Recep Sari Kimdir Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Avrupa'ya 'Gazze' tepkisi

Avrupa'ya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gazze krizi bağlamında bazı Avrupa kurumlarının ve ülkelerinin izlediği politikalar Avrupa değerlerine yönelik inancın sarsılmasına sebep olmuştur" dedi.

Haber 2024-05-09 11:42:22

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu dosyayı canlı yayında açıkladı! Bunu ilk kez söylüyorum...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detaylarını canlı yayında açıkladı. Özel, "Bunu ilk kez söylüyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmede yaptığımız dış temaslar hakkında bilgi verdim" dedi. Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu dosyanın içeriğini de açıkladı.

Haber 2024-05-08 22:22:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Başbakanı Asadov’u kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov'u kabul etti.

Haber 2024-05-08 18:26:10

Özgür Özel talep etti, AK Parti listeye aldı! Emekliye zam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti. Görüşmenin detaylarına ilişkin bugün yeni bir gelişme yaşandı. Emekli maaşı zammı için AK Parti’nin harekete geçeceği öğrenildi. Toplantıda Özel’in gündeme getirdiği ve ekonomik sorunlarla, emekli zamlarının da dahil olduğu bir dizi talep AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında değerlendirecek.

Finans 2024-05-08 14:50:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri es-Sabah ile görüştü! İki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ve es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı.

Haber 07-05-24 18:32

Erdoğan havaalanında karşıladı! Kuveyt Emiri El Sabah Türkiye'de

Kuveyt Devlet Emiri Şeyh Mişal El Ahmed El Cabir El Sabah, Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, El Sabah'ı havaalanında karşıladı.

Haber 07-05-24 15:06

İmamoğlu, Erdoğan ile mi görüşecek? 'Yumuşama' rüzgarları esiyor... Canlı yayında dikkat çeken 'randevu' iddiası

31 Mart'taki seçimlerin ardından siyasette 'yumuşama' gündemi hakim olurken, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel bir araya gelmişti. Gözler şimdi de Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli ile bugün yapacağı görüşmeye çevrilirken; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Haber 07-05-24 10:48

Gözler MEB'e çevrilmişti! Atama bekleyen öğretmenlerin beklediği haber geldi: 20 bin öğretmen ataması yapılacak

Bir süredir kamuoyunun önemli konularından biri olan öğretmen atamalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından bugünü işaret etti. Sayı bekleyen öğretmenler için Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kameralar karşısına geçti. Bakan Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Mülakat sistemin dair detay veren Bakan Tekin, "Bugün itibarıyla yüzde 50 mülakat yüzde 50 KPSS puanını baz alacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan branş dağılımı da belli oldu.

Egitim 07-05-24 09:38

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘refah’ mesajı: ‘Geriye dönüş olmayacak’

Ocak 2024’te 17.002 liraya yükseltilen net asgari ücret için tek zam yapılacağı belirtilmişti. Ancak asgari ücrete ara zam bekleyenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan o beklentilere de son noktayı koydu. Kalıcı refah artışına işaret etti ve yapısal reformların hız kazanacağını açıkladı. Ayrıca kamuda tasarrufun detayları da netleşti.

Finans 07-05-24 07:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası öğretmen atamaları açıklaması: 'Bakanlığımız bilgileri paylaşacaktır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında önemli mesajlar verdi. Öğretmen adaylarının merakla beklediği atama konusunda da açıklamalar yapan Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır. Fazla zaman kaybına tahammülümüz yok." ifadelerini kullandı.

Finans 06-05-24 19:52

Abdülkadir Selvi'nin 'Gezi Parkı' çıkışı gündem oldu! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum itiraz etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi gündemdeki yerini koruyor. Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi ise görüşmede Can Atalay ve Osman Kavala'nın da aralarında bulunduğu Gezi Davası mahkumlarının yeniden yargılanabileceğini yazmıştı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un sosyal medyada son yaptığı paylaşım Selvi'ye itiraz olarak yorumlandı.

Haber 05-05-24 18:39

Enflasyon, emekliler, öğretmen atamaları... Kabine yarın toplanıyor

Milyonlarca kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Kabine toplantısı sonrası alınacak kararları takip ediyor. Kritik toplantı yarın saat 15.00'te başlayacak. Kabine sonrası atılacak adımlara ilişkin Erdoğan'ın yapacağı konuşma merakla bekleniyor.

Finans 05-05-24 13:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonunda yüklü olan tek uygulama Maçkolik!

Süper Lig kulüplerinden İstanbulspor’un başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ve başkan yardımcısı Bayram Saral geçtiğimiz günlerde düzenledikleri basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Sarıalioğlu, açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonunda sadece Maçkolik uygulamasının olduğunu ifade etti.

Spor 04-05-24 21:31

Erdoğan-Özel görüşmesiyle ilgili Uğur Dündar'dan çarpıcı açıklama! 'Cumhurbaşkanı oyun kuruyor' diyerek açıkladı: Dikkat çeken Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş detayı

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında merakla beklenen görüşme gerçekleşti. Görüşmeye dair tartışmalar sürerken gazeteci Uğur Dündar'ın açıklamaları gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni bir oyun kurduğunu ifade eden Dündar'ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş açıklamaları dikkat çekti.

Haber 03-05-24 22:26

Erken seçim tartışmalarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt! Türkiye'nin önünde 4 yıllık seçimsiz bir süre var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçim tartışmalarıyla ilgili olarak "1 Nisan sabahı itibarıyla seçim gündemini geride bıraktık. Türkiye'nin önünde 4 yıllık seçimsiz bir süre var" dedi.

Haber 03-05-24 18:46

Küçük bir barakadan Külliye'ye uzanan yol: Aksaraylı ayakkabı tamircisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da küçük bir barakada ayakkabı tamirciliği yapan ve çöplerden topladığı ekmek ve diğer gıdalarla hayvanları besleyen Turgut Kılıç'ı Külliye'ye davet etti. Davetin gurur verici olduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade eden Kılıç, "Ben yaptığım her işe Allah rızası niyetiyle başladım. Cumhurbaşkanımız benim videomu izlemiş, beğenmiş. Beni de görmek istemiş, haber göndermiş. Elhamdülillah haberini aldık. Ben de gideceğim Allah’ın izniyle." dedi.

Haber 03-05-24 14:41

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan 'O iş bitti' demişti! Türkiye, İsrail ile tüm ticari ilişkileri durdurdu

Bloomberg'e konuşan iki Türk yetkiliye göre, Türkiye İsrail'e ihracatı ve İsrail'den tüm ithalatı durdurdu. Konutla ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortak basın toplantısında İsrail ile ticarete ilişkin sorulan soruya 'O iş bitti' yanıtını vermişti.

Finans 02-05-24 18:29

SON DAKİKA | Erdoğan-Özel görüşmesi sona erdi! Kritik görüşme 1,5 saat sürdü, ilk açıklama geldi: 'Olumlu sonuçlar doğuracak'

Son dakika haberi: Günlerdir konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki kritik görüşme sona erdi. 1,5 saat süren görüşme sonrasında AK Parti Genel Merkezi'nden ayrılan Özgür Özel açıklama yapmadı. CHP kaynakları ve AK Parti'den ilk açıklama gelirken Özel görüşmeye ilişkin "Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim" dedi.

Haber 02-05-24 16:03

SON DAKİKA | Erdoğan'dan ABD'deki üniversitelerdeki polis müdahalesine tepki: İbretle takip ediyoruz!

Son dakika haberi: Demokratlar Birliği Çalıştayı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'yı İsrail'in Gazze'deki katliamına sesiz kalmakla suçladı. ABD'deki üniversitelerdeki Gazze eylemlerine polis müdahalesine de tepki gösteren Erdoğan, "'Gösteri hakkı kutsaldır' diyenlerin 7 Ekim'den sonras ilk icraatları Filistin'e destek gösterilerini yasaklamak oldu" dedi.

Haber 02-05-24 14:42

Kan donduran plan! Taksi plakası ilanıyla tuzak kurdu, altın dolu çantayı alıp...

Çekmeköy’de Recep Dindi (40), Muhammet A.K. (30) tarafından gasbedilerek öldürüldü. Muhammet A.K.'nin, sahte taksi plaka ilanı ile Dindi'ye tuzak kurduğu belirlendi. Yakalanan Muhammet A.K., polisteki sorgusunda suçunu itiraf etti. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 12:59

Önce ıstakoz sonra Rolex saat... AK Parti'deki o isimlere Erdoğan'dan tepki: Benim ayrıca uyarmam mı gerekiyor?

31 Mart yerel seçimlerin ardından 'değişim' beklentilerinin masaya yatırıldığı AK Parti'de; bazı milletvekillerinin "ıstakoz" ve "Rolex marka saat" kareleriyle gündeme gelmesi bir takım rahatsızlıklara neden olduğu iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da kritik MYK toplantısı sonrası yaptığı görüşmelerde bazı isimleri sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili uyardı. Erdoğan'ın "Herkes milletvekilliği makamının sorumluluğunun farkında olmalı" dediği öğrenildi.

Haber 02-05-24 09:08

Tüm gözler Erdoğan-Özel görüşmesinde! 8 yıl sonra bir ilk olacak... Masada neler var?

Günlerdir konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme saat 16.00'da AK Parti genel merkezinde gerçekleşecek. Merakla beklenen görüşmede ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları. Görüşmede Erdoğan ve Özel'e kurmayları da eşlik edecek.

Haber 02-05-24 06:56

CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde o isimleri aradı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde CHP'nin eski genel başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak görüştü.

Haber 01-05-24 18:07

Erdoğan başkanlık etti! Cumhurbaşkanlığı YİK toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapıldı. Türkiye’de siyaset kurumunun ilgi alanına giren konularla ilgili genel değerlendirmeler ile özellikle yeni anayasa çalışmaları toplantıda ele alındı; Türkiye’nin sivil, demokratik, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya olan ihtiyacı vurgulandı.

Haber 01-05-24 15:13

Gözler, Erdoğan'la yapacağı görüşmeye çevrilmişken... Fatih Portakal, CHP liderinin o sözlerine dikkat çekti: İlk gol Özel'den!

Ankara'da tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yapacağı görüşmeye çevrilmişken; TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş dün CHP grubunu ziyaret etti. Kritik görüşme sonrası Özel'in kullandığı ifadeler dikkat çekerken, gazeteci Fatih Portakal'ın "İlk gol Özel'den!" yorumu ise gündem oldu.

Haber 01-05-24 08:33

Muhammed Nur Nahya’dan Diyanet'e göndermeli video! Akşam namazına, Kadıköy'den Beşiktaş'a gidiyorsun A8 lazım

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A8' marka lüks araç tahsis edilmesi tartışmaları sürerken, Diyanet'ten konuyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, aracın şehir dışı programlarda kullanılmak için kiralandığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini birebir taklit eden Muhammed Nur Nahya, Diyanet'in lüks arabasını konu aldı. Sosyal medya fenomeni Nahya, Ali Erbaş’ı diline doladı. İşte o paylaşım...

Haber 01-05-24 01:01

DMM'den açıklama: 'İsrail'in asılsız iddialarına itibar etmeyiniz'

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden İsrail açıklaması geldi. DMM, "İsrail'in propaganda hesaplarından paylaşılan bir sosyal medya hesabının, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızına ait olduğu' yönündeki iddialar doğru değildir. İsrail'in dünya kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialarına itibar etmeyiniz" açıklamasını yaptı.

Haber 30-04-24 22:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel arasındaki görüşmenin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel arasındaki görüşmenin detayı belli oldu. Erdoğan ile Özel, 2 Mayıs Perşembe günü AK Parti Genel Merkezi'nde saat 16.00'da görüşecek.

Haber 30-04-24 18:08

AK Parti'de 'değişim' için kritik gün! 31 Mart sonrası görevden mi alınacak? O isimler masada olacak

AK Parti'de Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 31 Mart seçimlerinin ardından ikinci kez bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kendi bünyemizle gerekli değişimi gerçekleştireceğiz" açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği kritik toplantıda, bazı isimlerin görevden alınabileceği konuşuluyor. Aylardır konuşulan değişimin teşkilatlardan başlayacağı belirtilirken, en çok oy kaybının yaşandığı il ve ilçeler için önemli kararların alınabileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 30-04-24 08:41

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in görüşme tarihi belli oldu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşme tarihi belli oldu. Erdoğan ile Özel, 2 Mayıs Perşembe günü görüşecek.

Haber 29-04-24 16:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Edanur Gezer' çıkışı! 'Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığı'nda DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'nde konuştu. Küçükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kazılan su dolu çukura düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne değinen Erdoğan, "İstanbul'da 5 yaşında bir evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Lafa gelince işçi hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı" ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 15:30

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli'den sürpriz görüşme

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki görüşme sona erdi. Erdoğan ile Bahçeli seçimlerin ardından ilk kez bir araya geldi.

Haber 29-04-24 10:32

Asgari ücretten emekli maaşlarına, kıdem tazminatından esnek çalışmaya hepsi masada! Çalışma Meclisi 5 yıl sonra toplandı! Erdoğan'la da görüşecekler

Asgari ücretten emekli maaşına, kıdem tazminatından esnek çalışmaya hepsi masada... Çalışma Meclisi 5 yıl aranın ardından bugün toplandı. Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taraflarla bir görüşme gerçekleştirecek.

Finans 29-04-24 07:23

AK Partili Külünk’ten çarpıcı iddia: ‘Cumhurbaşkanı’na sahte anketler sunuldu’

AK Partili Metin Külünk, Fatih Altaylı’ya yaptığı açıklamada yerel seçimler için yapılan anketlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne kendi istedikleri adayların gösterilmesini sağlamak istedikleri için sahte anketler götürüldüğünü iddia etti.

Haber 28-04-24 07:28

Aracına yakıt almak isteyenlere Erdoğan sürprizi! Gören önce şaşırdı, sonra yanına geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da bulunan bir akaryakıt istasyonuna uğrayarak çalışanlarla sohbet etti. Daha sonra Vahdettin Köşkü'ne hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, güzergahı boyunca çocuklara da oyuncak hediye etti.

Haber 27-04-24 15:05

Sigara, bikini, mayo, çadır... Hepsi yasak, cezası 1500 euro! Antalya’da kontrolsüz turizm alarmı

İspanya'nın Kanarya Adaları’ndaki kontrolsüz turizm eylemleri devam ederken yabancılara yönelik bir dizi yasak kararı alındı. Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, İspanya'nın 2,2 milyon nüfuslu Kanarya Adaları'nda yaşanan turist yoğunluğuna dikkat çekti. Yavuz, Antalya'nın 2,5 milyon nüfusuna rağmen 16 milyon turisti sorunsuz bir şekilde ağırladığını belirtti. Ancak gelecek dönem için tedbirlerin şimdiden alınması gerektiğini vurguladı.

Finans 27-04-24 11:41

Meral Akşener aday olmamıştı! İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu: 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapıldı. Genel Başkan Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağını açıkladığı kurultayda, 4 aday genel başkanlık için yarıştı. İkinci turda Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın'ın önüne geçti. Üçüncü turda Dervişoğlu oyların çoğunluğu alarak yeni genel başkan seçildi. Dervişoğlu yaptığı açıklamada "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. Dervişoğlu'nu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel tebrik etti.

Haber 27-04-24 11:37

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme. Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu genelgede barınma, sağlık ve eğitim hizmetleriyle ilgili düzenlemeler yer alırken; İşçileri taşıyan karayolu araçlarının, 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmamaları sağlanacağı ifade edildi.

Finans 27-04-24 07:31

Türkiye'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan İsrailli Bakan'a sert tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı'nın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ilişkin "Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın (Recep Tayyip Erdoğan) hedef alınması, İsrail hükümetinin ruh halinin göstergesidir." ifadesini kullandı.

Haber 26-04-24 20:30

İlk açıklama ABD'den gelmişti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta yapacağı ABD ziyareti ertelendi. Yapılan açıklamada neden olarak program uyuşmaması gösterildi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Programlanmış bir şey yok" ifadesini kullanmıştı.

Haber 26-04-24 18:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hollanda Başbakanı Rutte'den ortak basın toplantısı: 'Hollanda'dan AB ile ilişkilere destek bekliyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte’yi Vahdettin Köşkü’nde kabul etti. Kabul sonrası iki lider ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan toplantıda, "AB'nin Türkiye ile ilişkilerini hakkaniyetle ele almasında Hollanda'nın desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 17:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok çarpıcı Kürecik mesajı! 'Türkiye Cumhuriyeti böyle bir şeye izin vermez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. "Hamas'a terör örgütü iftirası atanlardan olamayız" diyen Erdoğan, "İsrail ile ticari ilişkileri kestik, kesiyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, "Kürecik'teki radar merkezinin, ülkemizin ve ittifakımızın güvenliği dışında hiçbir devletle herhangi bir ilişkisi, bağı, irtibatı yoktur ve olamaz. Türkiye Cumhuriyeti böyle bir şeye zaten izin vermez, vermemiştir" dedi.

Haber 26-04-24 16:00

Selvi'den gündem olacak çıkış! '4 yıl böyle gitmez' dedi, Özel'e övgü dolu sözler sarf etti

Siyasetin gündemi bir süredir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasında gerçekleşmesi beklenen görüşmeye kilitlendi. Herkes masadaki konuları merak ederken Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi'den yeni bir çıkış geldi. Siyasi iklimi değerlendiren Selvi, "4 yıl böyle gitmez" derken, Özel için övgü dolu sözler sarf etti.

Haber 26-04-24 09:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidecek mi? İlk açıklama ABD'den geldi: Kirby '9 Mayıs' sorusuna yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapacağı ziyaretin iptal edildiği iddiası son günlerde gündem olmuştu. Konuyla ilgili ilk açıklama ABD'den geldi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ziyarete ilişkin sorulan soruya yanıt verdi.

Haber 25-04-24 22:44

Yeni düzenleme yolda! Bakan Bolat'tan fahiş fiyat mesajı: 'Taviz vermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fahiş fiyatla mücadelede yeni dönemin sinyalini vermiş ve bakanlıkların harekete geçtiğini söylemişti. Konuyla ilgili bir açıklama da Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan geldi. Bolat, , “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.

Finans 25-04-24 12:50

Edirne'deki şantaj ve darp davası sanıklarının yargılanmasına devam edildi

Eski Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın "müşteki sanık" sıfatıyla aralarında yer aldığı 7 sanığın yargılandığı şantaj ve darp davasının görülmesine devam edildi.

Yurthaber 25-04-24 12:13

Erdoğan-Özel görüşmesinin yankıları sürerken... Kılıçdaroğlu'ndan 'manidar' paylaşım: 'Sarayla müzakere edilmez'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sarayla müzakare edilmez, mücadele edilir" paylaşımı bir anda gündem yarattı. Eski CHP liderinin, TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen ve önümüzdeki günlerde yeniden görüşecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki olarak söz konusu paylaşımı yaptığı iddia edildi.

Haber 25-04-24 06:46

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti

Son dakika haberi: Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Ankara'da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Alman bir gazetecinin sorusu üzerine, "İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti. Bunu da kısa zaman önce Dışişleri Bakanım açıkladı" ifadelerini kullandı.

Haber 24-04-24 16:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 mesajı: Tarihte yaşananlar vicdan, bilim rehberliğinde ele alınmalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini vatanında ikinci sınıf hissetmesine müsaade etmedik, etmeyiz. Tarihte yaşananları, radikal söylemlere, ötekileştirmeye, nefret diline geçit vermeden, aklın, vicdanın ve bilimin rehberliğinde ele almamız önemlidir.' dedi.

Haber 24-04-24 14:30