Alexis Beka Beka Kimdir Haberleri

Ali Koç, Galatasaray'a sert sözler sözlemişti! G.Saray Kulübünden yanıt geldi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet kızışıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Koç, "Galatasaray'ın Türk futbolunda nasıl bir beka sorunu olduğunu kanıtlarla anlatacağım" dedi. Ali Koç'un bu ifadeleri sonrası Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi. Sosyal medyada yapılan açıklamada, "Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin tüm yalanlarını kamuoyuna anlatmak birinci vazifemizdir" ifadelerine yer verildi.

Spor 2024-03-13 21:23:12

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray'a çok sert sözler! Galatasaray Türk futbolunun beka sorunudur

Süper Lig'de şampiyonluk rekabeti iyiden iyiye kızışırken, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki yarış sürüyor. İki ezeli rakip saha içerisindeki rekabetin yanı sıra saha dışında da kıyasıya bir mücadele sürdürürken geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin 4-1 kazandığı Pendikspor maçı sonrası Galatasaray cephesinden birbiri ardına sert açıklamalar gelmişti. Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç da son yaşananlar ve gündeme dair düzenlediği basın toplantısında sert açıklamalarda bulundu.

Spor 2024-03-13 16:12:02

Yeniden Refah Partili Doğan Aydal'dan çok konuşulacak AK Parti ve Murat Kurum açıklamaları: Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz, öyle de gözüküyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal canlı yayında AK Parti'nin adayı Murat Kurum ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İmamoğlu'nun hizmetler yaptığını ve Kanal İstanbul'a da karşı olduğunu belirten Aydal, "Beka sorunumuzdur bizim. Bu bile Murat Kurum beyefendinin olmaması için yeterlidir. AK Parti'yi kazandırmak için var olan bir parti değiliz. Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz, öyle de gözüküyor. Bizimle İstanbul adayını paylaşmadılar" dedi.

Haber 2024-01-11 23:32:43

Alexis Beka Beka kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş istemişti! Nice futbolcusu Alexis Beka Beka intihara teşebbüs etti!

Nice oyuncusu Alexis Beka Beka intihara teşebbüs ettiği yönünde haberler sonrası gündem oldu. Ünlü futbolcuya ilişkin sın durum merak konusu oldu. Peki, Nice oyuncusu Alexis Beka Beka neden intihara teşebbüs etti? Alexis Beka Beka kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Spor 2023-09-29 15:30:02

Nice futbolcusu Beka Beka intihara teşebbüs etti! İkna edilen yıldız oyuncu hastaneye kaldırıldı

Fransa'da polisin viyadükte intihar edeceğini söyleyen Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından OGC Nice'te forma giyen Alexis Beka Beka'yı ikna etti. Yaklaşık iki saatlik kurtarma çalışmasının ardından ikna olan Beka Beka, kontroller için hastaneye kaldırıldı.

Spor 29-09-23 13:54

İstanbul için verdiği sayı korkuttu! Bakan Özhaseki Çok riskli diyerek açıkladı: O binalar ilk etapta yıkılacak

Uzmanlardan her geçen gün beklenen İstanbul depremi için yeni uyarılar gelirken mega kentte depreme karşı alınan önlemler de artırılıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'un kentsel dönüşümüne değinerek "Bu hazırlığı bizim yapmamız lazım, son haline getirebilirsem davet edeceğim arkadaşlarımızı" dedi. Olası İstanbul depreminin beka ve milli güvenlik meselesi olduğunu vurgulayan Özhaseki'nin İstanbul'daki riskli binalarla ilgili verdiği rakam korkuttu.

Haber 22-08-23 14:07

Prof. Dr. Naci Görür bu sözlerle uyardı! Türkiye'nin ekonomik olarak diz üstü çökmesi kaçınılmaz olur

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde meydana gelecek bir depremin ülke ekonomisine en büyük darbeyi vuracağını belirterek, "Türkiye'nin gayrisafi milli hasılasının yüzde 60'ına denk bir üretimi olan bölge. Yani Marmara Bölgesi'nin ekonomisi durduğu an, çarkları durduğu an, emin olun bütün Türkiye'nin ekonomik olarak diz üstü çökmesi kaçınılmazdır. Onun için deprem gerçek beka sorunudur." ifadelerini kullandı.

Haber 19-06-23 18:14

Naci Görür ‘Bu bir komplo teorisi değil’ diyerek anlattı: ‘Cumhurbaşkanımızın çok veciz bir sözü var’

Depremlere yönelik uyarıları ve değerlendirmeleriyle sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Naci Görür, tüm Türkiye'de uzun süredir her konuşulduğunda tedirginlik yaratan olası Marmara depremiyle ilgili çarpıcı mesajlar verdi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ekonomik krizleri tetikleyeceğini öne süren Görür, "Bu işin şakası yok, gerçek beka meselesi bu" sözleriyle İstanbul depremiyle ilgili uyarıda bulundu. Görür ayrıca "Hiç unutmuyorum" dediği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sözünü hatırlattı.

Haber 02-05-23 14:38

Onu yakalamak çok zor! Yengeç gibi hareket ediyor: Türk zırhlısı AKREP II seri üretime hazırlanıyor

Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen AKREP II 4x4 yeni nesil zırhlı araç, seri üretime hazırlanıyor. Düşük silueti, yüksek hareket ve beka kabiliyeti ile modern orduların güncel ve gelecek ihtiyaçlarına cevap verebilmek için geliştirilen AKREP II ailesi, 90 milimetreye kadar silah taşımaya uygun modüler yapısıyla dikkati çekiyor. Savunma sanayinin yeni gözbebeği tüm performans ve dayanıklılık testlerinden ise tam not almayı başardı.

Finans 24-04-23 15:28

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Önce Türkiye Buluşmasında konuştu:

"Şimdi kavganın değil birlik olmanın, beraber olmanın, kucaklaşmanın zamanı. Evet, Türkiye'nin bir beka sorunu var ama sorunu aşacak olan biziz" - "Doğusu, batısı, güneyi, kuzeyi ne olursa olsun. Bu ülkeyi seven, vatanını ve bayrağını seven herkesin birleşmesi lazım. Birlik olmak ve kucaklaşmak zorundayız"

Yurthaber 11-09-22 21:30

AK Parti'li Yıldırım, Erzincan'da hayırsever iş insanı tarafından yaptırılan okulu açtı:

"Dünyada 50'den fazla ülkenin nüfusundan fazla sadece üniversite öğrencimiz var. İşte biz böyle bir ülkeyiz. İşte insan kaynağımızın, insan zenginliğimizin en büyük zenginlik olduğunu bilen bir ülkeyiz, bir iktidarız" - "Cumhurbaşkanı'mız, liderimiz 'Eğitim bütçesi savunma bütçesinden daha yüksek olacak.' dedi ve 2002'den beri de eğitim bütçesi en büyük bütçe oldu. Çünkü bu insana yapılan yatırım. Onların en iyi şekilde yetişmesi, hayata hazırlanması bizim beka meselemizdir"

Yurthaber 27-08-22 17:18

Prof. Dr. Naci Görür seçimleri hatırlatıp uyardı: ‘Asıl beka meselesi bu’

Seçim yaklaşırken Türkiye’nin önündeki en büyük tehlike çok konuşulmuyor. Deprem tehlikesinin yaklaşarak devam ettiği konusunda çok önemli bir uyarı geldi. Yıkıma yol açabilecek bir İstanbul depreminin kapıda olduğunu hatırlatan yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, siyasetin en hayati konudaki duyarsızlığını eleştirdi. ‘Depreme hazırlık konusunda hâlâ kararlı adım yok. Asıl beka meselesi bu ve acil önlem gerekli’ dedi.

Haber 13-08-22 07:46

HAK-İŞ'ten 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği'nde anma programı

Genel Başkan Mahmut Arslan: - "Türkiye Cumhuriyeti'nin beka sorunu bugün de devam ediyor. İçerideki hainlerin tamamına yakını yakalanıp, hesap vermiş değil" - "Saklananlar, kendilerini saklayanlar, bir kısım yerde saklananlar hala devam ediyor"

Yurthaber 15-07-22 16:45

KKTC Meclis Başkanı Töre, Kıbrıs sorununun milli beka meselesi olduğunu söyledi:

"Kıbrıs Türk halkı yeniden 1978 yılındaki olayları yaşamamalı. Dünya bizi aldatmamalı. Türkiye de buna direnmeli, Kıbrıs Türk halkı da buna direnmeli. Türk ordusundan vazgeçmek yok"

Yurthaber 06-07-22 23:19

Beka ne demek? Beka kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sanat yapıtlarında kullanılmak için oldukça elverişli bir zenginliğe sahiptir. Özellikle roman ve şiir gibi edebi sanatlarda Türkçenin ifade zenginliği sıkça ön plana çıkar. Bu zenginlik tarih boyunca pek çok önemli edebi eserin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Ancak bu zenginlik beraberinde pek çok yeni kelimeyle karşılaşmayı da getirmiştir. Beka kelimesine de sıkça karşılaşılan kelimelerden bir tanesidir. Beka TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 20:27

Beka bulmak ne demek? Beka bulmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Beka bulmak sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Beka bulmak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 17:34

DSP Genel Başkanı Aksakal gündemi değerlendirdi:

"Önümüzdeki süreçte öyle görünüyor ki seçim öncesi kurgulanan 'partiler arası ittifaklar' yerine 'ittifaklar arası ittifak dönemi' başlayacak ve bu devlet ciddi bir beka sorunu ile karşı karşıya bırakılacaktır"

Yurthaber 02-02-22 14:23

Sezen Aksu'nun evinin önünde Milli Beka Hareketi üyelerinden protesto eylemi

Sezen Aksu'nun 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısındaki, "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. Sezen Aksu'nun Beykoz'daki evinin önünde toplanan Milli Beka Hareketi üyeleri ise ünlü şarkıcının sözlerini protesto etti. Yaklaşık 20 kişilik grup basın açıklamasında, "Türkiye Cumhuriyeti İslam'ın son kalesi, insanlığın son umududur" dedi. Aksu'nun evinin önünde önlem alan polis ekipleri ise grubu uzaklaştırdı.

Haber 18-01-22 00:57

Cübbeli Ahmet'ten Sezen Aksu şarkısına sert tepki! Milli Beka Hareketi'nden de Aksu'ya tepki

Sezen Aksu'nun şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri sosyal medyada tepki topladı. Aksu'ya bir kesim de destek verirken Cübbeli Ahmet, şarkıya ilişkin, "Allah Âdem'e bütün isimleri öğretti buyruğunu bilmeyecek derecede echeller bugün toplumun en meşhur ve gözde sanatçısı olarak kabul ediliyorsa..." dedi. Gündem olan Aksu'ya hedef gösterilen Sezen Aksu'ya Milli Beka Hareketi'nden tepki geldi.

Magazin 17-01-22 08:51

Erdoğan’dan faiz açıklaması: Bizim silahımız Nas

Cumhurbaşkanı Recep Tayyih Erdoğan, Türkiye’nin ekonomik beka mücadelesi verdiğini ve yaşanan krize "dış mihrakların" neden olduğunu savundu.

Haber 31-12-21 15:01

CHP Sözcüsü Öztrak, MYK toplantısına ilişkin açıklama yaptı: (2)

"Cumhur İttifakı'nın getireceği seçim barajı yüzde 7 olsa ne olur, yüzde 5 olsa ne olur? Millet seçim barajını değil, sandığı bekliyor" - "İdlib Rusya'nın elinde, Afganistan İran'ın elinde Türkiye'ye karşı kullanılabilecek stratejik bir koza dönüşmüştür. Avrupa ise ne yazık ki bu meselelere, 'Parayı veririm, Türkiye'yi göçmen gettosu yaparım' anlayışıyla bakmaktadır" - "Avrupalı dostlarımız şunu bilsin ki Avrupa'nın sınırı Kapıkule'den başlamaz. Gürbülak'tan başlar. Herkes planını bu gerçeğe göre yapsın. Karşımızdaki bu beka sorununa, devlet aklıyla ciddi bir stratejiyle, yoğun bir diplomasiyle tepki vermek zorundayız"

Yurthaber 31-08-21 17:30

Kılıçdaroğlu'ndan sığınmacılarla ilgili video: Şimdi de Afgan seline tutulduk

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından "Avrupa’nın 'İkinci Rüşvet Paketi' hazırlığı içinde olduğunu duyuyoruz. Bir daha asla!" notuyla yayınladığı video ile Türkiye'deki sığınmacı problemine değindi. Kılıçdaroğlu, "Ülkemizin gerçek beka sorunu sığınmacı selidir. Şimdi de Afgan seline tutulduk." ifadelerini kullandı.

Haber 25-07-21 23:05

ADÜ Rektörlüğü amirallerin bildirisini kınandı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü, amirallerin bildirisine karşı yayımladığı kınama mesajında, “Huzursuzluk ortamına hizmet eden zihniyeti kınıyoruz” denildi.ADÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ülke olarak beka mücadelesi verdiğimiz ve birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde, devletimizi uluslararası arenada zayıflatma ve ülkemizin birliğini sarsma amaçlı, milli iradenin tezahürü meclisimizi yok sayan, yüksek standartları olan demokrasimiz üzerinde açık bir tehdit unsuru olarak görülebilecek, düşünce özgürlüğü ile izahı asla mümkün olmayan, darbe dönemleri muhtıralarını hatırlatır türden ve ancak darbe özlemi içinde olanların kabul edebileceği; demokrasiye, devlete ve millete sadakatle bağlı büyük milletimizde karşılığını asla bulamayacak, sadece kargaşa ve huzursuzluk ortamı oluşturmaya namzet bir bildiri ile milletimizi sebepsiz ve edepsiz bir biçimde rahatsız etme teşebbüsü içinde olan kişiler ile bu teşebbüse onay veren, alkışlayan ve yaratılmaya çalışılan huzursuzluk ortamına hizmet eden zihniyeti kınıyoruz” denildi.

Yurthaber 05-04-21 09:32

Aydemir: ‘Biz ruhunu hakka adamış bir milletiz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘İlelebet birliğimiz, ebedi dirliğimiz, Milli beka ve varlığımız için; ezan hürmetine, bayrak haysiyetine, mukaddesat izzetine can adayan şüheda ruhaniyeti atmosferinde idrak ettiğimiz mübarek iklimin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz.

Yurthaber 10-03-21 10:45

Kılıçdaroğlu'nun kardeşi, evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti! Pankarttaki yazı dikkat çekti

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 208 ailenin HDP binası önündeki oturma eylemi, 546'ncı gününe girdi. Aileleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi, Milli Beka Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Celal Kılıçdaroğlu, elinde 'Ben de ağabeyimi HDP'den istiyorum' pankartıyla katılarak ziyaret etti.

Haber 01-03-21 15:33

DEVA Partisi 1. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi: Ali Babacan yeniden genel başkan olarak seçildi

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA Partisi) 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Ali Babacan, tek aday olduğu kongrede yeniden genel başkanlığa seçildi. Babacan, "Şu anda 'beka, beka' dedikleri var ya arkadaşlar, tek bir kişinin şahsi bekasına dönmüş durumda" diye konuştu.

Haber 29-12-20 19:20

Kastamonu'da Mehmet Akif Ersoy'un Nasrullah vaazı 100. yılında anıldı

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Zengin: "Türkiye aradan 100 yıl geçmesine rağmen yine bir beka mücadelesi veriyor. Dikkat edin Milli Mücadele'de açılan bütün cepheler şu anda açılmıştır. En son Kafkas Cephesi kalmıştı, o cephemiz de açıldı"

Yurthaber 19-11-20 21:42

İçişleri Bakanı Soylu: İstanbul depremi beka sorunu yaratır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beklenen büyük İstanbul depreminin Türkiye'de beka sorunu yaratabileceğini söyledi.

Haber 08-11-20 11:37

Milli Beka Hareketi’nden Başkan Taban’a ziyaret

Milli Beka Hareketi İnegöl Başkanlığına atanan Levent Silahşor, Milli Beka Hareketi Bursa İl Başkanı Osman Tohumcu’yla birlikte Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti.Milli Beka Hareketi İnegöl İlçe Başkanlığına atanan Levent Silahşor, Bursa İl Başkanı Osman Tohumcu ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti.

Yurthaber 27-09-20 15:52

Milli Beka Hareketi Erzincan il istişare toplantısı düzenlendi

Milli Beka Hareketi Erzincan İl Başkanlığı tarafından geniş katılımlı istişare toplantısı düzenlendi.Toplantıya Milli Beka Hareketi Erzincan İl Başkanı Recep Gündüz’ün yanı sıra Bingöl İl Başkanı Murat Kırkız, Doğu Anadolu Bölge Teşkilat Başkanı Erkan Beybiroğlu ile dernek yönetimi ve vatandaşlar katıldı.Milli Beka Hareketi Erzincan İl Başkanı Recep Gündüz, dernek olarak çalışmalara hızla devam ettiklerini, var olan eksikliklerin ise kısa zamanda tamamlanacağını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan önderliğinde cumhur ittifakı Devlet bey beraberinde son başbakanımız Binali Yıldırım, İçişleri Başkanımız Süleyman Soylu ve Berat Albayrak ile birlikte milli dava şuurunda dernek olarak elimizden geleni en iyi şekilde yapacağız” dedi.Erzincan İl Başkanı Recep Gündüz, “Tek bir Türk kalıncaya kadar devlet ebed- müddet devam edecektir” diyerek ilçe başkanlarına ve il yönetimine teşekkür etti.Gündüz konuşmasında şu ifadeler yer verdi:“Milli Beka Hareketi Erzincan İl Başkanı olduğum günden bu yana hassasiyetle, titizlikle yönetim kurulu ve komisyonlarımızı atamaya başladık.

Yurthaber 18-09-20 23:13

Birevim’den Vanlı sporculara masa tenisi ekipmanı desteği

Birevim, Beşeri ve İktisadi Kalkınma (BEKA) Derneği ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu işbirliğiyle Vanlı sporculara masa tenisi ekipmanı dağıtıldı.Türkiye genelinde spora, eğitime ve bilişime verdiği destekle sıkça gündeme gelen Birevim, ‘Bir Gelecek Sosyal Sorumluluk Projesi’ kapsamında Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve BEKA Derneği işbirliğiyle Van’da faaliyet gösteren sporculara masa tenisi ekipmanı desteğinde bulundu.

Yurthaber 22-06-20 15:56

Recep Gündüz’den Vali Arslantaş’a teşekkür plaketi

Erzincan İl Genel Meclisi Meclis Başkan Yardımcısı ve Milli Beka Hareketi Erzincan İl Başkanı Recep Gündüz, valiler kararnamesi ile Burdur’a atanan Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı ziyaret ederek Erzincan için yaptığı hizmetler için teşekkür etti.Türkiye genelinde 41 ilin valisinin değiştiğini bildiren valiler kararnamesi Resmi Gazete’de yayınlandı.

Yurthaber 16-06-20 00:03

Cumhur İttifakı Adıyaman’da bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün’ün ev sahipliğinde bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, beraberinde İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün ile bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi.Görüşmede istişarelerin yanı sıra, Adıyaman’da yapılan hizmetler etraflıca ele alındı.Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunları bertaraf etmek için oluşturulan bir beka davası olduğunu kaydeden Milletvekili Toprak, “Bu davanın en merkezinde milletimizin teveccühü vardır.

Yurthaber 09-06-20 14:50

Milli Beka Hareketi Güneydoğu Bölge Başkanı Özdemir:

Milli Beka Hareketi Güneydoğu Bölge Başkanı İbrahim Halil Özdemir, korona virüs sürecinde devletin üzerine düşenleri yaptığını belirterek kendilerinin de her zaman destekçileri olacağını söyledi.Milli Beka Hareketi Güneydoğu Bölge Başkanı İbrahim Halil Özdemir, devletin korona virüsle mücadelesinde başarılı olduğunu ve üstüne düşeni yaptığını ifade etti.

Yurthaber 26-05-20 13:23

Vali Gürel’den 19 Mayıs kutlama mesajı

Karabük Valisi Fuat Gürel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Gürel, mesajında, şanlı tarihinin hiçbir döneminde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermemiş, minnet ve esaret altına girmemiş aziz milletin; 19 Mayıs 1919 günü Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Samsun’da "Ya istiklal, ya ölüm" nidalarıyla kurtuluş ateşini yakarak, millet egemenliğine ve bağımsızlığına olan inancını tüm dünyaya en yüksek sadalar ile ilan ettiğini belirtti.Büyük ve güçlü Türkiye’nin temellerinin atıldığı bu günün, Atatürk tarafından gençlere bayram olarak hediye edilmesinin milletin beka yolculuğunda gelecek nesillere olan güvenin ve inancının en önemli göstergesi olduğunu ifade eden Gürel, şunları kaydetti:"Atatürk’ün bir milletin hislerine tercüman olduğu ’Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir.

Yurthaber 18-05-20 13:23

Milli Beka Hareketi Erzincan teşkilatından sağlık çalışanlarına destek

Türkiye’de de etkisini gösteren korona virüsüne karşı mücadele veren sağlık çalışanlarına destek olmak için, Erzincan Milli Beka Hareketi teşkilatı tarafından Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne pankart asıldı ve sağlık çalışanlarına yemek verildi.Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de görülen korona virüsüne karşı sağlık çalışanları amansız mücadele veriyor.

Yurthaber 18-04-20 08:54

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nursaçan, "Yüce Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, her türlü olumsuzluğa ve sıkıntılara rağmen, Kurtuluş Savaşını kazanarak bizlere bu aziz vatanı emanet etmiştir.Vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy “İstiklal Marşı’’mızla yüce milletimizin Kurtuluş Savaşında gösterdiği azmini, hür yaşama iradesini en güçlü şekilde ifade ederek, milletimizin cesaret, kahramanlık ve eşsiz mücadele azmini ölümsüzleştirmiştir" ifadesinde bulunduğu mesajını şu şekilde sürdürdü:"Milletimizin gönül dünyasını en veciz şekilde dizelere dökerek bizlere her zaman moral ve güç kaynağı olmuştur.Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ,Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ,Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Huda,Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüdâ.Büyük vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un mısralarında en veciz biçimde ortaya konan hasletlerimiz, milli ve manevi değerlerimiz, ideallerimiz, bugün ülkemize yönelen her tehditte kendini gösteren milli mutabakatın temel unsurlarıdır.Aziz milletimiz için bir bağımsızlık beyannamesi olan İstiklal Marşımız, ülkemizin beka mücadelesinde sahip çıkmamız gereken ruhu, birlik ve beraberliğimizden gelen gücümüzü bugüne taşıyan kurucu bir metindir.İstiklal Marşı 99 yıl önce yazılsa da idealleri, hedefleri bakımından aslında milletimizin tarihi kadar köklü; ufku, kapsayıcılığı, kurucu metin vasfıyla geleceğimizi şekillendirecek kadar yenidir.Bu duygularla, İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, rahmet ve minnetle anıyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Yurthaber 11-03-20 15:49

Posbıyık; “Gün siyaseti bırakıp birlik olma günü”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık mecliste yaptığı konuşmada,“Ülkemizin milli birliği, beraberliği, beka meselemiz her şeyin önünde.

Yurthaber 04-03-20 15:23

BBP'den Bahar Kalkanı Harekatı'na destek

Genel Başkan Mustafa Destici: - "Türkiye, sınır güvenliğinden, bölgedeki haklarından, mavi vatanın sınırlarından ve toprak bütünlüğünden hiçbir şekilde asla ve kata taviz vermemelidir. Bu bir beka meselesidir. Bu hayati konularda verilecek tavizler Türkiye'nin varlığını doğrudan etkileyecektir" - "Biz yine insanlığımızı yaparız ama artık kapıları açtık ve isteyen artık Avrupa'ya geçebilecek. Bu da doğru bir karardır. Çünkü Avrupa Türkiye'ye sırtını dönmüştür"

Yurthaber 01-03-20 15:27

Yunanistan Başkonsolosluğu'na akın ettiler: Azı dişlerini gösterenlerin dişlerini çekeriz

Aralarında eski milli futbolcu Tanju Çolak ve eski manken-oyuncu Şenol İpek'in de bulunduğu "Milli Beka Hareketi" üyesi bir grup, Türk Bayrağı'nın Yunan milletvekili Ioannis Lagos tarafından yırtılmasını protesto amacıyla Beyoğlu'ndaki Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu önüne siyah çelenk bıraktı.

Haber 30-01-20 19:11

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Coğrafyanın mesajına kulak verip birlik ve beraberlik çağrısı yapıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Beka diyoruz, haysiyetli hayat diyoruz, coğrafyanın mesajına kulak verip birlik ve beraberlik çağrısı yapıyoruz.

Haber 18-01-20 14:39

Milli Beka Hareketi Edremit ve Havran İlçe Teşkilatları törenle açıldı

Milli Beka Hareketi, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Balıkesir’in Edremit ve Havran ilçesinde örgütlenerek düzenlenen törenlerle açıldı.Genel başkan Murat Şahin de katıldığı törenlerde, kaybolmaya yüz tutmuş gelenek ve göreneklerin hayata geçirilmesi ve yeni nesillere aktarılması amacıyla var güçleri ile çalışılacağı vurgulandı.Milli Beka Hareketinin Edremit İlçe Başkanı Niyazi Mete, “Allah yar ve yardımcımız olsun, vakit Cumhur İttifakı’na destek vaktidir, Ayyıldızlı sancağımıza sahip çıkma vaktidir”diye konuştu.

Yurthaber 05-01-20 14:37

FNSS ve ASELSAN'dan zırhlı muharebe araçlarının yenilenmesinde iş birliği

Sözleşme kapsamında ZMA Platformları modernize edilerek envanterdeki ZMA-15 araçları yenilenecek - Çözüm paketiyle, araçların beka yeteneğinin artırılması ve modern teknolojik alt sistemler ile donatılması amaçlanıyor

Haber 02-01-20 15:48

Türk zırhlıları Nefer kuşanacak

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile ASELSAN arasında imzalanan sözleşmeyle zırhlı muharebe araçlarına yenileştirme ve iyileştirme işlemleri uygulanacak - Atış gücü, durumsal farkındalığı, beka yeteneği, kullanım ömrü, harekat kabiliyeti artırılacak araçlara, 25 milimetre silaha sahip Nefer insansız kule sistemi entegre edilecek

Finans 02-01-20 12:31

AK Partili Kavuncu; “Diyanet daha fazla insiyatif almalı”

AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu, Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan verdiği temel din hizmetlerinin yanında beka meselesi olarak gördülen aileler, çocuklar, gençler gibi sosyal konularda da daha fazla insiyatif alması, daha fazla görev ve sorumluluk üslenmesini istedi.Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2020 yılı bütçesinin görüşülmesi nedeniyle bir açıklama yapan Kavuncu, insanlık tarihi boyunca inanma ihtiyacı, buna bağlı olarak din olgusunun bireysel ve toplumsal yaşamda en önemli gerçekliklerin başında geldiğini söyledi.Bu hassas alanın kendi haline bırakılmasının, suistimallere ve sapmalara zemin oluşturacağından, bu alanı düzenlemek ve halkın dini konularda ki taleplerini karşılamak üzere 1924 yılında Diyanet İşleri Başkanlığının kurulduğunu hatırlatan Kavuncu, kurumun 95 yıldır üstlendiği misyon ve gerçekleştirdiği hizmetleriyle, en güvenilir devlet kurumlarımızdan biri olmanın haklı gururunu yaşadığını savundu.Dinin iki temel kaynağı olan Kur’an ve Sünnete dayalı sağlam bilgiyi esas alan, Müslümanların 14 asırlık dinî tecrübesini ve insanlığın ortak birikimini göz ardı etmeyen ve insan merkezli hizmete odaklanan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın toplumsal huzurun en önemli mimarlarından olduğunu belirten Kavuncu, “Bu kapsamda, Türkiye’nin 81 vilayetinde olduğu gibi seçim bölgem Çorum’da da, Müftülüklerimiz aracılığıyla, 85 bini aşkın camisi, Kur’an Kursları, Gençlik Merkezleri, öğrenci Yurtları, Aile Danışma ve Dinî Rehberlik Büroları, gibi birçok kurum ve kuruluşları vasıtasıyla halkımıza hizmetlerine devam etmektedir.

Yurthaber 18-12-19 13:39

Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun eşi ve aile avukatından soruşturmaya ilişkin açıklama

Hablemitoğlu ailesinin avukatı Ersan Barkın: - "Suikastı kim işledi? Arkasındaki güç neydi? Necip Hablemitoğlu niçin hedef alındı? Bu soruların tamamı (Ukrayna'da yakalanan) şüphelinin ülkemize iadesini de içeren etkili bir soruşturma sonucunda ortaya çıkacaktır" - "O zaman, hazırlık soruşturmasında görev yapan ve neredeyse tamamı FETÖ nedeniyle ihraç edilen, mahkum edilen emniyet görevlilerinin, savcılık çalışanlarının varlık ve görevleri de anlaşılabilir olacaktır" - Şengül Hablemitoğlu: - "Biz hakkımızın korunmasını, hakkımız olan adaleti istiyoruz. Bir devletin gerçek beka meselesi de sanırım budur"

Haber 18-12-19 13:34

Bahçeli: Libya'ya asker göndermek beka meselesidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Libya'nın meşru ve tanınmış hükümeti ile Türkiye arasında yapılan, 'Münhasır Ekonomik Bölge Anlaşması', zalimleri ve Türk düşmanlarını adeta felç etmiştir.

Haber 17-12-19 15:00

Bahçeli: “İhtiyaç hasıl olursa Libya’ya asker göndermek aynı zamanda bir beka meselesi olup MHP’nin desteğini alacaktır”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İhtiyaç hasıl olursa Libya’ya asker göndermek aynı zamanda bir beka meselesi olup Milliyetçi Hareket Partisi’nin desteğini alacaktır.

Haber 17-12-19 14:58