Tiktok Haberleri Ve Son Dakika Tiktok Haberleri

TikTok, video oluşturma ve paylaşma platformudur. 2016 senesinin Eylül ayında ByteDance tarafından piyasaya sürülmüştür.

İlk olarak Asya piyasalarında lider olan sosyal medya uygulaması, kısa sürede tüm dünyaya yayılarak 150 ülkede 1 milyar kullanıcı tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Kısa süreli videolar kategorisinde dünya genelinde en hızlı büyüyen uygulama haline gelmiştir.

15 saniye içerisinde dans, komedi, müzikal, dudak senkronizasyonu ve diğer türlerde videolar üretilmesini mümkün kılan eğlence amaçlı bir uygulamadır. Bunun yanı sıra canlı yayın imkanı sağlar.

TikTok, uygulama marketi üzerinden ücretsiz indirilerek kaydolunan ve takipçi sistemi ile çalışan bir sosyal medya platformudur. Dünya’nın pek çok ülkesinde en çok satın alınan uygulama olarak ilk sırada yer alır.

tiktok Haberleri

Spor salonunda talihsiz kaza! Aynı anda harekete başladılar... Bir anda ortalık karıştı: Sosyal medyada o anlar gündem yarattı
Spor salonunda antrenman yaparken cep telefonunu bir köşeye koyarak kayıt etmek sosyal medya kullanıcılarının en sevdiği aktivitelerden biri. TikTok kullanıcısı Samuel Stratis bu hafta platformda, spor salonunda tanımadığı bir kadınla garip bir karşılaşmayı gösteren bir video yayınladı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından adeta yorum ve beğeni yağdı.
Yayın Tarihi: 30-04-2024 08:43
MHP'den ses getirecek hamle! 'Ahlaksız paylaşımlara' dikkat çekti: Kapatılması için hazırlanıyorlar
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, "Ahlaksız paylaşımların yoğunlukla yer aldığı ve milli değerlerimizi ayaklar altına alan TikTok’un bir an önce kapatılması gerektiği açıktır. Bu doğrultuda kanun teklifi hazırlamakta olduğumuzun da bilinmesini isterim" dedi.
Yayın Tarihi: 29-04-2024 16:08
TikTok'ta 'Karagül' adıyla açtığı canlı yayınlar tepki çekmişti! Çocukları hakkında yeni karar
Bursa'da 'Karagül' adıyla TikTok'ta canlı yayın yapan ve 177 bin takipçisi bulunan Merve C. açtığı yayınlarda çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilmiş ve videoları tepki çekmişti. Merve C., adındaki kadın yaptığı bir yayın sırasında başı yarılan çocuğunu aldırış etmeden sosyal medyadaki canlı yayınına devam etmişti. İnfiale neden olan olay sonrası Merve C. gözaltına alındı. Annenin elinden alınan 3 çocuk devlet korumasına girdi.
Yayın Tarihi: 29-04-2024 13:02
Yaralanan çocuğuyla TikTok'ta canlı yayın yapan kadın o hareketleriyle 'pes' dedirtmişti: Olayla ilgili yeni gelişme!
TikTok'ta canlı yayın yapan Karagül isimli kullanıcı M.C. çocuğu başından yaralıyken canlı yayın yapmış ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu. O şahıs gözaltına alınırken, hakkında iki ayrı suç yüzünden soruşturma başlatıldı. Öte yandan TikTok yaptığı açıklamada hesabın kapatıldığını açıkladı.
Yayın Tarihi: 28-04-2024 17:21
Misafirlerinin evin içindeki tuvaleti kullanmasına izin vermedi! Bahçede çukur kazmalarını istedi... Tuvalet kuralları şaşkına çevirdi
TikTok'ta ' ivybloom.tv' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Ivy Bloom isimli bir kadın misafirlerinin evinde bulunan tuvaleti kullanmasını istemediği için evinin arka bahçesini adeta bir açık hava tuvaletine çevirdi. TikTok'tan yaptığı paylaşımında Bloom, tuvaletinin kurallarını ve kullanım şeklini anlatınca milyonlarca izlenmeye ulaştı. Bloom'un evine gelenlerin tuvalet ihtiyacını gidermesi için bahçede çukur açması gerekiyor.
Yayın Tarihi: 27-04-2024 14:52
TikTok videosu çekmek için mutfak tezgahın üzerine çıkan kız dengesini kaybedince düştü! Dolaba takılınca böyle asılı kaldı
Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek gündem yarattı. Görüntülerde dans videosu çekmek isteyen bir kızın dengesini kaybederek dolapta asılı kaldığı anlar yer aldı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından adeta yorum yağdı.
Yayın Tarihi: 27-04-2024 10:26
Üç yıl boyunca komada kaldı! Uyandığında hayatı tamamen değişmişti... Nişanlım başka bir kadınla beraberdi
Bir kadın, üç aylık komadan uyandığında hayatının bıraktığı gibi olmadığını ve nişanlısının artık öldüğünü düşünerek yeni bir hayata başladığını öğrendi. Yaşadığı büyük şoku TikTok'tan anlatan kadın, "Sadece bir mesajla durumu anlattı. Başka bir kadınla berabermiş üstelik bir oğlu olmuş" dedi.
Yayın Tarihi: 27-04-2024 09:13
Havuz başındaki kadınların gizlice fotoğraflarını çekti! Tacizi fark eden kadının hesap sormaya gittiği anlar çok konuşuldu
TikTok'ta "maiphammy" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın havuzda fotoğraflarını çekerken gördükleri bir adamla yüzleştikleri anın videosunu paylaştı. Adamın gizlice fotoğraflarını çektiğini fark eden kadının yanına giderek ondan görüntülerini silmesini istedi. O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı.
Yayın Tarihi: 27-04-2024 08:15
Sosyal medya bu ilişki tavsiyesini konuşuyor! Kocamla aynı yatağı paylaşmayı bıraktım ve bu ilişkimizi kurtardı
Tiktok'ta "ourlifewithdylanandme" kullanıcı adıyla paylaşım yapan Jess adındaki bir kadın kocası Dylan ile olan ilişkisine dair yaptığı itirafla çok konuşuldu. Kendisinin ve kocasının artık birlikte uyumadığını ve aynı yatağı paylaşmadıklarını ifade eden Jess, "Kocamla aynı yatağı paylaşmayı bıraktım ve bu ilişkimizi kurtardı" dedi.
Yayın Tarihi: 26-04-2024 11:09
Çift, jakuzilerinin altında gizlenen kanalizasyon deliği bulduğunda şaşkına döndü! Sosyal medyadan o anları paylaşınca gündem yarattı
TikTok kullanıcıları Trevor ve Hayley oturma odalarını yenilemeye karar verdi ve kullanılmayan jakuziyi kaldırmak için hamle yaptı. Çift evlerini yenilerken jakuzinin 6 metre altında gizli bir kanalizasyon buldu. İkili TikTok'tan yaptığı paylaşımıyla viral olmayı başardı.
Yayın Tarihi: 26-04-2024 10:21
Zaman yolcusu olduğunu iddia etti! Dünyadaki son kişiyim paylaşımı TikTok'u salladı.... 2021 ile 2027 arasında sıkışıp kaldım
TikTok'ta 'unicosbreviviente' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi zaman yolcusu olduğunu iddia ederek 2021-2027 yılları arasında sıkışıp kaldığını söyledi. 'Dünyadaki son kişi' olduğunu iddia ettiği paylaşımında Javier isimli kullanıcı boş sokakları, otelleri, metro istasyonunu ve süpermarketi görüntüleyerek paylaştı. Paylaşımı milyonlarca izlenmeye ulaştı.
Yayın Tarihi: 26-04-2024 09:37
Spor salonunda taciz anları! Antrenman yaparken kendisini gizlice cep telefonuyla kaydeden adamı TikTok'tan ifşa etti
TikTok kullanıcısı 'marziiii10' ilerlemesini takip etmek amacıyla spor salonunda yaptığı antrenmanı cep telefonuyla kaydediyordu. Egzersiz yaptığı sırada bir adamın onu gizlice çektiği anları cep telefonundaki videoda gören kadın onu TikTok'tan paylaşarak, "O kadar tiksindim ki, midem kelimenin tam anlamıyla alt üst oldu" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 26-04-2024 09:11
Evlerindeki bebek telsizinin hacklendiğini söyledi! TikTok'ta viral oldu... Geceleri sürekli olarak birileri konuşuyordu
Sosyal medya platformunda aynı adı taşıyan Kurin Adele evlerinde bulunan bebk telsizinin hacklendiğini anlattığı bir TikTok paylaşımı yapınca bir anda viral oldu. WiFi bağlantılı bebek monitörünün hacklendiğini anlatarak uyarıda bulunan kadın, "Geceleri sürekli olarak birileri konuşuyordu. Oğlum her seferinde ağlıyor ve telsizi takmak istemiyordu" dedi.
Yayın Tarihi: 25-04-2024 15:31
TikTok bu uçak tüyosunu konuşuyor! Sosyal medya kullanıcıları 'dahilik' olarak yorumladı... Bunu her zaman yapıyorum
TikTok'ta viral hale gelen en son yaşam hilesi sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken pek çok kullanıcı tarafından 'dahilik' olarak yorumlandı. Uçaklarda akıllı telefondan film izlemek için sadece bir peçetenin kullanıldığı pratik seyahat ipucu sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.
Yayın Tarihi: 25-04-2024 10:35
Doğum yaparken karısının yanında olmak isteyen baba bayıldı! O anları sosyal medyadan paylaştı... Resmen rol çalmak bu
Yeni doğum yapan bir anne , kocasının bebeğinin doğumu sırasında bayıldığı komik anı TikTok'tan paylaşınca viral olmayı başardı. Paylaşımında karısının doğuma hazırlandığı anlarda heyecandan bayılan babayla ilgilenen hemşireler yer aldı. O anlar TikTok'ta 13.2 milyon izlenmeye ulaştı.
Yayın Tarihi: 25-04-2024 09:51
Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulunan kadın kovuldu! Gözyaşlarına hakim olamadı... Bu resmen zorbalık
TikTok'ta 'shelby.bellz' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yerel bir spor salonunda kıyafeti nedeniyle kovulduğunu söyledikten bir anda viral olmayı başardı. 'Bu resmen zorbalık' diyerek yaşadığı durumu gözyaşları içinde anlatan Shelby isimli kadın TikTok kullanıcılarından destek aldı.
Yayın Tarihi: 25-04-2024 09:32
Toplu taşıma aracında bir anda ayağa kalkıp dans etmeye başladı! Çevresindekilere aldırış etmedi...O anlar sosyal medyada gündem oldu
TikTok'tan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın toplu taşıma aracıyla seyahat ettiği sırada TikTok videosu çekmeye karar verdi. Bir anda ayağa kalkarak dans eden kadını diğer yolcular şaşkın bakışlarla takip etti.
Yayın Tarihi: 25-04-2024 07:53
Otobüste yanında oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildi! Korku dolu anları sosyal medyadan anlattı... Elim ayağım titredi
TikTok'tan "lectyry0" isimli kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın geçtiğimiz aylarda başına gelen korkunç bir olaydan söz etti. Metrobüse gitmek için bir otobüse bindiğini dile getiren kadın otobüsten indiğinde ise yanına oturduğu adam tarafından dakikalarca takip edildiğini ifade ederek yaşadığı korku dolu anları paylaştı. O anlara yorumlar gecikmedi.
Yayın Tarihi: 24-04-2024 14:58
TikTok temsilcileri tekrar Meclis'e çağırılacak! Halkımız 'TikTok bir ulusal güvenlik meselesidir, kapatılmasını istiyoruz' diyor
TikTok dünya genelinde en çok konuşulan sosyal medya uygulamalarından biri olmaya devam ederken Türkiye'de de kullanıcıların ilginç yöntemlerle bağış (hediye) topladığı canlı yayınlar tartışmalara neden olmayı sürdürüyor. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, geçen sene Meclis'te dinledikleri TikTok temsilcilerinin verdikleri vaatleri yerine getirmediklerini belirterek, "TikTok temsilcilerini tekrar Meclis'e çağıracağız." dedi.
Yayın Tarihi: 24-04-2024 13:25
Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle TikTok'u salladı! 23 Nisan paylaşımına yorum yağdı... Gerçek gibi
Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken sosyal medya yayıncısı 23 Nisan paylaşımıyla TikTok'ta bir kez daha gündem yaratmayı başardı. Evinin balkonuna Türk bayrağı astığı anlarda çekilen bir videosunu paylaşan kullanıcının gönderisi yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.
Yayın Tarihi: 24-04-2024 07:45
Ağustos böceğinin gerçek ömrünü öğrendi! Yıllardır anlatılan hikayeye isyan etti... Böyle bir şey olabilir mi ya?
'Ağustos Böceği ve Karınca' öyküsüne isyan eden bir kadın paylaşımı TikTok kullanıcılarının ilgisini çekti. Ağustos böceğinin gerçekte 4 haftalık ömrü olduğunu öğrenen genç kadın TikTok paylaşımında, "Akılsız karınca ya. Adamın 4 haftalık ömrünü bir de çalışarak geçirttirecek" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 23-04-2024 08:11
ABD'den TikTok kararı! Onay geldi: 'Bu bir casus balondur'
Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi. ABD Başkanı Biden ise, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, "Eğer yasa geçerse onaylayacağım“ şeklinde konuşmuştu.
Yayın Tarihi: 20-04-2024 21:54
İş başvurularının hepsinde reddedildi! Nedenine bakınca şaşırdı: Özgeçişime yanlışlıkla koyduğum şey beni dehşete düşürdü
Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki Claire Schmitt isimli bir kadın iş başvurusu için gönderdiği özgeçmişinde beklenmedik bir dosya daha olduğunu fark edince şaşkına döndü. Pop sanatçısının fotoğrafını fark eden Schmitt, "Özgeçmişinde pop ikonu Miley Cyrus'un bir fotoğrafı vardı. Oraya onu nasıl koyduğumu bilmiyorum" dedi.
Yayın Tarihi: 20-04-2024 13:39
Nişanda toplanan takılarla burun estetiği yaptırdılar! Çocuklarına da sünnetinden topladıkları parayla yaptırırlar artık
Sosyal medyadabir çift yaptıkları paylaşımla kısa sürede dikkatleri üzerine çekerek gündem olmayı başardı. Nişanda topladıkları para ve altınlar burun estetiği yaptırdıklarını dile getiren çift, nişanda çekilen bir fotoğrafları ve ameliyattan sonraki hallerini gösteren bir fotoğraflarını paylaşınca gündem oldu.
Yayın Tarihi: 20-04-2024 09:39
Otel odasının penceresinin açık olduğunu fark etmedi! Tüm yatak odası sesleri duyuldu... Personelden uyarı aldım diyerek paylaştı
Sosyal medya fenomeni Dasha Daley, Tayland gezisi sırasında yaşadığı ilginç bir durumdan söz edince sosyal medyada bir anda gündem yarattı. Tayland'da kiraladığı otel odasında pencerenin açık olduğunu fark etmeyen kadın yatak odası seslerinin dışarı duyulması üzerine personel tarafından uyarıldığını anlattı. Çok utandığını dile getiren Daley, "Başıma ilk kez böyle bir şey geldi. Gerçekten çok utandım" dedi.
Yayın Tarihi: 20-04-2024 08:26
Sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında deprem olacağını hissettiğini söyledi! Dakikalar sonra deprem oldu....Deprem olmadan hissetmem peki?
TikTok'ta 'dollunayy35' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyadan açtığı canlı yayın sırasında 'Deprem olacak gibi hissediyorum' dedi. Canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlayan kadın hislerini dile getirdikten dakikalar sonra Tokat depremi oldu. Depreme canlı yayında yakalanan kadın hem korktu hem de şaşırdı.
Yayın Tarihi: 20-04-2024 07:53
Sesler geldiğini söylediği kulağından canlı örümcek çıktı! O anları sosyal medyadan paylaşınca milyonlar izledi: Yeni fobim yükleniyor
TikTok'ta 'munimarin' kullanıcı adıyla paylaşılan bir video yaklaşık 55 milyon izlenmeye ulaştı. Görüntülerde sesler geldiğini söylediği kulağından canlı bir örümcek çıkan yaşlı bir kadın yer aldı. O anlara sosyal medya kullanıcıları yorumsuz kalamadı.
Yayın Tarihi: 19-04-2024 14:50
Anne sütünün arkasındaki gerçeği paylaştı! İkisini de kendi sütü, ikisi de farklı renkte: Çilekli süt gibi
Yeni anne Jo Johnson Overby, pompalama seansı sırasında pembe renkli süt ürettiğinde duruma anlam veremediğini ve şaşırdığını söyledi. TikTok'ta yaşadığı deneyimi paylaşan anne, "Kimse bana bebeğimi emzirirken sütümün çeşitli renklerde geleceğini söylemedi" notunu ekledi.
Yayın Tarihi: 19-04-2024 14:05
Komşularının sesinden rahatsız olduğu için şikayet mektubu yazdı! Aldığı cevapla gözyaşlarına boğuldu
TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın gürültü sesinden rahatsızlık duyduğu için komşularına bir şikayet mektubu yazdığını söyledi. Mektupta özellikle komşularının sabah erken saatlerde piyano çalmamasını rica etti. Şikayet mektubunun cevabı ise evin küçük çocuklarındna gelince genç kadın hem şaşırdı hem de duygulandı.
Yayın Tarihi: 19-04-2024 12:02
Erkek arkadaşının pantolonuna takılmış halde buldu! İşe böyle gitmiş: Sosyal medyadan yorum yağdı
Sosyal medya kullanıcısı Rebmaryl, erkek arkadaşının tüm gün boyunca pantolonuna yapışan bir iç çamaşırıyla gezdiğini söyleyince viral oldu. İç çamaşırının sevgilisinin kargo pantolonunun cırt cırtlı kısmına yapıştığını ve bu durumu fark etmeyen sevgilisinin işe öyle gittiğini söyleyen genç kadın o anları paylaşırken kahkahalarına engel olamadı.
Yayın Tarihi: 19-04-2024 11:32
Tek bir elma satın aldı! Ödediği paraya böyle isyan etti... Hepimiz hangi ekonomide yaşıyoruz?
Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston bölgesinde yaşayan 'via...li' kullanıcı adıyla bir kişi tek bir elma için 7 dolar (yaklaşık 228 TL) ödedikten sonra TikTok'tan enflasyona isyan etti. Fenomen ismin pahalı alışverişiyle ilgili olarak yaptığı paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.
Yayın Tarihi: 19-04-2024 10:06
Sosyal medya bu TikToker teyzenin dansını konuşuyor! 50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında
TikTok'ta paylaşılan bir dans görüntüsü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yaşlı bir teyzenin eteklerini yanlara doğru hareket ettirerek dans ettiği görüldü. O anlara ise "50 yaşındayım ama eteğin altındaki 20 yaşında" notunun eklenmesi sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tutmasına neden oldu.
Yayın Tarihi: 19-04-2024 09:24
Daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyleyince şaşkına çevirdi! 12 çocuklu bekar bir anneyim
Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Veronica Merrit isimli bir kadın 12 çocuklu bekar anne yaşamı sayesinde TikTok'ta popüler olmayı başardı. Yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle çocuklarını makarna, sosisli sandviç ve paket ramen beslemek zorunda olduğunu söyleyen Merrit, daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren TikTok kullanıcılarının tepkisini çekti.
Yayın Tarihi: 17-04-2024 14:53
Önceki yıllarda hırsızlık yaptığı mağazaya iş başvurusunda bulundu! Görüşmede güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı
TikTok'ta 'kieyin' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir adam önceki yıllarda hırsızlık yaptığı mağazay iş başvurusunda bulunduğunu ve iş görüşmesi sırasında kendisine o yıllara ait güvenlik kamerası kayıtlarının gösterildiğini söyledi. Kendisini hırsızlık yaparken gören adam çok utandığını dile adam, "Bunun olabileceğini hiç düşünmemiştim" dedi.
Yayın Tarihi: 17-04-2024 14:24
Mağazadaki soyunma kabininin perdesindeki deliği fark edince şoke oldu! Sosyal medyadan 'gözetleme deliği' notuyla ifşa etti
TikTok'ta "snorkellingmeatball" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın mağazadaki soyunma kabininde bir deliği fark ettiğinde şoke oldu. Giyim mağazasında kadın soyunma odasındaki 'gözetleme deliği' TikTok'ta bir tartışmanın fitilini ateşledi. O paylaşıma binlerce yorum geldi.
Yayın Tarihi: 17-04-2024 13:58
Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu
Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.
Yayın Tarihi: 17-04-2024 13:42
Pilot sosyal medyadan açıkladı: Yolcular neden türbülanstan korkmamalı? Düşüyormuş gibi gelebilir
Hollandalı bir pilot, insanların genellikle uçuş sırasında türbülanstan korktuğunu söyledi. Ancak TikTok'tan yaptığı 3.6 milyon izlenen gönderisinde pilot türbülanstan yolcuların korkmaması gerektiğini söyleyerek "Türbülans uçmanın doğal bir parçası ve bu uçakta bir sorun olduğu anlamına gelmiyor" dedi.
Yayın Tarihi: 16-04-2024 15:35
Sevgilisinin kendisini aldattığını gece yarısında yaktığı kalori miktarından çıkarttı! Sosyal medya bunu konuşuyor: Belki masum bir koşudur
Celebs Go Dating yıldızı Nadia Essex, TikTok'tan yapıtğı paylaşımında sevgilisinin kendisini aldattığını spor uygulaması sayesinde fark ettiğini söyleyince bir anda viral oldu. Sevgilisinin iş yemeği için gece dışarı çıktığını söyleyen Essex, sabah masanın üzerinde duran akıllı telefondaki spor uygulamasında gece yarısında 500 kalori yaktığını gösteren bir bildirimi fark edince aldatıldığını anladı.
Yayın Tarihi: 16-04-2024 13:18
Yapışık ikizler merak edilen sorulara cevap verdi! Yatak odası itirafı... İçlerinden biri öldüğünde ne olacak?
23 yaşındaki Carmen ve Lupita Andrade beden aşağısı birbirlerine bağlı bir şekilde yapışık ikiz olarak dünyaya geldiler ve doktorların sadece bir gün ömür biçtiği kardeşler sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam ediyor. Kız kardeşler TikTok'tan ölüm, cinsellik, doğum ve annelik gibi çok merak edilen soruları cevapladı.
Yayın Tarihi: 16-04-2024 08:39
2671 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusunun verdiği tarihler sosyal medya gündem yarattı! Kehanetlerine inanan da vardı dalga geçen de...
TikTok'ta 'radyanttimetraveler' kullanıcı adıyla paylaşım yapan ve kendisini Eno Alaric olarak tanımlayan zaman yolcusu 2024 yılının geri kalan ayları için ilginç öngörülerde bulundu. Sosyal medyada 800 bini aşkın takipçisi bulunan sözde zaman yolcusunun kehanetlerine inananlar kadar onunla yorumlar da dalga geçenler de oldu.
Yayın Tarihi: 16-04-2024 08:04
Tüm yüzünü annesinin çantasından aldığı ojeyle boyayan küçük kız hastanelik oldu! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu
TikTok'ta paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada büyük bir iştahla yemek yediği videolarla tanınan Asya ismindeki küçük kız bu sefer de yaptığı bir yaramazlıkla dikkatleri çekti. Annesinin ojeleriyle kendisine makyaj yapan küçük kız hastanelik oldu. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.
Yayın Tarihi: 16-04-2024 07:40
İş görüşmesinin harika geçtiğini söyledi! İşi alacağını zannetti ama reddedildi... Makyaj yapmadığım için beni işe almadılar
TikTok kullanıcısı Melissa Weaver yakın bir zamanda gerçekleştirdiği iş görüşmesinde yaşadığı anları paylaşınca sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. İş görüşmesinin iyi geçtiğini ve işe alınacağını düşünürken kendisine gönderilen mailde reddedilme nedenini öğrendiğinde şaşkına döndüğünü ifade eden Weaver, "Makyaj yapmadığım için beni işe almadılar" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 13-04-2024 09:48
Tabancayla TikTok videosu çekerken... Korkunç olay! Çığlık sesleri yükseldi
Fatih'te Özbekistanlı Sardor Gabborov tabancayla video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak istedi. Masaya koyduğu tabancayı ev arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev alınca tetiğe bastı. Gabborov başından vurularak öldü. Rakhmatılloev ifadesinde olayın kazara gerçekleştiğini söylerken, kendi sosyal medya hesabında da silahı kafasına tutarak paylaşımlar yaptığı görüldü.
Yayın Tarihi: 12-04-2024 13:49
Sosyal medyada Leah Halton'un paylaşımı 140 milyon izlendi! Nedenini kimse anlayamadı.. Herkes aynı sorunun cevabı aradı: Olay ne?
Sosyal medyada 'Leah Halton' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişinin arabada çektiği bir video TikTok rekorlarından birini kırarak 140 milyon izlenmeye ulaştı. Sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tuttuğu görüntülerdeki tek soru "Bu video neden bu kadar izlendi?" oldu.
Yayın Tarihi: 09-04-2024 11:49
Uçuş görevlisi uçakta neden asla tuvalet kağıdı kullanmadığını açıkladı! İtirafı sosyal medyayı ikiye böldü
Cher Dallas adlı bir uçuş görevlisi, uçak tuvaletlerinde tuvalet kağıdı kullanmamak dahil olmak üzere uçuşta yapılmaması gereken şeylerle ilgili en önemli ipuçlarını TikTok'ta paylaştı. O paylaşım kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı.
Yayın Tarihi: 06-04-2024 15:24
Canlı yayında yemek yaparken evi yaktı! TikTok'taki görüntülere sosyal medyada yorum yağdı: Bekleseydin kendiliğinden sönerdi
TikTok'ta canlı yayın açıp yemek videosu çeken genç kadının birkaç saniye içinde başına gelenler akıllara durgunluk verdi. Ocaktan ateşin sıçraması sonucu ne yapacağını bilemeyen kadın yangını söndürmek isterken birdenbire evi yaktı. Bu sırada canlı yayın devam edince görüntüler sosyal medyadan da ilginç yorumlar geldi.
Yayın Tarihi: 05-04-2024 11:17
Su basan dairesinde dans gösterisi yaptı! TikTok'tan paylaşınca sosyal medya kullanıcıları 'kanalizasyon suyu' endişesi yaşadı
TikTok'ta su basan dairesinde dans eden bir kadının yaptığı paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Kullanıcılar daireyi basan suyun kanalizasyon suyu olduğuna dair endişelerini dile getirdikten sonra gönderiye yorum yağdı.
Yayın Tarihi: 05-04-2024 09:56
İş görüşmesinde yaşadığı ilginç deneyimi paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu... Kimseyi işe almıyoruz
Bir TikTok kullanıcısı iş görüşmesi için gittiği bir şirket yetkilisinin kendisini 30 dakika boyunca beklettiğini ve sonunda ise 'Yeni bir personel almak istemiyorum' diye açıklamada bulunduğunu söyledi. Yaşadığı hayal kırıklığı ve kızgınlığı TikTok'tan paylaşan genç kadının paylaşımı kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.
Yayın Tarihi: 04-04-2024 15:22
Komşusunun yatak odası seslerini kaydederek sosyal medyada paylaştı! Tüm mahalle yankılandı... Alkışlamak için bekliyorum
TikTok'ta 'thegirlwiththenoseandeyes' kullanıcı adıyla bir kişi oldukça ilginç bir anı paylaştı. Sokağın diğer tarafında bulunan bir apartmanın ikinci kattaki dairesine yakınlaştırarak komşularının cinsel birliktelik sırasında çıkarttıkları sesleri kaydeden kullanıcı, "Alkışlamak için bekliyorum" deyince sosyal medyada gündem oldu.
Yayın Tarihi: 04-04-2024 09:43
Havada heyecan dolu anlar! Sinir krizi geçiren yolcu bir anda ayağa kalkarak bağırmaya başladı... Sosyal medyada gündem yarattı
Amerika merkezli bir havayolu şirketine ait yolcu uçağında hareketli dakikalar yaşandı. Sinir krizi geçiren yolcu bir anda oturduğu yerden kalkarak bağırmaya başladı. O anlar diğer yolcular tarafından saniye saniye kaydedilerek paylaşılırken sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.
Yayın Tarihi: 03-04-2024 09:36