Adim Farah Oyunculari Haberleri

Kırmızılar içinde çok beğenilmişti! Demet Özdemir'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle sıkça adından söz ettiriyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü isim geçtiğimiz günlerde bir defileye katılmış ve kırmızılar içindeki hali çok beğenilmişti. Demet Özdemir'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 2024-05-11 09:22:52

Farah Zeynep Abdullah yine imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın yeni hali takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 2024-05-03 07:16:14

'Herkes görüntüyü arıyor' Bihter filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnesi damga vurmuştu! 'Sevişme sahnesiyse...' diyerek açık açık anlattı

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filmi cesur sahneleri ile uzun süre gündem olmuştu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'e hayat verdiği filme Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu. Boran Kuzum o sahne hakkında açıklamalarda bulundu. Kuzum'un açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-01 12:10:10

Yeni Malatyaspor'da Ahmet Özköse'den hodri meydan!

TFF 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da istifasını istediği başkan Adil Gevrek tarafından disiplin kuruluna sevkedilen başkan yardımcısı Ahmet Özköse geri adim atmayacağını söyledi.

Spor 2024-04-30 15:21:06

Müslüm Gürses'e benzemek için saçlarını kesip bıyık yaptı! Evden kaçtı, Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor

Müge Anlı'ya geçen hafta katılan aile 15 yaşındaki kayıp oğulları Kaan Çam'ı aramak için kollarını sıvadı. Kaan'ın Nişantaşı ve Şişli gibi semtlerde saçından yaptığı Müslüm bıyıkları ile dolaştığı ve sevgilisi sandığı ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ı aradığı açıklandı.

Magazin 29-04-24 11:03

Bomba iddia... Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar'a mı dahil oluyor?

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim hakkında bu defa bomba bir iddia ortaya atıldı. Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentileri sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu iddialara yanıt verdi.

Magazin 29-03-24 10:53

Kızılcık Şerbeti'nin Dilruba'sı Farah Zeynep Abdullah dansıyla sosyal medyayı salladı! Oryantal kıyafeti olay oldu

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah bu defa dansı ile gündem oldu. Oryantale benzer kıyafeti ile dans eden ünlü ismin bu şovu çok beğenildi. Farah Zeynep Abdullah'a sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 07:21

Bergen filmindeki 'adet' kelimesinin sansürlenmesini unutmadı! Farah Zeynep Abdullah yine sert çıktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve dobralığı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Farah Zeynep Abdullah son olarak 'Bihter' filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmış ve performansı ile tam not almıştı. Daha önce de 'Bergen' filminde rol alan ünlü isim bu filmin yeniden TV'de yayınlanacak olması ile ilgili bir paylaşım yaptı ve 'adet' kelimesine uygulanan sansürü unutmadı.

Magazin 02-03-24 07:56

Demet Özdemir'in doğum günü tarzı sosyal medyanın diline düştü! Oversize kombinine yorum yağdı

Son olarak Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa doğum günü tarzı sosyal medyanın diline düştü. Özdemir'in oversize kombini hiç beğenilmedi.

Magazin 22-02-24 11:57

Adım Farah'ın Tahir'i Engin Akyürek tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! 'Damat pijaması gibi'

Son olarak Demet Özdemir ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisinde hayat verdiği 'Tahir Lekesiz' karakteriyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Engin Akyürek şimdi de tarzıyla sosyal medyanın diline düştü. Bir markanın davetine katılan Akyürek kırmızı gömleği ve kırmızı şalvar tipi pantolonuyla dikkat çekti.

Magazin 15-02-24 17:35

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir 'yazı özledik' diyerek paylaştı! Beğeni yağdı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isim bu defa 'yazı özledik' pozuyla gündem oldu. Özdemir'in son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 08-02-24 14:55

Farah Zeynep Abdullah’a Musa Orhan cezası! İşte ödeyeceği para

Farah Zeynep Abdullah’ın Musa Orhan'a karşı "hakaret suçu"nu işlediğine hükmeden mahkeme kararını verdi. Oyuncu hakkında mahkeme, 87 gün karşılığı 1740 TL adli para cezası verilmesine hükmetti.

Magazin 05-02-24 15:44

Adım Farah'ın güzeli Demet Özdemir Milano pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Ceketinin içine hiçbir şey giymedi

Son olarak Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Demet Özdemir bu defa Milano pozlarıyla adından söz ettirdi. Siyah pantolon ceket kombini yapan Özdemir ceketinin içine hiçbir şey giymeden poz verdi. Ünlü ismin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 01-02-24 17:46

Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı! Pantolonunun fiyatını duyanlar inanamadı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü isim bu defa tarzıyla gündem oldu. Özdemir'in pantolonunun fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 31-01-24 12:28

Farah Zeynep Abdullah regl sorusunu pas geçmedi! Tarihiyle yanıt verdi

Son haftalarda "Bihter" filmiyle gündemde olan Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti'ne de konuk olmuştu. Sosyal medyada girdiği polemiklerle dikkat çeken oyuncu son olarak takipçileriyle soru cevap yaptı ve "PSM miyiz?" sorusunu da pas geçmedi.

Magazin 22-01-24 15:23

Farah Zeynep Abdullah AK Parti'den ayrılıp İYİ Parti'ye geçen Kazım Özgan'ı unutmadı!

Adana Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve oyuncu Farah Zeynep Abdullah arasında Bergen filmi gerilimi yaşanmıştı. Özgan AK Parti'den ayrılıp İYİ Parti'ye katılınca ünlü oyuncu sessiz kalamadı. İşte dikkat çeken o paylaşım...

Magazin 14-01-24 07:24

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir'in annesini görenler hayran kaldı! 'Güzelliğin nereden geldiği belli'

Son olarak Engin Akyürek ile başrolünü paylaştığı Adım Farah dizisi final yapan Demet Özdemir özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı büyük beğeni toplayan ünlü isim bu defa annesiyle gündem oldu. Demet Özdemir'in annesini görenler hayran kaldı.

Magazin 13-01-24 14:57

Demet Özdemir davet tarzıyla büyüledi! Sütyen giyip ceketinin önünü açtı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Dizisi final yapan güzel oyuncu dün akşam reklam yüzü olduğu markasının davetine katıldı. Geceye özel olarak hazırlanan Özdemir'in iddialı tarzı takipçilerini mest etti.

Magazin 10-01-24 09:29

Farah Zeynep Abdullah, komedyen sevgilisi ile fena yakalandı: Sevgilisi bakın kim çıktı!

Farah Zeynep Abdullah, komedyen sevgilisi Yavuz Günal ile ilk kez görüntülendi. Bir partiden çıkan Farah Zeynep Abdullah ile Yavuz Günal el ele objektiflere yansıdı. İkili muhabirlerin sorularına yanıt vermezken Yavuz Günal, kapüşonla yüzünü kapattı.

Magazin 06-01-24 07:59

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak ATV'de yayın hayatına başlayacak. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 31-12-23 15:47

ADIM FARAH 27. BÖLÜM İZLE! Adım Farah final ne zaman, bu akşam yeni bölüm var mı? Son bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı

Adım Farah 26. bölüm Fox TV canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Adım Farah'ın yayın günü değişmişti. Dizinin izleyicileri yeni yayın gününü araştırıyor. Peki, Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah hangi gün yayınlanıyor? İşte ADIM FARAH 26. BÖLÜM İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 30-12-23 19:54
ele

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-23 20:52

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir set hallerini paylaştı! Derin göğüs dekoltesi dikkat çekti

Şimdilerde başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Dizisi final yapacak olan Özdemir setten karelerini takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun derin göğüs dekoltesi dikkat çekti.

Magazin 26-12-23 16:13

Hazar Ergüçlü Onur Ünlü'den sonra aşk arayışında... Bir aşk bitti başka bir aşk başladı! Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisiyle...

Kendisinden bir hayli büyük olan Onur Ünlü'den ayrıldıktan sonra Jakuzi grubunun solisti Kutay Soyocak ile aşk yaşamaya başlayan Hazar Ergüçlü bu aşkta aradığını bulamadı. Kısa süren aşk sonrası yeni aşk pozu geldi ve oyuncunun Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisiyle birlikte olduğu ortaya çıktı.

Magazin 26-12-23 15:16

DAĞ 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D'de!

Dağ 2 filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Dağ 2 filminin yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor. İlk filmden daha yüksek bir bütçeyle çekilen Dağ 2 filmi sinemaseverlerin gündeminde yer aldı. Peki, Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Dağ 2 filmi hakkında detaylı bilgliler...

Magazin 25-12-23 20:06

REYTİNG SONUÇLARI 23 ARALIK 2023: Adım Farah, Kardeşlerim, Güldür Güldür Show, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları 23 Aralık 2023 Cumartesi günü ekrana gelen Adım Farah, Kardeşlerim, Güldür Güldür Show, MasterChef ve Gönül Dağı gibi yapımların ardından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. 23 Aralık 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları belli oldu. İşte reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 24-12-23 13:37

MISIR TANRILARI FİLM KONUSU VE OYUNCULARI: Mısır Tanrıları filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 23 Aralık Star TV yayın akışı

Mısır Tanrıları konusu ve oyuncuları merak edildi. Brenton Thwaites ve John Samaha'nın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Mısır Tanrıları filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Mısır Tanrıları(Gods of Egypt) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 23-12-23 20:11

PELE: BİR EFSANENİN DOĞUŞU KONUSU VE OYUNCULARI! Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu konusu ve oyuncuları merak edildi. Kevin de Paula ve Leonardo Lima Carvalho'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Pele: Bir Efsanenin Doğuşu(Pele: Birth of a Legend) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 23-12-23 19:43

ADIM FARAH 26. BÖLÜM İZLE! Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah hangi gün yayınlanıyor? Fox TV yayın akışı

Adım Farah 26. bölüm Fox TV canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Adım Farah'ın yayın günü değişmişti. Dizinin izleyicileri yeni yayın gününü araştırıyor. Peki, Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah hangi gün yayınlanıyor? İşte ADIM FARAH 26. BÖLÜM İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 23-12-23 19:29

İLLEGAL HAYATLAR KONUSU VE OYUNCULARI! İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

İllegal Hayatlar konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Sosyal medyada gündem ile alakalı videolar paylaşarak ve Röportaj Adam adıyla tanınan Mahsun Karaca'nın ilk filmi televizyonda ilk kez Fox TV'de ekrana geliyor. Başrollerde gerçekte de kuzen olan Mahsun Karaca, Şahin Sarsu ve Mehmet Kahraman'ın olduğu film merakla bekleniyor. Peki, İllegal Hayatlar filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Röportaj Adam'ın filmi TV'de ilk kez!

Magazin 22-12-23 20:07

ARAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Arak dizi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi ile ilgili beklentiler oldukça yüksek. Kara ve Zeynep'in hikayesinin anlatılacağı Arak'ın başrollerini Poyraz Karayel ve Kuzey Güney dizilerinin yıldızları paylaşıyor. Peki, Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Magazin 21-12-23 19:03

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hükümet Kadın 2 filminin konusu ve oyuncaları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini üstelenen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aynı zamanda filmin hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Film Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesini anlatmaktadır. Peki, Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 20-12-23 20:20

Finale bir bölüm kalmıştı! Adım Farah'ta bomba ayrılık

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i buluşturan Adım Farah dizisi final için gün sayıyor. Önce senaristi, ardından da yönetmeni değişen dizinin 27. bölümde ekrana veda edeceği ortaya çıkmıştı. Diziden bomba bir ayrılık yaşandı.

Magazin 20-12-23 15:06

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi oyuncularının isimleri ve konusu merak ediliyor. Bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanan Düğün Dernek 2: Sünnet'in yapımcılığını Necati Akpınar üstlenirken filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini ise Selçuk Aydemir üstlenmiştir. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte oyuncuların isimleri ve filme dair detaylar...

Magazin 19-12-23 20:44

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI VE KONUSU: Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kim? Fox Tv'de izleyiciyle buluşuyor!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi Fox Tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kızıl Goncalar'ın konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Kanal D'nin aldığı kararla Arka Sokaklar'ın yayın tarihi de değişti. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in oynadığı Fox Tv'nin yeni dizisi 18 yıldır devam eden Arka Sokaklar'a rakip olacak. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:54

Demet Özdemir'in başrolünde olduğu Adım Farah final yapıyor! Tarih belli oldu

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i buluşturan Adım Farah dizisinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Cumartesi günleri izleyicisiyle buluşan Adım Farah'ın kaç bölüm sonra ekrana veda edeceği artık netleşti.

Magazin 18-12-23 14:17

16 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah reyting sıralaması

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 16 Aralık Cumartesi gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Buz Devri 4, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 16 Aralık Cumartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 17-12-23 10:55

BUZ DEVRİ 4 KITALAR AYRILIYOR KONUSU VE OYUNCULARI! Buz Devri 4 hangi kanalda? İşte konusu ve seslendirenler

Buz Devri 4 Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift) filmi ile ilgili aramalar filmin televizyon yayın akışı listelerinde yer almasıyla hız kazandı. Amerikan yapımı animasyon filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Buz Devri 4 hangi kanalda? İşte konusu ve seslendirenler

Magazin 16-12-23 19:56

HAYALİMDEKİ DÜĞÜN KONUSU VE OYUNCULARI: Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Hayalimdeki Düğün konusu ve oyuncuları merak edildi. Jennifer Lopez, Josh Duhamel ve Lenny Kravitz'in başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Hayalimdeki Düğün filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Hayalimdeki Düğün filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 16-12-23 19:42

ADIM FARAH 25. BÖLÜM İZLE: Adım Farah hangi gün, saat kaçta? Fox TV yayın akışı

Adım Farah 25. bölüm Fox TV canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Adım Farah'ın yayın günü değişmişti. Dizinin izleyicileri yeni yayın gününü araştırıyor. Peki, Adım Farah ne zaman başlıyor, hangi gün? İşte ADIM FARAH 25. BÖLÜM İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 16-12-23 19:14

TV yayın akışı 16 Aralık 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

16 Aralık 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Aralık 2023 Cumartesi Güldür Güldür Show, Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor, Hayalimdeki Düğün, Gönül Dağı, Adım Farah ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 16-12-23 07:22

Demet Özdemir'in başrolünde olduğu Adım Farah final mi yapıyor? Tarih ortaya çıktı

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i buluşturan Adım Farah dizisi için final çanları çalmaya başladı. Cumartesi günleri izleyicisiyle buluşan Adım Farah'ın kaç bölüm sonra ekrana veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 14-12-23 15:29

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI VE KONUSU! Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi her çarşamba akşamı Show TV'de yayınlanıyor. İlk bölümü ile izleyicilerden tam puan alan Sandık Kokusu dizisine dair detaylar araştırılmaya başladı. Peki, Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir? Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Magazin 13-12-23 19:09

AKİF OYUNCULARI VE KONUSU! Akif filmi ne zaman ve nerede çekildi? TV'de ilk!

Akif filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. İstiklâl Marşı'nın yazılış serüveninin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Sadullah Şentürk yaptı. Akif filmi bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak. Peki, Akif konusu nedir, oyuncuları kimdir? Akif filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte detaylar...

Magazin 12-12-23 19:28

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 9 Aralık Cumartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 10-12-23 10:20

ADIM FARAH 24. BÖLÜM İZLE! Adım Farah hangi gün, saat kaçta? Fox TV yayın akışı

Adım Farah 24. bölüm Fox TV canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Adım Farah'ın yayın günü değişmişti. Dizinin izleyicileri yeni yayın gününü araştırıyor. Peki, Adım Farah ne zaman başlıyor, hangi gün? İşte ADIM FARAH 24. BÖLÜM İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 09-12-23 19:15

TV yayın akışı 9 Aralık 2023 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

9 Aralık 2023 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 9 Aralık 2023 Cumartesi Güldür Güldür Show, Buz Devri 2: Dinozorların Şafağı, Kardeşlerim, MasterChef Türkiye All Star, Çin Falı, Gönül Dağı, Adım Farah programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 09-12-23 07:24

KIZILCIK ŞERBETİ 42. BÖLÜM İZLE! Kızılcık Şerbeti saat kaçta, bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti 42. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta Kızılcık Şerbeti 41. bölüm ile ekrana gelmiş ve yayınlanan bölümde Farah Zeynep Abdullah'ın Nursema'nın arkadaşı Dilruba'yı canlandırdığı sahneler olay olmuştu. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağı merak edildi. Peki, Kızılcık Şerbeti saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Kızılcık Şerbeti 42. bölüm canlı izle ekranı ile son bölüm özeti

Magazin 08-12-23 18:54

Bihter'in yıldızı Hande Ataizi sokak tarzıyla olay oldu! Bakan bir daha baktı

Son dönemde Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı Bihter dizisiyle adından söz ettiren Hande Ataizi başarılı oyunculuğu ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çekiyor. Cesur ve iddialı tarzıyla da çok konuşulan ünlü isim bu defa son pozlarıyla olay oldu. Ataizi'nin sokak tarzına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-12-23 17:23