19 Mayis Adliyeler Calisiyor Mu Haberleri

Türkiye'yi şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında son zamanların en dikkat çeken olayı yaşandı. 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf etti. Mağdur koca Umut Yiğit canlı yayında duyduklarına inanamayarak, "Çok acı bir olay. Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" sözleriyle isyan etti.

Haber 2024-04-22 12:19:01

Prof. Dr. Orhan Şen paylaştı 'Kocakarı soğukları' detayı... Kuvvetli yağış uyarısı! Sıcaklıklar düşüyor mu? Meteoroloji'den son dakika 15 - 19 Mart hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Yağmur var mı? Yağışlar devam edecek mi? Son dönemde hava durumunda beklenenden farklı olarak yaşanan gelişmeler nedeniyle herkes bu soruların yanıtını araştırıyor. Yurt genelinde yağışlı bir hava hakim olurken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son hava durumu tahmini paylaştı. Öte yandan kuvvetli yağış, çığ tehlikesi ve toz taşınımı uyarısı geldi. Prof. Dr. Orhan Şen ise tahminlerini açıklarken 'Kocakarı soğukları'na dair bir paylaşımı sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 2024-03-15 11:01:31

Son 15 günde 7'den 77'ye herkesin belası oldu! Bilim adamları gribin çaresini buldu mu? İnsan kanındaki o antikor...

Türkiye'deki hastaneler pandemi döneminden sonra ilk kez bu kadar ağır grip vakalarıyla boğuşuyor. Bebekler, çocuklar, yetişkinler, yaşlılar... Son 15 günde ciddi bir grip salgını söz konusu! Covid-19 vakalarında da artış yaşanıyor. İngiliz bilim insanlarının duyurduğu yeni gelişme ise oldukça dikkat çekici!

Haber 2023-12-22 09:53:23

HUDUTSUZ SEVDA BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 19 Ekim 2023 FOX TV yayın akışı

Hudutsuz Sevda yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği merak konusu oldu. Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı Hudutsuz Sevda perşembe akşamları yayınlanıyor. Geçtiğimiz gün Kuruluş Osman ve Adım Farah'ın yayınlanmamasının ardından gözler Hudutsuz Sevda'ya çevrildi. Peki, Hudutsuz Sevda bu akşam var mı, yok mu? Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

Magazin 2023-10-19 19:18:13

BUGÜN ALDATMAK VAR MI, neden yok? Aldatmak dizisi yeni bölüm ne zaman? 19 Ekim ATV yayın akışı

Aldatmak dizisinin yeni bölümünün bu akşam olup olmadığı araştırılıyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Aldatmak her hafta yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Milli yas ilan edilmesinin ardından gözler ATV yayın akışında çevrildi. Bozdağ Film, Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünü yayınlamama kararı almıştı. Peki, Aldatmak bu akşam var mı, yok mu? Aldatmak yeni bölüm ne zaman?

Magazin 19-10-23 19:15

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, bu akşam var mı? Dilek Taşı 7. yeni bölüm ne zaman? Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı'nın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Yeni sezonda Kanal D'nin iddialı yapımlarından biri olan Dilek Taşı perşembe akşamları yayınlanıyor. 3 gün sürecek olan milli yas nedeniyle geçtiğimiz akşam Kuruluş Osman ve Adım Farah'ın yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Gözler bu akşam ekrana gelecek olan Dilek Taşı'na çevrildi. Peki, Dilek Taşı bu akşam var mı, yok mu? Dilek Taşı 7. yeni bölüm ne zaman? İşte 19 Ekim Kanal D yayın akışı

Magazin 19-10-23 19:13

Son dakika | Eris varyantı için yeni tedbir gerekiyor mu? Bakan Koca 'Açıkça söylüyorum' deyip iddialara yanıt verdi: 'Yeni aşılar normaldir'

Kovid-19'un Eris varyantının günden güne yayılmasıyla birlikte Türkiye'de yeniden toplu aşılama ve kapanma gibi tedbirlerin devreye gireceği iddiaları gündeme gelmişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Mutasyona göre yeni aşılar geliştirilmeye çalışılıyor. Bu normaldir" derken iddialara da yanıt verdi.

Haber 04-10-23 09:46

Koronavirüs'ün yeni varyantları kapanmaya ve maske yasağına neden olur mu? Uzman isim tek tek açıkladı ve uyardı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid 19’un yeni varyantları Eris ve Pirola gündemde yer alıyor. Bir dönem etkisini artıran koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı olmak üzere birçok tedbir uygulamaya konulmuştu. Tıbbi biyoloji ve genetik uzmanı Prof. Dr. Nedime Serakıncı iki yeni varyantın, yeniden kapanmayı gerektirmediğini belirtti ancak başta risk grupları olmak üzere vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Haber 13-09-23 14:45

LİSE KAYITLARI başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu? 9. sınıf kaydı için gerekli belgeler!

Lise kayıt tarihleri okulların açılmasına az bir zaman kala yoğun araştırma konusu oldu. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başladı. Peki, lise kayıtları ne zaman başlayacak? MEB 2023 lise kayıt tarihleri belli oldu mu?

Egitim 13-08-23 14:47

LGS lise kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023-2024 lise kayıt tarihleri belli oldu mu? İşte gerekli evraklar

Lise kayıtlarının bu yıl hangi tarihlerde yapılacağı merak ediliyor. Bu yıl LGS sınavı 4 Haziran'da gerçekleşirken sonuçlar ise 23 Haziran'da açıklandı. İlk tercih işlemleri 3 Temmuz- 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Açıklanan LGS tercih sonuçlarına göre herhangi bir okula yerleşemeyen veya kazandığı okuldan farklı bir okula geçmek isteyen öğrenciler için nakil dönemi başladı. Peki, LGS lise kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB 2023-2024 lise kayıt tarihleri belli oldu mu?

Egitim 31-07-23 23:39

İstanbul'un fethi kamu kurumları çalışıyor mu? 29 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 29 Mayıs kamu kurumları, devlet daireleri, resmi kurumlarda son durum

29 Mayıs'ın resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. Birçok kişi, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethetmesi nedeniyle kutlanan bu anlamlı güne ilişkin; "29 Mayıs resmi tatil mi? 29 Mayıs İstanbul'un Fethinin anlam ve önemi nedir?" soru ve konu başlıklarını arama motorlarında sorguluyor. İşte detaylar...

Haber 29-05-23 10:12

19 MAYIS KUTLAMA MESAJLARI: En yeni, en anlamlı, kısa ve uzun resimli 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajları ve sözleri

19 Mayıs kutlama mesajları ve sözleri hakkında araştırmalar hız kazandı. 19 Mayıs 1919 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs aynı zamanda “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak her sene büyük bir coşku içinde kutlanmaktadır. Bu özel ve anlamlı günde sevdiklerine, akrabalarına ve dostlarına mesajlar göndermek isteyenler en yeni ve resimli 19 Mayıs mesajlarını araştırmaya başladılar. İşte tüm detaylar..

Finans 19-05-23 10:11

19 Mayıs bugün hastaneler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs noterler çalışacak mı? İşte çalışma saatleri

19 Mayıs'ta hastaneler ve noterlerin çalışıp çalışmadığına dair aramalar hız kazandı. Hastane ve noterde işleri olan vatandaşlar internet üzerinden çalışma saatlerini araştırıyorlar. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı olması nedeniyle resmi tatil sayılıyor. Peki, 19 Mayıs hastaneler açık mı, çalışıyor mu? 19 Mayıs noterler çalışacak mı? İşte çalışma saatleri...

Haber 19-05-23 07:08

19 Mayıs kargolar açık mı kapalı mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda noterler çalışacak mı?

19 Mayıs'ta kargoların çalışıp çalışmayacağı durumu merak konusu oldu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı çalışma durumları değişiklik gösterebiliyor. Birçok kişi arama motorlarında 19 Mayıs'a ilişkin araştırma yapıyor. Peki, bugün kargolar açık mı, yarım gün mü? 19 Mayıs kargolar açık mı çalışıyor mu?

Haber 19-05-23 07:07

19 MAYIS 2023 okullar tatil mi, ders var mı yok mu? Bugün okullar tatil olacak mı? İlkokul, ortaokul ve liseler...

19 Mayıs'ta okullar tatil mi? Sorunun yanıtı Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda öğrenciler ve veliler tarafından merak konusu oldu. Bu sene, Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı cuma gününe denk geldi. Bu sebeple konuya ilişkin bilgi edinmek isteyen ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, 19 Mayıs okullar tatil mi, ders var mı yok mu? Bugün okullar tatil olacak mı?

Haber 19-05-23 07:05

19 MAYIS KONSERLERİ VE ETKİNLİKLERİ 2023: Maltepe Etkinlik Alanı nerede? Maltepe Etkinlik Alanı'na nasıl gidilir?

19 Mayıs etkinlikleri İstanbul'daki Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleştiriliyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün yurt genelinde coşkuyla kutlanıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda çok sayıda şarkıcı ve müzisyen sahne alacak. Peki, Maltepe Etkinlik Alanı nerede? Maltepe Etkinlik Alanı'na nasıl gidilir?

Haber 19-05-23 07:03

19 MAYIS KONSERLERİ ETKİNLİKLERİ 2023 İSTANBUL: 19 Mayıs konserleri nerede, saat kaçta, hangi şarkıcılar olacak?

19 Mayıs konserleri ve etkinlik takvimi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda çok sayıda şarkıcı ve müzisyen sahne alacak. Pop müzik şarkıcısı Hadise ile Rap müziğin sevilen isimlerinden Murda da dahil olmak üzere pek çok sanatçı Maltepe'de hayranlarıyla buluşacak. Peki, 19 Mayıs konserleri nerede? 19 Mayıs konserleri saat kaçta başlayacak, hangi şarkıcılar olacak?

Haber 19-05-23 07:01

19 MAYIS BUGÜN adliyeler açık mı, kapalı mı? Bugün adliyeler çalışıyor mu? 2023 resmi tatiller takvimi

19 Mayıs'ta adliyelerin açık mı, kapalı mı olduğu konusunda arama motorlarında yapılan sorgulamalar hız kazandı. 19 Mayıs'ta adliyelerin tatil durumu merak konusu oldu. Peki, 19 Mayıs adliyeler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda adliyeler tatil mi?

Haber 19-05-23 06:50

19 MAYIS ŞİİRLERİ 2023: İlkokul, ortaokul ve liseler için Atatürk ve kahramanlık temalı, kısa ve anlamlı 2-3-4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri

19 Mayıs şiirleri için araştırmalar, Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün boyunca devam ediyor. Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadele planlarıyla, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a adım atmıştır. İlkokul, ortaokul ve liseler için Atatürk ve kahramanlık temalı, kısa ve anlamlı 2-3-4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri ile sözlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte en güzel, duygusal ve anlamlı 19 Mayıs şiirleri...

Haber 19-05-23 06:45

19 MAYIS MESAJLARI 2023! WhatsApp ve Instagram için coşkulu, yeni, güzel ve Atatürk resimli 19 Mayıs mesajları

19 Mayıs mesajları resimli, yeni, güzel, anlamlı ve Atatürk görselleri Facebook, WhatsApp ve Instagram'da paylaşım yapmak isteyenler için internette yerini aldı. Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün yurtta coşkuyla kutlanıyor. Biz de WhatsApp ve Instagram için coşkulu, yeni, güzel ve Atatürk resimli 19 Mayıs mesajlarını sizler için derledik. İşte resimli 19 Mayıs mesajları..

Haber 19-05-23 06:40

19 MAYIS TATİL Mİ 2023? Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs'da resmi tatil mi, yarım gün mü?

19 Mayıs tatil mi? Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda birçok öğrenci ve veli arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün yurt genelinde coşkuyla kutlanacak. Peki, 19 Mayıs resmi tatil mi? 19 okullar tatil mi, yarım gün mü?

Haber 19-05-23 06:36

19 Mayıs okullar tatil mi kapalı mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda okul var mı, yok mu? Özel sektör ve kamu kurumları...

19 Mayıs okullar tatil mi? Sorunun yanıtını öğrenmek isteyen veliler ve öğrenciler arama motorlarında 2023 resmi tatiller konu başlığını araştırıyor. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda okulların tatil edilip edilmediği sorusu en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte, okullar ve kamu kurumlarında son durum...

Haber 19-05-23 06:34

19 MAYIS’TA BORSA AÇIK MI, kapalı mı? 19 Mayıs’ta (yarın) Borsa İstanbul çalışıyor mu, resmi tatil mi?

Borsanın açık olup olmadığı ile ilgili araştırmalar giderek hızlanıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2023 yılında cuma gününe denk geliyor. Yurt genelinde günün anlam ve önemine uygun etkinlikler düzenlenecek. Vatandaşlar heyecanla milli bayramı kutlayacaklar. Peki, yarın borsa açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs’ta borsa çalışıyor mu?

Finans 18-05-23 14:31

19 Mayıs kargolar çalışıyor mu? 19 Mayıs kargolar açık mı, kapalı mı? Çalışma saatleri ve resmi tatiller...

19 Mayıs kargolar çalışıyor mu, açık mı sorularına internette yanıt aranıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle tüm kamu kurumları kapalı olacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda kargoların çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Peki, 19 Mayıs kargolar çalışıyor mu, açık mı? 19 Mayıs'ta hargolar kaça kadar açık, kaçta kapanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Haber 18-05-23 08:14

19 Mayıs bankalar çalışıyor mu? Yarın bankalar açık mı, kapalı mı? EFT ve havale işlemi...

19 Mayıs bankalar açık mı, çalışıyor mu, sorularına internette yanıt aranıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün için geri sayım sürerken konuya ilişkin detaylar da vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, 19 Mayıs kargolar çalışıyor mu? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda kargolar açık mı? İşte detaylar...

Haber 18-05-23 08:12

19 MAYIS CUMA RESMİ TATİL Mİ, okullar tatil mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda kamu kurumları, banka ve üniversiteler açık mı?

19 Mayıs tatil mi, sorusu 2023 yılının cuma gününe denk gelmesi sebebiyle gündeme geldi. Bilindiği üzere resmi tatillerde kamu kurumları, okullar, bankalar, borsa, sağlık ocağı gibi kurumlar kapalı oluyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl coşkuyla karşılanmaktadır. 19 Mayıs Cuma günü ile hafta sonu tatilini birleştirmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. İşte 2023 resmi tatiller ve 19 Mayıs tatiline ilişkin detaylar...

Haber 16-05-23 08:48

15 MAYIS PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ? Seçim sonrası bugün okullar tatil mi, ders var mı? MEB açıkladı!

15 Mayıs Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı konusunda bilgi edinmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Dün 17.00 itibariyle oy kullanma işlemi sona erdi. Seçim ertesi okulların tatil olma durumu arama motorlarında araştırılıyor. Konuya ilişkin MEB'den açıklama yapılmıştı. Peki, 15 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Bugün okullar var mı, resmi tatil mi? Seçim 2. tura kalırsa okullar tatil olur mu? İşte ayrıntılar...

Haber 15-05-23 06:50

SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Samsun seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Samsun seçim sonuçları oy kullanacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Türkiye 14 Mayıs günü sandık başına gidecek. Mynet seçim sayfası üzerinden Samsun'un ilçeleri olan 19 MAYIS, ALAÇAM, ASARCIK, ATAKUM, AYVACIK, BAFRA, CANİK, ÇARŞAMBA, HAVZA, İLKADIM, KAVAK, LADİK, SALIPAZARI, TEKKEKÖY, TERME, VEZİRKÖPRÜ, YAKAKENT seçim sonuçlarına ulaşabileceksiniz. Peki Samsun seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte detaylar...

Haber 15-05-23 02:20

'İkinci ve üçüncü günü...' Bayramda hava nasıl olacak? Uzman isimler tek tek açıkladı! 'Yağışların büyük kısmı...' İşte son dakika 19-23 Nisan hava durumu

Bayramda hava nasıl olacak? Son dönemdeki sıcaklık ve yağışlardaki değişim nedeniyle herkes Ramazan Bayramı'nda havanın nasıl olacağını merak etmeye başladı. Peki, bayramda yağmur bekleniyor mu? Uzman isimler bayramdaki hava durumuna ilişkin detaylı değerlendirmelerini yaparken Meteoroloji'den de son raporla birlikte 19-23 Nisan hava durumu verileri geldi. İşte arife günü, bayramın 1., 2. ve 3. gününe dair tahminler...

Haber 19-04-23 10:06

Yargı dizisi bu akşam var mı yok mu? Yargı dizisinin yeni bölümü ne zaman? 19 Şubat Kanal D yayın akışı

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nın başrollerini paylaştığı Yargı dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Kanal D'nin yayın akışında Yargı dizisi yerine Cehennem Melekleri adlı sinema filmi yer aldı. Peki Yargı dizisinin yeni bölümü ne zaman? İşte 19 Şubat Kanal D yayın akışı...

Magazin 19-02-23 16:43

MSÜ GEÇ BAŞVURU tarihi belli oldu mu? MSÜ sınavı geç başvuru ücreti ne kadar, kaç TL? Milli Savunma Üniversitesi sınavına nasıl başvuru yapılır?

MSÜ geç başvuru tarihi ile ilgili araştırmalar ÖSYM'den yapılan son dakika açıklaması sonrası hız kazandı. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle sınav takviminde değişikliğe gidildi. Bu kapsamda, 19 Mart'ta yapılacağı duyurulan 2023 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavının 2 Nisan'da yapılmasına karar verildi. MSÜ sınavı geç başvuru ücreti ÖSYM'den yapılan açıklama sonrası internette araştırılıyor. İşte 2023 MSÜ sınavı geç başvuru tarihi ve

Egitim 15-02-23 16:38

Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Diren Polatoğulları diziden ayrılıyor mu?

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını bu akşam 19. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanındaki sahneler şimdiden büyük yankı uyandırdı. Yalı Çapkını 19. bölüm fragmanında Serter'in dayısı ve adamları Kazım ile Ferit'in olduğu yeri basıyor ve o esnada Kazım'ın vurulduğu görülüyor. Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Diren Polatoğulları diziden ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları da merak edilmeye başlandı. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Magazin 27-01-23 12:14

MasterChef bugün yok mu, neden yok? İşte TV8 yayın akışı ve MasterChef Türkiye yeni bölüm tarihi!

MasterChef Türkiye, 19 Ekim 2022 Çarşamba günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8 kanalının yayın akışında yer almadı. "MasterChef bugün yok mu?" sorusunun yanıtı merak konusu olurken, TV 8 izleyicileri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu sevilen yemek yarışması ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı. Peki, MasterChef bugün neden yok? İşte TV8 yayın akışı ve MasterChef Türkiye yeni bölüm tarihi...

Magazin 19-10-22 13:50

Ebru Gündeş evleniyor mu? Reza Zarrab'dan boşanan Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir?

Ebru Gündeş, Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile evlilik hazırlığı yaptığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 19 yaş küçük Rassan Khoshnaw'dan evlilik teklifi aldığı ve yakın zamanda nikah masasına oturacağı konuşulan ünlü ismin konuya ilişkin yaptığı açıklama merak edildi. Peki, Ebru Gündeş evleniyor mu? Reza Zarrab'dan boşanan Ebru Gündeş'in sevgilisi Rassan Khoshnaw kimdir?

Magazin 17-10-22 09:37

Müge Anlı'daki Yasemin Salman olayı nedir? 19 Eylül Müge Anlı'da Nurettin Arslan neden gözaltına alındı, Yasemin Salman bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı güne damga vurdu. 15 yaşındaki kızı Yasemin Salman'ı arayan Sevim Hanım, 48 yaşındaki Nurettin Arslan'ın kızını kaçırdığı öne sürdü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına görüntülü bağlanan Nurettin Arslan canlı yayında gözaltına alındı. Peki, Müge Anlı'daki Yasemin Salman olayı nedir? 19 Eylül Müge Anlı'da Nurettin Arslan neden gözaltına alındı, Yasemin Salman bulundu mu?

Haber 19-09-22 13:04

19 Ağustos On Numara çekilişi sonuçları açıklandı mı? 19 Ağustos 2022 Cuma On Numara sonuçları sorgulama ekranı...

Şans oyunu severler tarafından ilgiyle takip edilen On Numara çekilişi için geri sayım sürüyor. 19 Ağustos Cuma günü haftanın son On Numara çekilişi bu akşam gerçekleşecek. Peki 19 Ağustos On Numara çekilişi sonuçları belli oldu mu? İşte 19 Ağustos 2022 Cuma On Numara çekilişi sonuçları...

Haber 19-08-22 18:06

ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2022? Üniversite taban puanları ve kontenjanları belli oldu mu? 2022 YKS tercih kılavuzu

Üniversite tercihlerinin ne zaman başlayacağını öğrenmek isteyen kişiler ile üniversite taban puanları, sıralamaları ve kontenjanları konusunda bilgi edinmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapmaya devam ediyor. 18 -19 Haziran 2022 tarihlerinde ÖSYM tarafından 3 oturumda yapılan üniversite sınavının sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih süreci için geri sayım sürüyor. Peki üniversite tercihleri ne zaman başlayacak? Üniversite taban puanları ve kontenjanları belli oldu mu?

Egitim 24-07-22 00:57

4 yıllık üniversite bölümleri taban puanları 2022: 4 yıllık lisans bölümleri taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları listesi

4 yıllık üniversite başarı sıralaması sorgulama ile ilgili detaylar sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. 18 -19 Haziran 2022 tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı ile ilgili yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki YKS üniversite taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları belli oldu mu? İşte 4 yıllık üniversite taban puanları ile ilgili merak edilenler...

Egitim 19-07-22 13:05

Üniversite taban puanları açıklandı mı? 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban puanları belli oldu mu? ÖSYM YKS başarı sıralaması ve 2022 kontenjanları açıklandı

YKS, 18-19 Haziran tarihlerinde tamamlandı. Sınava giren binlerce aday heyecanla sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversitelerin taban puanlarını araştırıyor. Adaylar üniversite taban puanlarını sorguluyor. Peki, üniversite taban puanları açıklandı mı? 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban puanları belli oldu mu? İşte detaylar...

Egitim 19-07-22 11:59

YKS 2 yıllık üniversite taban puanları 2022! YKS üniversite taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

YKS 2 yıllık üniversite taban puanları, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 18 -19 Haziran 2022 tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı ile ilgili yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki YKS üniversite taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları belli oldu mu? İşte YKS 2 yıllık üniversite taban puanları ile ilgili merak edilenler...

Egitim 19-07-22 11:55

YKS 4 yıllık üniversite taban puanları 2022! YKS üniversite taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

YKS 4 yıllık üniversite taban puanları, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 18 -19 Haziran 2022 tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı ile ilgili yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki YKS üniversite taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları belli oldu mu? İşte YKS 4 yıllık üniversite taban puanları ile ilgili merak edilenler...

Egitim 19-07-22 11:51

Son dakika: 2022 YKS sonuçları açıklandı! Üniversite hayali kuran milyonları ilgilendiriyor... (YKS sonuçları sorgulama)

Son dakika: Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren YKS sonuçları belli oldu! Hem öğrencileri hem de velileri meraklandıran açıklama ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün tarafından yapıldı. 18-19 Haziran tarihlerinde üç oturum olarak gerçekleşen YKS sonuçları resmen duyuruldu. Üniversite taban puanları belli oldu mu? Haberimizin içinden TYT - AYT - YKS sonuçları sorgulama yapabilirsiniz. İşte YKS sonuçlarıyla ilgili tüm gelişmeler...

Finans 18-07-22 10:31

Açıköğretim bölümleri taban puanları 2022! YKS 2 yıllık ve 4 yıllık açıköğretim bölümleri taban puanları belli oldu mu?

Açıköğretim bölümleri taban puanları, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 18 -19 Haziran 2022 tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı ile ilgili yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki açıköğretim bölümleri taban puanları belli oldu mu? İşte Açıköğretim bölümleri taban puanları ile ilgili merak edilenler...

Egitim 18-07-22 10:01

YKS 2 yıllık üniversite taban puanları 2022! ÖSYM 2022 2 yıllık üniversite başarı sıralaması sorgulama

2 yıllık üniversite başarı sıralaması sorgulama ile ilgili detaylar sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. 18 -19 Haziran 2022 tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı ile ilgili yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki YKS üniversite taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları belli oldu mu? İşte 2 yıllık üniversite taban puanları ile ilgili merak edilenler...

Egitim 18-07-22 09:33

YKS üniversite taban puanları belli oldu mu? 2022 YKS başarı sıralaması ve üniversite kontenjanları açıklandı mı?

2022 YKS üniversite taban puanları, başarı sıralaması ve üniversite kontenjanları ÖSYM Başkanı Halis Aygün tarafından yapılan son dakika açıklamasının ardından merak konusu oldu. 18-19 Haziran'da TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda yapılan üniversite sınavı tercih süreci ile ilgili detaylar da belli oldu. Peki YKS üniversite taban puanları belli oldu mu? 2022 YKS başarı sıralaması ve üniversite kontenjanları açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Egitim 18-07-22 09:28

YKS birincisi kim oldu, üniversite sınavı birincisi hangi şehirden çıktı? YKS 2022'de tam puan alan, full çeken oldu mu?

YKS birincisi, üniversite sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 18 -19 Haziran 2022 tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı ile ilgili yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki YKS birincisi kim oldu, üniversite sınavı birincisi hangi şehirden çıktı? YKS 2022'de tam puan alan, full çeken oldu mu? İşte merak edilen tüm bu soruların yanıtı...

Egitim 18-07-22 08:48

2022 üniversite taban puanları ve kontenjanları belli oldu mu? YKS 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban puanları ne zaman açıklanacak?

Üniversite taban puanları ve kontenjanları merak konusu oldu. 18 -19 Haziran 2022 tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı sonrası çok sayıda vatandaş arama motorlarında konuya ilişkin yaptıkları sorgulamaları sürdürüyor. Peki 2022 üniversite taban puanları ve kontenjanları belli oldu mu? YKS 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban puanları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Trend 17-07-22 21:06

YKS 4 yıllık üniversite taban puanları belli oldu mu? YKS 4 yıllık üniversite taban puanları ne zaman açıklanacak?

YKS 4 yıllık üniversite taban puanları merak konusu oldu. 18 -19 Haziran 2022 tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı sonrası çok sayıda vatandaş internette araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki YKS 4 yıllık üniversite taban puanları ne zaman açıklanacak? YKS 4 yıllık üniversite taban puanları ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Egitim 15-07-22 14:08

YKS 2 yıllık üniversite taban puanları belli oldu mu? YKS 2 yıllık üniversite taban puanları ne zaman açıklanacak?

YKS 2 yıllık üniversite taban puanları merak konusu oldu. 18 -19 Haziran 2022 tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı sonrası çok sayıda vatandaş internette araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki YKS 2 yıllık üniversite taban puanları ne zaman açıklanacak? YKS 2 yıllık üniversite taban puanları ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Egitim 15-07-22 14:06