Apollonia Llewellyn

Apollonia Llewellyn

Manken ve Tik Tok yıldızı

Apollonia Llewellyn Haberleri

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetle eleştirildi! Tam bir rol çalan görümce

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetiyle gündem yaratmayı başardı. Açık pembe uzun bir elbise tercih eden fenomen ismin elbisesi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 26-03-2024 11:01

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn spor kombiniyle yere çöküp poz verdi! Sosyal medya onu konuştu

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla bilinen fenomen isim Apollonia Llewellyn yine hayranlarının beğenisini toplayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim lacivert bluz ve şort takımından oluşan spor kombiniyle ayna karşısında yere çökerek poz verdi. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 27-02-2024 11:24

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn'in fiyatıyla dudak uçuklatan büstiyer tarzı çok konuşuldu! Küçük gelmiş ama

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn kıyafet seçimiyle bir kez daha gündeme gelmeyi başardı. Sosyal medya hesabında hayranlarıyla siya bir büstiyer ve pantolon kombininden oluşan kıyafetiyle poz veren fenomen isim özel tasarım büstiyerinin fiyatı dudak uçuklattı. Fenomen isim tasarım büstiyeri için 620 sterlini (23 bin 888 TL) gözden çıkarttı.

Trend 30-01-2024 10:30

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn'in bluzu göğüslerine dar geldi! Derin dekoltesi bile yeterli olmadı... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak sık sık paylaşımlar yapan fenomen isim Apollonia Llewellyn bu kez hayranlarının karşısına beyaz bluz ve pantolondan oluşan bir takımla çıktı. Fenomen ismin bluzunun göğüs kupu dar gelirken pozu hayranlarının ilgisini topladı. Sosyal medya kullanıcıları fenomen ismin paylaşımına 'Resmen taşmış' yorumunu yaptı.

Trend 16-01-2024 14:47

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn tanga bikinisiyle Instagram'ın limitlerini zorladı! Topluluk kurallarına kafa tuttu

Instagram'da 'Barbi' lakabıyla anılan Apollonia Llewellyn havuza girdiği anları paylaşarak sosyal medya kullanıcılarının kalp atışlarını yükseltti. Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim pembe bikinisiyle sevenlerinin beğenisini kazandı.

Trend 12-01-2024 14:42

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn'in spa keyfine kumaş yetmedi! Kasık dekoltesi olay yarattı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla anılan ve 500 bini aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn'in son paylaşımı hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmayı başardı. Fenomen isim lila rengi bikinisiyle spa keyfi yaptığı anları paylaştı. Llewellyn'in göğüs altı ve kasık dekoltesi olay oldu.

Trend 09-01-2024 10:41

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn derin göğüs dekoltesiyle gündem oldu! Göbeğine kadar açık

Sosyal medyada Barbi lakabıyla anılan ve yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn derin göğüs dekoltesiyle Instagram'ın limitlerini zorladı. Fenomen isim kırmızı bluzuyla yaptığı paylaşımıyla hayranlarının beğenisini toplamayı başardı. Llewellyn'i beğenenler kadar eleştirenler de oldu.

Trend 01-12-2023 11:36

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn doğum gününü için cesur pozuyla mest etti! Şeffaf tulumundaki derin göğüs dekoltesi gündem oldu

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan ve yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn limitleri zorlayan bir pozuyla hayranlarını mest etti. Fenomen ismin 34. yaş gününe özel dantel detaylardan oluşan beyaz tulumuyla çekilen pozu sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 28-11-2023 11:43

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn bikisine kavuştu! Bikini altının iplerini gevşeterek güneş yanığı gösterdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn geleneğini bozmadı. Fenomen isim Los Angeles'a gidip bikinili pozuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen ismin bikini altının iplerini oynatarak yaptığı paylaşımı gündem yarattı.

Trend 18-11-2023 11:27

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn ters ışığın kurbanı oldu! İç çamaşırı giymeyince tüm hatları belli oldu

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla anılan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn ters ışığın kurbanı oldu. New York'ta sokaklarında çekilen bir pozunu paylaşan fenomen isim iç çamaşırı tercih etmeyince ters ışığın etkisiyle vücut hatları belli oldu. Göğüs hatlarının belli olmasına aldırış etmeyen fenomenin paylaşımı hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 15-11-2023 11:44

Apollonia Llewellyn minicik bikinisiyle olay pozlara imza atınca Yaşayan en seksi kadın ilan edildi

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn sınırları zorlamayı seviyor. Ünlü isim son olarak neredeyse yok gibi bikinisiyle pozlar verince "Yaşayan en seksi kadın" ilan edildi.

Magazin 13-11-2023 15:02

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, 'sansürlenmiş' tarzıyla olay yarattı! Eteğinin boyu neredeyse bir karış

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek takipçilerinin beğenisini topladı. Fenomen isim son model bir spor arabanın önünde verdiği pozuyla hayranlarından tam not aldı. Llewellyn'in süper mini eteğindeki 'sansürlenmiş' ifadesi hayranlarının ilgisini çekti.

Trend 08-11-2023 15:57

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yaz arşivini açtı! Altındaki iç çamaşırına benzetilince yorum yağdı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yaz arşivini açtı. Fenomen isim Yunanistan tatilinde çekilen pozunu paylaşarak hayranlarının beğenisini toplamayı başardı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplarken eleştiri oklarının da hedefi haline geldi.

Trend 04-11-2023 14:11

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn doğum gününü küvet pozuyla kutladı! Köpüklerin arasında gizlemesine yeterli olmadı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan ve yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn yeni yaşını da hayranlarıyla birlikte kutlamak istedi. Fenomen isim 24. yaşına köpük dolu bir küvetin içinden girdi ve bu anları takipçilerine göstermeyi ihmal etmedi.

Trend 01-11-2023 15:02

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn'in elbisesinin kumaşı ince geldi! İç çamaşırı kullanmayı tercih etmeyince gündem yarattı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Apollonia Llewellyn vücut hatlarını belli eden bir elbiseyle sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen ismin sarı elbisesiyle yaptığı paylaşımı hayranlarının beğenisini toplamayı başardı.

Trend 27-10-2023 10:37

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn külodunu kemerle kombinleyerek Cadılar Bayramı'na hazırlandı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla Instagram'da yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn hayranlarına Cadılar Bayramı kombinini gösterdi. Fenomen isim beyaz külot ve beyaz yeleğini mavi gömlekle kombinledi. Llewellyn'in kombini kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 17-10-2023 15:09

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn'in dantel bluzuyla tarzı olay oldu! İç çamaşırı tercih etmeyince beğeni butonu çöktü

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan fenomen isim Apollonia Llewellyn cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarını heyecanlandırdı. Fenomen isim yaz aylarının sona ermesine rağmen tatiline devam ederken sevenlerinin karşısına pembe dantel bir bluz ve beyaz etek kombiniyle çıktı.

Trend 27-09-2023 14:28

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn sokak tarzıyla gündem yarattı! Göğüs altı dekoltesi çok konuşuldu

Sosyal medyada "Barbi" lakabıyla anılan fenomen isim Apollonia Llewellyn sokak tarzıyla gündem yaratmayı başardı. New York Fashion Week'e (New York Moda Haftası) katılan fenomen isim göğüslerini bir siyah bir şeritle kapatan elbisesiyle sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 23-09-2023 14:13

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn bir türlü yaz tatilini bitiremedi! Bikinili pozuyla Instagram'ı salladı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla anılan ve yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn yaz tatilini bir türlü bitiremedi. Fenomen isim Yunanistan'da yaptığı tatilden bir pozunu Instagram hesabından paylaşarak hayranlarının beğenisini kazanmayı başardı.

Trend 14-09-2023 15:48

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn frikik vermekten yine korkmadı! İddialı pozu sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla bilinen fenomen isim Apollonia Llewellyn yine iddialı bir pozla gündem yaratmayı başardı. Instagram’da yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim dantel detaylardan oluşan etek ve bluz takımının içine hiçbir şey giymeyince sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 05-09-2023 15:29

Yaz tatilini bir türlü bitiremedi! Cesur pozunu paylaşıp “Fazlasına ihtiyacım yok” diyerek meydan okudu

Sosyal medyada Barbi lakabıyla bilinen fenomen isim Apollonia Llewellyn yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim lila rengi bikini takımıyla verdiği pozla sosyal medyadan eleştirilere adeta meydan okudu.

Trend 31-08-2023 11:17

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn’in süper minisi gelinliğe benzetildi! Dantel ve kuyruk detayı beğenilmedi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede hayran kitlesini milyonlara ulaştıran Apollonia Llewellyn Yunanistan tatilinden yaptığı paylaşımla yine beğeni topladı. Fenomen isim dantel detaylı süper mini elbisesiyle takipçileri tarafından geline benzetildi.

Trend 15-08-2023 10:57

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yine çok özgüvenli! Bikinisini giydi meydan okudu... “Hipnotize ettim”

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn yine özgüvenini zirvede yaşadığı bir paylaşıma imza attı. Sosyal medyada Barbi lakabıyla tanınan isim bikini üstü ve şortuyla yaptığı kombiniyle hayranlarını mest etmeyi başardı. Fenomen isim gönderisine iddialı da bir not eklemeyi ihmal etmedi.

Trend 08-08-2023 10:03

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn egosuyla cesur bikini seçimini de solladı! “Benimle tanıştığında...”

Sosyal medyadan yaptığı iddialı seçimleriyle kısa sürede fenomene dönüşen Apollonia Llewellyn yine tarzını konuşturdu. Sosyal medyada Barbie lakabıyla tanınan fenomen isim Yunanistan tatilinde havuzun içinde çekildiği bir pozla herkese meydan okudu.

Trend 01-08-2023 13:57

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, Margot Robbie’ye böyle meydan okudu! “Margot kim?”

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Apollonia Llewellyn, Barbie filminden bir replikle sevenlerinin karşısına çıktı. Filmde Barbie karakterine hayat veren Margot Robbie’nin bir repliğini yeniden canlandıran Llewellyn’in gönderisi kısa sürede ilgi odağı oldu.

Trend 29-07-2023 10:28

Sosyal medyada “Barbie” olarak anılıyordu! Unvanının hakkını sonuna kadar verdi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Apollonia Llewellyn sosyal medyadan kendisine verilen “Barbie” lakabının hakkını verdi. Fenomen isim bir Barbie kutusunun içine girerek poz verdiği anları paylaştı.

Trend 22-07-2023 10:34

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn dekoltesiyle bir görene bir daha baktırdı! Üstü küçük gelince sadece göğüs uçlarını örttü

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan fenomen isim Apollonia Llewellyn yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim yarım milyonu aşan takipçisiyle cesur bir pozunu paylaştı. Llewellyn’in pozu hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 04-07-2023 09:47

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn bikini altının iplerini bollaştırınca bile bile frikik verdi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak kısa sürede yarım milyonu aşkın geniş bir takipçi kitlesine ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn son paylaşımıyla hayranlarının gözlerini adeta şaşı etti. Fenomen isim bikini altının iplerini bollaştırınca bile bile frikik verdi.

Trend 24-06-2023 09:48

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn oturuşuyla gözleri şaşı etti! “Hiçbir şey giymemiş mi?”

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak sık sık gündeme gelmeyi başaran fenomen isim Apollonia Llewellyn yine adından söz ettirdi. Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim bu kez oturma tarzıyla hayranlarının dikkatini çekti.

Trend 21-06-2023 09:59

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn kadınlara erkekleri kovalamamalarını söylerken yarı çıplak poz verdi! Mini etekten başka bir şey giymedi

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan “Barbie” lakaplı Apollonia Llewellyn cesur pozuyla erkeklere adeta meydan okudu. Sadece mini etek giydiği ve üstsüz bir şekilde verdiği pozunda fenomen isim kadınlara “Erkekleri kovalamayın” diyerek seslendi. Llewellyn’in gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 10-06-2023 10:45

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn deri korsesiyle poz verdi! Göğüslerini ön plana çıkartan olay paylaşım...

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan ve ‘Barbi’ lakabıyla tanınan fenomen Apollonia Llewellyn ayna karşısında verdiği pozla yine sosyal medyayı sallamayı başardı. Siyah deri korsesiyle adeta şov yapan fenomen isim hayranlarından tam not aldı.

Trend 01-06-2023 10:51

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, minicik bikinisiyle sere serpe uzanıp güneşlendi! Hayranlarını alev alev yaktı

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza atarak hayranlarını heyecanlandırdı. Fenomen isim bikinisiyle sahilde uzanarak güneşlendiği anlarda çekilen bir pozunu paylaştı. Llewellyn’in gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Trend 30-05-2023 09:06

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn limitleri zorladı! Derin göğüs dekoltesini süper mini etekle tamamlayınca beğeni butonu çöktü

Instagram’da yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarının beğenisini kazandı. Fenomen isim derin göğüs dekolteli bluzu ve süper mini eteğiyle kamera karşısına geçtiği paylaşımıyla tam not aldı.

Trend 24-05-2023 14:08

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn hayranlarının kalp atışlarınızı hızlandırdı! Bikini altının iplerini çözdü

Sosyal medyada “Barbi” lakabıyla bilinen fenomen isim Apollonia Llewellyn yine hayranlarının yüzünü güldürecek cesur bir paylaşımla karşılarına çıktı. Sosyal medyada birbirinden cesur paylaşımlara imza atan Llewellyn pembe bikini altının iplerini çözünce sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 17-05-2023 10:37

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn bikini izi olmaması için üzerini çıkarttı! Yarı çıplak pozu sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan Apollonia Llewellyn yarım milyonı aşan takipçisiyle yine cesur bir pozunu paylaştı. Yaz aylarının yavaş yavaş gelmesiyle birlikte güneşin tadını çıkartmak isteyen Llewellyn üzerini çıkarttığı bir pozuyla hayranlarını selamladı. İspanya’da çekilen pozunda bikini üstünü çıkartan Llewellyn göğüslerini kollarıyla örttü.

Trend 28-04-2023 13:43

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn beyaz bikinisiyle sahilde fırtına gibi esti! Bikini üstü göğüslerine küçük geldi

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan Apollonia Llewellyn Instagram’daki yarım milyonu aşkın takipçisiyle cesur bir pozunu paylaştı. Fenomen isim beyaz bikini takımıyla deniz kenarında çekilen pozunu paylaşınca sosyal medyada fırtına gibi esti.

Trend 26-04-2023 14:22

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn’in sauna pozu Instagram’ı alev alev yaktı! “Sıcak ve buharlı”

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yarım milyonu aşkın takipçisiyle saunada keyif yaptığı bir günden anlarını paylaştı. Instagram’da sıklıkla cesur paylaşımlara imza atan fenomen isim yine geleneğini bozmadı ve hayranlarının karşısına yeşil iç çamaşırı takımıyla çıktı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının ilgisini çekti.

Trend 22-04-2023 13:22

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn’e yaz erken geldi! Islak tişörtünün içine iç çamaşırı giymeyince...

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan ve yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Apollonia Llewellyn yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza atarak dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada sıklıkla cesur pozlarını paylaşan fenomen isim bu kez ıslak tişörtüyle kamera karşısına çekti. Tişörtünün içine iç çamaşırı giymeyen Llewellyn’in gönderisi kısa sürede gündem yarattı.

Trend 19-04-2023 11:46

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn cesur mayosuyla gündem yarattı! Dekoltesini bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan fenomen isim Apollonia Llewellyn hayranlarını heyecanlandıran cesur bir paylaşıma daha imza attı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan fenomen ismin kırmızı mayolu gönderisi hayranlarının yorum ve beğeni yağmuruyla karşılandı.

Trend 17-03-2023 14:18

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn elbisesinin dekoltesiyle şov yaptı! Paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan ve Barbi lakabıyla tanınan fenomen isim Apollonia Llewellyn Instagram’ın sınırlarını yerle bir eden bir paylaşıma imza attı. 22 yaşındaki fenomen isim tercih ettiği siyah mini elbisesinin dekoltesiyle resmen şov yaptı.

Trend 09-03-2023 11:00

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, transparan iç çamaşırıyla limitleri zorladı! Bir görene bir daha baktırdı

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Sosyal medyada sıklıkla cesur paylaşımlar yapan fenomen isim transparan iç çamaşırı takımıyla bir kez daha limitleri zorladı. Llewellyn’in herkesin kendisini sevmeye teşvik eden paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Trend 30-01-2023 13:44

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn göğüslerine küçük gelen bikinisiyle resmen şov yaptı! Sadece göğüs uçlarını örttü

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza attı. Sosyal medya hesabında sıklıkla cezur kıyafetleri ve birbirinden değişik bikini takımlarıyla poz veren Llewellyn kış aylarına inat mavi bikinisiyle boy gösterdi. Fenomen ismin göğüslerine küçük gelen bikinisi sevenlerinden tam not aldı.

Trend 24-01-2023 11:03

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, derin göğüs dekoltesiyle yürekleri hoplattı! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla ünlenen fenomen isim Apollonia Llewellyn cesur kıyafet seçimleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyada sıklıkla cesur paylaşımlara imza atan fenomen isim bu kez göğüs dekoltesiyle popüler olmayı başardı. Instagram’da yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Llewellyn, derin göğüs dekolteli bluzuyla hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 09-01-2023 15:42

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yılbaşı heyecanına erken başladı! Noel Baba kostümü nefesleri kesti

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yılbaşı heyecanını takipçilerine erkenden yaşattı. Yaklaşık yarım milyon takipçiye sahip olan Llewellyn cesur Noel Baba kostümüyle poz verdi. Fenomen ismin paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Trend 23-12-2022 11:05

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn’in milyonlarca takipçisi olan hesabı hacklendi! Yetişkin film videosu paylaşılınca...

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn’in milyonlarca takipçisi olan hesabı hacklendi. Fenomen isim 5.4 milyon takipçisi bulunan Facebook hesabından yetişkin film videosu paylaşılınca büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirerek takipçilerinden özür diledi.

Trend 17-12-2022 11:46

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, Dünya Kupası’ndan elenen ülkesine bikinili pozuyla destek verdi

Katar’daki Dünya Kupası’nda sona yaklaşırken sosyal medyada organizasyonun etkileri devam ediyor. Son olarak sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn Fransa’yla oynadığı çeyrek final karşılaşmasında elenen ülkesi İngiltere’ye desteğini gösteren bir fotoğraf paylaştı. Llewellyn’in paylaşımı kısa sürede büyük beğeni topladı.

Trend 12-12-2022 11:31

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn nefesleri kesti! Denizden sırılsıklam çıkınca beğeni yağdı

Sosyal medyada Barbi lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn Instagram’ın sınırlarını zorlamaya devam eidyor. Cesur paylaşımları sayesinde hayranlarından tam not alan fenomen isim son olarak denizden yeni çıktığı bir pozunu paylaşarak takipçilerinin nefesini kesmeyi başardı. Llewellyn’in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 03-12-2022 11:38

Dünya Kupası cesur pozlar kervanına o da katıldı! Ülkesine destek vermek için iç çamaşırsız paylaştı

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, 2022 Dünya Kupası’nda ülkesine destek vermek için müstehcen pozlarını paylaşan fenomenler kervanına katıldı. Üzerinde “İngiltere” yazılı bir tişörtle poz veren Llewellyn iç çamaşırı tercih etmemesi üzerine eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Trend 30-11-2022 15:02

Dünya Kupası heyecanına o da katıldı! Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn’in formalı paylaşımı gündem oldu

Sosyal medyada ‘Barbi’ adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, Instagram’daki seksi paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medyadan sıklıkla cesur paylaşımlar yapan Llewellyn 2022 Dünya Kupası heyecanına da ortak oldu. Fenomen isim son olarak forma ve g-string kombiniyle sevenlerinin karşısına çıktı.

Trend 23-11-2022 12:04