için Malibu sahillerinde lila rengi bikinisiyle seksi pozlar verdi.

Magazin 17-03-21 10:07

Seni Çok Bekledim'den aile pozu

Seni Çok Bekledim’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Özcan Deniz’in “Kadir” karakteri ile ekrana geleceği Seni Çok Bekledim’de, annesi rolündeki Lila Gürmen ve İlhan Şen ile samimi pozu göz doldurdu.

Magazin 19-11-20 16:29

Kate Moss'un kızı Lila Moss podyumu salladı

"Moda ikonu" ya da "yaşayan efsane" olarak nitelendirilen bir dönemin ünlü modeli Kate Moss'un kızı Lila, Paris Moda Haftası'nda podyuma çıktı.

Magazin 08-10-20 15:06

Yasak Elma 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ender'i yıkan olay! Yasak Elma 77. son bölüm izle

Yasak Elma dizisi 77. son bölümüyle Fox TV'de ekrana geldi. Yasak Elma son bölümde Lila ve Yiğit nişanlandı. Şahika ise nişanlı çifte hediye olarak aldığı villayla herkesi şaşırttı. Yasak Elma'nın 78. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde, Kaya'nın "Bu evlilik benim için bitti" sözleri Ender'i yıkıyor. Diğer yandan Şahika da Ender'e şirketle ilgili büyük bir oyun oynuyor. İşte Yasak Elma 78. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 22-09-20 03:02

Yasak Elma'da Halit'in eski eşi Zerrin kim? Yasak Elma 64. yeni bölüm fragmanı izle!

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın 64. yeni bölümünde büyük bir sürpriz yaşanacak. Yasak Elma'nın 13 Ocak Pazartesi ekrana gelecek olan yeni bölümünde, Yıldız ile evli olan Halit'in eski eşi Zerrin ortaya çıkıyor. Nilgün Türksever'in canlandırdığı Zerrin Taşdemir karakteri, dizideki tüm dengeleri değiştirecek. Zerrin’in gelmesi Yiğit ve Lila aşkını da başka bir yöne taşıyacak. İşte Yasak Elma 64. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 13-01-20 02:59

Tarkan kızı Lila ile fotoğrafını paylaştı

Tarkan, 14 Temmuz 2018'de dünyaya gelen kızı Liya'yla pazar pozu verdi! Tarkan'ın paylaşımı beğeni rekoru kırdı. Tarkan paylaşımlarında kızının yüzünü göstermiyor ve takipçilerini meraklandırıyor.

Magazin 20-10-19 14:08

Lila 450 milyon lira yatırımla kapasiteyi yüzde 50 artırıyor

Temizlik kâğıdı üreticisi Lila Group, 450 milyon lira yatırımla, kâğıt üretim kapasitesini yüzde 50, istihdamını ise yüzde 35 artırıyor.

Finans 16-10-19 15:39

Lila Group'tan 450 milyon TL'lik tesis yatırımı

Lila Group, Çorlu'da bulunan mevcut üretim tesisi ile aynı kampüste, 50 bin metrekare alan üzerine 450 milyon TL yatırım ile yeni bir üretim tesisi daha kuracak - Lila Group Üst Yöneticisi Alp Öğücü: - "Tesisimizin 2020 ilk çeyreğinde faaliyete geçmesiyle mevcut bobin kağıt üretim kapasitemizi yüzde 50 artırarak yılda toplam 220 bin ton kapasiteye çıkaracağız, çalışan sayımızı da yüzde 35 artıracağız. Şu anda 78 olan ihracat yaptığımız ülke sayısını daha da artırarak pazar payımızı büyüteceğiz"

Yurthaber 16-10-19 14:21

Lila Group'tan 450 milyon TL'lik tesis yatırımı

Lila Group, Çorlu'da bulunan mevcut üretim tesisi ile aynı kampüste, 50 bin metrekare alan üzerine 450 milyon TL yatırım ile yeni bir üretim tesisi daha kuracak - Lila Group Üst Yöneticisi Alp Öğücü: - "Tesisimizin 2020 ilk çeyreğinde faaliyete geçmesiyle mevcut bobin kağıt üretim kapasitemizi yüzde 50 artırarak yılda toplam 220 bin ton kapasiteye çıkaracağız, çalışan sayımızı da yüzde 35 artıracağız. Şu anda 78 olan ihracat yaptığımız ülke sayısını daha da artırarak pazar payımızı büyüteceğiz"

Finans 16-10-19 14:19

Gizem ve Hakan Hatipoğlu çifti kızları için diş buğdayı yaptı

Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinin kızları Lila diş çıkardı. Diş buğdayı yapan Gizem Hatipoğlu'nun paylaşamına ise beğeni yağdı.

Magazin 03-10-19 12:10

Şeyma Subaşı'dan Ibiza'da tatil pozları

Geçtiğmiz günlerde sevgilisi Guido Senia'nın yeni yaşını sürpriz bir partiyle kutlayan Şeyma Subaşı'nın Ibiza tatili sürüyor. Subaşı, tatilden kareleri sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Lila rengi mayosuyla poz veren Subaşı'nın paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Magazin 13-07-19 14:45

Yasak Elma'ya sürpriz transfer! Yeni Lila kim olacak?

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'ya 3. sezonda yeni bir oyuncu katılıyor. Yasak Elma'nın yeni sezonunda Lila karakterini kimin canlandıracağı belli oldu.

Magazin 12-07-19 03:10

Sezen şarkısından tasarlanan koleksiyonun yüzü Gökhan Türkmen oldu

Ünlü müzisyen Gökhan Türkmen, tasarımcı Emre Erdemoğlu’nun, “Onu alma beni al” adını verdiği; lila ve turuncunun, mor ile buluştuğu 2020 kış koleksiyonunun reklam yüzü oldu.Geçtiğimiz aylarda İstanbul Moda Haftası kapsamında 2020 sonbahar-kış koleksiyonunu muhteşem bir defileyle tanıtan Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması Koordinatörü, tasarımcı Emre Erdemoğlu, şimdi de sahne kostümlerini tasarladığı yakın dostu Gökhan Türkmen ile kampanya çekimini gerçekleştirdi.

Haber 30-06-19 11:40

Karadeniz yaylalarına çıkan buraya uğramadan geçemiyor

Ordu'nun yüksek kesimlerinde çayırlık alanlarda açan, halk arasında "püsküllü" adıyla anılan lila rengindeki çiçekler görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Trend 25-06-19 11:27

Karadeniz yaylalarında ’püsküllü’ güzellik

Ordu’nun yüksek kesimlerinde çayırlık alanlarda açan, halk arasında "püsküllü" adıyla anılan lila rengindeki çiçekler görüntüsüyle dikkat çekiyor.2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası’nda açan püsküllü çiçekleriyle eşsiz manzaralar ortaya çıktı.

Haber 25-06-19 11:21

Gizem-Hakan Hatipoğlu çiftinin kızları Lila denizle tanıştı!

Gizem-Hakan Hatipoğlu çiftinin geçtiğimiz ekim ayında doğan kızları Lila denizle tanıştı.

Magazin 05-06-19 13:54

Survivor için Dominik'te bulunan Hakan Hatipoğlu'ndan kızı Lila paylaşımı İlk defa baba dedi

Survivor 2019'da konuk yarışmacı olarak ter döken Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'nın 'baba' dediği anları Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 28-05-19 22:04

Ödüllü yazar Lila Bowen’ın Gölge serisi Akbabaların Ağıdı’yla başlıyor

Ödüllü yazar Lila Bowen’ın isyankar bir büyüme öyküsü anlattığı ‘Gölge’ serisi Akbabaların Ağıdı’yla başlıyor.Lila Bowen’in, siyah ve beyazdan, gece ve gündüzden ibaret olmayan bir dünyada kendi yerini arayan bir kahramanın özgürlük ve intikam öyküsünü anlattığı kitabı Akbabaların Ağıdı, Kırmızı Kedi etiketiyle raflardaki yerini aldı.Nettie, kendisine köle gibi davranan insanların evlatlığı olarak büyüyen, gerçek ailesini bilmeyen, hem ten renginin koyuluğu hem de kökeni nedeniyle ‘beyaz adam’ın dünyasında hor görülen bir gençtir.

Haber 20-04-19 09:02

Hakan Hatipoğlu kızı Lila'nın videosunu paylaştı

Hakan Hatipoğlu kızı Lila ile oynarken çektiği videoyu sosyal medyadan paylaştı. Gizem Hatipoğlu ise yeni bir fotoğraf paylaşarak Lila'nın babası Hakan Hatipoğlu'na benzetildiğini yazdı.

Magazin 15-04-19 22:32

Ünlü tasarımcı, Onu Alma Beni Al koleksiyonunu tanıttı

Ünlü tasarımcı Emre Erdemoğlu, Mercedes Benz Fashion Week İstanbul Sonbahar-Kış 2020 kapsamında “Onu Alma Beni Al" adını verdiği, Lila ve turuncunun mor ile buluştuğu 2020 kış koleksiyonunu bir defile ile tanıttı.Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Sonbahar-Kış 2020 kapsamında gerçekleşen Emre Erdemoğlu defilesi, İstanbul’da iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarının katılımıyla gerçekleşti.Gelecek sezon İtalya’da deri koleksiyonunu sunacak olan tasarımcının defilesini ise; Kerem Cem, Cem Belevi, Gökhan Türkmen, Şükrü Özyıldız, Aylin Arasıl, Zeynep Mansur gibi ünlü isimlerin yanı sıra büyük bir davetli kitlesi izledi.

Yurthaber 21-03-19 12:30

İranlı iş insanlarının banka hesaplarının dondurulduğu iddiası

İranlı Kadın İş İnsanları Derneği üyesi Lila Fehti: - "Yaptırımlar İranlı iş insanları için sorunlar yarattı ve tacirlerimizin ticaret yapma imkanı ortadan kalktı" - "Son olarak Kenya iş insanlarımızın banka hesaplarını dondurdu"

Haber 24-02-19 11:44

Lila 14 Şubat’ya Akasya’da sahne alacak

Elektronik, pop ve rock türünde şarkıları ile müzik severlerin beğenisini kazanan genç sanatçı Lila, 14 Şubat Perşembe günü Akasya’da sahne alacak.Yeni çıkacak single’ı için hazırlıklarını sürdüren Lila, konserlerine de hız kesmeden devam ediyor.

Haber 12-02-19 14:21

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi belli oldu

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'na göre, Türkiye'nin en büyük şirketleri Tüpraş, Türk Hava Yolları ve Petrol Ofisi oldu. Kerevitaş, Odeon Turizm, Gram Altın Pazarlama Sanayi "Cirosunu En Çok Artıran Şirketler", Ereğli Demir Çelik, Tüpraş ve Enka İnşaat "En Çok Kar Eden Şirketler", Lila Group, Kerevitaş ve Namet Gıda ise "İhracatını En Çok Artıran Şirketler" olarak belirlendi.

Finans 18-12-18 09:55

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi belli oldu

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'na göre, Türkiye'nin en büyük şirketleri Tüpraş, Türk Hava Yolları ve Petrol Ofisi oldu - Kerevitaş, Odeon Turizm, Gram Altın Pazarlama Sanayi "Cirosunu En Çok Artıran Şirketler", Ereğli Demir Çelik, Tüpraş ve Enka İnşaat "En Çok Kar Eden Şirketler", Lila Group, Kerevitaş ve Namet Gıda ise "İhracatını En Çok Artıran Şirketler" olarak belirlendi - "En Çok İhracat Yapan Şirketler" Ford Otosan, Toyota Otomotiv ve Arçelik olurken, "En Fazla Çalışanı Olan Şirketler" BİM Birleşik Mağazalar, RC Rönesans İnşaat ve LC Waikiki Mağazacılık olarak sıralandı - Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı "Onur Ödülü"ne layık görülürken, Vodafone Dijitalleşme Özel Ödülü'nü ise DenizBank aldı

Haber 18-12-18 09:38

2019'un güzellik trendleri belli oldu! Gri saçlar geri dönüyor

2018'in trendlerinden bazıları Pinteset'e göre 2019 yılında da popülerliğini koruyacak. Lila saç tonları parlak makyajlar önümüzdeki yılın en yeni güzellik akımlarından olacak.

Kadin 14-12-18 16:18

Sanayi ve ihracat sorunları yuvarlak masaya yatırıldı

Sanayi ve ihracat sorunları Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen yuvarlak masa toplantısında konuşuldu.Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Dünya Gazetesi ve Euler Hermes Sigorta Firması tarafından organize edilen yuvarlak masa toplantısına Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Metin Taşdelen, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorlu TSO Meclis Üyeleri Mehmet Manav, Ramazan Dumru, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ ve Haber Müdürü Ece Ceyhun, Euler-Hermes Sigorta’nın Genel Müdürü Özlem Özüner, Pazarlama, Dağıtım Kanalları ve Ticari Tahsis Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gürcan Köseoğlu, Direkt Satış Kanalı Müdürü Berna Aktuvar ile Migiboy Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Canpolat, Lila Kağıt Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Öğücü, EST Panel Şirket Sahibi Nüvit Kırçuval, Else Elektrik Seyfettin Koçak, Bilkont Tekstil Ramazan Dumru, Polifarma Yetkilisi Vildan Kumrulu, Semilyon Ev Aletleri Erkan Toprak, UPR Tekstil Mehmet Elverdi, Pektaş Tekstil Nejla Pektaş, Alfa Kutu Altan Çinoğlu ve Devrim Matbaa Ambalaj Genel Müdürü Özgür Eski ve Çorlu TSO Genel Sekreteri İbrahim Karağöz katıldı.Toplantıda ara eleman sorunları, Çerkezköy ve Çorlu’dan başlangıçla dünya ve Türkiye ekonomisi ile güvenli ticareti ve diğer sektörlerle ilgili çözüm önerileri de gündeme getirildi.

Yurthaber 07-12-18 14:40

Tekirdağ'a, Brezilya destekli 'Öğrenim Birimi' hizmete açıldı

TEKİRDAĞ'da Brezilya'nın önde gelen ormancılık şirketlerinden Fibria ile iş ortağı Türkiye'nin yerli şirketlerinden Lila Grup, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile birlikte Fibria Öğrenim Birimi açtı.

Haber 20-11-18 19:13

Tekirdağ'a, Brezilya destekli 'Öğrenim Birimi' hizmete açıldı

TEKİRDAĞ'da Brezilya'nın önde gelen ormancılık şirketlerinden Fibria ile iş ortağı Türkiye'nin yerli şirketlerinden Lila Grup, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile birlikte Fibria Öğrenim Birimi açtı.

Haber 20-11-18 17:51

Antalya'da Noel çelengi mesaisi

Hristiyanların bayramı Noel için Antalya'da üretilen çelenkler 20'nin üzerinde ülkeye ihraç ediliyor. Bu yılki çelenk ihracatından 10 milyon doların üzerinde gelir bekleniyor - İhracat firmaları, çam artığı, çam kozalağı, andız, selvi dalı, sandal ve mersin meyvesi gibi tamamen doğal orman artığı ürünlerden oluşan çelenkleri, Antalya'da gelir düzeyi düşük mahallelerde ev kadınlarına yaptırıyor - Noel çelengi ihraç eden firma ortağı Şerife Altındal: - "Çiçeğin de bir modası var, modayı yakından takip ediyoruz. Bu yılın modası lila renkler. O yüzden çelenk üzerinde lila renkler kullanmaya özen gösterdik. Yaptığımız iş zor, fakat çok zevkli bir iş" - Çelenk yapan kadınlardan Hülya Sel: - "Bunlar nerede kullanılıyor, kaç liradan satılıyor bilmiyorum ama biz gelirinden memnunuz. Tanesini 2 liradan yapıyoruz"

Finans 19-11-18 12:09

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çiftinden kızları Lila'yla ilk fotoğraf! Lila'ya Instagram hesabı açtılar

Var Mısın Yok Musun yarışmasında tanışan Hakan - Gizem Hatipoğlu kızları Lila dünyaya geldi. Eski Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu da bebekleriyle ilk pozunu sosyal medyadan paylaştı. Ünlü çift kızları Lila için de doğumdan sonra bir Instagram hesabı açtı.

Magazin 19-10-18 20:39

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çiftinin kızı oldu

'Var mısın Yok musun' yarışması ile ünlenen Hakan - Gizem Hatipoğlu çiftinin kızları dünyaya geldi. Hakan Hatipoğlu kızlarına Lila adını vereceğini açıklamıştı

Magazin 19-10-18 10:27
Haber 12-10-18 13:27

Trakya Üniversitesinde ‘Üniversite-Sanayi İş Birliği’ projesi

Üniversite-Sanayi İşbirliği projesi kapsamında, Trakya Üniversitesi ve Lila Group arasında iş birliği anlaşmaları imzalandı.Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü’nün (MEYOK), “Üniversite-Sanayi İş Birliği” projesi kapsamında yürüttüğü ortak çalışmalar dahilinde, Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi İşveren Portalı üye firmalarından Lila Group ile “Üniversite-Sanayi İş Birliği Protokolü” imzalandı.Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezindeki imza törenine, Lila Group adına İnsan Kaynakları Direktörü Nezih Akçınar ve ekibi katılırken, Trakya Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof.

Yurthaber 09-10-18 00:05