9 Kasim Okullar Tatil Mi Haberleri

Yarın 81 ilde okullar tatil mi? MEB'den açıklama geldi... Müdür cinayeti sonrası öğretmenler karar almıştı

Son dakika haberi: Okullar 10 Mayıs cuma günü (yarın) tatil mi diye merak edilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. MEB'den yapılan açıklamada söz konusu tatil iddiaları yalanlandı. İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrenci tarafından öldürülmesi sonrası bazı sendikalar yurt genelinde yarın için protesto kararı almıştı.

Egitim 2024-05-09 15:54:07
meb

İtalya'da bir kentte kırmızı alarm! Okullarda eğitime ara verildi, 36 bin kişi tahliye edildi

İtalya'nın Viterbo kentinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bomba bulundu. 2 tonluk bombanın bulunduğu muhit kırmızı alan ilan edildi, bölgedeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edilerek ikamet eden 36 bin kişi de tahliye edildi.

Haber 2024-05-07 22:13:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidecek mi? İlk açıklama ABD'den geldi: Kirby '9 Mayıs' sorusuna yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapacağı ziyaretin iptal edildiği iddiası son günlerde gündem olmuştu. Konuyla ilgili ilk açıklama ABD'den geldi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ziyarete ilişkin sorulan soruya yanıt verdi.

Haber 2024-04-25 22:44:54

Tokat'ta deprem bölgesindeki 3 ilçede okullar tatil edildi

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların bugün tatil edildiğini bildirdi.

Yurthaber 2024-04-18 08:33:00

Tokat Sulusaray'da peş peşe deprem: Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, okullar tatil edildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD, Sulusaray'daki depremlerin büyüklüğünü 4.7 ve 4.1 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtilirken, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu geceyi dışarıda ateş yakarak geçiren vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan 3 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 18-04-24 06:21

Tatil için yola çıkılmıştı: Bayramda ne kadar akaryakıt kullanıldı?

Türkiye 9 günlük bayram tatilini geride bıraktı. Çok sayıda kişi araçlarıyla tatile, akrabalarının yanına gitti. Peki bayram tatilinde ne kadar akaryakıt satışı yapıldı? EPDK verilerine göre bayram tatilinde yaklaşık 715 milyon litre akaryakıt satışı yapıldı

Finans 17-04-24 12:45

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber 14-04-24 06:51

İsrail'de savaş hazırlığı! Okullar tatil edildi: 'Düzinelerce uçak gökyüzünde hazır bekliyor'

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, beklenen İran saldırısı nedeniyle ülkede tüm eğitim faaliyetlerine ara verildiğini açıkladı. Hagari, İsrail'in hava savunmasının “alarmda” olduğunu ve “düzinelerce uçağın gökyüzünde hazır beklediğini” ifade etti.

Haber 13-04-24 21:47

Memur ve emekli zammında Cuma gününe dikkat! Merkez Bankası açıklayacak: Yüzde 44,19’luk kritik sınır

Ramazan Bayramı bitti ancak 9 günlük tatil halâ devam ediyor. Ancak piyasaları tatil sonrası yoğun bir ekonomi gündemi bekliyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Cuma günü hem emekli zammı hem memur maaşı zammı için çok kritik bir ipucu açıklayacak. Banka 2024 yılı için enflasyon tahminini duyuracak. İşte gelecek hafta ekonomiye damga vuracak veriler…

Finans 13-04-24 11:21

Tatil bitmeden çilesi başladı! Trafik şimdiden yoğunlaştı; herkes o noktadan geçiyor

9 günlük bayram tatili sona ermeden kimi vatandaşlar yollara düştü bile. Haliyle TEM Otoyolu'nda ve D-100 karayolunda belli başlı noktalarda trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle de İstanbul ile Ankara'yı bağlayan Bolu geçişinde araç yoğunluğu gözlendi.

Haber 12-04-24 15:38

İstanbul'da 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 9'uncu kattan atlayarak intihar etti! Telefonunda yüklü olduğu ortaya çıktı: Mavi Balina kabusu geri mi döndü?

İstanbul Pendik'te 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 10 katlı apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti. İntihar eden Çakmak'ın telefonunda Mavi Balina adlı oyunun yüklü olduğu ve intihar sebebinin bu oyun olduğu üzerinde duruluyor.

Haber 12-04-24 01:26

Tatilin tadı kaçtı, bir tabak makarna 3 bin TL! Fiyatları gören vatandaşlar şaşkına döndü

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatil bölgelerindeki fiyatlar vatandaşları şoke etti. Doluluk oranı yüzde 60'larda kalan Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir tabak makarnanın fiyatı 3 bin TL'den satılıyor. Vatandaşlar karşılaştıkları tablo karşısında şaşırdıklarını ifade ederek "Kafelerden, restoranlardan bir şey almak mümkün değil, karnımızı doyurmak için süpermarketlerden alışveriş yapıp plaja geliyoruz" dedi.

Haber 11-04-24 18:36

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

Sıcaklıklar artacak mı? Prof. Dr. Orhan Şen 3 bölgeyi sıraladı... Meteoroloji'den uyarı geldi! Son dakika 11 - 15 Nisan hava durumu

Bayram tatilinde hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur var mı? Hafta sonu sıcaklıklar artacak mı düşecek mi? 9 günlük bayram tatili için plan yapan vatandaşlar, hava durumu ile ilgili gelişmeleri de dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, iki bölge için kuvvetli rüzgar uyarısı yaparken Prof. Dr. Orhan Şen de sıcaklıkların yükselişine dair, bazı bölgeler için hafta sonu ve hafta başını işaret etti. Öte yandan 11 Nisan - 15 Nisan arası 5 günlük hava durumu tahmini de paylaşıldı.

Haber 11-04-24 10:03

Yoğunluk oluştu! Normal günlere göre sınır kapılarından çıkışlar 3 kat arttı...

9 günlük bayram tatilini bazı vatandaşlar sevdikleriyle bayramlaşarak, bazı vatandaşlar memleketlerine ya da tatil yörelerine giderek bazı vatandaşlar ise yurt dışına çıkarak geçirmeyi tercih etti. Bayram tatilinde sınır kapılarından çıkışların da 3 kat arttığı öğrenildi. Edirne Valisi Yunus Sezer, Ramazan Bayramı tatilinde Edirne'deki sınır kapılarından yurt dışına çıkışların 3 kat arttığını belirtti.

Haber 10-04-24 09:52

Tatil yerlerinde yağmur eksik olmayacak! Meteoroloji İstanbul, Ankara ve İzmir için parantez açtı: Bayramda hava nasıl olacak?

Bayramda hava durumu haftanın en çok merak edilen konularından biri. Ülke genelinde ılık bir hava hakim olsa da kimi yerlerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor; bu iller arasında Muğla, Antalya gibi tatil bölgeleri de var. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayramda İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu için de ayrı bir rapor hazırladı. Peki arife günü (9 Nisan) ve bayramda hava nasıl olacak, hangi illerde yağmur yağacak?

Haber 08-04-24 09:41

Türk doktoru gizli kameraya aldılar! Avrupa'da 9 bin, Türkiye'de 5 bin sterlin: Odada çamaşırını indirip kalçasını elledi

Son yıllarda dövizde yaşanan büyük hareketlilik Türkiye'deki sağlık turizmini de yakından etkiledi. Tatil için gelen birçok turist kendilerine gelen uygun fiyattan dolayı burada estetik ameliyatlarını da olabiliyorlar. Türkiye'nin adından sıkça söz ettirdiği alan bu kez başka bir yönüyle gündem oldu. İngiltere'de gizli kameraya alınan Türk doktor izleyenleri hayrete düşürdü. Gizli kamera görüntüleri yayınlanan Türk doktor Avrupa'nın gündemine oturdu.

Haber 08-04-24 09:41

Dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde sarı-lacivertliler sahaya U19 takımıyla çıkacak. Fenerbahçe'nin maça 9 futbolcuyla çıkıp müsabakayı tatil ettireceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Spor 07-04-24 11:29

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak? Yola çıkacaklar dikkat: Meteorolojiden uyarılar geliyor! Yağış geliyor...

9 günlük bayram tatili başladı. Vatandaşların kimisi aileleriyle vakit geçirmek için memleketlerine kimisi ise tatil beldelerine gitmeyi tercih ediyor. Bayram tatiline çıkacakların hava durumunu da dikkate alması gerekiyor. Meteoroloji bölge vererek uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Orhan Şen de gök gürültülü sağanak uyarısı vererek risk altındaki illeri sıraladı. İşte bayramda hava nasıl sorusunun cevabı!

Haber 07-04-24 10:17

Bayram tatili başladı! Tatilciler yollarda: 6600 nüfuslu o ilçeyi bayramda 500 bin kişi ziyaret edecek!

9 günlük bayram tatili başladı. Yurt genelinde herkes bu tatili değerlendirmek amacıyla ya memleketlerine ya da tatil beldelerine gidiyor. Tatilciler her ne kadar yazlık bölgeleri tercih etseler de Karadeniz bölgesi de bu bayram yine ziyaretçi akınına uğrayacak yerlerden birisi. Tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar Batı Karadeniz'in incisi akın etmeye hazırlanıyor. 6600 nüfusu olan ilçenin bayram boyunca 500 bin ziyaretçi ağırlaması bekleniyor!

Haber 06-04-24 10:51

Gidiyorlar... Bayram trafiği! 9 günlük tatil için yollara düştüler, yoğunluk artıyor: İstanbul, Kocaeli, Bolu, Düzce...

9 gün sürecek bayram tatili dün mesai çıkışıyla birlikte başladı. İstanbul dışında tatillerini geçirecek vatandaşlar yollara çıktı. İstanbul'da sabah saatlerinde TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu gözlemlendi. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yola çıkan vatandaşları uyardı ve hava durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

Haber 06-04-24 07:28

Bayram tatili başladı, vatandaşlar yollara düştü! Düzce ve Bolu'da trafik yoğunluğu oluştu

Ramazan Bayramına günler kala, 9 günlük bayram tatili haftanın son iş günü olan bugün itibarıyla başladı. İstanbul'da bayram tatili nedeniyle trafik yoğunluğu da yaşandı. Öte yandan Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul havalimanları ile Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu. Ayrıca Düzce ve Bolu'da bayram nedeniyle araç yoğunluğu yaşandı.

Haber 05-04-24 17:04

İstanbul Havalimanı’nda bayram tatili yoğunluğu

Ramazan Bayramına sayılı günler kala 9 günlük bayram tatilini memleketlerinde veya tatil bölgelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, günün erken saatlerinden itibaren İstanbul Havalimanı’nda yoğunluk oluşturdu.

Yurthaber 05-04-24 13:40

'Bir aile 15 bin TL'ye 5 gün tatil yapabilir' Bayramın gözdesi orası! 300 binden fazla kişi... 'Fiyatların en uygun olduğu dönem'

9 günlük Ramazan Bayramı tatili için rezervasyon yaptırılan turistik tesislerin doluluk oranı yüzde 70'i aşarken, sanatçılı otellerde de bu oran yüzde 90'ın üstüne çıktı. Bayram tatilinde en yoğun ilgiyi ise Antalya görüyor.

Finans 05-04-24 12:07

Prof. Dr. Orhan Şen 'Umduğunu bulamayacaklar' deyip paylaştı! Bayramda hava nasıl? Tatil planlayanlar dikkat... Meteoroloji'den son dakika 5 - 9 Nisan hava durumu

Bayram tatilinde hava nasıl? 5 Nisan - 9 Nisan arası hava nasıl olacak? Ramazan bayramına günler kala vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen de "Bayram tatili havası" başlıklı paylaşımlarıyla tahminlerini aktardı. Peki, bayramda tatil yapmayı düşünenleri nasıl bir hava bekliyor? İşte son dakika il il hava durumu tahminleri...

Haber 05-04-24 09:35

Marmarisli turizmcilere bayram dopingi

Havaların erken ısınması ve 9 günlük bayram tatili sebebi ile dünyanın ve ülkemizin en popüler tatil kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde otellerde doluluk oranları artarken, turizmciler tatilin uzamasından ve sezonun erken başlamasından yana memnuniyetlerini dile getirerek erken rezervasyonların devam ettiğini belirtti.

Yurthaber 04-04-24 14:09

Ramazan bayramında yüksek otobüs bileti fiyatına önlem! Bakan Uraloğlu seyahat edecekler için tek tek açıkladı: Para cezası yolda

Ramazan Bayramı’na bir haftadan kısa bir süre kala tatil planlaması yapanlar için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu alınan önlemleri tek tek açıkladı. 9 günlük bayram tatili için otobüs ile seyahat edecek yolcuların fahiş fiyat ile karşılaşmaması için firmalara bazı yetkiler verildi. Alınan önlemlere rağmen otobüs bileti fiyatlarında fahiş artış yapanlara idari para cezası verileceği açıklandı.

Finans 04-04-24 11:54

Sosyal medya fenomeni Mathilde Tantot'tan eğlenceli anlar! Eyere binmek yerine öyle bir şey yaptı ki... At bile şaşırmış

Sosyal medyada 9 milyona yaklaşan geniş bir takipçi kitlesi bulunan Mathilde Tantot, Arizona'da tatil yaptığı anlardan pozlar paylaştı. Bir at çiftliğine giden Tantot'un eğlenceli paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını gülümsetmeye yetti. Fenomen isim atın eyerine binmek yerine bahçe çitlerinin üzerine çıkınca yanındaki at bile şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 04-04-24 11:20

Schengen derdi bitti, yeni dönem başladı: Yunan adalarına 'kapıda vize' ücreti belli oldu! Bu adalarda her hafta tatil yapabilirsiniz

9 günlük Ramazan Bayramı tatili yaklaşırken Türk vatandaşlarına yepyeni bir tatil fırsatı doğdu: Artık Schengen vizesi derdi yaşanmaksızın Yunan adaları ziyaret edilebilecek. Uygulama başladı, Yunan adaları vize ücreti de belli oldu. Peki 'kapıda vize' ile hangi Yunan adaları ziyaret edilebilecek? İşte Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının tüm ayrıntıları...

Finans 02-04-24 10:49

1 Nisan'da (yarın) okullar tatil mi? 31 Mart seçimlerinin ertesi günü için Milli Eğitim Bakanlığı kararını verdi! 81 ilde Valiliklere resmi yazı gönderdi

1 Nisan'da okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? sorusunun yanıtı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 31 Mart Pazar (bugün) yapılan yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edilmesine karar verdi. Konuyla ilgili resmi yazı valiliklere gönderildi.

Egitim 28-03-24 15:06

Bitlis’te okullar tatil edildi, 63 köy yolu ulaşıma kapandı

Bitlis’te günlerdir devam eden kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken 63 köy yolu ise ulaşıma kapandı.

Yurthaber 22-03-24 09:57

Seçim günü resmî tatil mi? Seçim günü iş yerleri açık mı?

Seçim dönemleri, oy kullanma hakkına sahip olan her seçmen için son derece önemli bir dönemdir. Bu dönem ayrıca toplumun geleceğini de büyük ölçüde etkilemektedir. Seçim zamanlarında Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen birtakım kurallar mevcuttur. Bu kurallarla birlikte seçim gününde bazı temel yasaklar da getirilmektedir. Peki seçim günü resmî tatil mi, seçim günü iş yerleri açık mı?

Haber 21-03-24 18:08

Van'da eğitime kar engeli! Her yer bembeyaz oldu

Van'da mart ayında lapa lapa yağan kar, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. 8 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 20-03-24 01:05

Bayram 9 gün mü olacak? Açıklama geldi: 6 Nisan ile 14 Nisan arasında…

Ramazan Bayramı yaklaşırken milyonlar ‘bayram 9 gün olacak mı?’ diye merak ediyordu. Bu yıl bayram 10-11-12 Nisan tarihlerine denk geliyor. 9 Nisan Salı günü ise arife. Çalışanlar sadece 8 Nisan 2024 Pazartesi izin alarak 9 gün tatil yapabilecek. Henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi ama turizm sektöründe hazırlıklar 9 gün tatil beklentisi ile başladı.

Finans 13-03-24 16:41

Öğrenciler, çalışanlar... Herkes bu haberi bekliyor! Bayram tatili kaç gün olacak: Kritik 'Pazartesi' detayı

11 ayın sultanı Ramazan ayı başladı. 30 günün ardından mübarek aya bayramla veda edilecek. Tatil yapmak isteyenler, öğrenciler, çalışanlar ise şimdiden bayram tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Turizmciler de konuya dahil olarak 9 günlük tatil istedi. Seçim, bayram, nevruz ve paskalyanın arka arkaya gelmesiyle turizmciler tatil sezonunun erken başlamasını ümit ediyor.

Finans 11-03-24 10:01

Uykusunda ağabeyinin boğazını ve cinsel organını kesmişti! Kan donduran vahşette cinsel taciz detayı: 'İnsan kardeşine bunu yapar mı?'

Kocaeli'de ağabeyi Murat Can Torun'u (32) uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek katleden Emre Torun (30) hakim karşısına çıktı. Duruşmada ağabeyinin kendisine 9 yaşındayken cinsel tacizde bulunduğunu iddia eden Torun, savunma yapmayacağını belirtti. Olay günü yaşananları da anlatan Torun, "İndirim almak için mücadele etmeyeceğim. İnsan kardeşini taciz eder mi? Hep sustum" dedi. İşte detaylar...

Haber 16-02-24 15:40

SON DAKİKA | Şanlıurfa’da okullar tatil edildi! 14 Şubat hava durumuyla ilgili yağış uyarısı gelmişti

Son dakika tatil haberi geldi. Şanlıurfa'da 14 Şubat bugün için yapılan şiddetli yağış uyarılarının ardından il genelinde okullar bir günlüğüne tatil edildi. Söz konusu tatil kararını Şanlıurfa Valiliği duyurdu.

Egitim 14-02-24 08:02

Meteoroloji'den yeni hava durumu uyarısı geldi! 3 ilde okullar tatil edildi

Meteoroloji hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Birçok kent için kar, sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı. Üç ilde ise okullar kar nedeniyle tatil edildi. Artvin Şavşat'ta kar kalınlığı 1 metreyi aştı, hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 16:59

Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta eğitim-öğretime '6 Şubat' arası: Depremlerin yıl dönümüne okullar tatil edildi

6 Şubat depremlerinin etkilediği 11 il arasında bulunan Hatay, Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta okulların bugün tatil edilmesi kararı alındı. Öte yandan Gaziantep'te ise Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Egitim 05-02-24 15:57

Hastalık izni nedir, nasıl alınır? Hastalık izninde maaş kesilir mi?

Çeşitli kurumlarda farklı sigorta türlerine bağlı olarak çalışan her kişinin çeşitli izin hakları bulunur. Doğum izni, süt izni, babalık izni, ölüm izni, yeni iş arama izni, resmi tatil izni, ücretli ve ücretsiz izinler ve hastalık izni bunlardan bazılarıdır. Her bir izin türünün kendine has kuralları ve koşulları bulunur. Bu koşullar ve kurallar resmî kurumlarca ve kanunlarla belirlenmiştir.

Haber 05-02-24 15:36

İzzet Yıldızhan 9 çocuğunu alıp tatil için Fransa'ya gitti! Çocuklarıyla çekildiği karesi gündem oldu

İzzet Yıldızhan, çocuklarıyla birlikte Paris'e gitti. Okulların ara tatile girmesiyle beraber işlerine ara vererek çocuklarına zaman ayıran Yıldızhan, karne hediyesi olarak çocuklarını Fransa'ya götürdü.

Magazin 31-01-24 13:42

Bağ-Kur primi 7 bin 200 güne düşecek mi? Bakan Işıkhan'dan net mesaj

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Bağ-Kur'luların emekli olabilmeleri için gereken prim gün sayısının 9 binden 7 bin 200'e düşürülmesine ilişkin yeni bir son dakika açıklaması geldi. Bağkur'da prim sayısı düşecek mi?

Finans 28-01-24 12:25

'Kimse özel okula çocuğunu da göndermeye mecbur değil' Özel okul fiyatları ve ek ücretlerle ilgili çok konuşulacak sözler 'Dayatmayla bir şey satamazsınız'

Özel okul fiyatları ve sunulan hizmetler pek çok velinin gündeminde. Peki, özel okullar ve avukatlar bu konuda ne söylüyor? Özel okul fiyatlarındaki artışın yanı sıra özel okullar velilere, yemek ücreti ve benzeri ek hizmetleri almaya zorlayabilir mi? Çok sayıda velinin merak ettiği konuyla ilgili TÖZOK Başkanı Zafer Öztürk ve avukat Iyaz Çimen önemli açıklamalar yaptı.

Egitim 24-01-24 15:35

Müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılardan diyerek Türkiye'yi terk etmişti! Merve Taşkın fazla dayanamadı

Türkiye'yi terk eden fenomen Merve Taşkın fazla dayanamadı. Ülkeye dönüş yapan ancak tatil için mi yoksa kalıcı mı döndüğü bilinmeyen fenomen sosyal medyadan da paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Magazin 16-01-24 11:31

Peş peşe kart tatili haberleri geliyor! İşte 15 Ocak pazartesi bugün okulların tatil olduğu iller...

Hafta sonunu soğuk ve yoğun kar yağışlı geçiren illerde okulların tatil olup olmayacağı merak konusu. Meteorolojiden gelen kar yağışı ile ilgili uyarılarının ardından gözler okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, bugün okullar tatil mi, 15 Ocak'ta okul var mı? Pazartesi günü (bugün) hangi illerde okullar tatil? İşte yanıtı...

Haber 15-01-24 06:37

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde taşımalı eğitime kar engeli

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kar nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için okullar 12 Ocak Cuma tatil edildi.

Yurthaber 12-01-24 07:56

O ilçede kar kalınlığı 20 santimetreyi buldu! Araçlar kara gömüldü, okullar tatil edildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde akşam saatlerinde bastıran kar yağışı nedeniyle araçlar kara gömülürken, ilçede kar kalınlığı 20 santimetreyi geçti. İlçede okullar da tatil edildi.

Haber 12-01-24 01:08

Tekirdağ'ın bazı ilçelerinde kar nedeniyle eğitime yarın için ara verildi

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi.

Yurthaber 11-01-24 07:53

Tekirdağ ve Çanakkale'nin bazı ilçelerinde okullar tatil ilan edildi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi ile Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bir gün tatil ilan edildi.

Haber 11-01-24 00:05