Muhallebi Haberleri

Muhallebili revani tarifi: Muhallebili revani nasıl yapılır?

Farklı lezzetleri bir araya getirerek yeni ve değişik tarifler denemeyi sevenlerdenseniz muhallebi ve revaniyi buluşturan muhallebili revani tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Türk mutfağının geleneksel iki tatlısını buluşturarak yepyeni bir lezzet oluşturan bu tarif hem lezzetli hem de yapımı oldukça pratik.

Yemek 10-03-2024 19:27

Kesme muhallebi tarifi: Kesme muhallebi nasıl yapılır?

Türk mutfağına has sütlü tatlılardan biri olan muhallebinin türlü türlü malzemeler ve teknikler kullanılarak yapılanları vardır. Farklı bir muhallebi tarifi arıyorsanız ve yemek davetlerinizde ya da tatlı krizlerinizde hızlıca yapabileceğiniz bir tatlı tarifi istiyorsanız kesme muhallebi tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 07-03-2024 23:29

Birkaç malzemeyle hazırlanan nefis bir tatlı: Yalancı tavuk göğsü! Tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Ağızda dağılan nefis bir tatlı olan yalancı tavuk göğsünü tekrar tekrar yapmak isteyeceksiniz. Üzerini fındık, hindistan cevizi, tarçın gibi malzemelerle süsleyebileceğiniz bu tatlı çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak. İşte yalancı tavuk göğsü tatlısı tarifi!

Yemek 27-02-2023 10:55

Klasik tatlılardan sıkılanlar bu tarife bayılacak: Pepeçura tarifi! Pepeçura nasıl yapılır?

Sürekli olarak aynı tatlıları yemekten sıkılanlar ve farklı lezzet arayanlardansanız pepeçura tatlısı tam size göre! Karadeniz'de sıklıkla yapılan bu tatlı üzüm kullanılarak mor rengini alıyor. Oldukça lezzetli tadı ve eşsiz görüntüsüyle ilgi çeken pepeçuranın nasıl yapıldığını merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 05-10-2022 15:45

Muhallebi

Muhallebi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Muhallebi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.