Sperm Haberleri

Sperm krampı nedir? Sperm krampı neden olur?

Cinsel birleşme esnasında şiddetli ağrı çekilmesi her cinsiyetten bireyin yaşayabileceği bir sorundur. Bu sorun cinsel yaşamı olumsuz yönde etkileyebilir ve bireyde kalıcı psikolojik sorunlara neden olabilir. Cinsel ilişkide ağrı yaşanması durumunda, kişiler ilişkiden kaçınmaya başlayabilir, iktidarsızlık sorunları yaşayabilir ve ilişkide gerginlik yaşayabilir. Peki, sperm krampı nedir?

Kadin 13-01-2024 21:27

Cinayet zanlısı kadın mahkum hapishanede öyle bir yöntemle hamile kaldı ki... Bir kez bile yüzünü görmedi! Havalandırma deliğinden sperm gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde cinayet suçlamasıyla Turner Guilford Knight Cezaevi'nde tutulan 28 yaşındaki Daisy Link isimli mahkum sadece kadınların bulunduğu koğuşunda hamile kaldı. Yerel basında yer alan haberlere göre Link'in hiç tanışmadığını ve sadece havalandırma yoluyla konuştuğu bir üst kattaki erkek mahkumdan hamile kaldığı ifade edildi.

Trend 08-01-2024 08:40

Sperm enfeksiyonu nedir? Sperm enfeksiyonu belirtileri nelerdir, spermde enfeksiyon varsa ne olur?

Konu cinsel sağlık olunca, her bireyin dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Korunmasız olarak cinsel ilişkiye girmek kişilerin hem kendi sağlıklarını hem de partnerlerinin sağlıklarını tehlikeye atabilir. Cinsel yolla bulaşan hastalıkların önüne geçebilmek ve çok ciddi rahatsızlıklara neden olabilecek virüslerden ve bakterilerden uzak kalabilmek için düzenli doktor kontrolü de önemli bir başka önlemdir.

Kadin 15-12-2023 18:56

Sapık doktorun foyası ortaya çıktı! Hastalarını kendi spermleriyle hamile bırakmış... 102 kardeşim var ama binlerce olabilir

Martijn van Halen isimli bir adam büyürken babasıyla arasındaki keskin farklılıkları görünce biyolojik olarak kökenini araştırmaya karar verdiğinde gerçek çok farklı çıktı. Annesinin bir sperm donörü aracılığıyla hamile kaldığını öğrenince şaşırmadığını dile getiren Halen, "102 kardeşim var ama binlerce olabilir" diyerek öğrendiği gerçeği paylaştı.

Trend 05-12-2023 09:03

Sperm

Sperm Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sperm Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

34 yıl önce doğurganlık tedavisi görmüştü! Bebeğinin babası doktoru çıktı... Hamile kalmam için kendi spermlerini kullanmış

Amerika Birleşik Devletleri'nin Idaho eyaletinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. 34 yıl önce doğurganlık tedavisi gören bir kadın 34 yaşındaki kızının babasının doktoru olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı. 67 yaşındaki Sharon Hayes, "Hamile kalmam için kendi spermlerini kullanmış" diyerek doktoruna dava açtı.

Trend 02-11-2023 13:50

Sperm ve yumurtasız tam insan embriyosu modeli geliştirildi

İsrail'deki Wiezmann Bilim Enstitüsü'nden bilim insanları sperm, yumurta ya da rahim olmaksızın insan embriyosuna benzer modeller geliştirdi. Kök hücreden üretilen embriyo modellerinin gebeliğin fazla bilinmeyen ilk evresine ışık tutması umuluyor.

Haber 07-09-2023 09:31

Mucize besin: Kansere karşı zırh gibi etkili! Kolesterolü düşürüyor, kan şekerini dengeliyor

Hastalıklardan korunmak sağlıklı beslenme ve egzersizlerden geçiyor. Etkili beslenmenin yanında bize şifa veren yararlı besinleri tüketmek de oldukça faydalı olacaktır. Geçmişten günümüze şifa niyetine kullanılan çörek otu hem doğal haliyle hem de çörek otu yağı olarak kullanılıyor. Genellikle hamur işlerinin üzerine serpilen bu doğal besinin hastalıklara karşı etkilerini duyanlar şaşırıyor. İşte kansere karşı mucize etkileriyle de bilinen çörek otunun saymakla bitmeyen faydaları...

Haber 10-08-2023 08:54

Eşinin ölümünden yıllar sonra ondan hamile kaldı! “Kocam öleli neredeyse 3 yıl oldu. Şimdi onun bebeğini doğurdum”

Avustralya’da yaşayan Sian Goodsell isimli bir kadın agresif bağırsak ve karaciğer kanseriyle mücadelesini kaybederek hayat gözlerini yuman 30 yaşındaki eşi Jason’un ölümünden 3 yıl sonra kızlarını dünyaya getirdi. Goodsell vefat eden eşine çok benzeyen kızı Mathilda’nın doğumundan sonra ise, “Onun bir parçasının burada olması çok güzel” dedi.

Trend 07-08-2023 14:59

Sosyal medyayı sallayan itiraf! “Hapishanedeki nişanlım hamile kalmam için spermini sandviç torbasında gönderdi”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Virginia eyaletinde yaşayan Nesha isimli bir kadın hapishanedeki nişanlısından hamile kalmak için kullandıkları ilginç yöntemi TikTok’tan anlattı. Amerikalı kadın mahkum nişanlısının plastik bir sandviç torbasında spermlerini göndermesinin ardından onunla çocuk sahibi olmak için çalışmalara başladığını söyledi.

Trend 24-06-2023 11:09

İsrail hapishanesinde Filistinli mahkumun eşi “sperm kaçırma” yöntemiyle hamile kaldı... Dördüzlerini doğurdu

İsrail hapishanelerindeki Filistinlilerden biri daha sperm kaçırma yöntemiyle baba oldu. İsrail hapishanesinde tutuklu bulunan Filistinli Ahmed Şimali’nin eşi, "sperm kaçırma" yöntemiyle dördüz bebek dünyaya getirdi. Anne ve bebeklerinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Trend 13-06-2023 13:25

Böylesi kimsenin aklına gelmez! Doktor 16 yaşındaki hastasına ikram ettiği kahvenin içine spermini koydu... Gerçeği tadı ortaya çıkarttı

İngiltere’nin Taunton şehrindeki bir hastanede doktor olarak görev yapan Nicholas John Chapman, 16 yaşındaki hastasının kahvesine spermini koyarak cinsel saldırıda bulunma suçundan yargılanıyor. Genç kızın fincanın dibinde sümüksü bir yapıyı fark etmesi üzerine duruma polise şikayet etmesiyle Dr. Chapman görevinden uzaklaştırıldı ve hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 06-06-2023 08:07

Annelik itirafı sosyal medyada gündem yarattı! “Cinsel ilişkiye girmeden sperm kitiyle hamile kaldım”

Kanada’nın Toronto şehrinde yaşayan 34 yaşındaki Sarah Mangat isimli bir kadın anne olmaya karar verdi. Ancak çocuklarına uygun bir baba adayı bulamamaktan dert yanan Mangat çareyi sperm donörüne başvurmakta buldu. 34 yaşındaki bir kadın Facebook’tan tanıştığı bir sperm donörünün evine gönderdiği kit sayesinde hamile kaldı. Mangat’ın annelik serüveni sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 02-05-2023 10:01

En az 550 çocuğu var! Sperm donörü kara listeye alındığını söyledi... Menilerini imha etmesi istenildi

Hollanda’da yaşayan 41 yaşındaki Jonathan Jacob Meijer, sperm bağışçısı olarak kısa en az 550 çocuğun babası olduğunu tespit edilmesinden sonra ülkede kara listeye alındı. Sperm bağış sayısının ensest ilişki riskini arttırdığı ifade edilerek Meijer’in sperm bağışında bulunması mahkeme tarafından yasaklandı.

Trend 29-04-2023 09:07

Her derde deva! Kanser hücrelerini yavaşlatıyor, bağışıklığı güçlendiriyor

Bazı bitki ve besinler doğanın bir mucizesi. Her derde deva bitkiler denilince akla ilk gelenlerden biri de çörek otu oluyor. Çörek otu hem doğal haliyle hem de çörek otu yağı olarak kullanılıyor. Genellikle hamur işlerinin üzerine serpilen bu doğal besinin hastalıklara karşı oldukça etkili faydaları bulunuyor. Kansere karşı mucize etkileriyle de bilinen çörek otunun saymakla bitmeyen faydaları...

Haber 18-04-2023 21:15

63 bebeğin donörü fenomen sperm bağışçısı açıklamasıyla gündem yarattı! “Kadınlara ünlü spermimi kazanma şansı vereceğim”

Dünyanın en ünlü sperm bağışçısı olarak kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 31 yaşındaki Kyle Gordy, 63 çocuğun babası olmaktan büyük bir gurur duyduğunu söyledi. Kaliforniyalı adam şimdi anne adaylarının onun spermleri için yarışacağı bir televizyon programının üzerinde çalıştığını dile getirdi.

Trend 25-03-2023 14:31

Spermli pantolon delil olarak sunuldu! İki liseli erkek çocuğuna mahalle muhtarından cinsel taciz iddiası... Önce para verip, sonra silahını çıkarmış

Bağcılar'daki bir mahalle muhtarının liseli iki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası bir anda gündem yarattı. Ortaya çıkan detaylar ise mide bulandırdı. İddialara göre muhtarlığa çağırdığı çocuğu kamera olmayan alana götüren muhtar, silah tehdidiyle cinsel istismarda bulundu. Olayı öğrenen anne, oğlunun giydiği ve üzerinde sperm örnekleri olan pantolonu polise teslim etti. Tutuklanan muhtarın ise ifadesinde çocuğun 18 yaşından küçük olduğunu bilmediğini söylediği iddia edildi.

Haber 17-03-2023 11:23

Görenler ne olduğunu anlayamadı! “Sperm sağma fabrikası” ülkeyi karıştırdı... İddiaların arkası kesilmedi

Çin’in sosyal medya uygulamalarında hastaneyi anımsatan bir yerde cinsel organlarında pompaya benzeyen bir alette çıplak bir şekilde uzanan adamların görüntüleri viral oldu. Görüntülerin ülkede gündem olmasından sonra söz konusu işlemin İngiltere’de yapıldığı iddia edildi. Görüntüler ülkede kafa karışıklığına neden oldu.

Trend 15-03-2023 09:53

11 yıldır bekar anne! Cinsel ilişkiye girmeden hamile kaldı... Evde “kendin yap sperm” kitiyle çocuk sahibi oldu

İngiltere’nin Ramsgate bölgesinde yaşayan 35 yaşındaki Verity Jones isimli bir kadın 11 yıldır tamamen bekar bir anne olarak yaşıyor. Hayatı boyunca cinsel ilişkiye girmeyen Jones, internet aracılığıyla bulduğu bir sperm donöründen hamile kaldı. Jones’in hamilelik sürecine ilişkin yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 03-02-2023 14:44

Sıklıkla yapılan bu hatalardan uzak durun! Kısırlığa yol açıyor, seks hayatını bitiriyor

Çocuk sahibi olmak birçok kişinin gelecek hayalleri arasında bulunuyor. Ancak gün geçtikçe çocuk sahibi olmak daha zor hale geliyor. Fark edilmeden yapılan ufak hatalar kısırlığa yol açabiliyor. Bu basit hatalar çeşitli cinsel sorunlara yol açarak seks hayatınızın bitmesine de neden olabiliyor.

Haber 12-01-2023 10:12

Mutfakta kullanılan bu ürünler hormon sistemini mahvediyor! Kısırlığa yol açabiliyor

Evin içerisinde kullandığımız birçok eşyanın içerisinde fark etmesek bile çok zararlı maddeler bulunuyor. Özellikle plastiklerin sağlık için ne kadar zararlı olduğu yıllardır belirtiliyor. Günlük kullanılan zararlarını bilmediğimiz bazı kimyasallar hayatımızı kolaylaştırırken sağlığımıza zarar veriyor.

Haber 14-12-2022 09:28

Seksten sonra yaşadıkları göz korkuttu! Alerji bu şekilde de bulaşabiliyor

Cinsel ilişki sırasında yaşanan bazı durumlar şaşırtıcı olabiliyor. Hiç farkında olmadan sağlığı riske atacak durumlar ile karşı karşıya kalınabiliyor. 28 yaşındaki bir kadın eşiyle yaptığı korunmasız seksin ardından yaşadığı vajinal ağrı ve yanma hissinin nedenini öğrenince oldukça şaşırdı.

Haber 24-11-2022 11:59

Gwyneth Paltrow'un mide bulandıran cilt bakım sırrı: Yüze sperm sürmek gerçekten faydalı mı?

Ünlülerin cilt bakımlarında kullandıkları yöntemler oldukça merak ediliyor. Cildinin daha sağlıklı ve parlak görünmesi için çok ilginç yöntemler kullanan ünlülerden olan Gwyneth Paltrow'un cildine sperm sürdüğü öğrenildi. Cilde sürülen spermin gerçekten faydalı olup olmadığı merak konusu oldu. İşte cilde sürülen spermin faydaları hakkında yapılan açıklamalar...

Kadin 21-11-2022 11:29

Sonunda bu da oldu! Gönderilen spermlerden takı yapıyor... Görenler önce ne olduğunu anlamadı

TikTok’ta takı tasarımı yaparak dikkatleri üzerine çeken Amanda Booth, özel siparişler üzerine gönderilen spermlerden müşterilerine takılar tasarlıyor. TikTok’ta binlerce takipçisi bulunan Booth, erkek spermlerinden takı yapma sürecini anlattı. Yaratıcı fikri sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Trend 19-11-2022 09:33

Sperm sayısı için tehlike çanları çalıyor! Kritik seviyenin altına düştü

Yapılan araştırmalar son 50 yılda sperm sayısının yarı yarıya azaldığını ortaya çıkardı. 2000 yılından bu yaza azalma iki kattan fazla arttı. Bu baş döndürücü hız, çiftlerin artık tıbbi destek olmadan çocuk sahibi olmasının zorlaştığı anlamına geliyor. Araştırmacılar bu konunun iklim değişikliği kadar tehlikeli olduğunu söylüyor.

Haber 16-11-2022 09:47

Hiç tahmin edemezsiniz! Spermin şaşırtan faydaları

Cinsellik hakkında bilinmeyen birçok bilgi bulunuyor. Spermin faydaları da üzeri kapalı olan konulara arasında. Sperm ile temas etmek birçok insan için tiksindirici ve mide bulandırıcı olarak görülse de sperm dünyanın çeşitli yerlerinde farklı alanlarda kullanılıyor. İşte spermin şaşırtan faydaları...

Haber 10-11-2022 10:38

Kendi spermine alerjisi olan adam her cinsel ilişkiye girdiğinde hastanelik oluyor! “Orgazm sonrası hastalık...”

'Orgazm sonrası hastalık sendromu'ndan mustarip bir adam, kendi spermine alerjisi olduğu için her seks yaptığında öksürük, burun akıntısı, hapşırma ve kurdeşen benzeri bir kızarıklık yaşar. Her cinsel ilişkinin sonrasında grip benzeri semptomlar gösteren adam sürekli hastanelik olduğunu belirtti.

Trend 05-11-2022 11:03

Aranan çözüm bulundu: Günde bir bardak yeter de artar bile

Çalışmalar uzun zamandır çoğu kişinin peşinde olduğu bir sorunla ilgili önemli sonuçlara ulaştı. Yapılan çalışmalar sonucunda bir bardak meyve suyunun genel sağlığınızı iyileştirmenin yanı sıra libidoyu ve sperm kalitesini yükselttiği ortaya çıktı.

Haber 03-11-2022 17:20

Sakın yapmayın! Fark etmiyorsunuz ama sperm sayınızı düşürüyor

Cinsel sağlık hakkında birçok problem bulunuyor. Bu problemler üremeyi etkileyebiliyor. Erkeklerin sperm sayısı çocuk sahibi olmaları için büyük önem taşıyor. Günlük hayatta fark etmeden yapılan davranışlar sperm sayılarının yüksek oranda düşmesine neden olabiliyor. İşte sperm sayısını düşüren o davranışlar...

Haber 28-10-2022 09:46

51 çocuğu olan sperm donöründen itiraf! “Ayda 5 kez bağış yapıyorum”

Kyle Fordy isimli bir adam lezbiyen bir çiftin çocuk sahibi olmasına yardım ettikten sonra gayri resmi olarak spermlerini bağışlamaya başladı ve o zamandan beri dünya çapında bir bağışçıya dönüştü. Sperm donörü olmanın bilinmeyen yönlerinden söz eden Fordy’in açıklamaları gündem yaratmayı başardı.

Trend 26-09-2022 17:21

Yapılan araştırma şaşırttı: Çay içen erkeklerin sperm sayısı çok daha fazla

Çay tüm dünyada sevilerek tüketilen içecekler arasında bulunuyor. Ülkemizde ise çayın yeri apayrı tutuluyor. Suyun bile önüne geçebilen çayın faydaları her geçen gün şaşırtıyor. Son araştırmalara göre çay içen erkeklerin sperm sayısı içmeyenlere oranla çok daha fazla.

Haber 26-09-2022 16:14

Çok güçlü antioksidan içeriyor! Kanseri önlüyor, sperm sayısını artırıyor

Hastalıklardan korunmak ve daha sağlıklı olmak için doğal besinler sıklıkla kullanılıyor. Doğallıktan yana olanların en çok tükettiği çörekotu genellikle hamur işlerinin üzerinde süsleme olarak kullanılsa da faydaları saymakla bitmiyor. Oldukça fazla faydası olan çörek otunu yemek alışkanlıkları arasına eklemek birçok hastalıktan korunmanızı sağlıyor.

Haber 04-09-2022 10:40

TikTok’ta adım hızla popüler oldu! Gönderilen spermlerden aksesuar yaparak servet kazanıyor

Sosyal medyada kullanıcılar arasında adeta her gün yeni bir trend popüler oluyor. TikTok’ta popüler olan son trende göre insanlar partnerlerinin spermlerinden oluşturulan aksesuarları takıyorlar. Trend hızla yayılırken akımın öncüleri arasında gösterilen heykeltıraş Amanda Booth kazancıyla dudak uçuklattı.

Trend 31-08-2022 17:25

Her yemekte tüketin! Cinsel gücü artırıyor, prostat riskini düşürüyor

Toplum içerisinde pek fazla konuşulmasa da birçok erkek iktidarsızlık yaşıyor. Cinsel güçte yaşanan değişimler erkeklerin kendilerini kötü hissetmelerine neden oluyor. Çeşitli nedenlere bağlı olarak gelişen bu değişimleri doğal gıdalar ile önlemek mümkün. Domatesin içerisinde yer alan likopen cinsel gücünüze güç katacak.

Haber 31-08-2022 10:46

Bu nasıl ödev? Öğrencilerinden okula içi sperm dolu prezervatif getirmelerini istedi

Bolivya'daki Juana Azurduy de Padilla okulundaki bir seks öğretmeni olan María Inés Peredow verdiği ödevle ülkenin gündemine yerleşmeyi başardı. Erkek öğrencilerinden içi meni dolu prezervatifi okula getirmelerini isteyen öğretmen soruşturmayla karşı karşıya kaldı ve görevinden uzaklaştırıldı.

Trend 26-08-2022 09:40

Sadece bir avuç yemeniz yeterli! Kabak çekirdeği faydaları nelerdir?

Kabak çekirdeği sevilerek tüketilen atıştırmalıklar arasında yer alıyor. Kabak çekirdeğinin öyle faydaları var ki duyanlar şaşırıyor. Birçok hastalığa karşı koruma sağlayan kabak çekirdeğini yeme miktarına dikkat etmek gerekiyor. Kabak çekirdeğinin faydaları nelerdir diye merak ediyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 17-08-2022 09:12

İnternetten sperm satın aldı! “Hep kendi başıma çocuk sahibi olmak istedim”

New York’ta yaşayan 28 yaşındaki Skylar isimli bir kadın, çocuğunu dünyaya getirmek için bir sperm donörü kullanmaya karar verdi. İnternetten yaptığı araştırmaların sonucunda sperm sipariş ettiğini dile getiren Skylar, “Hep kendi başıma çocuk sahibi olmak istedim. Sperm kargo yoluyla bana ulaştı ve evde kendi başıma dölledim” dedi.

Trend 12-08-2022 15:14

Yüzlerce kardeşiniz olduğunu öğrenmek nasıl olurdu? Babası sperm donörüymüş: ''Çıkmış olabileceğim üvey kardeşim de dahil düzinelerce çocuğu vardı''

ABD'nin Kaliforniya eyaletinden Chrysta Bilton, yeni çıkan kitabında anlattıklarıyla herkesi şoke etti. 23 yaşındayken annesinin ona babalarının Kaliforniya'da nam salmış üretken bir sperm donörü olduğunu söylemesi üzerine hayatı değişen genç kadın, yaşadıklarını anlattı.

Trend 10-08-2022 07:53

Lezbiyen bir çift, bağışçılardan spermlerini toplayıp birbirine karıştırdı! “Kokteyl yarattık”

İsmi açıklanmayan bir lezbiyen çift, sosyal medyadan çocuk sahibi olmadıklarına dair bir ilan vererek sperm bağışçılarına seslendi. Üç erkek ise spermlerini lezbiyen çifte bağışlamak istedi. Çocuk sahibi olacaklarını düşünen erkekler, TikTok’ta örneklerini bir ‘meni kokteyli’ içinde karıştırdıklarını öğrenince dehşete düştü.

Trend 03-08-2022 10:56

Cinsel ilişki sonrasında nefes almakta zorlanınca hastanelik oldu! “Kocama alerjim varmış”

İngiltere’de yaşayan Kristen ve Shaun isimli bir çift yaşadıkları ilginç tecrübeden söz ederek herkesi şaşırtmayı başardı. Eşinin doğum gününü kutlamak için vücudunun her yerini balonlarla kaplayan Kristen, kocasıyla yakınlaşmasının sonrasında hastanelik oldu. Nefes almakta zorlanan kadın doktorun teşhisiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 25-07-2022 10:29

41 kadının doğurganlık tedavisinde kendi spermini kullanan jinekoloğun 'genetik bozukluğu olduğu ortaya çıktı'

Doğurganlık tedavisi sırasında kendi spermlerini kullanan Hollandalı jinekolog Jos Beek'in sanıldığı gibi 21 değil en 41 çocuk sahibi olduğu belirlendi.

Haber 06-07-2022 14:33

Sperm kalitesini arttırmanız mümkün! Bunlardan kaçının

Sperm kalitesi bebek sahibi olmak için oldukça büyük önem taşımaktadır. Sperm kalitesi fark etmeseniz de belirli nedenlere bağlı olarak düşüş yaşamaktadır. Fark etmeden uyguladığınız hatalardan uzak durarak sperm kalitenizi arttırabilirsiniz.

Haber 04-07-2022 17:18

Sağlık araştırması: Vücudumuza karışan bazı kimyasallar erkeklerde sperm kalitesini düşürüyor

Yeni bir araştırmaya göre kullandığımız birçok üründen vücudumuza giren kimyasal maddeler erkeklerde sperm kalitesinde düşüşe neden oluyor.

Haber 03-07-2022 14:34

Erkeklere 'bağışlayın' çağrısında bulundular! Sperm kıtlığı yaşanıyor

İngiltere, ilginç bir olaya daha sahne oluyor. Son yıllarda erkek doğurganlığında gözle görünür şekilde yaşanan düşüş, kadınları sperm bankalarına yöneltti. Doğurganlık üzerine çalışan kuruluşlarından biri önemli uyarıda bulundu. Sperm kıtlığı yaşanan ülkede, başka ülkelerden sperm ithal edildiği ortaya çıktı. Sağlık kuruluşları kadınlara hastalık kapmamaları için güvenmedikleri yerden sperm almamaları konusunda uyarıda bulundu.

Haber 25-06-2022 08:56

Dul kadın ölmüş kocasının spermlerini kullanarak hamile kaldı

41 yaşındaki Sarah Shellenberge 2020 yılının Şubat ayında kocası Scott'ı kalp krizi nedeniyle kaybetti. Kocasının spermlerini dondurarak oluşturulan tedavi yöntemiyle ilk çocuğunu dünyaya getiren Sarah ikinci çocuğuna da kocası öldükten sonra önceden dondurmuş oldukları spermler ile hamile kaldı. Sosyal medyadan yaşadıklarını paylaşan Sarah büyük ilgi gördü.

Haber 22-06-2022 14:49

Bebek sahibi olmak için yapmanız gereken çok basit bir hareket olabilir: Külotu çıkarıp...

Bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin hayatlarında değiştirmeleri gereken bazı kritik alışkanlıklar olabilir. Bunların en başında sigara ve alkolü bırakmak yer alırken onları yaşam tarzı ve sağlıklı beslenme takip ediyor. Erkeklerin doğurganlığını artırmaları için dikkat etmeleri gereken başka şeyler de var. Özellikle slip erkek külotu kullananların hemen onu çıkarması gerekiyor!

Haber 15-06-2022 08:38

Sağlık araştırması: Vücudumuza karışan bazı kimyasallar erkeklerde sperm kalitesini düşürüyor

Yeni bir araştırmaya göre kullandığımız birçok üründen vücudumuza giren kimyasal maddeler erkeklerde sperm kalitesinde düşüşe neden oluyor.

Haber 12-06-2022 10:37

Oğlunun babası bir sperm donörü ama umurunda değil! ''Ondan daha çok çocuk istiyorum''

ABD'nin Kaliforniya eyaletinden 35 yaşındaki Angela Turrey ve eşi, defalarca çocuk sahibi olmayı denedikten sonra sosyal medyada "seri sperm donörü" olarak biline Kyle Gordy ile karşılaştı ve onun hamile kalmak için onun spermini kullanmaya karar verdi. Hamile kalan ve bir erkek bebek dünyaya getiren Turrey, Gordy'den daha fazla çocuk sahibi olmayı istiyor.

Trend 09-06-2022 17:07

Sperm sayısını artırmak için bir an önce bırakmanız gereken kötü alışkanlıklar

Çocuk sahibi olmak isteyen erkeklerin mutlaka dikkat etmesi bazı konular var. Üreme sağlığına zarar gelmemesi için kötü yaşam tarzından bir an önce uzaklaşmak en önemli unsurların başında geliyor. Sperm sayısını artırmak için doktorların önemle vurguladığı birkaç değişikliği hemen hayata geçirebilirsiniz. Bunların başında sigarayı bırakmak geliyor. İşte erkeklerin üreme sağlığı için dikkat etmesi gerekenler.

Haber 08-06-2022 14:06

Böylesi görülmedi! Doktor hastalarını hamile bıraktı

Liz White isimli bir kadın çocuk sahibi olamıyordu. Bu sebeple doktora giden kadın uzun çabalar sonucunda hamile kaldı. White, yıllar sonra çocuğuna DNA testi yaptırarak hayatının şokunu yaşadı. Oğlunun babasının kocası değil doktoru olduğunu öğrendi.

Kadin 08-06-2022 13:52