Lana Rhoades Haberleri

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades'in tek bir sahne için aldığı ücret şaşkına çevirdi! Kazandığı paraya kimse inanamadı

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades sektöre girdiği ilk yıllarda aldığı ücretleri ifşa edince herkesin ağzını açık bıraktı. 27 yaşındaki yıldız tek bir sahne için 1200 dolar (yaklaşık 39 bin 81 TL) aldığını söylerken "O zamanlar bana çok büyük bir para gibi geliyordu" dedi.

Trend 24-04-2024 09:46

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades hastalığını anlattı! 'Sınırda kişilik bozukluğu' teşhisi konuldu... İtirafı çok konuşuldu

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhodes podcast röportajları sırasında büyük açıklamalar yapmaktan asla çekinmedi. Son olarak Michael Porter Jr.'ın podcastine konuk olan Rhodes kendisine sınırda kişilik bozukluğu teşhisinin konulduğunu söyledi.

Trend 05-04-2024 11:02

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades frikik vermekten son anda kurtuldu! Tartışma yaratan kıyafetiyle yeniden sosyal medyada gündem oldu

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanırken ünlü isim son dönemde verdiği fazla kilolarıyla gündemde. İlk olarak sırtı tamamen açık gri bir elbiseyle poz verdiğinde kemiklerinin sayıldığını söyleyen hayranlarının endişeleri nedeniyle fiziksel görüntüsü tartışma yaratan Rhoades yine aynı kıyafetle meydan okurcasına poz verdi.

Trend 27-02-2024 15:12

Lana Rhoades'in yeni tarzı görenleri şaşkına çevirdi! Saçları vücudunun tamamını örttü... 'Samara'ya benzemiş

Eski yeitşkin film yıldızı Lana Rhoades sosyal medya hesaplarını son dönemde aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Fenomen isim son olarak bir çekim için değiştirdiği imajıyla hayranlarının karşısına çıktı. Rhoades'in dizlerine kadar uzanan saçları hayranlarının ilgisini çekti. Fenomen isim yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 24-02-2024 13:17

Lana Rhoades

Lana Rhoades Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lana Rhoades Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fiziksel görüntüsü çok eleştirilen Lana Rhoades'ten sokak ortasında meydan okuyan pozlar! Beni siz zorladınız

Bir dönemin popüler yetişkin film yıldızı Lana Rhaodes kendi isteğiyle sektörden emekliye ayrıldığını açıkladıktan sonra bir süre kendi kabuğuna çekilmişti. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak cesur pozlarıyla geri dönen Lana Rhaodes verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Rhoades'in adeta kemiklerinin sayıldığı pozları sosyal medyada gündem olurken fenomen isim sokak ortasındaki paylaşımıyla adeta meydan okudu.

Trend 22-02-2024 09:46

Fiziksel görüntüsü nedeniyle eleştirilen Lana Rhoades karın kaslarını gösterdi! Çok zayıfladığı söylenmişti... 'Bir de şimdi bakın'

Dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades geçtiğimiz günlerde verdiği kilolar ve değişen fiziksel görüntüsü nedeniyle sosyal medyada gündem yaratmıştı. Kilo verdiği için 'Sana ne olmuş böyle' yorumlarının hedefi olan Rhoades, yapılan olumsuz eleştirilere karın kaslarını göstererek cevap verdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarından beğeni topladı.

Trend 17-02-2024 11:14

Lana Rhoades'i gören tanıyamadı! Verdiği kilolarla sosyal medyanın gündemindeydi... Yeni imajı olay oldu

Bir dönemin popüler isimlerinden olan Lana Rhoades son günlerde verdiği kilolarla gündemde. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının karşısına çıkan isim bir verdiği kilolarla hayranlarını endişeleniyor. Son olarak çekim için pembe bikini üstüyle kamera karşısına geçen Rhoades'in yeni imajı beğenilmedi.

Trend 08-02-2024 15:40

Lana Rhoades'in tarzı olay oldu! Rüküşlükte sınır tanımadı... Sosyal medyadan yorumlar gecikmedi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak takipçi sayısını her gün katlamayı başaran Lana Rhoades, tarzıyla herkesi şaşırttı. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına 'Ne bulursa giymiş' dedirten bir kombinle çıktı. Rhoades'in iç çamaşırsız kombin tercihi ise yine değişmedi.

Trend 30-01-2024 15:12

Lana Rhoades yeni imajını görücüye çıkarttı! Kısa saçlarına veda ettiği paylaşımı beğeni topladı

Son dönemde sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Lana Rhoades, yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu. Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim kısa saçlarına veda etti. Rhoades'in yeni imajı hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 25-01-2024 11:17

Lana Rhoades kendisini o kadar çok beğendi ki çekmelere doyamadı! Yakınlaştırdıkça yakınlaştırdı

Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan Lana Rhoades'in attığı her adım olay olmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarını daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayan isim geçtiğimiz aylarda imajını yenileyerek saçlarını kestirmişti. Yeni imajını çok beğenmiş olacak ki Rhoades, Instagram hesabının hikaye bölümün arka arkaya kendisini çektiği videolar yayınladı.

Trend 20-01-2024 10:00

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades'in dönüşü muhteşem oldu! Müstehcen sayfasının reklamını yaptı... Sosyal medya onu konuştu

Geçtiğimiz yıllarda yetişkin film sektöründen fiziksel ve mental olarak yaşadığı zorlukların sonrasında kendi isteğiyle emekliye ayrıldığını açıklayan Lana Rhoades'in dönüşü efsane oldu. Fenomen ismin müstehcen sitesinin reklamını yaptığı pozu olay oldu.

Trend 17-01-2024 10:27

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades'in sırt dekoltesi olay oldu! Resmen kemikleri sayılıyor

Bir dönemin popüler yetişkin film yıldızı Lana Rhaodes sektörden kendi isteğiyle emekli olduğunu açıkladıktan cesur pozlarıyla hızlı bir şekilde geri döndü. Rhoades'in Instagram'ındaki son pozu da olay oldu. Dünyaca ünlü isim Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında sırt dekoltesiyle poz verdi. Rhoades'in adeta kemiklerinin sayıldığı pozu hayranlarının dikkatini çekti.

Trend 16-12-2023 11:46

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades sosyal medyadan şov yaptı! İncecik taytıyla ışığın azizliğine uğrayınca kıvrımları belli oldu

Son dönemde sosyal medya hesapların aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının beğenisini toplamayı başaran Lana Rhoades taytıyla yaptığı paylaşımla olay oldu. Fenomen isim bir sandalyeye oturarak poz verdiği anlarda ters ışığın azizliğine uğradı ve kıvrımlarının gözükmesine aldırış etmedi.

Trend 09-12-2023 09:42

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades dantel elbisesiyle şov yaptı! Kıvrımlarının gözükmesine aldırış etmedi

Bir dönemin popüler yetişkin film yıldızı Lana Rhaodes sektörden kendi isteğiyle emekli olduğunu açıkladıktan sonra kendi kabuğuna çekilerek sessiz bir hayt sürüyordu. Oğlunun büyümesiyle birlikte eski günlerine göz kırpan Rhoades sosyal medya hesaplarını daha aktif bir şekilde kullanmaya başladı. Fenomen isim son olarak kıvrımlarını belli eden dantel kırmızı elbisesiyle hayranlarına şov yaptı.

Trend 02-12-2023 14:09

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades tanga şortuyla çok konuşuldu! Süper minisinin dozunu kaçırınca yorum yağdı

Yetişkin film sektöründen kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladıktan sonra bir süre inzivaya çekilen Rhoades'in dönüşü efsanevi oldu. Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan Rhoades son dönemde Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Fenomen isim son olarak süper mini şortuyla hayranlarının karşısına çıktı. Rhoades'in süper misini sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 01-12-2023 11:10

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades'in dönüşü efsanevi oldu! Külot modasına uyunca sosyal medyadan yorumlar gecikmedi

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades oğlunun doğumunun sonrasında sektörden kendi isteğiyle emekliye ayrıldığını söylemişti. Fenomen isim geçtiğimiz günlerde geri dönüş sinyalleri vererek Instagram hesabını daha aktif bir şekilde kullanmaya başladı. Dünyaca ünlü yıldız sonra olarak sosyal medyada etkili olan külot modasına uyan isimler arasında yer aldı.

Trend 28-11-2023 13:35

Lana Rhoades kürkünü giyip mutfak tezgahına oturunca beğeni rekoru kırdı! Sosyal medyanın gündemine yerleşti

Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan Lana Rhoades bir süredir gözlerden uzak bir şekilde hayatı sürdürürken ışıltılı dünyaya göz kırpmıştı. Dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesi bulunan Rhoades, geri dönüş sinyallerini verdikten sonra sosyal medya paylaşımlarını attırdı. Rhoades son olarak kürklü pozlarıyla kamera karşısına geçti.

Trend 07-11-2023 13:52

Geri döneceğini müjdeleyen Lana Rhoades, cesur pozuyla kendisine hayran bıraktı! Sosyal medyada beğeni butonu adeta çöktü

Son dönemde sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaya başlayan Lana Rhoades, milyonlara aşan takipçisinin karşısına sarı elbisesiyle çıktı. Fenomen ismin pozu kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek beğeni toplamayı başardı.

Trend 28-10-2023 09:40

Lana Rhoades, yetişkin sektörünün yasaklanması için çağrıda bulunmuştu! Yasaklanmayınca sektöre geri dönmeye karar verdi

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades geçtiğimiz yıllarda sektörün karanlık yüzünü anlatarak yasaklanması gerektiğine yönelik çağrıda bulunmuştu. Yaşadığı zor günlerin sonrasında psikolojik tedavi gördüğünü dile getiren Rhoades, çekimler sırasında boğulan ve bayılanların olduğunu söylemişti. Dünyaca ünlü isim çağrılarına cevap alamayınca çekimlere geri dönmeye karar verdiğini belirtti.

Trend 24-10-2023 15:07

Dünyaca ünlü isim Lana Rhodes yeni imajını görücüye çıkarttı! Saç rengindeki değişiklik hayranlarından tam not aldı

Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Lana Rhoades Instagram orucunu son günlerde bozdu. Paylaşımlarının sayısını arttıran ünlü isim yeni imajını da Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla hayranlarına gösterdi. Rhoades sarı saçlarına veda ederek hayranlarının karşısına kahve rengi saçlarla çıktı.

Trend 14-10-2023 11:22

Dünya ünlü isim Lana Rhoades'in tuvalet pozları şaşkına çevirdi! Dizlerinin üzerine çöküp klozete doğru uzandı

Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan Lana Rhoades hayranlarını şaşkına çeviren bir paylaşıma daha imza attı. Fenomen isim Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında klozetin üzerine oturan Janai'nin dizlerinin üzerine doğru uzandığı anlara yer verdi. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 12-10-2023 10:04

Çocuğunun babasının NBA yıldızı olduğu iddia edilmişti! Lana Rhoades dekolteli tulumuyla basketbol oynayınca yine merak edildi

Geçtiğimiz yıllarda oğlu Milo’yu kucağına alan Lana Rhoades, bebeğinin babasının kimliğini gizli tutmaya karar vermişti. Oğlunun babasının NBA yıldızı olduğunu duyurarak dikkatleri üzerine çeken Rhoades yıllar sonra basketbol oynadığı anları paylaşınca bir kez daha ünlü ismin çocuğunun babası merak konusu oldu.

Trend 08-09-2023 14:29

Lana Rhodes ev haliyle büyüledi! Süper mini şortuyla fiziğini sergilemekten çekinmedi

Sosyal medyada 16 milyonu aşkın geniş bir hayran kitlesine sahip olan Lana Rhoades son dönemde aktif bir şekilde kullandığı Instagram hesabından hayranlarıyla doğal halini paylaştı. Göbeğini açıkta bırakan bir bluz ve mini şortuyla kamera karşısına geçen Rhoades ev hallerini gösterince beğeni topladı.

Trend 25-08-2023 10:31

Lana Rhoades ne sınır tanıdı ne de limit! Transparan kıyafetinin içine hiçbir şey giymeden poz verdi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan dünyaca ünlü yıldız Lana Rhoades yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza attı. 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan Rhoades, sırt dekolteli transparan beyaz elbisesiyle nefesleri kesti.

Trend 16-06-2023 11:55

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhodes sosyal medya orucunu bozdu! Süper mini spor taytıyla mest etti

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades kendi isteğiyle sektörden emekliye ayrıldığını açıkladıktan sonra sosyal medyada aktif hale gelmişti. Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan Rhoades, uzun süredir paylaşım yapmadığı Instagram hesabında cesur bir pozla geri döndü. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 23-05-2023 09:14

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades sosyal medyayı alev alev yaktı! Minicik bikinisiyle kendi markasını tanıttı

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades sektörden kendi isteğiyle emekliliğe ayrıldığını açıkladıktan sonra moda dünyasına yönelmişti. Kendisine ait bir iç giyim markası bulunan fenomen isim mayo ve bikini sektörüne de el atarak sosyal medya hesabının hikaye bölümünden kendi tasarımı olan son derece cesur bir bikiniyi tanıttı.

Trend 17-05-2023 09:41

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades derin göğüs dekoltesiyle eğildikçe eğildi! Frikik vermesine aldırış etmedi

Sosyal medya hesaplarını son dönemde aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının kalbini kazanmayı başaran Lana Rhoades, 16 milyonu aşkın takipçisine derin göğüs dekolteli bluzuyla selam verdi. Ayna karşısında saçlarını taradığı anları paylaşan Rhoades’in gönderisi kısa sürede hayranlarından tam not aldı.

Trend 13-05-2023 09:13

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades eski günlerini aratmadı! Çırılçıplak yatağa uzanıp poz verince sosyal medyayı salladı

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades yine Instagram’a verdiği arasından sonra hızlı bir dönüş yaptı. Instagram hesabında 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan Rhoades zaman zaman uzak kaldığı sosyal medya hesabına son derece cesur bir pozuyla geri döndü. Rhoades’in çırılçıplak yatağa uzanarak poz verdiği anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 10-05-2023 09:50

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades ayna pozuyla sosyal medyayı salladı! İç çamaşırı giymeyi tercih etmedi

Bir dönemin ünlü yetişkin film yıldızları arasında gösterilen Lana Rhoades sektörden kendi isteğiyle emekliye ayrıldığını açıkladıktan sonra sosyal medya hesaplarını daha aktif bir şekilde kullanmaya başladı. 16 milyonu aşkın sosyal medya takipçisiyle sık sık cesur gönderilerini paylaşan Rhoades yine ayna pozuyla sevenlerini büyüledi.

Trend 29-04-2023 10:23

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades cesur pozlarının sonrasında makyajsız meydan okudu! Doğal halini sergiledi

Kendi isteğiyle yetişkin film sektöründen ayrıldıktan sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam eden Lana Rhoades bu kez hayranlarının karşısına her zamankinden farklı çıktı. Hayranlarının cesur pozlarıyla görmeye alışkın olduğu Rhoades Instagram hesabının hikaye bölümünden makyajsız halini paylaştı.

Trend 27-04-2023 15:17

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades sosyal medyadan şov yaptı! Üzerini tamamen çıkarttı, göğüslerini çantayla kapatmak istedi

Eski yeitşkin film yıldızı Lana Rhoades uzun süredir ara verdiği sosyal medyaya hızlı bir dönüş yaptı. Sosyal medya hesabında 16.2 milyon takipçisi bulunan fenomen isim Instagram’ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı. Rhoades’in cesur pozunu bir anda gündem oldu.

Trend 26-04-2023 11:25

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, moda kalıplarını yeniden yorumladı! Dekolteli bluzunu mini eteğiyle tamamlayınca...

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, kariyerini kendi isteğiyle sona erdirdikten sonra sosyal medyada aktif olmaya başladı. Instagram hesabından yaklaşık 16.3 milyon takipçisi bulunan fenomen isim son olarak dekolteli bir bluz ve mini eteğiyle yaptığı kombini takipçilerine göstermek istedi. Rhoades’in seçimleri takipçilerinden tam not almayı başardı.

Trend 28-03-2023 12:01

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades süper mini şortuyla nefesleri kesti! Bir gören bir daha baktı

Bir dönemin popüler yetişkin film yıldızlarından biri olan Lana Rhoades, sektördeki birkaç aylık kariyerine rağmen büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Kendi isteğiyle emekliye ayrıldığını açıkladıktan sonra bir süre inzivaya çekilen Rhoades Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sevenleriyle yeniden bir araya geldi. Rhoades, sosyal medyadan yaptığı süper mini şortlu paylaşımıyla takipçilerinden tam not aldı.

Trend 09-03-2023 08:39

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, eski günlerini aratmadı! Her yerinde ayrı bir dekolte...

Bir dönemin en ünlü yetişkin film yıldızları arasında yer alan Lana Rhoades sektörden kendi isteğiyle emekliliğe ayrıldığını duyurduktan sonra sosyal medyada aktif hale geldi. Sıklıkla sosyal medyadan cesur paylaşımlar yapan Rhoades, bu kez dekolteli kırmızı iç çamaşırıyla limit tanımadı. Rhoades’in gönderisi hayranları tarafından “Eski günlerine geri döndü” şeklinde yorumlandı.

Trend 25-01-2023 10:02

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades sosyal medyayı salladı! Üstünü çıkartıp kameraya arkasını döndü

19 yaşındayken yetişkin film sektörüne adım atarak dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Lana Rhoades, oğlu Milo’yu kucağına aldıktan sonra girdiği inziva döneminden hızlı çıktı. Kendisine ait bir iç giyim markası kuran Rhoades, sosyal medyadaki takipçilerine yeni kolekisyonunu son derece cesur bir pozla gösterdi.

Trend 20-01-2023 15:10

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades kendi tasarımı transparan iç çamaşırı takımıyla nefesleri kesti! “Kendim tasarladım”

19 yaşındayken yetişkin film sektörüne adım atan Lana Rhoades, birkaç aylık kariyerine rağmen dünyaca ünlü bir isme sönüşmeye başardı. Yeitşkin film sektörüne hiçbir zaman sıcak bakmadığını ifade eden Rhoades, kendi isteğiyle emekliye ayrıldıktan sonra kendi adına bir giyim markası oluşturdu. Instagram’dan yaptığı son paylaşımında Rhoades, kendi tasarımı transparan bir iç çamaşırı takımıyla poz verdi.

Trend 18-01-2023 11:59

Eski günlerine göz kırptı! Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, g-string bikinisiyle jakuziden paylaşınca sosyal medya alev aldı

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, eski günlerini anımsatan bir sosyal medya paylaşımıyla bir kez daha gündeme gelmeyi başardı. Yetişkin film sektöründe kısa bir süreliğine görev almasına rağmen dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Rhoades, sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımıyla gündem yarattı.

Trend 11-01-2023 14:05

Çocuğunun babasının kimliğini hala gizliyor! “NBA yldızı” denilmişti... Oğlunun doğum gününden paylaştı

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, geçtiğimiz yılı oğlu Mlo’yu kucağına aldıktan sonra bir süre sessizliğe bürünmüştü. Oğlunun bebeğinin babasının kimliğini gizli tutmayı tercih eden Rhoades o dönemde iddiaların odağına yerleşmişti. Aradan geçen 1 yılın sonunda çocuğunun babasının kimliğini hala bir sır gibi saklayan Rhoades, Milo’nun ilk doğum gününden detayları sosyal medyadan paylaştı.

Trend 07-01-2023 13:15

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades inzivadan tam dönüş yaptı! Sadece göğüs uçlarını kapatan iç çamaşırıyla poz verdi

Bir dönemin en popüler yetişkin film yıldızları arasında gösterilen Lana Rhoades geçtiğimiz aylarda sosyal medya orucunu bozarak paylaşımlarının sayısını arttırmıştı. Hayranlarının inzivaya çekildiğine yönelik yorumlarının sonrasında Rhoades sond erece cesur bir paylaşımıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı.

Trend 06-01-2023 11:01

Lana Rhoades’in itirafından sonra Mia Khalifa da sektörün bilinmeyen yönlerini anlattı! “Tüm mahremiyetimi kaybetmiş gibi hissediyorum”

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Lana Rhoades’in bazı sahnelerde oyuncuların boğulduktan sonra bayıldığını itiraf etmişti. Ağır bir depresyonla mücadele ettiğini dile getiren Rhoades’in ardından sektörden emekliliğe ayrıldığını duyurmasına rağmen hala popülerliğini koruyan Mia Khalifa da benzer bir açıklamada bulundu. Fenomen ismin sözleri gündem yaratmayı başardı.

Trend 20-12-2022 13:45

Yetişkin film yıldızıydı! Lana Rhoades mesleği bırakmasına rağmen zirvede... Seks yapmam gerektiğini bilmiyordum

Pornhub, 2022 yılı incelemesini yayınladı ve Birleşik Krallık'ta en çok aranan iki porno yıldızı Lana Rhoades ve Mia Khalifa oldu. İki isimde bu işi bırakmasına rağmen zirvede olmaktan rahatsız. Lana Rhoades porno yıldızı olduğu döneme dair konuştu ve şoke eden sözler söyledi.

Trend 16-12-2022 13:11

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades oturuşuyla sosyal medyada gündem yarattı! Bacaklarını iki yana açıp...

Bir dönemin en ünlü yetişkin film yıldızlarından biri olan Lana Rhoades, oğlu Milo’yu kucağına aldıktan sonra derin bir sessizliğe bürünmüştü. Yetişkin film sektöründen kendi isteğiyle emekli olduktan sonra modellik yapmaya başlayan Rhoades Instagram hesabına da hızlı bir dönüş yaptı. Beyaz iç çamaşırıyla poz veren Rhoades yine gündem olmayı başardı.

Trend 13-12-2022 13:47

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, eski günleri mi işaret ediyor? Bikinili pozlarını paylaşarak “Yakında” diyince...

Yetişkin film sektöründen kendi isteğiyle emekliye ayrıldığını açıklayan ve sonra oğlu Milo’yu büyütmek için adeta inzivaya çekilen Lana Rhoades eski günlerine geri döndü. Sosyal medya hesaplarını son dönemde aktif bir şekilde kullanan Rhoades, bikinili eski paylaşımlarından birini yeniden göndererek üzerine “Yakında” notunu ekledi. Rhoades’in paylaşımı heyecanlandırdı.

Trend 08-12-2022 11:07

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades doğal halini paylaştı! Sosyal medya kullanıcıları beğeni yağmuruna tuttu... “Çünkü ateşliyim”

19 yaşındayken yetişkin film sektörüne adım atarak kısa sürede tüm dünyada tanınan bir isim haline gelen Lana Rhoades, geçtiğimiz yıllarda kendi isteğiyle sektörden ayrıldığını duyurmuştu. Vajinal yapısındaki fiziksel deformasyon ve gerçek hayattaki cinsel ilişki deneyimini unuttuğunu ifade eden sektörden emekli olduğunu açıklayan Rhoades, sosyal medyadan doğal halini paylaştığı bir gönderisini yayınladı.

Trend 06-12-2022 11:35

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, makyajsız halini paylaşarak kalıpları yıktı! Hayranları onu çok özlemişti

Vajinal yapısının fiziksel olarak deforme olduğunu ve gerçek hayattaki cinsellik deneyimi kaybettiğini ifade ederek yetişkin film sektöründen kendi isteğiyle emekli olan Rhoades, hayranlarıyla uzun aralıklarla da olsa sosyal medyada paylaşımlarıyla etkileşime giriyor. Son olarak Instagram hesabının hikaye bölümünden makyajsız doğal halini paylaşan Rhoades uzun zaman sonra hayranlarını heyecanlandırdı.

Trend 02-12-2022 10:23

Yetişkin film sektörünü bırakan Lana Rhoades, etek bluz takımıyla sosyal medyayı salladı! Hayranlarında beğeni yağdı

Vajinal yapısındaki bozukluk vei cinsel deneyiminin gerçekliğini yitirdiğini dile getirerek yetişkin film sektöründen kendi isteğiyle emekliğe ayrılan Lana Rhoades sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlardan tam not aldı. Mavi kareli etek bluz takımıyla poz veren Rhoades’in paylaşımı kısa sürede beğeni rekoru kırdı.

Trend 25-11-2022 09:45

Dönüşü muhteşem oldu! Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, sosyal medya orucunu bozdu... Tanga bikinisiyle poz verince...

Yetişkin film yıldızı olarak tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Lana Rhoades geçtiğimiz yıllarda kendi isteğiyle sektörden ayrıldığını duyurmuştu. Emekliliğini açıkladıktan sonra modellik yapmaya başlayan Rhoades, sosyal medyada 16.6 milyon takipçisi bulunmasına rağmen aktif bir şekilde paylaşım yapmıyordu. Rhoades, sosyal medya orucunu kareli tanga bikini takımıyla çekildiği pozlarla bozdu.

Trend 21-11-2022 11:19

Endüstrinin en büyük penisine sahip yıldız Dredd’i, Lana Rhoades ve Mia Khalifa'nın eleştirileri çileden çıkarttı! “İkiyüzlüsünüz” dedi ve...

Yetişkin film sektöründe Dredd adıyla bilinen 50 yaşındaki Amerikalı yıldız, penisinin boyutu nedeniyle kısa sürede ünlenmeyi başarmıştı. 50 yaşında olmasına rağmen emekli olmayı düşünmediğini ifade eden Dredd, sektöre girmekten pişmanlık duyduklarını ifade eden eski yetişkin film yıldızları Mia Khalifa ve Lana Rhoades’e sert tepki gösterdi.

Trend 19-11-2022 10:37

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades’in aile pozu sosyal medyada gündem oldu! “Resmen inzivada”

Yetişkin film yıldızı olarak dünya çapında geniş bir üne sahip olan Lana Rhoades, geçtiğimiz yıllarda sektörden kendi isteğiyle emekliliğe ayrıldığını açıklamıştı. Modellik yapmaya başladığını söyleyen fenomen isim sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunmasına rağmen uzun aralıklarla paylaşım yapmayı tercih ediyor. Son olarak köpeği ve oğluyla bir fotoğrafını paylaşan Rhoades için “Resmen inzivada” yorumları yapıldı.

Trend 07-11-2022 16:39