Libido Yukselmesi Haberleri

Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu özel hayat sorusuna çekinmeden yanıt verdi! Bir kere libido diye bir gerçek var

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde 'Ayza' karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Doğu, Sibel Arna'nın programına konuk oldu. Ünlü ismin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-03-14 17:34:49

Hormonları dengeleyip fazla östrojeni vücuttan atıyor! Bel bölgesinde yağlanma, kilo vermede zorluk ve kronik yorgunluğa son veriyor

Sağlıklı beslenme, vücudumuzun ihtiyaç duyduğu besinleri almasını ve dengeli bir şekilde çalışmasını sağlarken bazı yiyecekler özellikle belirli sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için birebir faydalar sağlayabilir. Çiğ havuç salatası hormon dengesini sağlayıp fazla östrojenin vücuttan atılmasına destek olabilir. Bu sayede saç dökülmesi, baş ağrısı, depresyon, kısırlık, düşük libido ve kilo problemlerine birebir fayda sağlar.

Kadin 2024-02-23 15:59:11

Masterchef Tunahan Ak cinsel hayatını açık açık anlattı! Libido ve yatak odası itirafı

Masterchef Tunahan Ak katıldığı programda cinsel hayatına dair anlattıklarıyla gündeme geldi. Tunahan Ak kilo aldığı için bir flörtünün kendisiyle seks yapmak istemediğini anlattı. Genç yarışmacının itirafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-02-05 07:00:30

Libidosu en yüksek 4 burç belli oldu! Cinsel hayat onlar için bir tutku

Libido, cinsel dürtülerin harekete geçmesini sağlayan bir histir. Libido ne kadar yüksek olursa cinsel istek o kadar sık ve yüksek olur. Astrolojiye göre burçlar kişinin karakteristik özelliklerinin yanında iş, eğitim hayatı ve kişinin partneriyle olan ilişkisini de etkileyebiliyor. Peki, libidosu en yüksek burçlar hangileri? İşte detaylar...

Kadin 2024-01-23 15:39:03

Libido düşüklüğü ve libido yüksekliği neden olur?

Libido, ilk kez Sigmoud Freud’un öğrencisi tarafından kullanılan bir terimdir. Libidoyla ilgili pek çok yorum mevcuttur. Freud’a göre libido, yaşamsal içgüdü ve enerjidir. Soyun çoğalması için üremeyi ve cinsel dürtüleri destekler. Türk Dil Kurumuna göre ise libido ‘İnsanın davranışlarının temelini oluşturan cinsel içgüdüdür. Peki, libido düşüklüğü ve libido yüksekliği neden olur?

Kadin 16-12-23 20:34

Libido nedir, libido ne demek? Libido düşüklüğü ve libido yüksekliği ne anlama gelir?

Libido kavramı, Sigmoud Freud’un bir öğrencisi tarafından ilk defa kullanılan bir kavramdır. Libido kavramı hakkında pek çok görüş mevcuttur. Freud’a göre libido, yaşam içgüdüsü, enerjisidir. Neslin çoğalmasını, üremeyi ve cinsel dürtüleri tetikler. Türk Dil Kurumuna göre ise libido ‘İnsanın davranışlarının temelini oluşturan cinsel içgüdüdür.

Kadin 16-12-23 20:31

“Libido eksikliğini giderecek” dedi! Kendi terinden hazırlanan parfümü çıkarttı... “Erkekler buna bayılıyor”

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Wannessa Moura, koronavirüs pandemisinin başında çalışmalarını yürüttüğü parfüm fikrini hayata geçirdi. Kendi terinden oluşturulan parfümü piyasaya çıkarttığını duyuran Moura, kokunun insanlardaki libido eksikliğini gidereceğini iddia etti.

Trend 08-04-23 13:56

Cazibenize hayır diyemeyecekler! Seks uzmanına dönüşmenizi sağlayacak 10 ipucu

Seks hem kadınlar hem de erkekler için önemli bir yer taşıyor. Herkes dönem dönem libido artışı yaşayabiliyor. Libidoyu kontrol altına alarak yatakta mükemmel anlar yaşamak ve yaşatmak istiyorsanız uygulamanız gereken basit adımlar bulunuyor. Aşağıdaki ipuçları sizi seks uzmanına dönüştürecek.

Kadin 18-01-23 17:23

Endişelendiren araştırma: Düşük libidoya sahip erkekler dikkat! Erken ölüm riski çok daha fazla

Cinsel istek ve dürtüye libido denilmektedir. Bazı kişilerin libidosu oldukça yüksek olurken bazılarında düşük libido görülebilir. Stres, endişe, kaygı, ailesel sorunlar ve ilaçlar libidonun düşmesine neden olmaktadır. Libido üzerine yapılan araştırmalar düşük libidoya sahip erkeklerin erken ölüm riskinin daha fazla olduğunu buldu.

Haber 21-12-22 11:40

Viagra gibi çalışıyor! Faydasını kesin görürsünüz ama uzmanlar uyarıyor

Erkeklerde cinsel sağlığın önemi çok büyük. Libido yükselmek için genelde ilaçlara başvurulsa da doğada da aynı işlevi gören bitki ve besinler var. Bitkisel kaynaklı tedavi yöntemleri genelde çelişkili olsa da yorumlar genelde işe yaradığı yönde oluyor. Cinsel gücü artıran besinler söz konusu olduğunda ise öne çıkan bazı bitkiler var.

Haber 01-11-22 17:36

Cinsel hayatı coşturur, testosteronu zirveye çıkarır, libidoyu uçurur...

Testosteron, vücutta bir dizi hayati rol oynayan erkeğin seks hormonudur. Bu işlevler arasında libido, yağ dağılımı, kas kütlesi ve spermin düzenlenmesi yer alır. Geliştirilmiş testosteron seviyelerine giden yolu beslenme ile düzeltebilirsiniz. Testosteron seviyenizi artırmanıza yardımcı olacak en iyi yiyecekler sayesinde cinsel hayatı coşturur, testosteronu zirveye çıkarır, libidoyu uçurur...

Haber 06-10-22 16:03

Bu yiyecekleri sağlıklı sanıyoruz ama cinsel hayatı bitiriyor! Cinsellik için gizli düşman olan 7 tehlikeli yiyecek

Beslenme sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Birçok hastalığa neden olabilen sağlıksız beslenme cinsel sorunlara da yol açıyor. Gün içerisinde sıklıkla yediğimiz gıdalar libidonun oldukça düşmesine neden olabiliyor. Üstelik bu gıdaların çoğu sağlıklı olarak biliniyor. İşte libido düşüren tehlikeli gıdalar...

Haber 28-09-22 08:22

Libidonuzu zirveye taşımanıza yardımcı olacak sıra dışı bilgiler! Bu bilgilerin işe yaramasına çok şaşıracaksınız

Cinsel ilişkiden maksimum hazzı alabilmek için libidonun düşük olmaması gerekiyor. Ancak bazı zamanlarda hem erkeklerde hem de kadınlarda libido düşüklüğü görülebiliyor. Libidoyu artırmak için çok basit uygulamalar bulunuyor. Sıra dışı bilgileri uygulayarak ilişkinizi çok daha tutkulu hale getirebilirsiniz.

Haber 13-09-22 10:12

Cinsel hayatı bitiriyor: Libido düşüklüğü! Libido düşüklüğünün farkında olmadığınız nedenleri

Düşük libido endişe verici olabilir. Çoğu kadın ve erkek hayatının bir noktasında düşük libido sorunuyla uğraşmak zorunda kalmıştır. Çok yaygın bir sorun olan libido düşüklüğü, çoğu durumda endişelenilmemesi gereken bir konu. Ancak düşük libidonun hızlı bir şekilde yükselmesini istiyorsanız, olası tetikleyicileri gözden geçirmenin faydası var.

Haber 10-09-22 09:47

Çinliler bu işi çözdü: Libidoyu yükseltmenin yolunu buldular

Cinsel ilişkilerde sıklıkla karşılaşılan libido sorunuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çinli uzmanlar, cinsel işlev bozukluğu olan kadınlarda yaptıkları araştırmalarla ilgili sonuçları açıkladılar. Bilim insanları akupunkturun cinsel dürtüyü artırmaya yardımcı olabileceğini söylüyor.

Haber 07-09-22 08:17

İşin uzmanından libidoyu artıran efsane tarif! Daha güçlü orgazmlar ve daha sıkı ereksiyonlar için...

Libido artıran doğal besinler deyince akla ilk olarak istiridye, kırmızı şarap ve kuşkonmaz gibi yiyecekler geliyor. Ancak bir grup beslenme uzmanı bu inanışın yanlış olduğunu öne sürdü. Cinsel dürtüleri arttırdığı iddia edilen besinler yerine onların farklı önerileri ve bir de tarifi var.

Haber 24-06-22 10:43

Libido ne demek? Libido kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yabancı dillere ait çok sayıda kelimeyi bünyesinde barındıran Türkçe, en çok Arapça, Fransızca ve Farsça dillerindeki kelimelerle bezenmiştir. Ancak bu durum bir sorun gibi görülmez, aksine zenginlik olarak değerlendirilir. Konumu nedeniyle farklı ülkelerle ilişkiler yürüten Türkiye'nin dilini zenginleştiren bu etkileşimler, kelimelerle ilgili yapılan incelemeleri artırmıştır. Libido kelimesiyle ilgili araştırmalar da aynı sebeple yürütülmüştür. Libido ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:41

Hastalıkları iyileştirir libidoyu uçurur! Zerdeçalın mucizevi faydalarını öğrenen aktara koşuyor

Doğadaki bitki ve baharatların ortaya çıkan faydaları on binlerce belki de yüz binlerce insanı doğal yaşam ve sağlıklı beslenme yolunda teşvik ediyor. Zerdeçal da bu baharatlardan biri. Kansere karşı en önemli savaşçılardan biri olan zerdeçal aynı zamanda cinsel yaşamın en büyük tehdidi libido düşüklüğünü ortadan kaldırır. İşte zerdeçalın saymakla bitmeyen mucizevi faydaları...

Haber 25-03-22 09:07

Cinselliği tetikleyici bölgeler... Cinsel isteği harekete geçirecek öneriler

Cinsel hayatı monotonlaşmış ya da çok azalmış kişiler libido yükseltici gıda, besin ya da takviye gıdalara sarılıyor. Bunun yerine önce görünüşü ve düşünme şeklini değiştirerek seks hayatınızı baştan yaratabilirsiniz. Mutlu bir seks hayatı için uzmanlar bir dizi ipucu açıkladı. İşe iç çamaşırlarından başlıyoruz... İşte cinsel isteği artırmanın 4 yolu!

Haber 25-03-22 07:30

Libido ne demek? Libido seviyesi ne anlama gelir?

Genellikle cinsel aktivite ve dürtü için kullanılan bir kelime olan libido, esasında psikolojik bir alt yapıya dayanır. Hem erkek hem de kadınlarda doğrudan testosteron ile bağlantılı olan libido ne demek? Düşüklüğü ya da yüksekliği ne anlama geliyor? İşte konu hakkında merak edilenler...

Haber 24-12-20 11:26

Can Yaman aylar sonra konuştu: 'Libido' kelimesi çok farklı yerlere gitti

Can Yaman tepki çeken 'libido' açıklamasıyla yanlış anlaşıldığını belirtti.

Magazin 30-01-20 14:55

Jet Sosyete'de Gülse Birsel'den Can Yaman'a 'libido' göndermesi

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı 'libido' açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşen ve birçok ünlü isimden tepki gören Can Yaman'a bir taş da Gülse Birsel'den geldi. Birsel, hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı 'Jet Sosyete' dizisinin son bölümünde Yaman'a göndermede bulundu.

Magazin 15-12-19 21:43

Antidepresanlar cinsel yan etkilere yol açıyor düşük libido ve vajinal kuruluğa neden oluyor

Üroloji ve Androloji Uzmanı Op. Dr. Evren Işık, son dönemlerde antidepresan ilaç kullanımının çok yaygınlaştığını, buna bağlı olarak da cinsel istek kaybı ve sertleşme bozukluğu yaşatan çok fazla hastayla karşılaştığını belirterek, antidepresanların kontrolsüz bir şekilde kullanıldığında cinsel yan etkilere yol açabildiğini, ilacın bu tür yan etkilerini azaltacak ya da önleyecek tedavi yöntemleri olduğunu söyledi.

Kadin 12-12-19 13:46

Libidoyu yükseltmek için ne yapmak gerekir? Libido neden düşer?

Testosteron hormonu birincil olarak libidodan sorumludur. Diğer görevleri ise metabolizmamızı, ruh halimizi, enerjimizi kontrol etmektir. Testosteron miktarının azalması hem erkek hem de kadınlarda libidonun azalmasına sebep olur!

Kadin 04-12-19 15:59

Can Yaman'dan kadın hayranına şoke eden yanıt: Arka odaya geçelim...

Libido açıklamasıyla gündeme olan ve eleştirilen Can Yaman; İspanya'da bir programa katıldı. Can Yaman, kendisine "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" diyen kadın hayranına "Arka odaya geçelim kanıtlayayım" cevabıyla şoke etti.

Magazin 03-12-19 16:23

Selen Soyder'i çıldırtan Can Yaman yorumu

Selen Soyder, davalık olduğu Can Yaman’ın ‘libido’ açıklamasıyla ilgili bir takipçisine, “Ayakları baş yaptınız. Kadının en büyük düşmanı kadındır” karşılığını verdi.

Magazin 03-12-19 09:40

Selen Soyder'dan Can Yaman'a 'libido' yanıtı!

Son dönemin popüler ismi Can Yaman, verdiği röportajda söylediği sözlerle gündem oldu."Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım" diyen Can Yaman'a davalık olduğu eski partneri Selen Soyder'den cevap gecikmedi.

Magazin 02-12-19 09:53

Can Yaman'ın libido sözlerine usta oyuncu Genco Erkal'dan tepki geldi

Can Yaman'ın oyuncuların “libidosu olanlar ve olmayanlar” diye ikiye ayrıldığı yönündeki sözleri tepki çekti. Usta tiyatrosu Genco Erkal'dan ise libido tartışmalarına yanıt geldi.

Magazin 02-12-19 02:05

Libido artırmak, daha iyi uyumak için çırılçıplak güneşleniyor ancak uzmanlar uyarıyor

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Meagan Instagram sayfasından yayınladığı fotoğraflarla günlük yaşam rutinini paylaşıyor. Çırılçıplak bir şekilde sabahın erken saatlerinde güneşlenen kadın daha iyi uyku, enerji ve libido artışı için bunu tercih ettiğini söylüyor.

Kadin 27-11-19 11:19

Avusturalya'da polis lüks vibratörleri çalan 2 kadını arıyor

Avusturalya'nın Perth kentinde 'Libido' isimli erotik ürünler satan bir mağazanın güvenlik kameralarına takılan görüntüler sonrasında harekete geçen polis, vibratör hırsızı 2 kadının peşine düştü.

Haber 15-11-18 16:47

Daha çok doğurganlık ve libido artışı için tercih ediliyor! İşte mucizevi bitki maca

Doğa o kadar zengin ki bize birçok durum için doğal alternatifler sunuyor. Bunlardan biri olan maca, kadınlara ve erkeklere oldukça faydalıdır. Diyetisyen Fulya Bozdemir, bu haftaki yazısında maca bitkisini ele aldı.

Kadin 19-10-18 15:41

'İşe yaramaz' demeyin, libidoyu artırın! Yatağa girmeden önce bunları tüketin

Cinsel arzunun eksikliği çiftler arasında yoğun strese ve endişeye neden olur. Yatak odasındaki sıkıntının nedeni belki de yemek tercihlerinizden kaynaklanıyordur. Yüzyıllar boyunca, iyi bir beslenme sağlıklı libido ile ilişkilendirilmiştir ve son zamanlarda, bilimsel çalışmalar da bunu destekler nitelikte. Yani beslenmenizi değiştirmek libidonuzu artırabilir ve dayanıklılığı uzatabilir. İşte cinsel isteği artırmaya garanti veren 5 yiyecek...

Kadin 08-10-18 10:42

Kullandığı toz yüzünden göğüsleri bir ay içinde iki katına çıktı

Peru, And Dağlarında yetişen Maca bitkisinin öğütülüp tüketildiğinde enerji, libido ve denge hormonlarını artırdığı iddia ediliyor. Avustralya'da yaşayan Brigette Cooper da hormon dengesinin bozulduğunu söyleyerek göğüslerinin büyüdüğünü iddia ediyor.

Kadin 13-09-18 10:17

Sertleşme sorunu (erektil disfonksiyon) çözümsüz değil!

Düşük libido, ilaçlar, yorgunluk, alkol, depresyon, ilişki sorunları, korku, sistemik hastalık ve testosteron eksikliği gibi birçok farklı şeyden kaynaklanabilir. Ereksiyonun sürdürülmesi ile ilgili sorunlar, sertleşme sorununun yaygın bir semptomudur. Sertleşme sorunu çoğu zaman sağlık sorunu veya sağlıksız yaşam tarzı alışkanlıkları tarafından tetiklenir, ancak altta yatan nedenin tedavi edilmesiyle iyileştirilebilir veya çözülebilir.

Kadin 28-06-18 12:03

En doğal afrodizyak! Koklayınca hem erkeklerde hem kadınlarda libido artırıyor

18. yüzyıldan beri dünyanın çeşitli yerlerinde yetiştirilen şifa kaynağı birçok derde deva oluyor. Bunlardan en etkilisi ise yarattığı afrodizyak etkisi.

Yemek 25-06-18 10:56

Libido nasıl yükselir? İşte 5 önemli adım

Testosteron hormonu birincil olarak libidodan sorumludur. Diğer görevleri ise metabolizmamızı, ruh halimizi, enerjimizi kontrol etmektir. Testosteron miktarının azalması hem erkek hem de kadınlarda libidonun azalmasına sebep olur!

Kadin 20-04-18 15:26

Akıllı telefonlar seks hayatını olumsuz etkiliyor

Araştırmalar, "libido ve romantizm düşmanı" olarak bilinen akıllı telefonların seks hayatını olumsuz etkilediğini, cinsel istekleri azalttığını ortaya koydu.

Haber 13-11-15 07:15

Libido Diyetini Duydunuz Mu?

Bu diyet, cinsel isteği artırıyor!

Kadin 21-01-14 06:22

Cinsellik yaş sınırı tanımıyor

Hem erkek hem de kadında 'libido' (cinsellik dürtüsü), her ne kadar yaşa bağlı olarak azalma gösterse de, çiftler sağlıklı oldukları sürece, çok ileri yaşlara kadar, hiçbir tedaviye ihtiyaç kalmadan cinselliklerini yaşamaya devam edebiliyor.

Haber 02-02-05 14:55

Cinsellik her yaşta güzel

Hem erkek hem de kadında 'libido' (cinsellik dürtüsü), her ne kadar yaşa bağlı olarak azalma gösterse de, çiftler sağlıklı oldukları sürece, çok ileri yaşlara kadar, hiçbir tedaviye ihtiyaç kalmadan cinselliklerini yaşamaya devam edebiliyor.

Haber 30-11-99 00:00