Olta Kamisi Haberleri

Dev balığı yakalayınca sevinçten deliye döndüler! Kocaman, bu canavar

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde göle olta atan ve 1 metrelik turna balığı yakalayan balıkçılar, sevinçten ne yapacaklarını şaşırdı. Yakaladıkları balığı savaş gemilerindeki torpidoya benzeten balıkçılar, sevinç anlarını saniye saniye kayda aldı.

Trend 2024-04-22 19:10:03

Endişelendiren balon balığı uyarısı! Ölüsü de tehdit oluşturmaya başladı

Antalya'da olta ve ağlara takılıp, balıkçılar tarafından etrafa atılan istilacı tür balon balıkları, sokak hayvanları için tehlike oluşturuyor. Finike ilçesinde çekilen görüntülerde, tutulan zehirli balıkların sokak hayvanlarının yaşam alanlarında bırakıldığı görüldü. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Bu balıkların etrafa atılmaması gerekiyor. Bir kara hayvanı, kedi, köpek bunu yiyebilir ve ölümüne sebep olabilir" dedi.

Haber 2024-03-18 09:59:09

Görenler gözlerine inanamadı! 12 metrelik köpek balığını oltayla yakaladı... Denize geri böyle bıraktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde 23 yaşındaki Brandon Griffin olta balıkçılığı yaptığı sırada yanlışlıkla 12 metrelik bir köpek balığı yakaladı. Köpek balığını gördükten sonra onu okyanusa geri salmak için harekete geçen Griffin'in mücadelesi kameralara yansıdı. O anlar kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 2023-12-24 10:19:57

Çanakkale Belediyesi’nden olta balıkçılarına uyarı

Çanakkale Belediyesi, olta balıkçılığı yapan vatandaşlara olta balıkçılarının çöpe ve çevreye attığı misina ve iğnelerin ucundaki yiyeceği yemeye çalışan martılar, kediler ve köpeklerin midesine ya da vücuduna batarak, hayati tehlike oluşturduğu yönünde uyarıda bulundu.

Yurthaber 2023-11-16 13:54:12

Amatör balıkçı yakaladı! Poşete sığmadı, sırtlayarak götürdü: Tam 41 kilo

Antalya'da amatör balıkçı Rüştü Mert Kesmen, olta ile 1,6 metre uzunluğunda, 41 kilo ağırlığında akya (kuzu) balığı yakaladı. Kesmen'in balığı karaya çıkartıp, sırtında taşıdığı anları ise arkadaşının cep telefonu kamerasına yansıdı. Kesmen ise "Balığı sırtlayarak götürdüm çünkü poşete sığmadı. O kadar büyük poşet bulamadık." diye konuştu.

Haber 13-11-23 16:25

BİM'den pastırma sıcaklarına özel fırsat! Olta seti 499 TL, balıkçı çantası 179 TL! 27 Ekim 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğu bugün (27 Ekim 2023 Cuma) haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından inceleniyor. Olta seti 499 TL, balıkçı çantası 179 TL'ye satışa sunuldu. Katalogda pastırma sıcaklarına özel fırsatlar yer aldı. Peki, BİM aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler indirimde? İşte, 27 Ekim 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu...

Finans 27-10-23 09:18

BİM'den balık tutmayı sevenler için kaçırılmayacak fırsat! Olta seti 499 TL! 24-27 Ekim 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğu bugün haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından merak edildi. Pastırma sıcaklarının etkisini göstermesi ile birlikte olta sehpası, olta seti, balıkçılık malzemeleri gibi ürünler markette yerini aldı. Peki, 24 Ekim Salı BİM'de hangi ürünler indirimde? İşte 24 Ekim - 27 Ekim 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu...

Finans 24-10-23 08:37

Mersin'de 3 amatör balıkçı olta ile yakaladı! Boyu 2 metre

Mersin'de tekne ile Akdeniz'e açıklan 3 amatör balıkçı olta ile 2 metrelik orkinos yakaladı. Balığın boyutu karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen 3 arkadaş, bu anları cep telefonu kamerası ile kayda alıp, sosyal medyada paylaştı.

Haber 10-09-23 22:03

Tokat'ta olta iğnesi yutan leyleği jandarma kurtarıldı

Tokat'ın Almus ilçesinde olta iğnesi yutan leylek, jandarma ekibince kurtarılarak doğaya bırakıldı.

Yurthaber 16-06-23 11:17

Yer: Düzce... Fark ettikten sonra rafting kürekleriyle kurtarmaya giriştiler! O anlar kamerada

Düzce'de raftingciler, sorumsuz balık avcılarının Melen Çayı’nda bıraktığı olta misinasına takılan yılanı kurtardı. Yılanın kurtarılma anını cep telefonu kamerası ile çeken raftingciler, balık avcılarına da uyarılarda bulundu.

Haber 11-06-23 17:20

Görenler şaşkınlığını gizleyemedi! Balık oltasına takılan 1.8 metrelik köpek balığının resmen sırtına çıktı

Balıkçıları attığı oltalardan birine takılan köpek balığının kurtarılma anlarında çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Kıyıya vuran yaralı köpek balığını kurtarmak isteyen bir grup büyük bir çaba gösterdi. Köpek balığının boğazına yapışan olta kancasını çıkartmak için bir kişi üzerine bindi. Kurtarıldıktan sonra köpek balığı denize geri bırakıldı.

Trend 06-06-23 10:21

Selin vurduğu Ankara'da ilginç görüntüler! Caddede oluşan sulara olta attı

Ankara’da öğle saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış sonrası vatandaşlar sokaklarda oluşan su birikintilerine oltalarını sallayarak eğlendi.

Haber 31-05-23 10:27

Muğla’da olta balıkçılığı alanları dışında avlanmak yasak

Türkiye’nin en uzun kıyı şeridine sahip Muğla’da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün belirlediği olta balıkçılığı alanlarının dışında avlanmak yasak.

Yurthaber 13-03-23 11:20

Trabzon’dan kaçan somonlar Rize’de tezgaha düştü

Trabzon’un Arsin ilçesi açıklarındaki balık kafeslerinin bilinmeyen bir nedenle yırtılması sonucu kafesten kaçan somonlar hem olta balıkçıları hem de kıyı balıkçıları tarafından tutulurken, Rize’de tezgahlarda yarı fiyatına satılıyor.

Yurthaber 10-03-23 13:49

Balık tutmayı sevenler için en iyi olta takımı modelleri 2023

Balık tutmayı seven herkesin iyi bir olta takımına ihtiyacı vardır. Ancak, pazarın geniş olta takımı seçenekleri arasında doğru seçimi yapmak zor olabilir. En iyi olta takımı, kişisel tercihlere, balık türüne ve avlama bölgesine göre değişebilir. Uzun süre kendinizle baş başa kalmanızı sağlayan bu keyifli hobinin konforlu olabilmesi için iyi bir olta takımına sahip olmanız gerekir. Balık tutma aktivitesinden aldığınız hazzı katlayacak en iyi olta takımlarını sizler için araştırdık.

Haber 01-03-23 18:27

Haberi duyan oltasıyla sahile koştu! Kova kova götürdüler: Bugün herkes balık yiyecek

Antalya'nın Kemer ilçesinde, fırtına nedeniyle balık üretme çiftliğinin havuzunun patladığını duyanlar, balık yakalamak için oltalarını alarak sahile koştu. Öte yandan Konyaaltı sahilindeki olta balıkçıları ise umduklarını bulamadı. İşte haberin detayları...

Haber 30-01-23 19:12

Balık tutma sevdalılarına en iyi olta kamışı tavsiyeleri

Olta balıkçılığına meraklıysanız ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız size biraz yardımcı olalım. Bu hobi için ilk yapacağınız şey, güzel bir olta kamışı almak olmalı. "Hangi kamışı alacağımı nereden bileceğim?" diye dert etmenize gerek yok. En iyi modelleri seçtik ve hepsini bir araya getirdik. İşte karşınızda "İyi ki almışım." diyeceğiniz olta kamışları!

Haber 30-01-23 17:14

Hem profesyonel hem amatör olarak ilgilenenler için en iyi olta makineleri

Balık tutmak bazıları için âdeta bir tutku! Stresten ve günlük koşturmacalardan sıyrılıp sakin ve dinlendirici bir etkinlik arayanların yolu balık tutmaktan geçiyor. Bu aktivite için ihtiyacınız olan en temel alet, elbette kaliteli bir olta makinesi. Olta takımlarının en önemli parçası olan bu aletler, amatörler ve profesyoneller için farklı özelliklerde üretiliyor. Siz de kendinize uygun bir model arıyorsanız en iyi olta makinesi çeşitlerini derlediğimiz listemize bakabilirsiniz.

Haber 20-01-23 17:15

Yarım santimle Türkiye rekorunun yeni sahibi oldu! Motivasyon düştü, yorucuydu ama stresimizi aldı

2022 Turna Balığı Yakalama Yarışması düzenlendi, hakem heyeti ölçümleri yaptı. Yarışma sonucunda Türkiye'de en uzun turna balığı yakalama rekorunun yeni sahibi olta balıkçısı İsmail Akyüz oldu. Akyüz sevincini "Bu yarışmada yeni bir Türkiye rekoru kırdık sevinçliyiz, mutluyuz" sözleriyle paylaşırken "Yorucuydu ama o balıkları almak bütün stresimizi aldı" dedi.

Haber 14-11-22 09:58

Çavuşoğlu'ndan net sözler: İadesini istiyoruz! Bu şahıs vatandaşlarımızı dolandıran bir sahtekardır

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Olta Xhaçka kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Gündem maddelerinden biri de Türkiye'nin geçtiğimiz yıl en çok konuştuğu konularından olan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in iade talebi oldu. Çavuşoğlu konuyla ilgili, "Bu şahsın ülkemize iadesini bekliyoruz. Çok sayıda vatandaşımızı dolandıran bir sahtekardır" ifadelerini kullandı.

Haber 01-11-22 18:32

Olta balıkçıları sisli havada rastgele dedi

Mega kent İstanbul’da sabahın erken saatlerinde etkili olan sisli havayı fırsat bilen olta balıkçıları sahillere koştu.

Haber 01-11-22 11:20

İstanbul Boğazı'ndaki 6 Kasım kararı, tartışma yarattı! Vatandaş ikiye bölündü

İstanbul Boğazı'nın 6 Kasım'da belli saatlerde ticari gemi geçişine kapatılıp endüstriyel balık avlama gemilerine açılacak olması tartışmaları da beraberinde getirdi. Prof. Dr. Saadet Karakulak, bölgenin biyolojik koridor olduğunu belirterek "Balık stoklarını olumsuz etkileyecektir. Yapılan uygulama aşırı avcılığın yapılmasına yol açacak" dedi. Öte yandan balıkçılar ise karardan oldukça memnun kaldı ve bunu yıllardır beklediklerini dile getirdi. Olta balıkçıları durumdan oldukça şikayetçi...

Haber 01-11-22 10:08

Amatör balıkçı olta ile 1,5 metre uzunluğunda turna balığı tuttu

Amatör balıkçı olta ile 1,5 metre uzunluğunda turna balığı tuttu

Yurthaber 16-10-22 14:59

Olta ile yakaladılar şaşkına döndüler! Yarım saatte kenara çektiler

Elazığ’da iki arkadaş olta ile 55 kilo ağırlığında 1.6 metre uzunluğunda turna balığını tuttu. İki arkadaş, devasa balığı yaklaşık yarım saatlik bir uğraşın sonucunda kenara çekmeye başardı.

Haber 16-10-22 08:34

Kedinin ağzına batan olta iğnesini piknik yapan arkadaşlar çıkardı

Kedinin ağzına batan olta iğnesini piknik yapan arkadaşlar çıkardı

Yurthaber 05-10-22 15:55

Olta iğnesi ne demek? Olta iğnesi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller değişen, gelişen ve büyüyen yapılardır. Bir dilin gelişmesinde kültür etkileşimi ve kelime çeşitliliği önemlidir. Bir dil, bünyesine yeni kavramlar katarak gelişir. Türkçe de bünyesinde farklı dillerden kelimeler barındıran, pek çok anlamı karşılayan kelime çeşitliliğine sahip bir dildir. Türkçedeki bu zenginliğin kaynaklarından biri de birleşik kelimelerdir. Kendisi de bir birleşik kelime olan Olta iğnesi ne demek? Olta iğnesi TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 20:29

Olta takımı ne demek? Olta takımı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede sözcükler tek başına bir anlam ifade ettiği gibi bir araya geldiklerinde de farklı anlamlarda kullanılabilir. Bu aşamada sözcüklerde bazı harfler düşebilir, kelimeler birleşebilir ya da hiçbir değişime uğramadan bir araya gelerek kullanılabilir. Yaşanan bu harf ve anlam değişiklikleri ise ortaya çıkan yeni sözcüklerin ve anlamlarının araştırılmasını zorunlu kılar. Türkçede kullanılan kelimelerin anlamları ile ilgili inceleme yürüten Türk Dil Kurumu (TDK), Olta takımı birleşik kelimesini de mercek altına almıştır. Olta takımı birleşik kelimesi ne demek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 22:47

Olta balığı ne demek? Olta balığı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. Olta balığı birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. Olta balığı ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 22:47

Olta ne demek? Olta kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İnternette zaman zaman anlamı araştırılan ve incelenen çok sayıda kelime vardır. Kelimelerin anlamları ve kökenleriyle ilgili incelemelerde bulunan Türk Dil Kurumu, hem Türkçeyi korumayı hem de dili zenginleştirmeyi amaçlar. Bu çalışmalar Türkçe hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyen kişiler tarafından da merakla incelenir. Bu incelemelerden bir tanesi de Olta kelimesi ile ilgilidir. Olta ne demektir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 22:47

Olta atmak ne demek? Olta atmak TDK sözlük anlamı nedir?

Diller uzun bir tarihe sahip, yaşayan yapılardır. Türkçe dili de uzun bir tarihe ve kökene sahiptir. Bu tarihin izlerini taşıyan, önemli kişilerin deyişlerini barındıran kalıplaşmış sözler barındırır. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller, bazı şeyleri açıklamak için ortaya çıkmış kalıplaşmış sözlerdir. Türk tarihinden izler taşıyan bu sözlerden biri de Olta atmak ifadesidir. Olta atmak TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 19:05

Korku dolu anlar! Yamaç paraşütüne misina takıldı

Antalya Konyaaltı Sahili'nde yamaç paraşütüne inişe geçtiği sırada denize olta atan kişinin misinası takıldı. Bir an dengesini kaybeden Göller ve beraberindeki kişi, misinanın kopmasıyla sahile indi.

Haber 28-01-22 13:24

Göç etmeyen leylek Tekirdağ'ın maskotu oldu

Olta balıkçısı Emin Edebali: - "Leyleğimiz her gün burada dolanıyor, her gün severek besliyoruz" - Fotoğraf tutkunu Mehmet Emre Bingül: - "Birçok fotoğrafını çekerek güzel bir arşiv oluşturdum"

Yurthaber 21-01-22 11:04

Fotoğraflar Antalya'da çekildi! Yağmur gitti, güneş geldi: Denize akın ettiler

Geçtiğimiz haftayı şiddetli ve kuvvetli yağışla geçiren Antalya, yeni yılın ilk gününe güneşli havayla girdi. Konyaaltı Sahili'ni dolduran turistler, güneşli havada denize girmenin keyfini çıkarırken balıkçılar da denize olta attı.

Haber 01-01-22 13:30

Bilecik’te yakaladı, gören şaşkına döndü! 22 kiloluk dev…

Bilecik’te günlerce kaldıkları çadırda asıl hedefi 40 kiloluk sazan balığı yakalamak olan Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği üyesi Ertan Güney 22 kiloluk dev sazan balığı yakaladı. Balığı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber 27-12-21 10:56

2 bin lira civarında! Tuttuğu balıklara kendisi bile inanamadı

Çanakkale’de tekne ile denize açılan amatör balıkçılar, olta ile tuttukları 10 kiloluk balıklara kendileri bile inanamadı. Arkadaşlarının yardımıyla balığı tekneye çıkaran balıkçı Osman Orhan, daha sonra oltasına takılan 8 kiloluk balıkla bir kez daha şaşkına döndü. Balıkların fiyatının yaklaşık 2 bin TL civarında olduğu belirtildi.

Haber 28-09-21 13:44

Mersin'de Akkuyu Olta Balıkçılığı Yarışması düzenlendi

Mersin'de "Akkuyu Olta Balıkçılığı Yarışması" düzenlendi

Yurthaber 05-09-21 13:21

Konya'daki Suğla Gölü, mevsimsel kuraklık nedeniyle zor günler yaşıyor

KTÜN Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahir Nalbantçılar: - "Suğla Gölü'nün, Konya Ovası'na faydasının olamayacağı ortadadır. Göl, artık suyunu neredeyse tamamen kaybetmiş, lokal su birikintilerinin görüldüğü bir alan durumuna gelmiştir. Beyşehir Gölü'nden yeterince beslenemez ve yağışlar da artmazsa, eski haline dönmesi oldukça zor görünüyor" - Seydişehir Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı İhsan Taş: - "Suların çekilmesi nedeniyle göl aşırı şekilde otlandığından, oksijen oranı azaldı. Bu şekilde devam ederse ilerleyen günlerde balık ölümleri de yaşanacaktır"

Yurthaber 03-09-21 11:32

Yer: Antalya! 30 kiloluk kuzu balığı yakaladı

Antalya Serik'te amatör balıkçı Volkan Ateş, olta ile 30 kilo ağırlığında Akya (kuzu) balığı yakaladı. Ateş'in balığı oltayla çekme anı arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 27-08-21 13:13

Amatör balıkçının oltasına 30 kiloluk Akya (Kuzu balığı) takıldı: Çok büyük be maşallah

Antalya'nın Serik ilçesinde amatör balıkçı Volkan Ateş, olta ile 30 kilo ağırlığında Akya (kuzu) balığı yakaladı. Ateş'in balığı oltayla çekme anı arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Ateş'in, balığı çekerken ''Çok büyük be maşallah" diyerek şaşkınlığını gizleyemediği görülüyor.

Haber 27-08-21 11:38

Hatay'da yaralı ve hasta deniz kaplumbağaları tam teşekküllü hastanede tedavi ediliyor

Deniz Kaplumbağaları İlk Yardım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Prof. Dr. Altuğ: - "Yaralanmalar daha çok pervane ve olta hasarları ya da deniz kirliliğine bağlı olarak hayvanların poşetleri yemeleri sonucu mide tıkanıklıkları şeklinde görülüyor" - "Çok ciddi yara aldıkları zaman veya köpek saldırılarından sonra hayvanları iyileştirmemiz, eski sağlığına kavuşturmamız çok zor oluyor. Bu yıl 5 deniz kaplumbağasını köpek saldırılarında kan kaybından kaybettik"

Yurthaber 11-07-21 11:18

Denizde dip temizliği yapıldı: Çıkan yabancı maddeler hayrete düşürdü

İzmir İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma birimine bağlı dalgıçlar, 5 Haziran Dünya Çevre Günü öncesinde daha temiz ve sağlıklı bir çevre için İzmir Körfezi’nde dip temizliği yaptı. Dalgıçlar, Körfez’den cam ve plastik şişeler, ayakkabı, scooter, olta gibi yabancı maddeler çıkardı.

Haber 04-06-21 16:16

Martının imdadına onlar yetişti! Olta iğnelerini tek tek çıkardılar

İstanbul Zeytinburnu Sahili'nde sabah koşusu yapan iki kişi, ayaklarına misina dolanan ve çok sayıda olta iğnesi battığı için uçamayan martıyı kurtardı. Martının ayaklarındaki olta iğnelerinin penseyle çıkarılma anları kameraya yansıdı.

Haber 17-04-21 09:37

7 gün sonra daha canlı ve daha ucuz balıklar satışa sunulacak!

Balıkta av sezonunun bitmesine 7 gün kala tezgahlardaki balık çeşitliliği azalmaya başladı. Fiyatların şuanda yüksek seyrettiğini söyleyen balıkçılar, yasak başladıktan sonra tezgahlarda daha canlı, daha güzel ve daha ucuz olta balıklarının yer alacağını kaydetti.

Finans 08-04-21 16:51

İzmit Körfezi’nde balıkçı oltasına camgöz köpekbalığı takıldı

İzmit Körfezi’nde olta balıkçılarının oltasına camgöz cinsi köpekbalığı takıldı. Büyük şaşkınlık yaşayan vatandaşlar cep telefonu ile görüntülediği köpek balığını tekrar denize saldı.

Haber 01-04-21 22:42

Buz tutan göle düşen iPhone 11 Pro imkansızı başardı!

Kanada'nın Waskesiu Gölü'ne giden Angie Carriere, 'suya düşen iPhone' şoku yaşadı. 50 yaşındaki kadın, doğum gününü kutlamak için gittiği gölde iPhone'unu düşürdü. 1 ay sonra telefonunu bir mıknatıs ve olta ile kurtaran kadın, sonuç karşısında ikinci bir şok daha yaşadı.

Haber 26-03-21 14:00

İzinsiz balık avlayanlara ceza

Malatya’da iki ayrı yerde izinsiz balık avlayan 22 kişiye toplam 17 bin 855 TL para cezası kesildi.Edinilen bilgiye göre, Arapgir ilçesi Sinikli Mahallesi’nde, Jandarma kolluk devriyesi esnasında 19 şahsın dere içinde olta ile balık avladıkları tespit edildi.

Yurthaber 22-03-21 11:04

Amatör balıkçılara fok balığı sürprizi

Muğla’nın Datça ilçesinde olta ile balık tutarken, bir anda denizde fok balığını gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.Datça’nın Karaköy Mahallesi’nde balıkçıların oltalarındaki yemleri yemek için gelen fok balığı bir süre göründükten sonra denizde gözden kayboldu.

Yurthaber 19-03-21 14:32

ESBALDER’de yeni yönetim kadrosu belirlendi

Eskişehir Olta Balıkçıları ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği’nin (ESBALDER) 2’inci olağan genel kurulu toplayarak yeni yönetim kadrosunu seçti.Taşbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen genel kurulda dernek yeni başkanını seçti.

Yurthaber 16-03-21 12:46

Türkiye ve Avrupa'nın en büyük alabalığı Elazığ'da olta ile yakalandı

Elazığ’da sportif olta balıkçılığı yapan Fatih Yayar, 10 kilo 200 gram ağırlığında, 115 santim büyüklüğünde gökkuşağı alabalığı tuttu. Avrupa ve Türkiye’de şu ana kadar tutulmuş kendi türünde en büyük balık olarak kayıtlara geçen alabalığın üniversitede yapılan incelemede 10,5 yaşında olduğu belirlendi.

Haber 12-03-21 14:44