Masak Kripto Para Haberleri

Interpol kırmızı bültenle arıyordu! 'Baron' lakaplı uyuşturucu çetesi lideri yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan zehir taciri 'Baron' lakaplı 38 yaşındaki Alexander Nedevski konakladığı evde yakalandı. Nedevski'nin uyuşturucu ve kara para aklama suçlarından kırmızı bültenle arandığı öğrenildi.

Haber 2024-07-26 19:06:39

Aşkım Kapışmak Buket Aydın'a konuk oldu! Cinsel hayat ve evlilik önerileri gündem oldu

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Şimdilerde açıklamalarıyla sık sık gündem olan ünlü isim Buket Aydın'ın YouTube programına konuk oldu. Aşkım Kapışmak cinsel hayat ve evlilik önerileri ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-07-26 14:51:58

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin inceleme başlatıldığını açıklamıştı! “Sosis Partisi: Gıdatopya” animasyonuna ceza

Uluslararası yayıncı Prime Video'nun Türkiye kataloğunda yer alan “Sosis Partisi: Gıdatopya” adlı animasyon filmi için harekete geçildi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise tartışmalara neden olan söz konusu içerik ile ilgili inceleme başlatıldığını belirtmişti. RTÜK tarafından, söz konusu animasyona katalogdan çıkarma ve üst sınırdan idari para cezası verildi.

Haber 2024-07-26 11:46:30

Özel üniversite ücretleri için emsal karar! İstedikleri gibi zam yapamayacaklar 'Her öğrenci mahkemeye taşıyabilir' İşte okulların fiyatları

Özel üniversitelerde okuyanların gündeminde yine fiyatlar var. Binlerce öğrenci son günlerde okul fiyatlarına yapılan fahiş zamları konuşuyor. Bazı öğrencilerden önceki döneme göre neredeyse üç katı para istendiği öğrenilirken bir öğrencinin de yüzde 145'lik zammı mahkemeye taşıdığı ve mahkemeden tüm öğrencilere emsal olacak bir karar çıktığı kaydedildi. Bu karara göre üniversiteler 12 aylık TÜFE ortalamasının dışında zam yapamayacak. İşte özel üniversitelerin yaptıkları zamlar ve fiyatları...

Egitim 2024-07-26 11:02:25

En yakın arkadaşım dediği Mehmet Şimşek'e veryansın etti: Tek yaptığı sağdan soldan para bulmak!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hakkında çok çarpıcı bir çıkışa imza attı. Mehmet Şimşek'i "en yakın arkadaşı" olarak tanımlayan Babacan "Şu anda sadece yaptığı, sağdan soldan para bulmak" ifadeleriyle dikkat çekti.

Finans 26-07-24 10:19

Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan olayından yeni bir dava daha çıktı! 2 kişinin adını verdi 'O büyük bir tefecidir'

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Seçil Erzan, Süleyman Aslan ve "Moci" olarak bilinen Mojtaba Haghani hakkında yeni dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, Seçil Erzan'ın savcılıkta alınan ifadesinde, "Süleyman Aslan büyük bir tefecidir. Benden bu zamana kadar defalarca para karşılığı faiz almıştır. Süleyman Aslan isimli tefeciden Moci ile 10 milyon lira para aldım, 14 milyon lira olarak geri ödedim" dediği aktarıldı.

Haber 25-07-24 15:30

Merkez Bankası rezervleri rekor kırmaya devam ediyor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi

TCMB, haftalık para ve banka istatistiklerini açıkladı. Buna göre, 19 Temmuz itibarıyla Merkez Bankası brüt döviz rezervleri 350 milyon dolar artışla 94 milyar 695 milyon dolara çıktı. Brüt döviz rezervleri, 12 Temmuz'da 94 milyar 345 milyon dolar seviyesinde bulunuyordu.

Finans 25-07-24 14:44

MasterChef Kıvanç Karadeniz'den olay sözler! Beş para etmezsiniz

MasterChef Türkiye 2022 ve MasterChef Türkiye All Star'ın öne çıkan yarışmacılarından olan Kıvanç Karadeniz sosyal medyada isyan etti. Bazı yarışmacıları takipten çıkardığını söyleyen Kıvanç ateş püskürdü.

Magazin 24-07-24 13:27

Önce kredi notunu iki basamak yükseltti! Şimdi de 17 Türk bankası için karar verdi

Moody's, 17 Türk bankasının kredi notunu yükseltti. Yapılan açıklamada, "Türkiye'nin yabancı para ülke tavanını B2'den Ba3'e ve yerel para ülke tavanını Ba3'ten Ba1'e yükselttik" denildi.

Finans 24-07-24 07:09

Kripto piyasasını etkileyecek kritik karar! Onay verildi

SEC spot Ethereum ETF'lerine onay verdi. Ethereum ETF'lerinin bugün ABD'de işleme açılması bekleniyor.

Finans 23-07-24 16:03

SON DAKİKA: Merkez Bankası FAİZ KARARI açıklandı! Politika faizi belli oldu! Temmuz enflasyonu için dikkat çeken öngörü: Artacak

Son dakika haberi… Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Enflasyonun düşmesinin ardından faiz indirimi geleceği iddialarına Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan temkinli yaklaşmıştı. Fatih Karahan başkanlığında toplanan Para Politikası Kurulu (PPK) TCMB temmuz ayı politika faizi kararı için duyuru yaptı. Merkez Bankası beklentilerle paralel şekilde politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı.

Finans 23-07-24 14:00

Türkiye, dünyada kriptoda en çok alım satan yapan ikinci oldu!

Kripto odaklı haber ve veri platformu Coinwire, küresel kripto para alım satım işlemlerine yönelik her yıl olduğu gibi, 2024 yılının da raporunu yayınladı. Raporda, yılın ilk yarısında en çok kripto alım satımı yapan, en yüksek işlem hacminin görüldüğü ikinci ülkenin Türkiye olduğu belirlendi.

Finans 23-07-24 13:38

Sokak hayvanları yasa teklifinde yeni detay: Belediye başkanına hapis, hayvan sahibine 60 bin lira ceza

Sokak hayvanlarına yönelik yasa teklifinin Meclis komisyonundaki görüşmeleri sürerken, detaylar da netleşmeye başladı. 'Ötanazi' kelimesi teklif metninden çıkarılırken, para cezası ve hapis cezası detayı dikkat çekti. Söz konusu kanun teklifine göre başıboş köpeklerin kontrolüyle ilgili yükümlüklerini yerine getirmeyen başkan dahil belediye yetkililerine hapis cezası verilecek. Sahipli hayvanlarını terk edenlere ise uygulanan para cezası da 2 bin liradan 60 bin liraya çıkarılacak.

Haber 23-07-24 08:39

Donald Trump'tan yeni rakibi Kamala Harris'e bağış! ABD bu finansal kayıtları konuşuyor: Kızı Ivanka da para yollamış

ABD'de artık tüm gözler Donald Trump ile Kamala Harris'te. İkisi de kasım ayında yapılacak seçimlerde ABD başkanlığına oynuyor. Joe Biden adaylıktan çekildiğini dün duyurmuştu. Bugünse ABD basınında ilginç bir detay gündeme geldi.

Haber 22-07-24 15:41

Dilan Polat'ın tahliye olması bekleniyordu! Gündem olan iddia

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı davayla ilgili 908 sayfalık Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu düzenlenmişti. Tahliye olması beklenen Dilan Polat hakkında mahkemeden karar çıktığı iddia edildi.

Magazin 22-07-24 13:25

Tüketiciyi aldatan reklamlara 149 milyon lira ceza

Reklam Kurulu, yılın 7 ayında gündemine gelen 1064 dosya hakkında değerlendirmede bulundu, aldatıcı reklam veya haksız ticari uygulama olduğu tespit edilen 927 dosya için ceza uyguladı. Kurul, temmuz ayı toplantısında da ele aldığı 133 dosyadan 116'sını mevzuata aykırı buldu ve 21 milyon 350 bin 201 lira idari para cezası verdi.

Finans 22-07-24 10:54

Evlerini günübirlik izinsiz kiraya vermişlerdi! 200 bin TL para cezası kesildi

Aydın'ın Söke ilçesinde evini izinsiz olarak günübirlik kiraya veren iki kişi ekipler tarafından tespit edildi. 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu ve umuma açık yerlerin kontrolü uygulaması gereği 2 kişiye toplam 200 bin TL idari para cezası kesildi.

Finans 21-07-24 10:56

Rekordan ‘U’ dönüşü: Hep gram altın konuşuluyordu: Çeyrek altın için 6 bin TL tahmini geldi

Hafta içinde hem ons altın hem de gram altın fiyatı rekor seviyelere yükselmesine rağmen kapanışı düşüş ile yaptılar. Yatırımcılar tam ‘altın yükseliyor’ derken gelen bu hamle sonrası altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı’dan yeni bir tahmin geldi. Yatırımcıların vazgeçilmezi olan altının gram fiyatı için 3500 TL öngörüsünde bulunan uzman, çeyrek altın fiyatı tahmininde de bulundu. 6000 TL’ye yükselebilir!

Finans 21-07-24 09:42

Juventus'a Kenan Yıldız şoku! 4 katı maaş teklifini elinin tersiyle itti

Juventus'un yıldız oyuncusu Kenan Yıldız, İtalyan devinin kendisine önerdiği sözleşme teklifini reddetti. Maaşı düşük bulan milli oyuncu, Juventus'tan daha çok para istiyor.

Spor 20-07-24 15:29

Araç sahipleri dikkat! O parayı ödemeyin: Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı: Herkese ücretsiz olmalı

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu'ndan 1,5 yıl önce İstanbul Mecidiyeköy'de bir AVM'nin otoparkında 3 saatten az kalmasına rağmen para istendi. Ağaoğlu durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdı. İşletme 20 lirayı iade etmek istese de Ağaoğlu bu işin peşini bırakmayacağını belirterek herkes için 0-3 saat kuralının geçerli olmasını söyledi. İşte sonrasında yaşananlar...

Haber 20-07-24 12:29

Yarım günden daha kısa sürede... Yabancı uyruklu dilencinin topladığı para dudak uçuklattı

Hatay’da zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda yabancı uyruklu dilencinin yarım günde 3 bin TL para topladığı tespit edildi. HBB yetkilileri; dilencilerin deprem felaketinden sonra halkın dini duygularını sömürerek kolay para kazanmaya çalıştıklarını belirterek halkın bu tür kişilere para vermemesi gerektiğini vurguladı.

Haber 20-07-24 12:14

Dilan Polat tahliye mi oluyor? O güne işaret edildi! Eksik evraklar tamamlanıyor...

Dilan Polat ve eşi Engin Polat kasım ayında kara para aklama ve yasadışı bahis suçlarından tutuklandı. İddianamesinin mahkemece kabul edilmesinin ardından 909 sayfalık MASAK raporu da ortaya çıktı. Bu raporun ardından tutukluluğa itiraz edildi. 5 kişi için karar verilirken Dilan Polat için o güne işaret edildi.

Magazin 20-07-24 10:41

Bakan Bolat'tan Moody's yorumu: Doğru yolda ilerlediğimizi tescil etmekte

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3"ten "B1"e yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. Moody's'in Türkiye kararının ardından Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan da ilk değerlendirme geldi. Bakan Bolat, "Hükümetimizin uyguladığı maliye, para ve ticaret politikaları ile alınan tedbirler, her alanda olumlu sonuçlar vermeye devam ediyor." düşüncesini dile getirdi.

Finans 20-07-24 10:39

Dünyadaki kriz ona yaradı: 24 saatte büyük yükseliş: Bitcoin'in fiyatı 67 bin doları aştı!

En büyük kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, son 24 saatte yüzde 5,9'a yakın değer kazandı. Bitcoin 67 bin dolar seviyesini aştı. Analistler, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin fiyatlarındaki artışın, kripto para ağlarının, siber güvenlik şirketi CrowdStrike'ın sistemlerindeki aksaklık sonrası yaşanan küresel yazılım sorunundan etkilenmemesinden ve buna bağlı olarak artan yatırımcı güveninden kaynaklandığını belirtiyor.

Finans 20-07-24 07:47

Merkez Bankası'ndan kredi kararı! 'Sıkı para politikası duruşunu destekleyici adımlar atılmıştır'

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sıkı para politikası duruşunu destekleyici adımlar atmaya devam ediyor. Yapılan açıklamada "Yabancı para krediler için yüzde 2 olan aylık büyüme sınırının yüzde 1,5’e indirilmesine, Türk lirası kredilerde yüzde 2 olan aylık büyüme sınırlarının sabit tutulmasına karar verilmiştir" denidi.

Finans 20-07-24 00:41

909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı! Dilan-Engin Polat davasında fatura o isme kesildi! Dikkat çeken sabun detayı...

Aylardır devam eden Dilan Polat ve Engin Polat davasında merakla beklenen 909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı. Raporda, Dilan Polat'ın ticari ve finansal işlemlerde karar yetkisinin olmadığı, karar vericilerinin Engin ve Sezgin Polat olduğu belirtildi. Raporda ayrıca, yasa dışı bahis ve kara para aklamaya ilişkin bir tespit bulunmadığı da vurgulandı. Ancak reklamı yapılan bir sabun detayı dikkat çekti.

Magazin 19-07-24 15:32

Microsoft'taki küresel sıkıntı Türkiye'deki ATM'leri vurdu: Para çekmek isteyenler eli boş döndü! Araç muayeneleri iptal edildi

Microsoft kaynaklı küresel kriz Türkiye'de para çekmek isteyenleri mağdur etti. Yazılımsal sorun nedeniyle para çekmek isteyenler ATM'lerden elleri boş ayrıldı. Öte yandan Tüvtürk'te araç muayenesine giden sürücüler de işlemlerini yapamadan istasyondan ayrılmak zorunda kaldı. Tüvtürk'ten konuyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 19-07-24 14:21

Milyoner sosyal medya fenomeninden şaşkına çeviren açıklama! Erkekler hala bana para vermeye devam ediyor

Melbourne'de yaşayan sosyal medya fenomeni Grace Wears Lace, 2,4 milyon dolardan fazla kazandığını ve değeri 1,5 milyon doları aşan kazançlı bir gayrimenkul portföyüne sahip olduğunu iddia ederek manşetlerdeki yerini almıştı. Fenomen isim milyoner olmasına rağmen erkeklerin kendisine para vermeye devam ettiğini söyleyerek dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Trend 19-07-24 11:35

İstanbul'da kaçak avlanan 1,5 ton midye ele geçirildi

Beyoğlu'nda, kaçak yollarla avlanan 1,5 ton midye ele geçirilirken şüpheliye 26 bin 242 lira para cezası kesildi.

Yurthaber 19-07-24 10:00

Yeni MASAK raporu tartışmalara yol açtı! Canlı yayında dikkat çeken sözler: 'Dilan Polat derhal serbest kalmalı'

Dilan ve Engin Polat hakkında bir takım suçlamalar vardı. Bunlar arasında kara para aklama, yasa dışı bahis gibi suçlamalar yer alıyordu. Son gelen MASAK raporu tartışmalara yol açtı. Raporda sadece vergi kaçırma suçuna yer verildi. Bu gelişme sonrasında Dilan ve Engin Polat serbest mi kalacak sorusu akıllara geldi. Gazeteci İsmail Saymaz, katıldığı canlı yayında bu rapora göre özellikle Dilan Polat'ın serbest kalması gerektiğini ifade etti.

Manşet 18-07-24 22:09

Türkiye'nin kripto para borsası BtcTürk'te üst düzey değişiklik

Kripto para borsası BtcTürk'ün Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Tibuk, şirketin CEO'sunun değiştirileceğini açıkladı. Şirketin CEO'su Özgür Güneri'nin artık olmayacağı şirkette CEO'luk görevini bir sürek Tibuk idare edecek.

Haber 18-07-24 18:22

Öğrenciler dikkat! Üniversite tercih döneminde bu meslekleri seçenler paraya para demeyecek

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından, öğrenciler tercih dönemini büyük bir heyecanla bekliyor. Şimdiden doğru meslek seçimi için araştırmaya başlıyor öğrenciler, kendileri için doğru kararı vermeye çalışıyor. TÜİK, en fazla istihdam sağlayan ve para kazandıran bölümleri liste halinde yayımladı. İşte, öğrencilerin tercih döneminde seçimlerini işini kolaylaştıracak o meslekler…

Haber 18-07-24 16:45

Darphane madeni para basım sayılarını açıkladı! Kumbaralar tarih oluyor: Ne esnafta var ne vatandaşta...

Artan banka ve kredi kartı kullanımı ile dijital ödemeler nedeniyle büfe ve kafelerde de madeni para stoku neredeyse yok denecek kadar az. Darphane verileri de bunu doğruladı. Vatandaş ise artık madeni para deposu kumbaraların tarihe karıştığını dile getiriyor.

Finans 18-07-24 15:19

Çalışanlarına ödediği para dudak uçuklatmıştı... Rachel Araz’ın ultra lüks evini görenler hayran kaldı! 'Ev değil tatil köyü'

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen yüzlerinden biri olan Araz geçtiğimiz dönemde çalışanlarına ödediği para ile gündem olmuştu. Ünlü isim şimdi de lüks eviyle adından söz ettirdi. Ünlü fenomenin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 18-07-24 14:38

889 milyon liralık para cezası: Ticaret Bakanlığı duyurdu

Ticaret Bakanlığı, piyasa bozucu eylemleri ve vatandaşların mağduriyetini engellemeye yönelik denetimlerde 889 milyon lira idari para cezası uygulandığını açıkladı.

Finans 18-07-24 10:33

Küresel piyasalarda gözler ECB'nin faiz kararında!

Küresel piyasalarda teknoloji şirketleri etkisi sürerken gözler Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) para politikası kararlarına çevrildi.

Finans 18-07-24 09:43

Hesaplarında 3 milyar 600 milyon lira para hareketliliği tespit edildi! 35 şüpheli gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 13 ilde Jandarma tarafından düzenlenen ‘SİBERAĞ-1’ operasyonunda, hesaplarında 3 milyar 600 milyon TL para hareketliliği bulunan 35 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Şüphelilerin “Nitelikli Dolandırıcılık, Bilişim Sistemine Girme, Yasa Dışı Bahis ve Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği” suçlarından gözaltına alındığı tespit edildi.

Haber 18-07-24 08:16

Yakalanıp Türkiye'ye getirilmişti! Thodex vurgunuyla tanınan Faruk Fatih Özer aynı talebini yineledi

Türkiye'nin konuştuğu kripto para borsası Thodex vurgununda 21 şüpheli yeniden hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer de katıldı. Mahkeme Özer ve diğer sanıklar hakkında kararını açıkladı. Hazırlanan yeni iddianamede yer alan, mağdurların toplam zararı dudak uçuklattı.

Haber 17-07-24 16:05

Euro/dolar paritesi marttan beri en yüksek seviyede!

Avrupa Birliğine (AB) üye 20 ülkenin tek para birimi olan Euro, dolar karşısında keskin bir yükseliş kaydederek, haziran sonundan bu yana devam eden artış eğilimini sürdürdü.

Finans 17-07-24 14:55

Adana'da evinde uyuşturucu satarken yakalanan sanığa 15 yıl hapis

Adana'nın merkez Seyhan ilçesindeki evinde uyuşturucu satarken yakalanan sanık, 15 yıl hapis ve 30 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 17-07-24 10:03

Alkollü sürücünün neşesi polisleri de şaşırttı! Ceza yiyince kahkaha atıp 'oh' çekti

Aksaray'da alkollü olarak polise yakalanan genç sürücü neşesiyle polisi bile şaşırttı. Alkollü sürücü, ceza yemesine rağmen kahkahayla ceza makbuzlarını imzaladı. Çok imza atınca da polis memurlarına “Komiserim sanki para çekecekmişim gibi” deyip espri yapan sürücü tüm işlemlerin ardından derin bir nefesle “Oh” çekti.

Haber 17-07-24 07:25

Bitcoin'de 'ABD' etkisi: 65 bin dolara yaklaştı

Kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, ABD'de Donald Trump'ın başkanlık yarışını kazanma ihtimalinin artması ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın "güvercin" mesajlarıyla 65 bin dolara yaklaştı.

Finans 16-07-24 17:18

İzmir'deki 'Seçil Erzan' vakasında çarpıcı detay! Paraları estetik ameliyatıyla yemiş: Çok para harcadım

İzmir'de yaşanan dolandırıcılık olayı akıllara Seçil Erzan'ı getirmişti. Benzer yöntemle dolandırıcılık yapan Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Özalp ifadesinde çarpıcı ifadeler kullandı. Özalp döviz kurundaki hareketliliği bahane etti. İşin için çıkamadığını belirten Özalp obezite ve estetik ameliyatlarına çok para harcadığını söyledi.

Haber 16-07-24 16:33

Emeklilerin gözü kulağı oradaydı! Bankalar da emekli maaş promosyonunu güncelledi!

TBMM’de kararlaştırılan emekli zam düzenlemesinin ardından bir diğer haber de bankalardan geldi. Emeklilerin aldıkları maaşların netleşmesiyle bankalar emekli vatandaşları bünyesinde tutmaya çalışıyor. Bu nedenle bankalar Temmuz ayıyla birlikte verilecek promosyon fiyatlarını güncelledi. Emeklilere verilecek ek gelirde hangi banka kaç para veriyor? İşte detaylar…

Haber 16-07-24 16:09

Darphane'nin madeni para karnesi! Kişi başına cebe 148 adet bozuk para girdi: En çok 1 TL'yi kullanıyoruz

İlk yarıda tedavüle verilen 432 milyon 895 bin 107 adet madeni parayla Türk halkının cebine 699 milyon 197 bin 945 liralık bozuk para girdi. Darphane verilerine göre en çok 1 TL madeni para kullanılırken, kişi başına düşen bozuk para sayısı 148 oldu.

Finans 16-07-24 11:17

O mektup başına iş açtı... Cezaevi yönetimi harekete geçti! Dilan Polat'ın ifadesi alındı

Kasım ayından bu yana kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla cezaevinde olan Dilan Polat geçtiğimiz günlerde kayınvalidesi Şükran Polat'a bir mektup göndermiş ve "Bizi haksız yere çocuklarımızdan ayırıyorlar" ifadelerini kullanmıştı. O mektup Dilan Polat'ın başına iş açtı. Cezaevi yönetimi harekete geçti.

Magazin 16-07-24 10:35

Genç kızın verdiği sadaka parası şaşkına çevirdi! Üzerine bu notu yazdı

Hatay'da bir genç kızın sevdiğine kavuşmak için verdiği sadaka parasının üzerine yazdığı 'Bu para benim sadakam. Lütfen bu parayı bulan bana dua etsin. Ben Alper'i çok seviyorum. Allah'ım onu bana nasip etsin. Güzel bir geleceğimiz olsun. Kavuşalım artık' ifadeleri görenleri şaşırttı.

Haber 16-07-24 09:45

Merkez Bankası paylaştı: Yabancı kredilerde son durum! 2018 sonrası dikkat çeken artış: Firmaların artan döviz kuru riski risk teşkil ediyor

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda görevli ekonomist Tanju Çapacıoğlu yabancı kredilerindeki son dönem eğilimleri inceledi. Merkezin Güncesi'nde yayımlanan yazıda 2018 yılı sonrası azalan yabancı kredilerde son dönem artış eğilimi dikkat çekti. Çapacıoğlu yazısında, "Bu artış sonrasında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaşma adımları atmıştır." değerlendirmesi yapıldı.

Finans 16-07-24 09:20

Türkiye'de tatil yapmak için gelen gurbetçi 200 Euro (7200 TL) bozdurdu! Bir top para verdiler dedi... Günün sonunu bile getiremedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Türkiye'ye tatil yapmak için gelen gurbetçi bir aile 200 Euro bozdurdu ve ellerindeki 7.200 liranın 1 hafta boyunca yeteceğini düşündüğünü dile getirdi. Ancak işler hiç hesapladığı gibi gitmedi ve aile 200 Euro ile bir günü bile tamamlayamadı.

Trend 16-07-24 08:36