Akciğer Enfeksiyonu Haberleri

Şırnak'ta rahatsızlanan 2 yaşındaki çocuk ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Şırnak'ta akciğer enfeksiyonu tanısı konulan 2 yaşındaki çocuk, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

Yurthaber 11-03-2024 10:54

Kışın aşırı terleme problemine dikkat! Uzman isimden kritik uyarı

Kış mevsimi, soğuk hava, kar ve buzla özdeşleşirken, aşırı terleme gibi bir durum akla gelmeyebilir. Ancak, bedenimizin bu mevsimde değişen koşullara adaptasyonu bazen beklenmedik sonuçlar doğurabilir. Aşırı terleme, sıcak havalara özgü bir sorun gibi görünse de kış aylarında da karşımıza çıkabilen bir durumdur. Uzman isim, kışın aşırı terleme sorununa dikkat çekerek, bu durumun altında yatan sebepleri ve ortaya çıkarabileceği hastalıkları anlattı.

Haber 01-12-2023 08:44

Siz fark etmiyor olabilirsiniz ama çevreniz fark ediyor! Uzmanlar ağız kokusunun akciğer sağlığınız için uyarı verdiğini belirtiyor

Ağız kokusu tıpkı terleme gibi vücutta meydana gelen rahatsız edici sağlık problemleri arasında yer alıyor. Ağız kokusu genellikle önemsiz görülse de bu durum hem sosyal hem de sağlık açısından sorunlar yaşanmasına neden oluyor. Hijyen ve diş sağlığı nedeniyle de kaynaklanan ağız kokuları akciğer enfeksiyonunun ve çok çeşitli hastalıkların uyarıcı işareti olabilir.

Haber 21-12-2022 09:02

83 yaşındaki dini lider hastaneye kaldırıldı

Tibetli manevi lider Dalay Lama, akciğer enfeksiyonu nedeniyle Salı günü Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'deki bir hastaneye kaldırıldı.

Trend 10-04-2019 10:19

Akciğer Enfeksiyonu

Akciğer Enfeksiyonu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Akciğer Enfeksiyonu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Muğla’da gripten 3 kişi öldü

Muğla'da önceki gün bir kişinin domuz gribinden ölmesinin ardından, Marmaris ilçesinde iki kişi daha gribe bağlı akciğer enfeksiyonu sonucu hayatını kaybetti.

Haber 22-01-2016 17:48