Dev Haberleri

32,5 TL olacak diyen de var 37 TL de! 7 kurum birden dolar tahminini açıkladı

Yıl sonunda dolar/TL kuru ne kadar, kaç TL olacak? Yatırımcıların en çok merak ettiği konuların başında gelen döviz kurunda yaşanan değişimler sonrası 7 kurum peş peşe dolar tahminini açıkladı. Buna göre en düşük tahmin Wells Fargo'dan geldi. Dev kurum doların yıl sonunda 32,5 TL olacağını kaydetti. Diğer kurumlar ise Merkez Bankası'nın tahminine yakın rakamları dile getirdiler...

Finans 2024-07-27 09:05:11

Madenci bulduğu şeye kendi bile inanamadı: 3 milyon 151 lira değerinde!

Hindistan'ın Madya Pradeş eyaletinde 10 yıldan fazla bir süredir maden kiralayarak arama yapan madenci Raju Gound, 19,22 karatlık dev bir elmas buldu. 3 milyon 151 bin lira değerinde olan elmasın fotoğrafları görenleri büyülüyor.

Haber 2024-07-25 14:17:02

Yargıtay dev havayolu şirketinin iflasını onadı! Bir devir resmen kapandı

Türk havacılık sektöründe önemli bir yere sahip olan Atlasglobal, bir dizi talihsiz olay ve ekonomik zorluklarla karşılaştıktan sonra resmen iflas etti. Yargıtay iflas kararını onadı.

Finans 2024-07-24 11:56:04

Dolar/Türk Lirası tahmini! 6 ay sonrası için dev bankadan açıklama: 'Ağır bir iş yapmak zorundaydı...'

HSBC, son raporunda reel politika faizinin kasım ayından itibaren önemli ölçüde pozitif olacağını belirterek, "Şimdilik 4. çeyrekte başlayacak faiz indirimlerinin bir miktar erken olabileceğini düşünmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Dev banka dolar/TL için de dikkat çeken bir analiz yaptı. Yıl sonunda döviz kurunun geleceği rakamı açıkladı.

Finans 2024-07-24 10:38:07

Yağışların ardından ortaya çıkan 'dev mantar' bereketi! Bazıları 40 santimi buldu

Kars'ta uzun bir süredir etkili olan sağanağın ardından çıkan dev mantarlar vatandaşları sevindirdi. Yahni Dağı eteklerinde toplanan mantarlardan bazılarının genişliğinin 40 santimetreyi bulduğu görüldü.

Yemek 24-07-24 09:31

Yaz enerjisini kombinlerinize taşıyacak Camper sneakerda dev indirim

En sıradan kombinlerinizin bile havasını anında yükseltecek, yazın enerjisini kıyafetlerinize taşıyacak Camper'ın en havalı sneaker modellerinden biri, bugüne özel %55 indirimle moda severleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 23-07-24 16:28

Dev maça saatler kaldı! Mourinho'lu Fenerbahçe 21:30'da sahaya çıkıyor!

Fenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.

Spor 23-07-24 13:08

Kahve severlerin favorisi! Çok satan Julius Meinl Filtre Kahve'de %50 indirim

Gerçek bir kahve severin en büyük keyfi, lezzetli bir kahvenin damakta bıraktığı tadı keşfetmek. Siz de tadı damağınızda kalan eşsiz bir kahve lezzeti deneyimlemek isteyenlerdenseniz Julius Meinl President Blend Öğütülmüş Filtre Kahve'deki dev fırsatı kaçırmak istemezsiniz. %50 indirime ek çok al az öde kampanyası sizi bekliyor. İşte detaylar!

Yemek 23-07-24 12:21

Dev maç için geri sayım başladı! Fenerbahçe Avrupa arenasında rakip, İsviçre temsilcisi Lugano

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe Lugano ile karşılaşacak. Mücadele, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacak.

Spor 22-07-24 16:30

Dev bankayı satın aldılar! Türkiye'deki hisselerinin tamamını devrediyor: İmzalar atıldı

Rönesans Holding, Rabobank AŞ hisselerinin tamamının Rabobank International Holding B.V.'den satın alınmasına ilişkin hisse devir anlaşması imzaladı.

Finans 22-07-24 15:23

Ünlü yapımcı harekete geçti: Mehtap Algül ve Tarkan aynı projede! Heyecanlandıran müzikal haberi

Los Angeles’ta yaşayan yapımcı Mine Vargı, dev bir müzikal prodüksiyon için İstanbul’a döndü. Mehtap Algül’ün ‘Anna Karenina’yı canlandıracağı müzikalin büyük sürprizi ise Tarkan!

Magazin 22-07-24 11:25

Dev kariyer araştırması: İş dünyasında dengeler değişti!

Son yıllarda iş hayatında yaşanılan değişim ve dönüşümlerin hızlandığını görüyoruz. Kariyer.net, bu değişimleri anlamlandırmak için yaptığı araştırmalar ile çarpıcı sonuçlar ortaya koyuyor.

Egitim 21-07-24 20:31

Prime Day'den Ne alsam? diye düşünenler Camper Drift Trail'e bakmadan geçmeyin

Prime Day, üçüncü gününde de sürpriz indirimlerle alışveriş severlerin beklentilerini karşılamaya devam ediyor. Moda kategorisinde dev indirimlerle yüzleri güldüren Prime Day'den "Ne alsam?" diye düşünüyorsanız, harika bir öneriyle karşınızdayız. Özgün tasarımlı ayakkabılarıyla öne çıkan Camper'ın Drift Trail modeli kısa süreliğine Prime Day'e özel indirimde. Hem rahat hem tarz bir ayakkabı arayışınız da varsa, bizden söylemesi bu fırsat kaçmaz!

Haber 18-07-24 11:07

Alışveriş severlerin favorileri! İşte Prime Day'in en çok satan ürünleri

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen Prime Day başladı. Alışveriş tutkunları için adeta bir bayram havasında geçen Prime haftasında elektronikten modaya, ev yaşamdan kişisel bakıma pek çok kategoride dev indirimler var. "Hazır indirim varken, bu fırsatları değerlendirmeliyim!" diyenler alışveriş listelerinizi çıkarmanın şimdi tam vakti! Ne alsam kararsızlığı yaşıyorsanız da Prime Day'in çok satan ürünlerine sizin için bu içeriğimizde yer verdik. İşte detaylar!

Haber 16-07-24 13:42

Prime Day'in bugün son günü! Apple, Stanley, Samsonite ve daha pek çok markada büyük indirimler

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği Prime Day'de sona gelindi. Bugün bitecek büyük indirim haftasında Prime üyeleri modadan teknolojiye onlarca kategorideki ürünlere dev fırsatlarla sahip olacak. İndirimlerden yararlanmanın ilk koşulu Prime üyesi olmak. Üstelik ilk Prime üyeliği 30 gün boyunca ücretsiz! Siz de alışverişi eğlenceye dönüştürmek istiyorsanız, Prime Day indirimlerini görmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz markalar...

Haber 15-07-24 16:04

Adana'da hava bir anda değişti! Kabus gibi anlar: Dev vinç böyle devrildi

Türkiye sıcakla kavrulurken Adana'da hava bir anda değişti. Etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle bazı evlerin çatıları ile reklam panoları uçtu. Bir şantiyedeki kule vinç ile çok sayıdaki ağaç da fırtına nedeniyle devrildi.

Haber 14-07-24 18:24

800'den fazla istasyonu var! Akaryakıtta dev satın alma: Alpet ve Türkiye Petrolleri birleşiyor mu? EPDK son sözü söyleyecek

Zeren Group, 800'den fazla istasyonu bulunan Türkiye Petrollerini satın aldı. Alpet ve Türkiye Petrolleri'nin iki ayrı marka olarak mı yoksa tek markada birleşerek mi faaliyet göstereceğine EPDK karar verecek.

Finans 12-07-24 11:55

Türkiye'nin dev sanayi şirketi için iflas kapıda: 2 ay ek süre verildi!

Sanayi şirketlerinden Asman Çelik'in konkordato süresinin 2 ay daha uzatıldığı bildirildi. Asman Çelik'in yüzlerce çalışanı buluyor.

Finans 10-07-24 09:25

Mourinho ısrarla o ismi istiyor! Yönetim harekete geçti bile... Fenerbahçe'ye 2.01'lik dev golcü

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe transfer çalışmalarını Mourinho'nun taleplerine göre sürdürürken, tecrübeli hoca sürpriz bir isim için talepte bulundu. İşte detaylar...

Spor 10-07-24 08:30

Çinli BYD'den sonra bir haber de Togg'dan geldi! Dev şirketle sürpriz görüşme

Yatırım teşvikle yapılan Çin menşeli oto ithalatı ek mali yükümlülükten muaf tutulmasının ardından Çinli dünya devi BYD, Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım yapma kararı gelmişti. BYD yatırım kararı aldı, Ulu Motor ile Çin'in teknoloji firmalarından Skywell'in üreticisi Skyworth yetkilileri Ankara'ya geldi. Bir haber de Togg'dan geldi. Togg dünya deviyle görüşmelere başladı.

Finans 07-07-24 07:50

53 euroya üretip 2600 euroya sattılar! Dünyaca ünlü iki moda devine kayyum: Elektrik tüketim verileri ele verdi

Moda dünyası, İtalyan mahkemesinden çıkan kayyum kararıyla çalkalanıyor. Ürünlerini binlerce dolara satan iki dev markanın, tedarikçileri adeta sömürdüğü ortaya çıktı. Mahkeme, iki markanın üretim operasyonlarına bir yıl süreyle kayyum atadı.

Finans 06-07-24 09:13

Temmuz cep yakmaya devam ediyor! Akaryakıt, sigaradan sonra alkole de dev zam! Fiyatlar böyle değişti

Türkiye İstatistik Kurumu verileri açıkladı. Temmuzda zam yağmuru başladı. Önce akaryakıt ve sigaradan sonra sıra alkollü içeceklere geldi. ÖTV artışlarının ardından fiyatlar güncellendi. Bir alkollü içki firması rakı, votka ve cin fiyatlarına zam yaptı. İşte güncel fiyatlar...

Finans 05-07-24 12:11

Dev varlık yönetim şirketinden dikkat çeken TL tahvil yorumu! 'İyi performans dönemi görüyoruz'

Deutsche Bank'tan sonra ABD'li varlık yönetim şirketinden de TL cinsi tahvillerle ilgili değerlendirme geldi. Vanguard'dan, "TL cinsinden tahvillerde iyi performans dönemi görüyoruz" açıklaması yapıldı.

Finans 03-07-24 15:21

SON DAKİKA: Benzin ve motorin ÖTV zammı saatler sonra tabelaya yansıdı! Tarihte ilk kez, 44 liradan başladı 46 lirayı bile aştı: İşte 3 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları…

Son dakika haberi… Akaryakıta ÖTV zammı tabelaya yansıdı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından henüz 3 saat geçmesine rağmen benzin ve motorin fiyatları dev bir zam ile tabelalardaki yerini aldı. Benzine 2,21 TL, mazot litre fiyatına da 2,07 TL zam birden geldi. LPG ise 95 kuruş arttı. Böylece benzin ve motorin satış fiyatları Türkiye genelinde 44 ila 47 TL aralığına yükseldi. İşte 3 Temmuz 2023 Çarşamba güncel benzin-mazot fiyatı…

Finans 03-07-24 13:39

Bakırköy'de Marmaray milli maçı izlemek için durdu

Bakırköy'de seyir halindeki Marmaray treni durarak dev ekranda A Milli Futbol Takımı'nın maçını izleyen taraftarlara eşlik etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 03-07-24 07:08

Düğünden sonra maç izlemeye gittiler! Gelin ve damat olay oldu

Bartın'ın Amasra ilçesinde düğün yapan Gökhan Kabaşer ve Monica Mertinez çifti, üzerindeki damatlık ve gelinlikle ilçe meydanına gelerek, dev ekranda Türkiye-Avusturya maçını izledi. Damat Gökhan Kabaşer, çifte mutluluk yaşadıklarını belirterek, "Evliliğim nedeniyle çok heyecanlı ve mutluyuz. Maç için de çok heyecanlıyız." dedi.

Haber 02-07-24 23:46

Dünyaca ünlü dev bankalardan Merkez Bankası tahmini! İşte faiz indiriminde işaret edilen tarih!

Merkez Bankası, 27 Haziran'da yapılan son Para Politikası Kurulu toplantısında beklentilerle paralel faizi yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. Dünyaca ünlü bankalardan da Merkez Bankası'nın faiz indirimine ilişkin yeni tahminler geldi. Merkez Bankası faiz indirimine en yakın ne zaman gider? Piyasaların odaklandığı tahminler...

Finans 30-06-24 11:48

27 ilde dev operasyon! 21 milyar TL tespit edildi, 97 kişi yakalandı…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Sibergöz-47” operasyonlarında hesaplarında toplam 21 milyar TL işlem hacmi bulunan 97 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 29-06-24 08:39

Günler sonrasını işaret etti! Gram altın fiyatı tahminini açıkladı: ‘1 hafta en geç 10 gün sürer…’

Gram altın fiyatı bu sabah ons altın fiyatındaki geri çekilmenin etkisi ile düştü. Dev bankalar ons altın tahminlerini peş peşe açıklarken gram altın için de beklenen rakam ortaya çıktı. Peki altın düşecek mi yükselecek mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyat tahminini açıklayarak, düşüşlerin kısa bir süre içinde sona ereceğini ve her ay yeni rekorlar kıracağını söyledi. İşte 26 Haziran Çarşamba Kapalıçarşı gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 26-06-24 09:44

ChatGPT geliştirici modu nedir, nasıl açılır?

ChatGPT, gelişmiş yetenekleriyle dikkat çekerken, aynı zamanda gizli komutlar içeren bir yapay zekâ aracı olarak da öne çıkmaktadır. Geliştiricilere sağlanan API erişimlerinin yanı sıra, sohbet botunda özel bir geliştirici modu (dev mode) bulunduğu da söylenmektedir. Peki, ChatGPT geliştirici modu nedir ve nasıl açılır?

Haber 25-06-24 19:19

Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Avrasya Tüneli… O şirketlere de ek vergi geliyor: Yıllık 5 milyar lirayı bulacak

Hükümetin vergi paketi taslağından dev şirketlere ek kurumlar vergisi çıktı. Buna göre Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) ve Yap-İşlet-Devret (YİD) modeliyle hayata geçirilen projeleri yöneten Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden alınacak kurumlar vergisi artırılıyor.

Finans 19-06-24 14:21

Türkiye'nin süt deviydi! İflas bayrağını çektiler! İcradan satışa çıkacak

Türkiye’nin dev süt markalarından biri olan Kay Süt firması iflas etti. Daha önce konkordato ilan eden şirketin Balıkesir'deki fabrikası icradan satışa çıkarılacak. Tesisin icradan satış ihalesi 16 Temmuz günü yapılacak.

Finans 17-06-24 11:15

'Tıp literatüründe çok nadir görülen bir vaka' Karın ağrısı şikayetiyle gitmişti... Gözlerine inanamadılar

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi bölümüne; Balıkesir’den karnında ağrı ve şişlik şikayetleriyle yönlendirilen ve yapılan tetkikler sonucunda yaklaşık 10 kilo ve 38 santimetrelik dev tümör tespit edilen hasta, gerçekleştirilen başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu. Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Tıp literatüründe nadir görülen bir vaka olduğunu vurguladı.

Haber 17-06-24 10:46

Yapay zeka, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın şampiyonu tahmin etti! A Milli Takım için dikkat çeken yorum

Dört yılda bir düzenlenen, Avrupa'nın uluslararası en üst düzey turnuvasında heyecanında ilk düdük çalıyor. A Milli Takıımımız'ın da mücadele edeceği dev organizasyon öncesi ünlü yapay zeka model Chat GPT'ye turnuvaya dair tahminlerini sorduk. İşte detaylar...

Spor 13-06-24 19:49

Mezuniyet töreninde facia! Dev ekran sahnedekilerin üstüne böyle düştü

İstanbul Şişli'deki Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda bir okulun mezuniyet töreni düzenlendi. Tören sırasında sahnede bulunan veli ve öğrencilerin üstüne dev ekran düştü. 6 kişinin yaralandığı olay saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 08-06-24 10:41

Dev fuhuş operasyonu! Birçok ile sıçradı: 145 kadın hakkında işlem yapıldı, ele geçirilen para dudak uçuklattı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünden dev fuhuş operasyonu! Operasyon İstanbul, Adana ve Antalya'ya da sıçradı. 11 şüpheli gözaltına alınırken 145 kadın hakkında da işlem yapılarak ceza kesildi. Operasyonda el koyulan para miktarı ise 22 milyon liradan fazla...

Haber 07-06-24 12:29

Mezuniyet heyecanı en beklenmedik anda kabusa döndü! Cemal Reşit Rey'de LED ekran faciası: Okul yöneticileri hakkında karar verildi

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda kabusa dönen mezuniyet töreninden akılalmaz detaylar gün yüzüne çıktı. Mezuniyet heyecanı yaşayan öğrenciler ve velileri bir anda neye uğradıklarını şaşırmış, tam fotoğraf çektirecekleri sırada sahnedekilerin üzerine dev LED ekran devrilmişti.

Haber 07-06-24 11:18

Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda dev ekran insanların üzerine devrildi: Yaralılar var! Çarpıcı iddia: 'Çocuklar sahnedeyken...'

İstanbul'da bulunan Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda mezuniyet töreninde sahnede bulunan dev ekran insanların üzerine devrildi. Olayda yaralananlara sağlık ekipleri müdahale etti. Kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Olay esnasında salonda bulunan velilerden Oya Kayaalp, "Bir çocuğun söylediğine göre, çocuklar hala sahnedeyken arkadaki ekranları sökmeye başlamışlar" dedi.

Haber 06-06-24 22:49

Kozmetik firmasının indirim gününde izdiham çıkmıştı! Yankıları sosyal medyada sürüyor... Videosu milyonlarca kez izlendi: Kendisini böyle savundu

Geçtiğimiz günlerde dev bir kozmetik firmasının kuruluş yıl dönümüne özel olarak %75 indirim yapması mağazalarda izdihama neden oldu. Ürünlere ulaşmak için müşteriler saç saça baş başa kavga ederken bir müşteri ve kasiyer arasındaki kavga sosyal medyanın gündemine yerleşti. 'Senin çalışanın bana gerizekalı diyemez' diyen müşteri sosyal medyada olay yaratırken kendisini savunmak için kamera karşısına geçti.

Trend 04-06-24 07:50

Rüzgar terse dönmüştü! ABD'li dev banka dolar/ TL tahminini değiştirdi!

Türk lirası, mayısta dolar karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Türk Lirası nisan ayının ardından mayısta da değer kazanmasıyla 33 ay sonra bir ilke imza attı. Gelişmenin ardından ABD'li dev banka da yıl sonu dolar / TL tahminini aşağı yönlü revize etti.

Finans 02-06-24 09:01

Saudi Aramco'dan dev halka arz! Şimdiden 10 milyar doların üzerinde!

Saudi Aramco ikincil halka arz sürecine pazar günü başlamayı planlarken halka arzda şimdiden 10 milyar doların üzerinde resmi olmayan talep geldiği belirtildi.

Finans 30-05-24 09:57

Fabrikada çalışanların hayretle izlediği olay! Bir anda kadının omzuna kondu

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir kablo fabrikasında, çalışanları şaşırtan ve duygulandıran bir olay yaşandı. Fabrikada çalışan kadın işçinin omzuna, dev bir kelebek kondu.

Kadin 29-05-24 15:19

Son dakika: Konut kredi faizi 1,29 olacak! İstanbul, İzmir dahil 16 şehirde kampanya başladı: 4 koşullu ödeme

Son dakika haberi... Emlak Konut, konut satışlarındaki düşüşü tersine çevirmek için yeni bir kampanya başlatmaya hazırlanıyor. Faizlerdeki yükseliş ve artan konut fiyatlarına karşın yeni kampanyada düşük faizli kredi desteği sağlanacak. Dev konut kampanyasında konut kredi faizleri yüzde 1,29’a inerek, 72 ay vade imkanı sunuyor. Kampanya İstanbul ve İzmir dahil 16 şehirde geçerli olacak. İşte detaylar...

Finans 29-05-24 11:15

FETÖ firarisi Akın İpek açtığı davayı kaybetti! Bebek’teki yalı satışa çıktı; 750 milyon lira…

FETÖ firarisi Akın İpek’in İstanbul Boğazı’ndaki yalısı satışa çıkarıldı. Bebek’te bulunan ve 750 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkarılan Koza-İpek Holding'e ait yalının ihale 27 Haziran'da yapılacak. İhale öncesi dev yalının fotoğrafları da yayınlandı.

Haber 28-05-24 11:05

Kutlamalar sırasında platforma çıkarken müzik çalınmasını istememişti! Nelsson kutlamaların ardından taraftara ateş püskürdü... Yazıklar olsun size, utanın

Galatasaray'da 24. şampiyonluğun sevinci devam ederken, Sarı-Kırmızılı oyuncular Rams Park'ta düzenlenen dev organizasyonla kupasına kavuştu. Sarı-Kırmızılılarda şampiyonluğun mimarı olan isimler sahaya kurulan platforma tek tek çağrılırken futbolcular taraftarı selamladı. Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson ise sahaya çıkarken herhangi bir şarkı tercih etmemesi dikkat çekti. Tecrübeli oyuncu kutlamaların ardından yaptığı paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 08:05

SON DAKİKA: Galatasaray şampiyon oldu kasası doldu taştı! Sarı-Kırmızılılar'a dev gelir...

Son dakika... Konyaspor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet sonrası sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da kazanılan şampiyonluğun yanında dev bir geliri de kasasına koymuş oldu. İşte detaylar...

Spor 26-05-24 21:15

Andrea Bocelli, Ajda Pekkan, Yalın... Hepsi orada sahne alacak! Loca fiyatları 630 bin TL'yi buldu

Andrea Bocelli, Ajda Pekkan, Yalın gibi sanatçıların Beşiktaş Stadyumu’nda vereceği dev konserler büyük bir heyecanla beklenirken bilet fiyatları da ortaya çıktı. Süperstar Ajda Pekkan'ın 8.5 milyon kazanacağı söylenen konserlerin loca fiyatları 630 bin TL'yi buldu...

Kulis 24-05-24 10:26

Meksika başkan adayı Jorge Alvarez Maynez'in mitinginde korkunç kaza! 5 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı

Meksika'da yapılacak devlet başkanlığı seçimleri öncesinde Yurttaş Hareketi (MC) başkan adayı Jorge Alvarez Maynez'in katıldığı mitingte korkunç bir kaza meydana geldi. Sahnedeki dev ekranın devrilmesi ve sahnenin çatısının çökmesi sonucunda 5 kişi öldü, 50 kişi de yaralandı. Kazanın ardından Maynez X'ten (Twitter) yaptığı paylaşımda, "İyiyim ve olup biteni takip etmek için devlet yetkilileriyle iletişim halindeyim" ifadelerini kullandı.

Trend 23-05-24 09:33

Hem altın hem de gümüş için tahmin! İki dev banka peş peşe açıkladı: '10 haftadan kısa bir süre içinde…’

Altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişin ardından yatırımcılar ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?’ gibi sorulara yanıt iki dev banka Commerzbank ve TD Securities’ten geldi. Alman bankası altın fiyatları için ters köşe tahmin yaptı. Gümüş fiyatı içinde iki banka birden yükseliş beklentilerini açıkladı. “Gümüş fiyatları son kez ons başına 30 doları aştığında, on haftadan kısa bir süre içinde ons başına 50 dolara kadar işlem gördü” yorumu ise heyecan yarattı.

Finans 22-05-24 14:49