Okul Malzemeleri Haberleri

Okula Dönüş Fırsatları başladı! Çocuklarınızın tüm ihtiyaçlarını %50'ye varan indirimlerle tamamlayın

Okulların açılmasına sayılı günler kala heyecan doruklarda! Bu heyecana ortak olmak isteyenler için müjdeli bir haberimiz var: Okula Dönüş Fırsatları başladı. Okul çantasından spor ayakkabıya renk renk defterlerden kalemlere binlerce üründe %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. 4 Eylül'e kadar devam edecek Okula Dönüş Fırsatlarını kaçırmayın, çocuğunuzun yıl boyunca ihtiyaç duyacağı ürünlere yarı fiyatına sahip olun!

Haber 24-08-2023 14:16

Sınıf fark etmeksizin her öğrencinin ihtiyacı olacağı okul malzemeleri listesi

Okul söz konusu olduğunda her öğrencinin ihtiyaç duyacağı, kalitesiyle öne çıkan birbirinden başarılı ve kullanışlı okul malzemesi bulunuyor. Hem okula gidip gelirken önemli eşyaları taşımayı kolaylaştıran hem verimli bir şekilde ders çalışılmasına yardımcı olan okul ekipmanları, okul sürecini daha keyifli hâle dönüştürüyor. Gelin, her öğrencinin mutlaka ihtiyaç duyacağı en kaliteli okul malzemeleri listesine birlikte göz atalım.

Haber 05-09-2022 18:38

Çocuğunuzun okul çantasını hazırlarken atlamamanız gereken ürün önerileri

Okula başlama vakti kapıya dayandı! Tatilin tadını doyasıya çıkaran çocuklar için okula geri dönüş hem keyifli hem hüzünlü bir süreç olabilir. Bu nedenle çocuğunuzu motive etmek ve yeni döneme hazırlamak için onun okul çantasının içindekiler önem taşıyor. Çocukların gün boyu yanlarından ayırmadıkları okul çantalarında olması gereken ürünleri sizler için derledik. İşte detaylar!

Haber 30-08-2022 13:50

İlk kez okula adım atacak çocuklarınız için okulu sevdirecek kırtasiye malzemeleri

Hem ebeveynlerin hem çocukların heyecanla beklediği yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına az kaldı! Okulların açılması yaklaşınca kırtasiye ürünlerine olan ilgi arttı. Yapılan kırtasiye alışverişinin hem işlevsel hem çocukların hoşuna gidecek şekilde olması, çocukların okulu sevmesini kolaylaştırabiliyor. Okula ilk kez gidecek çocuklar için okulu sevdirecek birbirinden sevimli ve kullanışlı ürünleri derledik. İşte detaylar!

Haber 29-08-2022 15:58

Okul Malzemeleri

Okul Malzemeleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Okul Malzemeleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Okul dönemi boyunca çocuklarınızın çantasından eksik etmemeniz gerekenler

Ağustos ayının sonlarına doğru geldiğimiz bu günlerde okul sezonunun başlamasına çok az bir süre kaldı. Şimdiden hem öğrencileri hem ebeveynleri okul eşyalarını hazırlama telaşı sardı. Okula yeni başlayacak bir çocuğunuz varsa ve neler almanız gerektiğini tam anlamıyla bilmiyorsanız üzülmeyin. Okula başlayan öğrenciler için çantasında mutlaka bulunması gerekenleri bir araya getirdik. İşte hayat kurtaran ürünler!

Haber 23-08-2022 14:52