Kanye West Kim Kardashian Haberleri

Kim Kardashian eski kocasının çıplak dolaşan karısını uyardı! Sildiği paylaşım olay oldu

Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West tepkilerin odağındaydı! Kim bu süreçte sessizliğini bozdu ve eski kocasına karısının çocukların yanında çıplak olmamasını söyledi.

Magazin 16-02-2024 14:59

Kanye West bu sefer de albüm kapağına karısı Bianca Censori'yi çıplak koydu

Kim Kardashian ile evli olduğu dönemde karısının bikinili poz bile paylaşmasını istemeyen Kanye West yeni eşi Bianca Censori'nin çıplak hallerini paylaşmasıyla gündeme geliyor. Bianca Censori'nin son olarak çıplak halini albüm kapağı yapan West'te tepki yağıyor.

Magazin 12-02-2024 11:24

Kanye West karısı Bianca Censori'nin özel hallerini paylaştı! Kadına pazarlanabilir bir et parçası gibi davranıyorsun,

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ABD’li rapçi Kanye West, Kim Kardashian'dan sonra evlendiği modacı Bianca Censori'nin en özel anları paylaşarak yine şoke etti.

Magazin 21-01-2024 13:35

Bianca Censori eski haliyle gündemde! Kocası çıplak pozlarını paylaşmıştı

Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West karısının çıplak pozlarını paylaşınca tepki çekti. Censori o pozlardan sonra eski haliyle dikkat çekti.

Magazin 04-01-2024 14:14

Kanye West Kim Kardashian

Kanye West Kim Kardashian Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kanye West Kim Kardashian Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.