Recep Ivedik 6 Oyunculari Haberleri

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘emekli ikramiyesi’ raporu: 31 Mayıs’a dikkat!

Temmuz ayındaki emekli zammı öncesinde 16 milyon emeklinin gözü bir de Kurban Bayramı öncesinde ödenecek olan bayram ikramiyesinde. Bu yıl 3’er bin liradan toplamda 6 bin TL’ye yükseltilen emekli bayram ikramiyesi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki emekli ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasına giden rapor herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Finans 2024-05-11 11:51:34

Kitap dünyası Erzurum'da buluşuyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı, 17-26 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yurthaber 2024-05-10 11:34:14

Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı başlıyor

Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı 17-26 Mayıs tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Yurthaber 2024-05-10 11:01:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri es-Sabah ile görüştü! İki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ve es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı.

Haber 2024-05-07 18:32:01

Diğer Haber Etiketleri

Emekli bayram ikramiyesi doğu anadolu Erzurum kitap fuari Kuveyt Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Kahramanmaraş deprem Azerbaycan erdoğan İlham Aliyev 6 şubat son dakika Hatay TOKİ cumhurbaskani recep tayyip erdogan osb sinema oyuncusu sosyal medya teşvikiye cami yaşında Ayla Algan vefat Kabine Toplantısı cumhurbaşkanı erdoğan asgari ücret memur zammı emekli zammı şehit Yerel seçim Malatya Adıyaman Elazığ Kilis Şanlıurfa Yunanistan yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv TV8 star TRT 1 FOX Amsterdam Batman uçak cinayet yasak aşk Bursa kyk burs sonuçları açıklandı mı kyk burs sonuçları ne zaman açıklanıyor kyk burs sonuclari gsb Oyuncu kirli sepeti fox tv yayın akışı burs kredi kabine sevgilisi ünlü oyuncu Fatma Toptaş Gürkan Topçu ak dakika haberleri maçın n dakika haberleri Adana Demirspor Kasımpaşa son dakika haberleri haberler ele recep ivedik 4 Recep İvedik Şahan Gökbakar Reyting sonuçları Kim Milyoner Olmak İster dilek taşı recep ivedik 1 recep ivedik 1 oyuncuları reyting televizyon safir müslüm filmi kod adı olympus bizim köyün şarkısı recep ivedik 6 aktan recep ivedik 3 recep ivedik 3 oyuncuları dönence Sarıyer recep ivedik 2 recep ivedik 2 oyuncuları Çağatay Ulusoy karakteri çağatay ulusoy dizileri Terzi ekşi elmalar ekşi elmalar nerede çekilmiş Yılmaz Erdoğan star tv yayin akisi polis zimmet recep tayip erdoğan savunma sanayi lozan barış antlaşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede aileye ziyaret! Devlet Bahçeli de eşlik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, eşini ve 2 erkek evladını kaybeden 53 yaşındaki Aliye Üzüm'e ziyarette bulundu. Ziyarette Erdoğan'a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti.

Haber 06-02-24 18:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan tam saat 04.17'de paylaştı! Deprem felaketinin 1. yıl dönümü vesilesiyle mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kaybettiğimiz canların acısı ilk günkü tazeliğiyle yüreklerimizi yakmayı sürdürüyor.'' ifadelerini kullandı.

Haber 06-02-24 06:49

Aliyev'den Erdoğan'a 6 Şubat mesajı: Azerbaycan her zaman yanınızda

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremler için mesaj gönderdi.

Haber 05-02-24 17:21

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen rakamları tek tek açıkladı! 'Yıl sonuna kadar teslim edeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin 1. yılına 3 gün kala büyük yıkımın yaşandığı Hatay'a gitti. Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılan Erdoğan açıklamalarda bulunurken konuşmasına başlamadan kura çekimi başlattı. Hatay'da 150 bine yakın hak sahibi belirlendiğini belirten Erdoğan, deprem bölgesi genelindeki kesinleşmiş hak sahibi sayısını 390 bin olarak açıkladı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız" dedi.

Haber 03-02-24 17:00

Deprem konutlarında sona gelindi! İlk anahtar teslimini bugün Erdoğan yapacak…

Türkiye 6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine günler kala bölgede beklenen önemli bir adım daha bugün atılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinin ardından ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine başlanıyor. İlk kura çekim ve anahtar teslim töreni, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hatay'da gerçekleştirilecek.

Haber 03-02-24 07:33

Kahramanmaraşlı sanayicinin gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde

Kahramanmaraşlı sanayiciler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Şubat 2023 depremlerinin birinci yılında şehre gerçekleştireceği ziyarette yapacağı açıklamaları bekliyor.

Yurthaber 02-02-24 11:49

Son dakika | Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan, İstanbul'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Ayla Algan için 6 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da İBB Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Ayla Algan için taziye mesajı yayınladı.

Magazin 04-01-24 20:56

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, bugün mü? 25 Aralık 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı? Asgari ücret, memur ve emekli maaşı zammı...

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağını öğrenmek isteyenler 25 Aralık 2023 Pazartesi günü internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Son toplantı 6 Aralık tarihinde yapıldı. 18 Aralık 2023 Pazartesi günü yapılması beklenen Kabine Toplantısı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun gündemi sebebi ile gerçekleşmedi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü?

Haber 25-12-23 09:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hain saldırıyla ilgili açıklama! Geri adım atmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak'ta 6 askerimizin şehit olduğu hain saldırıya ilişkin başsağlığı mesajı yayınladı. Erdoğan, "Türkiye, ne pahasına olursa olsun Irak’ın veya Suriye’nin kuzeyinde bir terör yapılanmasına müsaade etmeyecektir. Kiralık katil sürüleriyle mücadelemizden kesinlikle geri adım atmayacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 23-12-23 21:14

Yerel seçimler için anketlerden değişim çıktı! Erdoğan'dan 6 il için özel çalışma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deprem bölgesinde bazı illerin mevcut belediye başkanlarını 31 Mart'ta aday göstermeye sıcak bakmadığı iddia edildi. Kulislerde konuşulanlara göre temayül ve anket çalışmalarından da değişim çıktığı aktarıldı. Erdoğan'ın bölge için özel çalışma yaptığı, yeni isimler için titiz bir çalışma yürüttüğü gelen bilgiler arasında...

Haber 16-12-23 11:37

SON DAKİKA | Yunanistan'da tarihi zirve! 6 yıl sonra ilk ziyaret... Erdoğan ve Miçotakis duyurdu: Adalar için 7 günlük turist vizesi kararı!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da, Başbakan Kiryakos Miçotakis ile bir görüşme gerçekleştirdi. 6 yıl sonra Erdoğan'ın ülkeye yaptığı ilk ziyarette iki lider kameralar karşısına geçerek, önemli açıklamalarda bulundu. Miçotakis konuşmasında vize kararını duyurarak "Türklere adalarda 7 günlük turist vizesi sağlanacak" ifadelerini kullandı.

Haber 07-12-23 14:56

SON DAKİKA | Yunanistan'a tarihi ziyaret! İlk gelen görüntüler dikkat çekti... Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 yıl sonra Atina'da 'Yeni dönem' mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 yıl sonra ilk kez Atina'da! Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Başbakan Kiryakos Miçotakis ile görüşmeleri olan Erdoğan, "Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey toplantımızın Türkiye ve Yunanistan arasında yeni bir dönemin güçlenerek devamına vesile olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan ve Miçotakis görüşmesi öncesi iki liderin tokalaşarak basına verdikleri poz dikkat çekti.

Haber 07-12-23 12:50

TV yayın akışı 24 Kasım 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV ,TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

24 Kasım 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 24 Kasım 2023 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Recep İvedik 5, Yalı Çapkını, Sen Türkülerini Söyle ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 24-11-23 07:31

Recep İvedik filmi gerçek oluyordu! Batman yerine Amsterdam uçağına bindirildiler: 'Bu da başımıza geldi'

Ankara'da filmlere konu olacak bir olay meydana geldi. Ankara'dan Batman'a gidecek yolcular yanlışlıkla Amsterdam uçağına bindirildi. Olay, uçak içerisinde kabin ekibinin durumu fark etmesiyle ortaya çıktı. Amsterdam’a seyahat eden bir yolcu, uçağın içinden yaşananları paylaşıp "Bu da başımıza geldi" yorumunda bulundu.

Haber 20-11-23 11:37

'Yasak aşk' cinayetinde yeni detay! İnternette bakın neyi aratmış

Bursa'da Recep Arı (31), kaybolduktan 6 gün sonra ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulundu. Arı'nın arkadaşı Kadir Ilgız (23), Arı'nın eşi S.A. (30) ile gönül ilişkisi yaşadığını, Arı bunu öğrenince de kendisini öldürdüğünü itiraf etti. Kan donduran yasak aşk cinayetinde korkunç bir detay ortaya çıktı. Ilgız'ın, cinayetin ardından cep telefonundan internete girip, 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı belirlendi. İşte detaylar...

Haber 17-11-23 10:35

KYK BURS SONUÇLARI 2023 E-DEVLET TURKİYE.GOV.TR: GSB ile KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuç nasıl öğrenilir? Gözler GSB'de!

KYK burs sonuçları konusunda son dakika açıklaması yapılıp yapılmadığını merak eden kişiler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin TL'ye çıkardıklarını duyurmuştu. Peki, GSB ile KYK burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte Turkiye.gov.tr e Devlet KYK burs sonuçları sorgulama ekranı...

Finans 06-11-23 10:08

KİRLİ SEPETİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kirli Sepeti hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları...

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti 6. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi günler yayınlanıyor? 6. bölüm detayları

Magazin 05-11-23 19:36

Kabine sonrası tek tek açıklandı: Kredi ve burs ücretleri, deprem bölgesine faizsiz kredi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada öğrencilerin merakla beklediği haberi duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca deprem bölgesinde işletme başına 200-750 bin lira arasında faizsiz kredi verileceğini duyurdu.

Finans 31-10-23 19:56

Evlilik haberi bekleniyordu! Fatma Toptaş ile Şef Gürkan Topçu sessiz sedasız ayrıldı

Recep İvedik, Kiraz Mevsimi, Hayat Devam Ediyor ve Bay Yanlış gibi birçok projede yer alan güzel oyuncu Fatma Toptaş uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Şef Gürkan Topçu ile yollarını ayırdı. 6 yıllık ilişki sessiz sedasız bitti.

Magazin 16-10-23 16:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem konutlarını önümüzdeki aylardan itibaren teslim edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asrın felaketi olan 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını hızla sardıklarını belirterek "Sizlere söz verdiğimiz gibi inşallah önümüzdeki aylardan itibaren deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız." dedi.

Haber 14-10-23 18:39

Sevgilisinin kocasını öldürmüştü! Yasak aşk cinayetinde kan donduran detaylar: 'Oh, iyi olmuş, süpersin'

Bursa'da Recep Arı (31) kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla vurulmuş halde ölü bulundu. Maktulün arkadaşı Kadir Ilgız (23), Arı'nın eşi S.A. (30) ile ilişkisi olduğunu ve Arı'yı öldürdüğünü itiraf etti. Ilgız'ın cinayet sonrası S.A.’ya, WhatsApp'tan “Onu paketledim. Artık seni rahatsız edemez. Eve bir daha gelemez. Annenin evine git ve orada kal” yazdığı, S.A.'nın ise telefon görüşmesinde Ilgız'a “Oh, iyi olmuş, süpersin” diye yanıt verdiği belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-09-23 10:59

Son dakika: Kasımpaşa - Adana Demirspor maçında olay! 3 kırmızı kart çıktı, yıldız isim futbol direktörüyle tartıştı! Başkan Murat Sancak koşarak soyunma odasına gitti...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan müsabakanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Adana Demirspor'da 19. dakikada kaleci Ertaç Özbir ve 45+8. dakikada Benjamin Stambouli, kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Devre arasında ise beklenmedik bir olay yaşandı. Adana Demirspor, ikinci yarıda bir kırmızı kart daha gördü. İşte detaylar...

Spor 24-09-23 21:17

Recep İvedik 4 konusu nedir? Recep İvedik 4 oyuncuları kimler? İşte serinin dördüncü filminin konusu ve oyuncuları

Recep İvedik 4 filmi ile ilgili aramalar filmin Fox TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Şahan Gökbakar, İrfan Kangı ve Cem Korkmaz'ın başrolde olduğu ko00medi tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Recep İvedik 4 konusu nedir? Recep İvedik 4 oyuncuları kimler? İşte serinin dördüncü filminin konusu ve oyuncuları

Magazin 15-09-23 19:59

TV yayın akışı 15 Eylül 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

15 Eylül 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 15 Eylül 2023 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Recep İvedik 4, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, MasterChef Türkiye ve Hayatımın Neşesi programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 15-09-23 07:31

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan '3-5 şarlatana müsaade etmeyiz' deyip, o paylaşımlara tepki gösterdi: Fitne ateşini söndüreceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni"nde açıklamalarda bulundu. Geceleri 5-6 saat uyuduğunu ve her gün 01.00-02.00'de eve döndüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben böyle çalışıyorum, sizden de bunu bekliyorum." diye konuştu. CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na da tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi" dedi. Erdoğan, göçmenlere yönelik tepkilerle ilgili de konuştu.

Haber 14-09-23 14:19

Reyting sonuçları açıklandı mı? Kim Milyoner Olmak İster, Recep İvedik, Dilek Taşı, MasterChef All Star 10 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, her gün bir önceki güne ilişkin yayımlanan verileri yakından takip ediyor. Dün; Kim Milyoner Olmak İster, Recep İvedik, Dilek Taşı, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? İşte, Kim Milyoner Olmak İster, Recep İvedik, Dilek Taşı, MasterChef All Star gibi yapımların ekrana geldiği 10 Eylül 2023 Pazar gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 11-09-23 07:53

RECEP İVEDİK KONUSU VE OYUNCULARI: Serinin ilk filmi Recep İvedik konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Recep İvedik filmi ile ilgili aramalar filmin Fox TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Hakan Bilgin ve Şahan Gökbakar'ın başrolde olduğu komedi tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Serinin ilk filmi Recep İvedik konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte Fox TV yayın akışı

Magazin 10-09-23 18:46

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Maviye Sürgün, Benim Güzel Ailem MasterChef All Star 6 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 6 Eylül Çarşamba gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 6 Eylül Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu. İşte Maviye Sürgün, Benim Güzel Ailem, MasterChef All Star, Recep İvedik 5, Düğün Dernek gibi yapımların ekrana geldiği 6 Eylül Çarşamba gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 07-09-23 14:38

TV yayın akışı 6 Eylül 2023 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

6 Eylül 2023 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 6 Eylül Çarşamba akşamı Güldür Güldür Show, Mekanik 2: Suikast, Safir, Düğün Dernek, Benim Güzel Ailem, Recep İvedik 5 ve MasterChef Türkiye All Star programları ekranda olacak. Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 6 Eylül Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 06-09-23 07:22

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Safir, MasterChef All Star 4 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 4 Eylül Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 4 Eylül Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Safir, MasterChef All Star, Recep İvedik 7, Aile Arasında, Ejder Kılıcı gibi yapımların ekrana geldiği 4 Eylül Pazartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 05-09-23 11:04

Reyting sonuçları açıklandı! Müslüm, Kod Adı Olympus, Bizim Köyün Şarkısı, Recep İvedik 6, MasterChef 3 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

3 Eylül reyting sonuçları merek konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, verileri takip ediyor. Dün Müslüm, Kod Adı Olympus, Bizim Köyün Şarkısı, Recep İvedik 6, MasterChef gibi yapımlar ekrana geldi. 3 Eylül reyting sonuçları açıklandı. Peki, Müslüm, Kod Adı Olympus, Bizim Köyün Şarkısı, Recep İvedik 6, MasterChef'in ekrana geldiği 3 Eylül Pazar gününün reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 04-09-23 10:41

RECEP İVEDİK 6 KONUSU VE OYUNCULARI: Recep İvedik 6 filmi nerede çekildi, ne zaman? FOX TV yayın akışı

Recep İvedik 6 filmi ile ilgili aramalar filmin FOX TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Şahan Gökbakar ve Nurullah Çelebi'nin başrolde olduğu komedi tarzında film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Recep İvedik 6 filmi konusu nedir, nerede çekildi? Recep İvedik 6 filmi oyuncuları kimlerdir? İşte Fox TV yayın akışı...

Magazin 03-09-23 19:57

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Dönence, MasterChef All Star 22 Ağustos 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 22 Ağustos Salı günü televizyon ekranlarında Dönence, MasterChef All Star, Tehlikeli, Şaban Oğlu Şaban, Kim Milyoner Olmak İster, Recep İvedik 3 gibi yapımlar ekrana geldi. Reyting sonuçları açıklandı. Peki, 22 Ağustos reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? İşte detaylar...

Magazin 23-08-23 10:46

RECEP İVEDİK 3 konusu ve oyuncuları! RECEP İVEDİK 3 ne zaman ve nerede çekildi?

Recep İvedik 3 filmi bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Filmi tekrar izlemek veya ilk kez seyredecek olanlar Recep İvedik 3 filmi hakkındaki merak edilen soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Recep İvedik film serisi oldukça sevilen ve geniş bir kitleye sahip olan filmler arasında yer alıyor. Recep İvedik serisi ara ara TV ekranlarında yer alıyor. Peki, Recep İvedik 3 konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 3 filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 22-08-23 18:36

TV yayın akışı 22 Ağustos 2023 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

22 Ağustos 2023 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 22 Ağustos Salı Şaban Oğlu Şaban, Dönence, Kim Milyoner Olmak İster, Tehlikeli, Sen Türkülerini Söyle, Recep İvedik 3 ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 22 Ağustos Salı 2023 TV yayın akışı...

Trend 22-08-23 07:09

Reyting sonuçları açıklandı! Dönence, MasterChef All Star 15 Ağustos 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. En çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 15 Ağustos Salı günü televizyon ekranlarında Dönence, MasterChef All Star, Recep İvedik 2, Avanak Abdi, Kuşatma: Nişancının Gözü ve Salako gibi yapımlar yayınlandı. Peki, reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapım hangisi oldu? İşte 15 Ağustos reyting sonuçları...

Magazin 16-08-23 11:43

Recep Solmaz'a ne oldu? Selfie çekerken İstanbul Boğazı'na düştü denildi, 6 aydır iz yok... Aileden çarpıcı iddia: Bu deliller kuşkulandırdı

İstanbul Sarıyer'de 5 Şubat akşamı özçekim (selfie) yapmak isterken denize düşerek kaybolduğu belirtilen Recep Solmaz'dan aylardır herhangi bir iz yok. Ekiplerin denizde günler süren çalışmasından sonuç alınmazken, aile ortaya çıkan şüphelere isyan etti. Ortada doğru olmayan bazı şeylerin olduğunu belirten amca Şükrü Solmaz, "Yeğenimin denizde olmadığını ya kaçırıldığı, ya öldürülüp bir yere atılmış olabileceğini düşünüyoruz" dedi.

Haber 16-08-23 08:13

Recep İvedik 2 konusu ve oyuncuları! Recep İvedik 2 nerede ve ne zaman çekildi?

Recep İvedik 2 filmi bu akşam FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Filmi tekrar izlemek veya ilk kez seyredecek olanlar Recep İvedik 2 filmi hakkındaki merak edilen soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Recep İvedik film serisi oldukça sevilen ve geniş bir kitleye sahip olan filmler arasında yer alıyor. Recep İvedik serisi ara ara tv ekranlarında yer alıyor. Peki, Recep İvedik 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 15-08-23 18:40

TV yayın akışı 15 Ağustos 2023 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

15 Ağustos 2023 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 15 Ağustos Salı Avanak Abdi, Dönence, Kim Milyoner Olmak İster, Kuşatma: Nişancının Gözü, Sen Türkülerini Söyle, Recep İvedik 2 ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 15 Ağustos Salı 2023 TV yayın akışı...

Trend 15-08-23 07:20

SON DAKİKA | Kahramanmaraş'taki temel atma törenine damga vurdu! Galatasaray'a teşekkür etti, çağrı yaptı: Bu kadar tribünlerden paralar geliyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. TOKİ'nin 6 Şubat depremlerinden alnının akıyla çıktığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "15 Ağustos'a kadar tesislerde ve çadırlarda kalan az sayıdaki vatandaşımızı konteynerlere yerleştirmiş olacağız." diye konuştu. Galatasaray'a projeye desteği için teşekkür eden Erdoğan diğer kulüplere de çağrı yaptı. O anlardaki diyalog törene damga vurdu.

Haber 10-08-23 14:26

Recep İvedik ve Arka Sokaklar’da figürandı...Terzi'nin yıldızı Çağatay Ulusoy bakın nasıl ünlü olmuş!

Şimdilerde Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde Peyami Dokumacı karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çekiyor. Rol aldığı yapımlar sayesinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çağatay Ulusoy'u daha önce Recep İvedik ve Arka Sokaklar’da figüran olarak izlediğimizi duyanlar şoke oldu. Çağatay Ulusoy bakın nasıl ünlü olmuş...

Magazin 08-08-23 08:47

EKŞİ ELMALAR OYUNCULARI VE KONUSU! Ekşi Elmalar filmi nerede çekildi? 6 Ağustos Star TV yayın akışı

Ekşi Elmalar filmi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Film ile ilgili aramalar bugünkü Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Yılmaz Erdoğan'ın başrolde olduğu film saat 20.00'de başlayacak. Peki, EKŞİ ELMALAR OYUNCULARI VE KONUSU nedir? Ekşi Elmalar filmi nerede çekildi? 6 Ağustos Star TV yayın akışı...

Magazin 06-08-23 19:22

Depremzedeler yardım beklerken o malzemeleri evine götürmüştü! Emniyet müdürü hakim karşısına çıktı: Bir iki şey götürsek...

6 Şubat depreminin ardından bölgeye giden Tekirdağ'da görevli emniyet müdürü Y.I. bölgedeki yardım malzemelerini evine götürdüğü gerekçesiyle tutuklanmıştı. Hakim karşısına çıkan Y.I. üzerine atılan suçları kabul etmedi. Tanık Recep Çevik ise zanlıyla ilgili ifadesinde, "'Millet tır tır götürüyor, biz bir iki şey götürsek ne olur?', 'Siz de bir şeyler alın, ne olacak?' diyordu." dedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber 27-07-23 19:19

2023 hedefi 6 milyar dolar! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'mührümüzü vuracağız' diyerek açıkladı: 850 farklı projeyi hayata geçiriyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, savunma sanayi ihracatında bu yıl hedefin 6 milyar dolar olduğunu vurgulayarak hedefin de çok üstüne çıkılabileceğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Savunma sanayi ürünlerinde tarihimizin en yüksek tutarlı ihracat sözleşmelerine imza attık. İDEF 2023'te bu anlaşmalara yenilerinin ekleneceği kanaatindeyiz" diye konuştu.

Finans 25-07-23 11:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması mesajı! Elde ettiğimiz hakları kararlılıkla savunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan Barış Antlaşması'nın 100. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Erdoğan 6 Kahramanmaraş merkezli depremlere de değindiği mesajında "Lozan Anlaşması’yla elde ettiğimiz hakları kararlılıkla savunurken, yeni hamlelerle ülkemizin kazanımlarını tahkim edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Haber 24-07-23 16:19