Ramazan Bayrami Marmaray Ucretsiz Mi Haberleri

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 2024-04-09 11:14:39

Bayramda çalışacaklar dikkat! Fazla mesai ücreti hesaplaması yaparken kafanız karışmasın… Resmi tatilde 1 saat bile çalışana 1 günlük ücret

Çalışma hayatında hem işverenler hem de çalışanlar açısından tereddüt oluşturabilen konulardan biri de fazla mesai ücreti. Ramazan Bayramı yaklaşırken, bayramda da çalışacak olanların ‘Fazla çalışma ücreti nasıl hesaplanır? Resmi tatillerde fazla çalışma ücreti ödenir mi? gibi sorulara yanıt aramasına sebep oldu. Konunun detayları belli oldu.

Finans 2024-04-06 10:42:59

Memur ve sözleşmeli personel maaşları erken ödenecek mi? Bakanlıktan açıklama geldi

Memur ve sözleşmeli personel maaş ödemelerinin Ramazan Bayramı'ndan öncesine çekilmesini istedi. Hazine ve Maliye Bakanlığı maaş ödemeleriyle ilgili bir duyuru yayımladı. Maaş işlemlerinin en geç 8 Nisan'a kadar tamamlanmasını istedi.

Finans 2024-04-02 07:22:25

Oruçluyken istemeden, yanlışlıkla, unutarak yemek içmek orucu bozar mı? Unutarak yiyen kişiye oruçlu olduğunun hatırlatılması gerekir mi?

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Müslümanlar oruç ibadetini gerçekleştirir. Her Ramazan oruçla ilgili bazı soruların cevabı merak edilmektedir. Oruçla ilgili sıklıkla merak edilen orucu bozan ve bozmayan durumlardır. Peki oruçluyken yanlışlıkla yemek içmek orucu bozar mı?

Haber 2024-03-21 23:30:49

Oruçluyken kan verilir mi? Oruçluyken kan alınır mı? Oruçluyken kan vermek ve kan almak orucu bozar mı?

Ramazan ayında, orucu bozan eylemlerle ilgili pek çok sorunun yanıtı merak konusu olabilir. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından orucu bozan eylemler ve durumlar detaylı bir biçimde incelenmiştir. Oruç ibadeti, yememek, içmemek ve cinsel birleşmeden uzak durmak anlamına geldiğin için, oruç esnasında bu tür eylemlerin orucu bozduğu düşünülür. Peki oruçlu tutarken kan vermek ve vücuda kan almak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:20

Sahurda ezan okunurken su içilir mi? Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilebilir mi?

Ramazan ayında hem sahurda hem de iftar zamanında yeterli beslenmek önemli bir eylemdir. Bu konuda sahur vaktinden sonra oruç başlamak üzereyken, ezan okunurken su içilir mi konusu orucuna zarar gelmeden yerine getirmek isteyen kişilerin aklına takılmaktadır. Peki sahurda ezan okunurken su içilir mi?

Haber 21-03-24 23:09

Bayram ikramiyesinde dikkat çeken 'dilekçe' detayı! Geri sayım başladı, emeklilere uyarı geldi

Milyonlarca emekli Ramazan Bayramı öncesi verilecek bayram ikramiyelerini beklerken yeni emekli olacaklara da 'dilekçe' uyarısı geldi. 2 -5 Nisan tarihinde ödenecek bayram ikramiyesinden yeni emekli olacaklar yararlanabilecek mi?

Finans 19-03-24 11:12

İftar çadırı nedir, neden kurulur? İftar çadırı ücretli mi?

Ramazan ayında Müslümanlar oruç tutarak ibadet eder. Ramazanda oruç ibadetini yerine getirecek kişiler için hayırsever vatandaşlar ve belediyeler tarafından il ve ilçelerin belirli noktalarına da ramazan çadırları kurulur. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik düzenlenen bu uygulama sayesinde birçok Müslüman birlikte iftar yapar. Peki iftar çadırı nedir, neden kurulur? İftar çadırı ücretli mi?

Haber 15-03-24 02:15

'48 saat yaşanacak' 81 şehirde bekleniyor! Kar yağacak mı? 'Ramazanın 3. gününden itibaren...' Meteoroloji'den son dakika 7 - 11 Mart hava durumu

Kar yağacak mı? Kar bekleniyor mu? Kar yağacak iller hangileri? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur var mı? Son dönemde yaşanan meteorolojik değişimler vatandaşların sık sık bu soruları sormasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kısa bir süre kalan Ramazan ayında da havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Hava Forum'dan yapılan açıklamaya göre Ramazan ayında Afrika ılık hava dalgasıyla başlanacak ancak 3. gününden itibaren Balkan serinlemesi geliyor.

Haber 07-03-24 10:05

Oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Her yıl Ramazan ile birlikte birçok terim ve adet günlük hayatın parçası hâline gelir. Bereket ayı ve sabır ayı olarak da kabul gören, 1 ay süren Ramazan ayı beraberinde birçok soruyu da getirir. Oruç ise bu dönemin en önemli terimlerinden biri olarak karşımıza çıkar. Peki oruç vakti ne zaman başlar ne zaman biter? Oruç vakti imsak mı güneş mi?

Haber 04-03-24 23:00

Teravih nasıl yazılır? Teravih mi teravi mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Ramazan ayında yatsı namazından sonra kılınan namazı temsil eden teravih kelimesinin yazılı dildeki kullanımı çoğu zaman karıştırılır. Bu sözcüğün doğru yazılışına yönelik sıklıkla yapılan hata ise h sesinin kullanımına ilişkindir. Dolayısıyla teravih sözcüğü yazılırken bu ifadenin sonunda h sesinin kullanılıp kullanılmadığı açıklanmalıdır. Ayrıca teravih kelimesinin geçtiği cümle örnekleri sıralanarak ilgili ifadenin yazılı dildeki kullanımının yakından incelenmesi mümkün hale getirilmelidir.

Egitim 03-03-24 10:04

Zam üstüne zam isyan ettirdi! Kırmızı et fiyatları indirime o tarihte mi gidiyor? 3-5 firma tırmandırıyor

Ramazan yaklaşırken kırmızı et fiyatlarındaki artış gündemde. Son dönemde kuzu ve danaya üst üste gelen zamlar isyan ettirdi. Rekabet Kurumu konuyu gündemine alırken kırmızı et üreticileri birkaç büyük firmanın kırmızı et fiyatlarını özellikle bazı illerde tırmandırdığını söyledi. Peki kırmızı et fiyatlarında artış devam edecek mi? "Suni piyasa"yı işaret eden üreticiler tarih vererek indirim beklentisini açıkladı.

Finans 01-03-24 14:14

10 Nisan öncesi yeni kulis! Erdoğan ‘Emekliler Yılı’ ilan etmişti: Emekli bayram ikramiyesi 5 bin lira mi olacak?

Ramazan Bayramı öncesi zam müjdesi gelecek mi? 2 bin liralık emekli ikramiyesi 5 bin lira mı olacak? Son günlerin en hararetli tartışması için yeni iddialar ortaya atıldı. Ankara kulislerinde 10 Nisan’daki Ramazan Bayramı öncesinde hükümetin bayram ikramiyelerinde de artışa gideceği iddiası emeklileri heyecanlandırdı. İşte konuşulan o rakam ve haberin detayları…

Finans 03-02-24 08:52

1 OCAK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI? Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar "1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusunun yanıtını öğrenmek için arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. İstanbul’da yaşayanların toplu taşımadan ücretsiz faydalanması için İstanbulkart’larını kişiselleştirmesi gerekiyor. Bilindiği üzere Yeni yıl Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece olacak. Peki, yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

Haber 31-12-23 17:28

1 OCAK 2024 TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İstanbulluların merak ettiği soru!

1 Ocak 2024 tarihinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. İstanbul'da 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim resmi tatillerinde otobüs, metrobüs, Marmaray, metro ve tramvay ücretsiz hizmet vermişti. Peki, 1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da İETT otobüsü, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:44

31 ARALIK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ, saat kaça kadar çalışıyor? Yılbaşında otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı?

Toplu taşıma araçlarının 31 Aralık 2023 Pazar günü ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. Yılbaşı gecesi, gidecekleri yere otobüs, metrobüs, Marmaray, metro gibi araçlar ile ulaşım sağlamak isteyenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Birçok kişi "31 Aralık 2023 toplu taşıma araçları saat kaça kadar çalışıyor?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 31 Aralık toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı hizmet verecek?

Haber 29-12-23 15:41

Yalı Çapkını final mi yapıyor? İddialara bomba açıklama

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizinin final yapacağına dair çıkan iddialar tüm izleyenleri şoke etti. Final iddialarına bomba açıklama ise gecikmedi.

Magazin 14-12-23 16:53

Gözde Kansu, Yalı Çapkın'ın Ferit'i Mert Ramazan Demir ile fena dalga geçti! İçliğin içinde mi?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi gündemden düşmüyor. Dizide Gülgün Korhan karakterine hayat verem Gözde Kansu'nun Mert Ramazan Demir'e yaptığı yorum ise sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin, "İçliğin içinde mi çocuğum?" sözleri görenleri gülümsetti.

Magazin 10-12-23 10:14

Bakan Tekin’den ikinci ara tatil açıklaması! Ramazan Bayramı tatili ile birleştirilecek mi?

Okullarda ikinci ara tatilin Ramazan Bayramı’na denk gelmesi ile ilgili merak edilen açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den geldi. Tekin, ara tatillerle ilgili yapmış olduğu açıklamasında çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bakanlık yetkililerine dayandırılan bir iddiaya göre ise Okullarda 2. ara tatil, Ramazan Bayramı ile birleştirilecek. İşte detaylar…

Haber 25-11-23 14:37

10 KASIM OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? Bugün İETT otobüsü, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı hizmet verecek? Toplu taşımada son durum

Bugün toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet verip vermeyeceğini öğrenmek isteyen İstanbullu vatandaşlar internette yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bilindiği üzere milli ve dini bayramlarda İETT otobüsleri, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz hizmet veriyor. Peki, 10 Kasım otobüsler ücretsiz mi? Bugün otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı? İşte, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü için toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 10-11-23 15:57

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ ? 10 Kasım 2023 otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı?

10 Kasım'da otobüslerin ücretsiz olup olmayacağını öğrenmek isteyen kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bugün İstanbul'da birçok kişi İETT otobüsü, metro, metrobüs ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarını kullanacak. Peki, 10 Kasım 2023 otobüsler ücretsiz mi? Bugün İETT otobüsü, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı? İşte, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 10-11-23 15:57

Yalı Çapkını'na bomba bir isim daha! Seyran'a rakip mi geliyor?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken diziye bomba bir oyuncu daha katılıyor. Yalıya Hülya Duyar'ın oynadığı Şefika'nın kızı Ayşen geliyor.

Magazin 10-11-23 15:11

29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bugün İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay...

29 Ekim'de İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma hizmeti veren İETT'nin ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılmak ve güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İETT'ye bağlı metro, metrobüs, otobüs, tramvay ve vapur gibi ulaşım araçlarına ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? Bugün İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

Haber 29-10-23 14:30

29 Ekim köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bugün FSM, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli ücretli mi, bedava mı?

Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü bugün büyük bir coşku içinde ülkenin her yerinde kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Marmaray, İzban ve Başkentray ücretsiz olarak hizmet verecek. Bu özel ve anlamlı günde araçlarıyla yola çıkacak olan vatandaşlar da köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığı merak ediyorlar. Peki, 29 Ekim köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bugün FSM, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli ücretli mi, bedava mı?

Haber 29-10-23 14:28

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bir asırlık gurur! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda metrobüs, metro, Marmaray ve otobüs bedava mı?

29 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermediği merak edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak. Konuya dair Resmi Gazete'de yayımlanan kararda Başkentray, Marmaray, IZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücretsiz yararlanabilecekleri belirtildi. İşte 29 Ekim'de İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 29-10-23 14:23

Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 28 Ekim 2023 İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray bedava mı? Cumhuriyet'in 100. yılı!

28 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak. Konuya dair Resmi Gazete'de yayımlanan kararda Başkentray, Marmaray, IZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücretsiz yararlanabilecekleri belirtildi. Peki, yarın toplu taşıma ücretsiz mi? 28 Ekim 2023 İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray bedava mı?

Haber 28-10-23 17:23

Bugün ve 29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı'nda Marmaray, metrobüs, metro, otobüs bedava mı?

28 Ekim ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu olurken İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, 28 Ekim ve 29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? Cumhuriyet Bayramı'nda Marmaray, metrobüs, metro, otobüs bedava mı? İşte detaylar...

Haber 28-10-23 17:22

29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? Cumhuriyet Bayramı'nda Marmaray, Başkentray, İZBAN ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de son durum!

29 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. Cumhuriyet Bayramı yaklaşırken İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Konuya ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, 29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Marmaray, Başkentray, İZBAN ücretsiz mi? İşte detaylar...

Haber 23-10-23 15:22

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHİ: 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek, çalışan emeklilere ödenecek mi?

Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu olurken konuya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) yeni haftada oldukça yoğun bir gündemi var. Genel Kurul'da, çalışmayan emekliye 5000 TL ikramiyeyi de içeren Torba Kanun teklifi de görüşülecek. Peki, 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek, çalışan emeklilere ödenecek mi? İşte, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihi ile ilgili detaylar...

Finans 23-10-23 08:53

YALI ÇAPKINI BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 42. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi oyuncuların rol aldığı Yalı Çapkını dizisi her hafta cuma günleri yayınlanıyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte, 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı...

Magazin 20-10-23 19:01

Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim'de metro, metrobüs, otobüs ve Marmaray bedava mı? Resmi Gazete'de yayımlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlanıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar otobüs, metro, metrobüs, vapur, tramvay gibi toplu taşımalara ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de otobüsler bedava mı? İşte detaylar...

Haber 17-10-23 10:26

EMEKLİ CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ TARİHLERİ 2023: Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, tarih belli mi?

Cumhuriyet Bayramı emekli bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı merak konusu oldu. Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur'lular internette araştırma yapıyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin TL ödeme yapılacağını ifade etmişti. Peki, Cumhuriyet Bayramı emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte, 4A, 4B, 4C tahsis numarasına göre emekli Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri...

Finans 17-10-23 08:11

Emekli ikramiyesi verilecek mi, ne zaman verilecek? Emekli ikramiyesi ne kadar, 5 bin lira mı? Cumhurbaşkanı'ndan açıklama!

Emekli ikramiyesi verilecek mi, sorusu 29 Ekim öncesi merak edildi. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda ödenen ikramiyenin Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı sebebiyle 29 Ekim'de de verileceği konusu gündemde yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere 29 Ekim ikramiyesi müjdesini duyurdu. Peki, Emekli ikramiyesi verilecek mi, ne zaman verilecek? Emekli ikramiyesi ne kadar, 5 bin lira mı?

Finans 09-10-23 21:29

Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? Emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 5000 TL ikramiyede son durum

Emekli ikramiyesi her sene dini bayramlardan önce vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda ödenen ikramiyenin Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı sebebiyle 29 Ekim'de de verileceği konusu gündem oldu. Konu ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklama yapmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni açıklama geldi. Peki, emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi?

Finans 09-10-23 21:12

BUGÜN OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu otobüs, metro, metrobüs İETT toplu taşıma bedava mı?

Bugün otobüsler ücretsiz mi? Bu sorunun yanıtı İstanbul'un Kurtuluşu'nun 100. yıl dönümü nedeniyle merak konusu oldu. İtilaf Devletlerince 4 sene 10 ay 23 gün süren işgal, 6 Ekim 1923 tarihinde sona erdi. Bu güzel şehri armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz bugün bir kez daha rahmetle anılacak. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi? 6 Ekim 2022 İstanbul’da toplu taşıma İETT otobüsü, metro, metrobüs, vapur, Marmaray bedava mı olacak?

Haber 06-10-23 10:15

100. YIL EMEKLİ İKRAMİYESİ 2023: 29 Ekim Cumhuriyet bayramı emekli ikramiyesi verilecek mi, ne zaman yatacak?

Emekli ikramiyesi hakkında araştırmalar Ekim ayının gelmesi ile birlikte hız kazandı. Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı'nda toplamda yılda 2 kere olmak üzere ödenen ikramiyenin bir benzerinin Cumhuriyet'in 100 yılı nedeniyle hesaplara yatırılacağı iddia edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ konuya dair açıklamada bulundu. Peki 29 Ekim Cumhuriyet bayramı emekli ikramiyesi verilecek mi? Emekli bayram ne zaman yatacak? İşte emekli ikramiyesi hakkında merak edilenler...

Finans 03-10-23 13:37

BUGÜN OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? 30 Ağustos Zafer Bayramı toplu taşıma, otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Bugün toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet verip vermediği konusunda bilgi edinmek isteyenler internette "30 Ağustos'ta toplu taşıma ücretsiz mi?", "Bugün otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?" gibi sorulara yanıt arıyor. Konuya dair detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu taşıma araçlarına ilişkin merak edilen sorunun yanıtı...

Haber 30-08-23 16:54

Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı geldi mi? Yalı Çapkını yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı ve yeni bölümleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği merak ediliyor. Yeni sezon öncesi kadroda bazı değişiklikler yapılan Yalı Çapkını'nda okuma provaları ise başlıyor. Peki, Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı geldi mi? Yalı Çapkını yeni bölümleri ne zaman başlayacak? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 18-08-23 11:00

Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman? Yalı Çapkını 2. sezon tarihi belli mi?

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği yoğun bir şekilde araştırılıyor. Dizinin son bölümünde Ferit, Tarık tarafından vurulmuştu. Yeni sezonda neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman? Yalı Çapkını 2. sezon tarihi belli mi?

Magazin 10-08-23 15:58

Belediyede yumruklu kavga: Başkanın makam odasında birbirlerine girdiler! 'Burası sizin babanızın çiftliği mi?'

Antalya’nın Aksu ilçesinde Belediye Başkanı AK Parti’li Halil Şahin ile İYİ Parti Grup Sözcüsü Ramazan Özen arasında belediye meclis toplantısında tartışma yaşandı. Başkan Şahin'in zabıtalara "alın bunları" demesi üzerine İYİ Partili meclis üyeleri "Burası sizin babanızın çiftliği mi?" diye karşılık verdi. Mecliste arbede çıktı. Meclis üyelerinin dışarı çıkarılmasıyla süren gerginlik, Şahin'in makam odasına taşındı. İki partinin meclis üyeleri, makam odasında yumruk yumruğa birbirine girdi.

Haber 03-08-23 11:23

Ramazan Bayramı nasıl yazılır? Ramazan Bayramı büyük mü yazılır küçük mü yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilbilgisi konuları içerisinde öne çıkan başlıklardan biri yazım kurallarıdır. Dilimizde yaygın olarak ayrı yazılan sözcüklerin bitişik, küçük harfle başlaması gereken sözcüğün büyük harfle başlaması gibi hatalar yapılır. Özellikle sözcüğün büyük harfle mi yoksa küçük harfle mi yazılması gerektiği konusunda sıklıkla çelişkiye düşülür. Ramazan Bayramı kelimesi de yazımında imla yanlışı yapılan sözcükler arasındadır. Peki, Ramazan Bayramı nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 31-07-23 16:03

DGS'ye girenlere otobüsler ücretsiz mi? Bugün metro, Marmaray, Metrobüs, otobüs bedava mı? İBB açıkladı

DGS'ye girenlere otobüslerin ücretsiz olup olmadığı sayısal ve sözel olarak iki oturumda gerçekleştirilen sınav sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ön lisans mezunu olan ya da son sınıfta okuyup 4 senelik lisans mezunu olmak isteyen birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, DGS'ye girenlere otobüsler ücretsiz mi? Bugün metro, Marmaray, Metrobüs, otobüs bedava mı?

Egitim 16-07-23 10:31
DGS

15 TEMMUZ TOPLU TAŞIMA 2023! 15 Temmuz otobüsler ücretsiz mi? Bugün metro, metrobüs, Marmaray, İETT otobüsü bedava mı?

15 Temmuz’da toplu taşımanın ücretsiz hizmet verip vermeyeceği; otobüs, metro, metrobüs ya da Marmaray kullanacak olan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere; resmi tatillerde ve dini bayramlarda ücretsiz olarak hizmet veren toplu taşıma araçlarına ilişkin açıklamada bulunulmuştu. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde toplu ulaşım internette araştırılıyor. İşte 15 Temmuz gününe ilişkin metro, metrobüs, Marmaray, İETT otobüsü gibi toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 15-07-23 09:20

15 Temmuz köprüler ücretsiz mi? Bugün hangi köprü ve otoyollar ücretsiz? Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde son durum!

Köprü ve otoyolların resmi tatil olan 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü'nde ücretsiz olup olmadığı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Arama motorlarında konuya dair sorgulamalar hız kazandı. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. Marmaray ve İzban seferleri ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde ücretsiz hizmet verecek. İşte detaylar...

Haber 15-07-23 09:17

Bugün köprüler ücretsiz mi? 15 Temmuz 2023 metro, metrobüs, otobüs, Marmaray, İETT bedava mı? Toplu taşımada son durum

15 Temmuz'da metro, metrobüs, Marmaray ve İETT otobüsü gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı; Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Birçok kişi "Bugün otobüsler ücretsiz mi? " sorusuna yanıt arıyor. Peki, yarın otobüsler ücretsiz mi? 15 Temmuz metro, metrobüs, Marmaray, İETT bedava mı?

Haber 15-07-23 09:14

Yaz Şarkısı'nın Gülbeyaz'ı Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nilsu Berfin Aktaş evli mi? İşte dizileri...

Nilsu Berfin Aktaş, Yaz Şarkısı dizisinde Gülbeyaz karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yaz Şarkısı dizisinin senaryosunu Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün kaleme aldı. Yaz Şarkısı bu akşam saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek. Nilsu Berfin Aktaş vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor.Peki, Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yaz Şarkısı'nın Gülbeyaz'ı Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı...

Magazin 09-07-23 19:19

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ücretsiz mi? 2023 Kurban Bayramı'nda İETT otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı? Toplu taşıma tarifesi

Bayramda toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı 28 Haziran Çarşamba gününün gelmesi ile birlikte merak konusu oldu. Bilindiği üzere Kurban Bayramı tatili devlet kurumlarında çalışan memurlar için 9 güne çıkartıldı. Toplu taşıma araçlarına ilişkin karar ise Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? 28-29-30 Haziran-1 Temmuz 2023 Kurban Bayramı'nda İETT otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Haber 28-06-23 01:19

ARİFE günü toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın ve Kurban Bayramı'nda otobüs, Marmaray, metro, metrobüs, İETT, tramvay bedava mı? İşte son durum...

Arife günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklama ile Kurban Bayramı tatili devlet kurumlarında çalışan memurlar için 9 güne çıkartıldı. Toplu taşıma araçlarına ilişkin karar ise Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, günü toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın ve Kurban Bayramı'nda otobüs, Marmaray, metro, metrobüs, İETT, tramvay bedava mı? İşte son durum...

Haber 26-06-23 11:21

17-18 Haziran 2023 otobüsler, metro, metrobüs, vapur, Marmaray bedava mı? YKS günü (bugün) toplu taşıma bedava mı?

YKS günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceğini öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) konuya dair açıklama yapıldı. Duyuru 17-18 Haziran’da gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek tüm öğrenci ve sınav görevlilerini yakından ilgilendiriyor. Birçok kişi "2023 YKS günü toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusuna yanıt arıyor. İşte YKS günü otobüsler, metro, metrobüs, vapur, Marmaray'da son d

Haber 17-06-23 08:41