Kaju Haberleri

Yatmadan bir saat önce yendiğinde deliksiz uyutuyor! Sakinlik ve rahatlama sağlıyor

Her ne kadar yatma saatine çok yakın yemek yemek yanlış olsa da, bazı uyku uzmanlarına göre bazı yiyecekler aslında daha iyi bir gece uykusu almanıza yardımcı olabiliyor. Bu besinlerden biri de tatlıya düşkün olanları mutlu edecek cinsten.

Kadin 25-03-2024 08:16

Canan Karatay uyardı: Bir tane bile yemedim Üzerine püskürtülen gaz adeta zehir saçıyor!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık ve hastalıklar hakkında yaptığı açıklamalarıyla gündemde yer alıyor. 81 yaşındaki ünlü profesör günümüzde sıkça tüketilen kuruyemiş hakkında dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Karatay, yurt dışından gelen besinlerin üzerine sıkılan bromür gazının adeta zehir saçtığını ifade etti.

Kadin 16-03-2024 10:48

Kajunun faydaları nelerdir? Kaju neye iyi gelir?

Özellikle son dönemlerde popülerliği her geçen gün artan yiyeceklerden biri de kaju olmuştur. Kaju bir çerez olarak bilinir ve bu şekilde tüketilir. Ayrıca çeşitli yemeklerin içine de dâhil edilebilen kaju, aslında kaju adındaki bir ağacın meyvesidir. Kavrulmuş veya çiğ bir şekilde tüketilebilen kaju, ona benzeyen diğer çerezlerden biçimi sayesinde ayrılır.

Haber 12-01-2024 22:30

İzmir'de boğazına kaju kaçan bebeğe Heimlich manevrasıyla müdahale

İzmir'in Karabağlar ilçesinde boğazına kaju kaçan ve kalbi duran bebek, babasının Heimlich manevrası sonrası hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 08-01-2024 07:53

Kaju

Kaju Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaju Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ereksiyon hızını iki katına çıkarıyor, güçlendiriyor!

Cinsellik hem kadınlar hem de erkekler için önemli olsa da genellikle dillendirilmiyor. Cinsel hayatla ilgili soru ve sorunlar kapalı kapılar ardında konuşuluyor. Bu nedenle cinsellikle ilgili birçok sorun yanlış şekilde yönlendiriliyor. Sağlıklı bir hayat için birçok yönde olduğu gibi cinsellikte de beslenme çok önemli. Tatmin edici bir seks hayatı için beslenme düşündüğünüzden çok önemli. Bu besinler erkeklerin seks hayatını adeta baştan yaratıyor.

Haber 08-12-2022 10:27

Herkesin çok sevdiği kuruyemiş! Gizli etkileri deşifre oldu: Kalp, tansiyon, kolesterol...

Kaju, mükemmel dokusu ve lezzetiyle herkes tarafından sevilen kuruyemişlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Genelde kajunun kilo yağacağı konusunda önyargı vardır. Ancak hiç de öyle değildir. Hatta kajunun çok az kişinin bildiği faydaları vardır. Kaju sadece protein , lif ve sağlıklı yağlar açısından zengin olmakla kalmaz, aynı zamanda vücudunuza birçok farklı şekilde fayda sağlayabilecek çok çeşitli vitamin ve mineraller içerir.

Haber 05-10-2022 16:11

İşin uzmanından libidoyu artıran efsane tarif! Daha güçlü orgazmlar ve daha sıkı ereksiyonlar için...

Libido artıran doğal besinler deyince akla ilk olarak istiridye, kırmızı şarap ve kuşkonmaz gibi yiyecekler geliyor. Ancak bir grup beslenme uzmanı bu inanışın yanlış olduğunu öne sürdü. Cinsel dürtüleri arttırdığı iddia edilen besinler yerine onların farklı önerileri ve bir de tarifi var.

Haber 24-06-2022 10:43

Hem kalbi yeniliyor hem damarları açıyor! İşte kaju fıstığının inanılmaz faydaları...

Kaju fıstığı oldukça sık tercih edilen atıştırmalıkların arasında yer alır. Güney Amerika ve Karayipler'e özgü olan kaju fıstığı dünyanın her yerinde sağlıklı atıştırmalık olarak tüketilebilir. Sağlığa oldukça faydası olan kaju fıstığı uzmanlar tarafından öneriliyor. İşte kaju fıstığının inanılmaz faydaları...

Yemek 23-09-2021 00:36

Kaju: Faydaları nelerdir?

Özellikle son yıllarda popülaritesi artan kaju; günlük beslenme rutinlerinin ve sporcuların vazgeçilmezi haline geldi.

Haber 24-06-2020 10:43

Kajunun faydaları nelerdir? Her gün 4 adet kaju yiyince bakın ne oluyor

Enfes lezzetiyle en çok tercih edilen kuru yemişler arasında olan kajunun faydaları vücudumuz için harikalar yaratıyor. Günde 4 adet kaju yiyerek sağlığınız için olumlu değişiklikler kaydedebilirsiniz. Son zamanların popüler atıştırmalığı olan kaju hakkındaki tüm detayları bir araya getirdik. Kajunun faydaları nelerdir? Kaju kalori oranı nedir?

Yemek 04-10-2019 12:01