Makbule Sitare Akbaş Haberleri

Akasya Durağı'nın Zeyno'suydu! Sitare Akbaş yeni imajıyla sosyal medyayı salladı! İddialı dizide ortaya çıktı

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Zeyno karakteriyle hafızalarımıza kazınan Sitare Akbaş son dönemde değişimiyle sosyal medyanın gündeminde. Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Akbaş yeni dizisindeki imajıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 09-01-2024 06:44

Akasya Durağı'nın Zeyno'suydu... Sitare Akbaş adeta bambaşka biri oldu! Cesur pozları olay...

Yayınlandığı dönemde büyük bir izleyicisi kitlesine sahip olan Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Sitare Akbaş yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekiyor. Özgü Namal ve Özcan Deniz'i buluşturan Kızıl Goncalar dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Sitare Akbaş son haliyle gündem oldu. Ünlü ismin iddialı pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 13-12-2023 08:53

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş'ın son hali çok konuşuldu! Bakın kime benzetildi

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Zeyno karakteriyle büyük beğeni toplayan Sitare Akbaş sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla sık sık gündem oluyor. Değişimiyle çok konuşulan ünlü oyuncunun son hali bakın kime benzetildi...

Magazin 20-07-2023 14:21

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş adeta bambaşka biri! Cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Akasya Durağı'ndaki Zeyno karakterinden, Sen Çal Kapımı dizisinde Fifi karakterine geçiş yapan ünlü oyuncu Sitare Akbaş'ın değişimi görenleri şok ediyor. Başarılı oyuncu performansı ile göz dolduran Sitare Akbaş adeta bambaşka birine dönüşmüş.

Magazin 11-03-2023 13:18

Makbule Sitare Akbaş

Makbule Sitare Akbaş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Makbule Sitare Akbaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Makbule Akbaş değişimiyle şaşırttı! Cesur pozlarına yorum yağdı

Akasya Durağı'nda hayat verdiği Zeyno karakteri ile akıllarda yer edinen güzel oyuncu Makbule Sitare Akbaş, Sen Çal Kapımı dizisindeki iddialı tarzıyla uzun süre gündemden düşmemişti. Daha sonra Ramo ve Kırmızı Oda'da rol alan Sitare Akbaş, cesur Instagram paylaşımlarıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 30-01-2023 17:58