Bircan Bali Intihar Eden Unlu Haberleri

Hande Erçel önce haber verip sonra sinirleniyormuş... Gündem olan Bircan Bali iddiası

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel tatil dönüşlerinde kameralara yansıyınca sinirleniyordu. Gergin tavırlarıyla gündeme gelen Erçel hakkında Bircan Bali'den bomba bir iddia geldi. Meğerse muhabirlere haber veren Hande Erçel kanadıymış... İşte o bomba iddia!

Kulis 2024-05-14 07:54:44

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Bircan Bali Mert Demir'in cinsel tercihi hakkında konuştu! Çiğdem Akman'a açık açık anlattı! 'Mert'in kulisinde...'

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı geçtiğimiz günlerde belgelendi. Sarıkaya haklarındaki 'reklam aşkı' iddialarına da 'Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı?' diyerek yalanladı. Şimdi de Mert Demir hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki... Bircan Bali'nin bu iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-05-10 15:51:35

Rezan Epözdemir paylaştı! Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerini inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu iddia edildi

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili iddialar sürüyor. Son olarak Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili olarak Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir bilirkişinin trafik polisi olduğuna dair bir belge yayınladı.

Haber 2024-05-09 17:38:24

Kilis'te evlerinde ölü bulunan 5 kişinin cenazeleri defnedildi

Kilis'te eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar eden Yusuf Kuvara ve ailesi defnedildi.

Yurthaber 2024-05-07 14:50:47

Önce otopsi görüntüleri sonra son anları ortaya çıkmıştı... Karabulut ailesi kararını verdi! Avukat Epözdemir, Cem Garipoğlu'yla ilgili o detaylara dikkat çekerek duyurdu

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili şaibe ve iddialar sürüyor. Karabulut ailesinin fethi kabir (mezarının açılması) talebi sonrası Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ve son anlarına ait görüntüler ortaya çıkarken; ailenin avukatı Dr. Rezan Epözdemir'den yeni bir açıklama geldi. Fethi kabir için temel gerekçelerini madde madde açıklayan Epözdemir, "Yarın itibariyle yeniden dosyaya dilekçe sunulacak ve talebimiz yenilenecektir" dedi.

Haber 05-05-24 14:16

Cem Garipoğlu'nun şimdi de hapishanedeki son dakikaları ortaya çıktı! Vaizlerle telefon görüşmeleri, intihar ettiği poşetle ilgili çarpıcı detay...

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u canice katlederek Türkiye'nin hafızasına kazınan Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son günleriyle dakikalarını nasıl geçirdiği ve son görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Resim yaptığı odada intihar eden Garipoğlu'nun son 1 ayda vaizlerle görüşmesinin yanı sıra intihar ettiği poşetle ilgili gerçek de dikkat çekti.

Haber 05-05-24 09:05

Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları ortaya çıkmıştı! Rezan Epözdemir'den 'fethi kabir' talebi

Münevver Karabulut’u canice katleden ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı. Gündem olan olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı. Otopsi görüntülerine ilişkin hazırlanan rapora karşı dilekçe sunan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, fethi kabir (mezarının açılması) taleplerinin olduğunu belirtti.

Haber 02-05-24 21:20

Eşini öldürüp intihar etti! Yakınlarından şoke eden 'uyuşturucu' iddiası: 'Alıp içeri atmış olsalar...'

Manisa'da Hamza Demirkıran (24), eşi Buse Demirkıran'ı (23) av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Demirkıran'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen dayısı Vahdettin Cambaz (48), "Metamfetamin kullanıyordu. Ne yaşadıysa çocuk, ailesi uyurken yanında bebek varken gelip vuruyor. Artan bu uyuşturucu belası millettin başına bela oldu. Daha çok canlar yanmadan, yetkililer buna bir çare bulsunlar. Şikayet ediyoruz, alıp içeri atmış olsalar bu olay yaşanmayacaktı" dedi.

Haber 29-04-24 14:59

Aksaray’da akılalmaz olay! Ölen kişinin mezarını açtı, mezarı ateşe verip cesedi yakmak istedi

Aksaray’da yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. 8 gün önce intihar eden borçlusunun ödeme gününde mezarı başına gitti. Mezar başında canlı yayın açan şahıs yaptıkları ile adeta tüyler ürpertti. ‘Yakacağım seni Apo’ diyerek önce mezarı açmaya başladı ardından ateşe verdi. Mezarı tamamen açmak üzereyken ise bekçi ve polisler tarafından yakalandı.

Haber 23-04-24 07:36

Diyarbakır'da korkunç olay! Kripto parada zarar eden doktor poligonda hayatına son verdi

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde atış poligonuna giden doktor, atış yaptığı tabancayı başına dayayıp hayatına son verdi. İntihar eden doktorun, kripto parayla ilgilendiği ve dün yaşanan düşüşte yüklü miktarda zarar ettiği ortaya çıktı.

Haber 14-04-24 20:17

İstanbul'da 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 9'uncu kattan atlayarak intihar etti! Telefonunda yüklü olduğu ortaya çıktı: Mavi Balina kabusu geri mi döndü?

İstanbul Pendik'te 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 10 katlı apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti. İntihar eden Çakmak'ın telefonunda Mavi Balina adlı oyunun yüklü olduğu ve intihar sebebinin bu oyun olduğu üzerinde duruluyor.

Haber 12-04-24 01:26

Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri yeniden incelenecek! Ölüp ölmediği yıllardır tartışma konusuydu... 'Bir sonraki aşama mezarın açılması' diyerek açıkladı

Türkiye'nin yıllarca konuştuğu Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili gündem yaratan yeni bir gelişme yaşandı. 2009 yılındaki cinayetten 197 gün sonra teslim olan ve cezaevindeki koğuşunda intihar eden katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun ölüp ölmediği tartışma konusu olmuştu. Karabulut ailesinin başvurusuyla gündeme gelen Garipoğlu'nun mezarının açılması talebiyle ilgili dava sürerken savcılık da harekete geçti. Dosyaya bilirkişi atayan savcılık, Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerini istedi.

Haber 12-03-24 13:48

Babasından öz kızına 13 yıl boyunca cinsel istismar! Sözleri kan dondurdu: 'Gözümüz aydın kızımız ölmüş'

Ümraniye'de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden Sinem Nur Ercan Taştan davasında karar açıklandı. Öz kızına 13 yıl boyunca cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan, 28 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı. Sinem Nur Ercan Taştan’ın annesi, "Beni ve kızımı tehdit etti. Darp etti. Kızım anne dayanamıyorum canıma kıyacağım demesi kulaklarımdan çıkmıyor. Bana gözümüz aydın Yasemin kızımız ölmüş dedi. Anne olarak içim acıyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 17:59

Yetişkin film yıldızı Kganet Linn Karter intihar etti! Ünlü isim evinde ölü bulundu

Ünlü yetişkin film oyuncusu Kagney Linn Karter, Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinin Parma bölgesindeki evinde ölü bulundu. Ünlü ismin ölüm nedeninin intihar olduğu doğrulandı. 36 yaşında hayata veda eden Karter'in cansız bedeni evinde bulundu.

Trend 20-02-24 10:21

Söylemezsem Olmaz sunucuları tamamen değişti! Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik masada

Ece Erken ve Bircan Bali ile bilinen Söylemezsem Olmaz son yıllarda sık sık yeni yorumcularla devam etti ancak hiçbir zaman isimler uzun soluklu olmadı. Seren Serengil'in Bircan Bali ile kavgasıyla dağılan son masada yer alan 3 isim de gönderildi. Söylemezsem Olmaz yeni yorumcuları Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik oldu.

Magazin 19-02-24 08:01

Önce paylaştı, sonra sildi! Bircan Bali'nin photoshopsuz hali sosyal medyanın diline düştü

Bir dönem Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Bircan Bali şimdilerde YouTube üzerinden yaptığı yayınlarla adından söz ettiriyor. Açıklamaları ve yorumları ile dikkat çeken Bali şimdi de photoshopsuz hali sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 17-02-24 13:24

Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi bakın kim çıktı! Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu

Dilber dizisi ile ekranlara bomba bir dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın yeni sevgilisi gündem oldu. Bircan Bali programında "Yılmaz Erdoğan, 2 yıldır Cansu Taşkın’la beraber" iddiasında bulundu. Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan arasında 25 yaş fark var. Sosyal medyada ise "Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu!" yorumları yapıldı.

Magazin 12-02-24 15:50

Bircan Bali'nin programında bomba iddia! Bahar Candan ve Cem Garipoğlu'nun babası...

Son dönemde aşk hayatıyla gündeme gelen sunucu Bircan Bali, Youtube'da yaptığı programa Bilgehan Aydın'ı konuk etti. Programda bir süredir tutuklu olan Bahar Candan ve Münevver Karabulut'u canice öldüren Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu hakkındaki iddia ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 06-02-24 15:33

Gaziantep'teki damat katliamında ölü sayısı 5'e çıktı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, eşi ve 2 kayınbiraderini öldürdükten sonra intihar eden zanlının yaraladığı baldızı da kurtarılamadı.

Haber 01-02-24 16:08

Gaziantep'te eşi ve 2 kayınbiraderini öldürüp intihar eden kişinin yaraladığı baldızı kurtarılamadı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, eşi ve 2 kayınbiraderini öldürdükten sonra intihar eden zanlının yaraladığı baldızı da kurtarılamadı.

Yurthaber 01-02-24 13:52

Halat uzattılar, tutmak istemedi! Herkesin gözü önünde korkunç olay... Kendini boğazın serin sularına bıraktı

Sarıyer'de intihar etmek için denize atlayan kadın, akaryakıt istasyonundaki görevli ve vatandaşların da yardımı ile kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan kadına yardım eden Vedat Demirel, "Vatandaşlar benim ayaklarımdan tuttular, ben aşağı salındım. Bayanın iki ayağından yakaladım ve oradan çıkardık" dedi. O anının görüntülerinde vatandaşların kadını kurtarmak için halat uzattığı ancak kadının halatı tutmak istemediği görüldü.

Haber 01-02-24 13:12

Samsun'da oto tamir dükkanında cansız bedeni bulunmuştu! Nurshat Muhammedova'nın erkek arkadaşı Kenan Pala'nın cezası belli oldu

Samsun'da bir oto tamir dükkanında Türkmenistan uyruklu üniversite öğrencisi Nurshat Muhammedova'nın tabancayla vurulmuş halde cansız bedeni bulunmuştu. Genç kızın intihar ettiğini ifade eden Kenan Pala, hakkında mahkeme kararını verdi. Son duruşmada Pala 20 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 30-01-24 17:11

Doçent katliamında kan donduran yeni detay! Eşinin yüzüne kezzap atıp, sakat bırakmak için defalarca ateş açmış

İzmir’in Bornova ilçesinde, 4 yaşındaki kızı ile kayınvalidesini öldürüp eşini yaralayan ardından da intihar eden Doçent Doktor Yusuf Yılmaz'la ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Gözü dönmüş doçentin eşini yaralamadan önce yüzüne kezzap attığı ve sakat bırakmak amacıyla ayaklarına defalarca ateş ettiği öğrenildi.

Haber 25-01-24 15:52

Berdan Mardini'nin eski karısı ve Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşklarla gündem olmuştu... Şimdi de Bircan Bali ile aşk yaşıyor! Saraçoğlu'ndan olay gönderme

Gülşah Saraçoğlu ile defalarca kez olaylı şekilde ayrılan Gökhan Göz kendisini program yaptığı sırada sık sık eleştiren Bircan Bali ile aşk yaşıyor. Aşk iddialarından sonra Gülşah Saraçoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımının ikiliye gönderme olduğu iddia edildi.

Magazin 23-01-24 15:38

Bircan Bali fenomen Mükremin Gezgin'e açık açık sordu! Cinsel organ sorusunu duyunca ne diyeceğini bilemedi

Son günlerde asker kaçağı olduğuna dair paylaşımlarla gündeme gelen fenomen Mükremin Gezgin, Bircan Bali'nin konuğu oldu. Görünümüyle dikkat çeken Gezgin'e Bircan Bali açık açık sordu: Şimdi artık tam anlamıyla kadın mısın?

Magazin 22-01-24 15:45

Berdan Mardini'nin eski karısı ve Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşklarla gündem olmuştu! Gökhan Göz şimdi de Bircan Bali ile aşk yaşıyor

Berdan Mardini'nin eski karısı Fatoş Yelliler ve Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşklarla tanınan Gökhan Göz yeni aşka yelken açtı. Gökhan Göz kendisini program yaptığı sırada sık sık eleştiren Bircan Bali ile aşk yaşıyor.

Magazin 22-01-24 07:47

Şoke eden görüntüler! Annesinin sevgilisinin onu vurduğu anları böyle kaydetti... Kulağından akan kanlarla evinden koşarak kaçtı...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennesse eyaletinin Maryville bölgesindeki bir evde yaşanan tartışmada silah sesleri duyuldu. 68 yaşındaki Jeffrey Scott West isimli adam, 24 yaşındaki sevgilisinin oğlu Kyle'ı vurdu. 24 yaşındaki genç o anları cep telefonuyla saniye saniye kaydederek sosyal medyadan ifşa etti. Silah sesinin duyulması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri 68 yaşındaki Jeffrey Scott West'in intihar ettiğini belirtti.

Trend 18-01-24 08:54

Bülent Ersoy'dan şoke eden Zeki Müren itirafı... 38 hap detayı İntihar etti o...

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy, Zeki Müren'in acımasız ve kıskanç biri olduğunu söyleyerek yaptığı açıklama gündem olmuştu. Diva iddialarını sürdürerek şoke eden ifadeler kullandı ve Zeki Müren'in intihar ettiğini söyledi.

Magazin 17-01-24 13:49

Fuhuş, pedofili, çocuklara yönelik cinsel istismar... Epstein davasında kan donduran detaylar! Haluk Levent o görüntüleri önce paylaştı sonra sildi

ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismarla suçlanan ve cezaevinde intihar eden iş adamı Jeffrey Epstein'in bağlantılı olduğu dava dosyalarının beşinci ve son bölümü yayınlandı. Kan donduran detayların ortaya çıktığı davaya dair Haluk Levent bazı paylaşımlar yaptı. 'Görüntülerden rahatsız olan çok kişi var' diyen ünlü isim gönderisini kısa sürede sildi.

Magazin 10-01-24 15:45

Ünlü model Ruslana Korshunova intihar etmişti! Jeffrey Epstein davasında yeni gelişme: O gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasında yeni detaylar ortaya çıktı. 2008 yılında intihar eden Rus asıllı model Ruslana Korshunova'nın, Epstein'in adasına seyahat ettiği belirlendi. Adada neler yaşandığı aktarılmazken, dosyalarda bunun Korshunova'nın intiharıyla ne derece bağlantılı olduğuna dair bir bilginin yer almadığı kaydedildi.

Haber 05-01-24 19:49

Engelli kızını öldürüp intihar eden babanın vasiyeti ortaya çıktı! Yürek yakan satırlar: 'Ölürsem ortada kalır'

Trabzon'da Yaşar Aytekin’in (80), zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'i (52) tabanca ile vurup öldürdükten sonra intihar etti. Yaşar Aytekin’in olaydan önce iki sayfaya vasiyetini yazıp, varisleri arasında miras paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Aytekin'in mektubunda yazdığı “Ölürsem kızıma kim bakacak? Ortada kalır. Hakkınızı helal edin” satırları yürekleri sızlattı. İşte detaylar...

Haber 31-12-23 15:25

Trabzon'da şoke eden olay! Engelli kızını öldürüp intihar etti

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde dehşet dolu bir olay yaşandı. Zihinsel engelli kızını tabanca ile öldüren baba intihar etti. Eve giren yakınları kızı ve babayı kanlar içerisinde görünce durumu 112'ye bildirdi.

Haber 30-12-23 18:56

Oğlu intihar eden annenin ihbarı, 'Çukur Çetesi'ni çökertti! Suç gelirleri dudak uçuklattı

Antalya Kemer merkezli 5 ilçede 'Çukur Çetesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 43 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin toplamda 11 milyar 10 milyon lira ve 33 kilo altın suç geliri elde ettikleri tespit edildi. Çetenin, 28 yaşındaki oğlunun borçlarından dolayı intihar etmesi üzerine bir annenin jandarmaya ihbarı ile çökertildiği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 29-12-23 11:59

Şüpheli ölüm! 26 yaşındaki genç 9. kattan düşüp hayatını kaybetti

Sivas’ta bir vatandaş inşaatı devam eden bir binanın 9’uncu katından yere düşerek hayatını kaybetti. Polis tarafından olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.

Haber 14-12-23 12:55

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohamud Türkiye'den kaçmıştı! Ölen motokurye Emre Göçer'in acılı eşi konuştu: Görüntüler çıkana kadar polis eşimin intihar ettiğini söyledi

Türkiye'nin konuştuğu Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Hassan Sheikh Mohamud'in karıştığı kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer, yaşadıklarını anlattı. Mohamud'in ülkeden kaçmasına isyan eden Göçer, "Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi. O adam polisler hatalı tutanak tuttuğu için elini kolunu sallayarak kaçabildi" diye konuştu.

Haber 10-12-23 14:04

Cezaevinde intihar etmek istemişti... Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında şoke eden tecavüz iddiası

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz aylarda Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde hapse giren Taner Tolga Tarlacı'nın, Kıbrıs’ta yabancı bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı iddia edildi.

Magazin 29-11-23 14:17

Dilan Polat'tan 'intihar' telefonu! Engin Polat'ı aradı, avukatları hemen cezaevine koştu... Sıla Doğu detayı

Dilan Polat'la ilgili 'intihar etmek istiyor' iddiası gündem yarattı. Türkiye'nin aylardır en çok konuştuğu olay olan Dilan ve Engin Polat çiftinin davasını yakından takip eden gazeteci İsmail Saymaz, çok konuşulacak iddiayı gündeme taşıdı. İddialara göre; Dilan Polat, farklı bir cezaevine nakledilen eşi Engin Polat'ı arayarak, 'İntihar etmek istiyorum' dedi. Söz konusu telefon görüşmesi sonrası avukatlarının ise acil olarak cezaevine gittiği belirtildi.

Magazin 24-11-23 07:16

İyilik yapmak için evine aldığı arkadaşı yuvasını yıktı

Denizli’de iyilik yapmak için evine aldığı arkadaşını öldürdükten sonra intihar eden şahıs ile arkadaşı 2 saat arayla toprağa verildi.

Yurthaber 14-11-23 14:02

Bircan Bali'den bomba iddialar! Tayyar Öz tesettürlü hastanın rızası olmadan...

Polat ailesinden sonra Türkiye'nin gündeminde 'Tayyargil' olarak adlandırılan Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti var. Yaşadıkları lüks yaşantılarıyla dikkat çeken Öz çiftine dair Bircan Bali'den de iddialar geldi. Tayyar Öz'ün neden görevinden açığa alındığını anlatan Bali olay ifadeler kullandı.

Magazin 10-11-23 07:57

Polisle telefonda konuşurken vurmuş, çocuklarına kurşun yağdırmış! Kocaeli'deki 'baba dehşeti'nde yeni detaylar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavuş Nevzat Acar, eşi ile oğlunu öldürüp, kızını ağır yaraladıktan sonra intihar etti. Korkunç olay sonrasında başlatılan soruşturmada, yeni detaylar ortaya çıktı. Elde edilen ilk bilgilere göre; kendisini durdurmaya çalışan çocuklarına ateş eden Acar, daha sonra telefonda polisle irtibatta olan eşini vurdu. Daha sonra intihar eden Acar'ın 3 şarjörü de boşalttığı tespit edildi.

Haber 24-10-23 13:37

Youtuber canlı yayında intihar girişiminde bulundu! Çenesine silah dayayıp...

Online oyunlarla ilgili sosyal medya platformu Youtube'da içerik üreten Kadir Akman, canlı yayın esnasında kafasına silah dayayarak intihar edeceğini söyledi. Bölgeye intikal eden özel harekat ekipleri Akman'ı ikna etmeye çalışsa da Youtuber Akman otomobiline binip kaçtı.

Haber 20-10-23 17:42

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya büyük şok! Hadise'nin açtığı dava sonuçlandı

Şarkıları ve klipleriyle gündemden düşmeyen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Hadise'nin açtığı davada ünlü isimler hakkında "Hakaret" suçundan 3 aydan 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi. Hadise’nin 3 program sunucusuna açtığı tazminat davasında karar çıktı.

Magazin 04-10-23 13:04

Erkek arkadaşıyla görüşmesini istemeyen annesini öldürdü, 10 katlı binaya çıkıp intihar etti

Ankara'da yaşanan olay akıllara durgun verdi! 25 yaşındaki genç kız annesini boynundan bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra evden çıkan genç 10 katlı bir binadan intihar ederek yaşamına son verdi. Baba, eve geldiğinde gördüğü manzara karşısında hayatının şokunu yaşayarak ekiplere haber verdi. Daha sonra yapılan incelemelerde intihar eden kızın cep telefonunda "Annemi öldürdüm intihar ediyorum" notu çıktı.

Haber 03-10-23 20:31

Fare zehri verdiği sevgilisini boğarak öldürmüştü! Savunması 'pes' dedirtti

Denizli’de Sabour Sakhizadeh (21), birlikte yaşadığı sevgilisi Nadia Nori’nin (30) ellerini koli bandıyla, ayaklarını da plastik kelepçeyle bağlayıp fare zehri verdikten sonra boğarak öldürdü. Sakhizadeh daha sonra arkadaşı N.K. (16) ile birlikte sevgilisinin cesedini battaniyeye sarıp, el arabasıyla araziye attı. Emniyetteki ifadesinde her şeyi itiraf eden Sakhizadeh, mahkemede ilk ifadesini kabul etmeyerek, kadının intihar ettiğini iddia etti. İşte detaylar...

Haber 14-09-23 09:55

Yer: Isparta! 'İntihar etti' demişlerdi, gerçek bambaşka çıktı: Mehmet Çetin Akay'ın annesinden çarpıcı iddia

Isparta'da 30 yaşındaki Mehmet Çetin Akay, göğsünden silahla yaralanması üzerine götürüldüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Akay'ın intihar ettiğini ifade eden 6'sı tutuklu 7 sanık ifadelerini değiştirdi. Emrah Öz'ün elindeki tabancanın kazayla ateş almasıyla Akay'ın hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Sanıklar cezaevine girme korkusuyla 'intihar etti' diye ifade verdiklerini söyledi. Akay'ın annesi ise sanıkların yalan söylediğini, oğlunu planlayarak kasten öldürdüklerini iddia etti.

Haber 09-09-23 16:37

Sinirler bir anda gerildi! Bacağına doğru tuvaletini yapan adamı bar taburesiyle döverek öldürdü

Endonezya'nın Bali kentinde bir alkollü mekan sahibi olan Gede Wijaya ile alkolü fazla kaçıran müşteri arasında şiddetli bir tartışma çıktı. Avustralyalı turist Troy Scott Johnston’un tartışma anında bacağına idrarını yaptığını fark eden Wijaya sinirlerine hakim olamadı ve turistin kafasına bar taburesiyle vurdu.

Trend 29-08-23 08:22

Bircan Bali magazin programını bıraktı! Eski dostu Seren Serengil dayanamadı

Magazin yorumcusu Bircan Bali'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü. Uzun yıllardır Söylemezsem Olmaz'ı sunan ve pek çok isim için sert ifadeler kullanarak gündeme gelen Bali yeni sezonda programı bıraktı. Bircan Bali'nin haberini alan Seren Serengil dayanamadı.

Magazin 17-08-23 14:39

'Kamera kayıtları ve otopside tespit edilen yaralarla uyumsuz...' Zerin’in ölümünde, sevgilinin beraat kararına itiraz

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve aile avukatı 2. kattaki evinin penceresinden düşen Zerin Kılınç'ın ölümüne ilişkin soruşturmada tutuklu yargılanırken beraat eden sevgilisi Y.S. hakkındaki mahkeme kararına itiraz etti. Savcılık kararın kanuna aykırı olduğunu savunurken, aile avukatı ise 12 yaşında kızı olan, Fransa’da yaşayan babasına siparişler veren, burun estetiği olmak isteyen Zerin Kılınç’ın intihar etmesi için ortada hiçbir sebep olmadığını savundu.

Haber 14-08-23 15:17

Yürekleri sızlatan görüntü! Cadde ortasında intihar eden babasının cesedini görünce...

Antalya’da dehşete düşüren bir intihar olayı yaşandı. Kısa bir süre önce eşinden ayrı yaşamaya başlayan Mustafa Düloğlu (48), direksiyon öğretmeni eşinin eğitim verdiği cadde üzerine gelerek tabanca ile hayatına son verdi. Acı haberi alarak olay yerine gelen adamın oğlu ise, yerde yatan babasını görünce gözyaşlarına boğuldu. Yakınları genci güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı. İşte detaylar...

Haber 04-08-23 15:30