Aşk Taktikleri Haberleri

Esra Dermancıoğlu Demet Özdemir'li Aşk Taktikleri filmine ateş püskürdü! 'Herkes zombi, herkes mezar altında'

Rol aldığı yapımlar, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Esra Dermancıoğlu bu defa Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrolünde yer aldığı Aşk Taktikleri 2 filmini topa tuttu. Dermancıoğlu’nun ‘Aşk Taktikleri’ çıkışı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-08-2023 12:50

Aşk Taktikleri 2'ye Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın sevişme sahnesi damga vurdu! Sosyal medyayı salladı

Oyuncuları arasında Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız, Melisa Döngel, Atakan Çelik gibi isimlerin yer aldığı Aşk Taktikleri 2 Netflix’te izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen filmde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın sevişme sahnesi dikkat çekti.

Magazin 18-07-2023 17:17

Aşk Taktikleri 2'ye Demet Özdemir'in kumsaldaki dansı damga vurdu! Yorum yağdı

Başrollerini Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı “Aşk Taktikleri 2” Netflix'te izleyicisinin karşısına çıktı. Recai Karagöz'ün yönetmenliğini üstlendiği, Pelin Karamehmetoğlu'nun senaryosunu yazdığı, romantik komedi türündeki film büyük bir ilgiyle izlendi. Filme güzel oyuncu Demet Özdemir'in kumsaldaki dansı damga vurdu. Şükrü Özyıldız'ın hayali olarak gösterilen o anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 18-07-2023 13:07

Aşk Taktikleri'nin yıldızları Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız karavanda dans etti! Sosyal medyada olay oldu

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız'ın başrollerinde yer aldığı Aşk Taktikleri 2 filmi Netflix'te izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin başrollerinin karavan dansı sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz ay Oğuzhan Koç ile 8 aylık evliliğini bitiren Demet Özdemir, ınstagram sayfasından Şükrü Özyıldız ile dans ettiği videosunu yayınladı. O gönderiye yorum yağdı.

Magazin 14-07-2023 17:38

Aşk Taktikleri

Aşk Taktikleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aşk Taktikleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Başrollerini Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı “Aşk Taktikleri 2” filminin resmi fragmanı yayınlandı! Vizyon tarihine geri sayım başladı

Başrollerini Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın paylaştığı “Aşk Taktikleri 2” filminin resmi fragmanı yayınlandı. İlk filmiyle büyük merak uyandıran yapımın devamı niteliğindeki ikinci halkası ise 14 Temmuz’da izleyicisiyle buluşacak.

Trend 16-06-2023 15:25

Dünyayla Benim Aramda dizisine Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un öpüşme sahneleri damga vurdu

Disney Plus'ın yeni dizilerinden Dünyayla Benim Aramda'nın ilk bölümü yayınladı. Dizide başrol olan Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un öpüşme sahneleri ise yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyaya damga vurdu. Demet Özdemir'in Aşk Taktikleri filmindeki cesur sahneleri de çok konuşulmuştu.

Magazin 16-09-2022 08:03