Sipahi Korkut Ali Kimdir Haberleri

Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Survivor Yiğit Poyraz ile ilgili aramalar hız kazandı. Survivor 2024 All Star kadrosunun belli olduğu gecede Poyraz Yiğit en dikkat çeken isimler arasında yer aldı. İlk olarak 2021 yılında yarışan Yiğit, Mehmet ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile birlikteydi. 'Survivor Poyraz Aleyna' ekranı da yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, Survivor Poyraz Yiğit kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Magazin 2023-12-10 20:41:16

Kardeşlerim Ömer ölüyor mu, diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim'in Ömer'i Yiğit Bilal Koçak kimdir?

Kardeşlerim Ömer ölüyor mu, diziden ayrıldı mı merak edildi. Her hafta cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim dizisinde Ömer karakterine hayat veren Yiğit Bilal Koçak'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Dördüncü sezonuna başlayan sevilen dizide Koçak'a Lizge Cömert, Su Burcu Yazgı Coşkun, Atakan Özkaya, Berk Ali Çatal ve Cihan Şimşek gibi isimler eşlik ediyor. Peki, Kardeşlerim Ömer ölüyor mu, diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim'in Ömer'i Yiğit Bilal Koçak kimdir? İşte hayatı

Magazin 2023-12-09 18:25:33

SULTAN OYUNCULARI VE KONUSU! Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Sultan filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar sorgulanmaya başladı. Bollywood sinemasının sevilen filmleri arasında yer alan Sultan filmi Ali Abbas Zafar tarafından kaleme alınıp, beyaz perdeye aktarıldı. Peki, Sultan filmi oyuncuları kimdir, konusu nedir? Sultan filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 2023-10-02 21:38:35

Kim Bu Aile konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kim Bu Aile filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Kim Bu Aile filmi konusu ve oyuncuları gibi merak edilen detaylar sorgulanmaya başladı. Filmin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Ferit Aktuğ, Onur Buldu gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu Kim Bu Aile filminin senaryosunu Ali Erkan Ersezer kaleme alıyor. Peki, Kim Bu Aile konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kim Bu Aile filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 2023-09-12 19:40:35

Diğer Haber Etiketleri

ali erbil ele Mehmet Ali Erbil yaşında Yiğit Poyraz Bilal Yiğit Koçak Oyuncu sultan sultan filmi trt1 ferit ünlü oyuncu kanald canlı tokatçı Kemal Sunal Tokatçı filmi show çocuğun New York ali sabanci vuslat doğan sabancı Yunanistan atan da, galatasaray hakemi hakemlik maçı maçın süper ligi Olimpija Ljubljana Nevşehir resmi gazete ak bıraktı erden süper lig hakemler ust yapılan açıklama Ali Palabıyık ali palabıyık hangi takımlı Hakem tff sosyal medya emircan iğrek emircan iğrek konser Caner Cindoruk caner cindoruk kimdir karakteri Davut Gül istanbul valisi Ali Yerlikaya ali yerlikaya kimdir Ali İhsan Yavuz ak parti Ali Uğur Akbaş magazin yeliz yeşilmen eşi yeliz yeşilmen kimdir Yeliz Yeşilmen ali uğur akbaş kimdir 2. sayfa beşiktaş maç, spor to spor tot spor toto Ali Şansalan ali şansalan hangi takımlı beşiktaş galatasaray derbisi Serkan Tokat Gülşen Çiğdem Tunç tekindor ali rıza binboğa 2. Sayfa programı ecem turu spor Giresunspor Kayserispor başakşehi Halil Umut Meler halil umut meler hangi takimli galatasaray trabzonspor hakemi kim Ali Babacan Halk TV ismail küçükkaya Özge Gürel sipahi Aşkım Aşkım dizisi Gülsim Ali gülsim ali ilhan gönül dağı Uğur Güneş Trabzonspor trabzonspor giresunspor ekipleri kulübün süper li kayserispor başkanı yaratacak aktan bir zamanlar çukurova Kerem Alışık kaan yıldırım kaç yaşında Kaan Yıldırım kaan yıldırım kimdir kaan yıldırım nereli kadınları bamsı beyrek banu çiçek Kim Milyoner Olmak İster doğru müge ve gülşen'le 2. sayfa Aleyna Tilki Özlem Yıldız özlem yıldız kimdir çarkıfelek bensu sandra pestemalciyan Akın Akınözü tuzak tv 8 Acun Ilıcalı Mehmet Ali Çelebi yalnız kurt yalnız kurt dizi Yalnız Kurt dizisi nilay duru edho eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 10 Süper Lig son dakika Ali Biçim Doğu Demirkol

TOKATÇI konusu ve oyuncuları! Kemal Sunal filmi Tokatçı nerede ve ne zaman çekildi?

Tokaçtı filmi bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak. Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Tokatçı'nın oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Şevket Altuğ, Ali Şen, Ünal Gürel ve Nazan Saatçi gibi isimler yer alıyor. Filmi bu akşam televizyon ekranlarında izlemek isteyen sinema severler Tokatçı filmi konusu ve oyuncuları gibi detayları hızla sorguluyorlar. Peki, Tokatçı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Tokatçı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 05-09-23 19:20

Ali Sabancı kimdir? Ali Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? Eşi Vuslat Doğan Sabancı ile Leros Adası açıklarında kaza geçirdi

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Sabancı Yunanistan'ın Leros adası açıklarında kaza geçirdi. Basında yer alan haberler sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Ali Sabancı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'nın sağlık durumu nasıl?

Magazin 25-08-23 14:56

Galatasaray Olimpija Ljubljana maçının hakemi Marco Guida kimdir? Marco Guida nereli ve kaç yaşında?

Galatasaray Olimpija Ljubljana maçının hakemi Marco Guida vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde (Rams Park Stadium) Olimpija Ljubljana ile kozlarını paylaşıyor. Peki, Galatasaray Olimpija Ljubljana maçının hakemi Marco Guida kimdir? Marco Guida nereli ve kaç yaşında?

Spor 15-08-23 21:40

Yeni Nevşehir Valisi Ali Fidan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ali Fidan hangi görevlerde bulundu? Resmi Gazete'de yayımlandı!

Yeni Nevşehir Valisi Mahmut Demirtaş, Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 10 Ağustos 2023 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre 57 ile yeni vali atandı. Bunlardan biri de Nevşehir oldu. Peki, Yeni Nevşehir Valisi Mahmut Demirtaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mahmut Demirtaş hangi görevlerde bulundu?

Haber 10-08-23 10:09

Ali Palabıyık hakemliği bıraktı mı? Ali Palabıyık kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF'den hakem açıklaması

Hakem Ali Palabıyık ile ilgili TFF'den son dakika açıklaması geldi. Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın VAR hakemi olarak görev yapacağı belirtilirken Ali Palabıyık'a ilişkin detaylar da aktarıldı. Peki, Ali Palabıyık hakemliği bıraktı mı? Ali Palabıyık kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 25-07-23 13:47

Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı? Sözleri gündem oldu!

Ali Cabbar şarkısının hikayesi merak ediliyor. Ünlü şarkıcı Emir Can İğrek'in yeni albümündeki şarkılardan biri olan Ali Cabbar sosyal medyada gündem oldu. Şarkıda adı geçen Ali Cabbar hakkında sık sık sorgulamalar yapılıyor. Peki, Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı?

Magazin 11-07-23 00:08

Maviye Sürgün'ün Ali Tarhun'u Caner Cindoruk kimdir, nereli ve kaç yaşında? Caner Cindoruk dizi ve filmleri

Caner Cindoruk, Maviye Sürgün dizisinde Ali Tarhun karakterine hayat veriyor. Serkan Altunorak ve Damla Sönmez ile başrolleri paylaşan başarılı oyuncunun hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Caner Cindoruk kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Show TV'nin yeni dizisi Maviye Sürgün'ün Ali Tarhun'u Caner Cindoruk hakkında merak edilenler...

Magazin 12-06-23 20:06

İstanbul Valisi Davut Gül kimdir, nereli ve kaç yaşında? Davut Gül'ün hayatı ve biyografisi

Davut Gül geçtiğimiz gün yapılan açıklama sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Eski İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın İçişleri Bakanı olmasının yeni İstanbul Valisi belli oldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Davut Gül'ün İstanbul Valisi olarak atandığını açıkladı. Peki, Davut Gül kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Haber 06-06-23 08:03

ALİ YERLİKAYA KİMDİR, kaç yaşında? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nereli? İşte biyografisi

Ali Yerlikaya'nın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Yeni kabinede İçişleri Bakanı olarak açıklanan Ali Yerlikaya'nın biyografisi sık sık gündem oluyor. Yerlikaya'nın eğitim hayatı ve kariyeri araştırılıyor. Konya doğumlu olan Yerlikaya 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi "Kamu Yönetimi" bölümünden mezun oldu. Peki, Ali Yerlikaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haber 03-06-23 22:21

Ali İhsan Yavuz kimdir, kaç yaşında? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz nereli, evli mi? İşte hayatıyla ilgili merak edilenler...

Ali İhsan Yavuz, yaklaşan yeni kabine açıklamaları nedeniyle vatandaşlar tarafından merak edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler arama motorlarında araştırma yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 22.00'de yeni kabineyi açıklayacak. Bu akşam açıklanacak olan kabine sonrasında 6 Haziran Salı günü ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Peki, Ali İhsan Yavuz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü siyasetçinin biyografisi...

Haber 03-06-23 20:46

Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? TV8 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in eski kocası Ali Uğur Akbaş kimdir?

Yeliz Yeşilmen, 2. Sayfa magazin programının 1 Haziran 2023 Perşembe günü canlı olarak ekrana gelen bölümüne konuk oldu. Ünlü oyuncu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? TV8 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in eski kocası Ali Uğur Akbaş kimdir?

Magazin 01-06-23 09:57

Beşiktaş Galatasaray maçının hakemi Ali Şansalan kimdir, kaç yaşında? Hakem Ali Şansalan hangi takımlı? Beşiktaş Galatasaray için kritik maç!

Beşiktaş Galatasaray derbisinin hakemi Ali Şansalan 30 Nisan 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Maç, **bugün** (30 Nisan 2023 Pazar) saat 19.00'da başlayacak. Beşiktaş Galatasaray derbisinde Hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. İşte Beşiktaş Galatasaray derbisinin hakemi Ali Şansalan'ın hayatı ve biyografisi...

Spor 30-04-23 18:57

Beşiktaş Galatasaray maçı VAR hakemi Serkan Tokat kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Galatasaray maçının VAR hakemi Serkan Tokat'ın hayatı

Beşiktaş - Galatasaray maçının VAR hakemi Serkan Tokat hakkında araştırmalar hız kazandı. Beşiktaş Galatasaray derbisi **bugün** (30 Nisan 2023 Pazar) saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmada, Hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Beşiktaş - Galatasaray maçının VAR hakemi Serkan Tokat oldu. İşte Serkan Tokat hakkında merak edilenler...

Spor 30-04-23 18:56

2. Sayfa konuğu Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Bir döneme damga vuran Aşkım Aşkım'ın Gözde'si Yeliz Yeşilmen'in hayatı!

Yeliz Yeşilmen, 14 Nisan 2023 Cuma günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu ve Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'le magazin gündemini değerlendirdi. Başrollerini Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil ve Doğa Rutkay'ın paylaştığı Aşkım Aşkım dizisinde canlandırdığı Gözde karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu 2. Sayfa programı nedeniyle merak konusu oldu. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in hayatı...

Magazin 14-04-23 09:32

Çiğdem Tunç kimdir? 2. Sayfa konuğu Çiğdem Tunç nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve biyografisi...

Çiğdem Tunç 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in konuğu oldu. Ünlü isim, bir dönem Mehmet Ali Erbil ile yaptığı programla adından söz ettirmişti. Peki, Çiğdem Tunç kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 10 Nisan 2023 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programına konuk olan Çiğdem Tunç'un hayatı ve biyografisi...

Magazin 10-04-23 10:18

Yüz Yıllık Mucize konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu ve oyuncuları

Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Yeni dizi Yüz Yıllık Mucize, dün Star TV'de ekrana geliyor. Dizi her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizide günümüzde 130 yaşında olan Ali Tahir'in hayatı anlatılıyor. Peki, Yüz Yıllık Mucize konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 30-03-23 15:28

Ali Rıza Binboğa kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Ali Rıza Binboğa hakkında merak edilenler!

Ali Rıza Binboğa, 2 Sayfa magazin programına 28 Mart 2023 Salı günü konuk oldu. Ünlü şarkıcı, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de canlı olarak ekrana gelen programda Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Ali Rıza Binboğa kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa konuğu Ali Rıza Binboğa hakkında merak edilenler...

Magazin 28-03-23 09:29

Yüz Yıllık Mucize oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'li Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları ve konusu

Yüz Yıllık Mucize oyuncuları ve konusu, geçtiğimiz akşam ilk bölümü yayınlanan Star TV'nin yeni dizisini kaçıran vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yüz Yıllık Mucize oyuncuları arasında yer alan Birkan Sokullu Ali Tahir’e, Ebru Şahin ise Harika karakterine hayat verecek. Senaryosunu Nuran Evren Şit 'in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Hilal Saral oturuyor. Peki, Yüz Yıllık Mucize dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 24-03-23 08:13

Giresunspor Kayserispor maçının hakemi Ali Şansalan kimdir? Hakem Ali Şansalan hangi takımlı?

Giresunspor Kayserispor maçının hakemi Ali Şansalan sporseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Maç, bu akşam Çotanak Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmada Şansalan'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Kemal Yılmaz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olarak açıklandı. Peki, Giresunspor Kayserispor maçının hakemi Ali Şansalan kimdir? Hakem Ali Şansalan hangi takımlı? İşte detaylar...

Spor 26-02-23 01:04

Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi Halil Umut Meler kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Halil Umut Meler'in takımı, hayatı ve biyografisi...

Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi Halil Umut Meler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Deneyimli hakem; Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak maçta düdük çakacak. 5 Şubat Pazar günü oynanacak maç için geri sayım sürerken birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi Halil Umut Meler kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Halil Umut Meler'in takımı...

Spor 04-02-23 10:27

Ali Babacan kimdir, nereli, kaç yaşında? İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah'ın konuğu DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın hayatı!

Ali Babacan, bugün Halk TV'de canlı olarak ekrana gelen İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına konuk oldu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Ali Babacan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah'ın konuğu DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın hayatı ve biyografisi...

Haber 31-01-23 09:42

Sipahi neden final yapıyor, son bölüm bugün mü? Dizi tutkunlarını üzen karar: Sipahi dizisi son bölüm konusu ve 30 Ocak Show TV yayın akışı

Sipahi dizisi final yapıyor. Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın başrollerini paylaştığı Show TV'nin sevilen dizisi ekranlara veda ediyor. Birçok kişi internette "Sipahi dizisi final mi yapıyor?" sorusunu araştırıyor. Senaryosunu Ali Doğançay'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan İnan'ın üstlendiği dizi 8. bölümüyle final yapıyor. Peki, Sipahi neden final yapıyor? İşte detaylar...

Magazin 30-01-23 13:41

Yeliz Yeşilmen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bir döneme damga vuran Aşkım Aşkım dizisinin Gözde'si Yeliz Yeşilmen 2. Sayfa'da!

Yeliz Yeşilmen, bugün 2. Sayfa magazin programının canlı yayın konuğu oldu. 2001 yılında Emel Sayın, Mehmet Ali Eril ve Doğa Rutkay'ın başrollerini paylaştığı Aşkım Aşkım dizisiyle tanınan ünlü oyuncu 2021 yılında eşi Ali Uğur Akbaş'tan boşanmıştı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, bir döneme damga vuran Aşkım Aşkım dizisinin Gözde'si Yeliz Yeşilmen'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 24-01-23 09:37

Al Sancak'ın Nadia'sı Gülsim Ali İlhan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gülsim Ali'den yine bir ters köşe!

Gülsim Ali esas adıyla Gülsim Ali İlhan bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan Al Sancak dizisiyle tekrar ekranlara dönüyor. Son dönemde dizi projeleri için Gülsim Ali ismi sıkça anılıyor. Peki Gönül Dağı'nın Dilek'i, şimdininse Al Sancak'ın Nadia'sı Gülsim Ali kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte güzel oyuncu ile ilgili merak edilenler...

Magazin 20-01-23 11:00

Al Sancak Fatih Gühan Kimdir, kaç yaşında ve nereli? Al Sancak'ın Süleyman'ı Fatih Gühan'ın rol aldığı diziler

Al Sancak dizisi TRT1 ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı Al Sancak dizisi heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Dizide 'Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Süleyman Özer' rolüne hayat veren Fatih Gühan'ın hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Seyirciler Fatih Gühan hakkındaki detayları sorguluyorlar. Peki, Al Sancak Fatih Gühan Kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Al Sancak'ın Süleyman'ı Fatih Gühan'ın rol aldığı diziler...

Magazin 19-01-23 22:58

Al Sancak Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı kimdir? Al Sancak'ın Piyade Yüzbaşı'sı Uğur Güneş kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Al Sancak dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile büyük dikkat çeken dizide yıldıza hilal, bayrağa kan, toprağa can veren gizli kahramanların hikayesi anlatılacak. Dizide Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı karakterine Uğur Güneş hayat verecek. Peki, Al Sancak'ın Piyade Yüzbaşı'sı Uğur Güneş kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 19-01-23 20:54

Trabzonspor Giresunspor maçının hakemi Ali Palabıyık kimdir? Ali Palabıyık hangi takımlı, nereli ve kaç yaşında?

Trabzonspor Giresunspor maçının hakemi Ali Palabıyık, bugün Medical Park Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Abdullah Avcı'nın öğrencileri; rakip takımı ağırladığı son karşılaşmadan eşitlikle ayrılırken aynı takımla karşılaştığı altı resmi maçtan ise galip ayrılmıştı. Şimdi gözler Trabzonspor Giresunspor maçına çevrildi. Peki, Trabzonspor Giresunspor maçının hakemi Ali Palabıyık kimdir? Ali Palabıyık hangi takımlı, nereli ve kaç yaşında?

Spor 05-01-23 15:11

Çiğdem Tunç kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Mehmet Ali Erbil ile bir döneme damga vuran Çiğdem Tunç 2. Sayfa'da!

Çiğdem Tunç, 4 Ocak 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü isim, bir dönem Mehmet Ali Erbil ile yaptığı programla adından söz ettirmişti. Peki, Çiğdem Tunç kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de canlı olarak ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının konuğu Çiğdem Tunç hakkında merak edilenler...

Magazin 04-01-23 09:31

Ali Çamlı kimdir? Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın hayatı ve biyografisi!

Ali Çamlı, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan kongrede Kayserispor'un yeni Başkanı oldu. Kayserispor'a ilişkin haberler sonrası birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Ali Çamlı kimdir? İşte Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın hayatı ve biyografisi...

Spor 17-12-22 15:03

Sipahi dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte Sipahi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...

Sipahi dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Show TV'nin yeni dizisi Sipahi her hafta pazartesi akşamları ekranlara geliyor. Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği dizinin bu akşam tekrarı yayınlanıyor. Peki, Sipahi dizisi oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir?

Magazin 14-12-22 20:30

SİPAHİ OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Sipahi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Sipahi oyuncuları ve konusu için araştırmalar başladı. Yeni dizi Sipahi bu akşam başladı. Dizide Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği genç, cesur ve yetenekli ajan Korkut Ali karakterine Kaan Yıldırım hayat veriyor. Kendini sürekli tehlikeye atmaktan geri durmayan Ali, yeni görevinde Türkiye üzerine büyük bir komplonun planlandığını ortaya çıkarıyor. Peki, Sipahi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Sipahi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu...

Magazin 12-12-22 22:31

Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si Kerem Alışık Sipahi'de MİT ajanı! Sipahi Yıldırım Bozok kimdir?

Show Tv'nin yeni dizisi Sipahi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Türkiye’ye yönelik tehditleri büyük fedakarlıklarla engelleyen Milli İstihbarat Teşkilatı ajanlarının hikayesini konu alan dizinin oyuncu kadorusu da oldukça dikkat çekici. Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si Kerem Alışık Sipahi'de MİT ajanı. Peki, Sipahi Yıldırım Bozok kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 12-12-22 15:15

Sipahi dizisi Korkut Ali kimdir? Sipahi'nin Korkut Ali'si Kaan Yıldırım kaç yaşında, aslen nereli?

Show Tv'nin yeni dizisi Sipahi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Milli İstihbarat Teşkilatı odaklı hikayeleri ile öne çıkan Sipahi dizisi, aksiyonu bol ve çok heyecanlı bir yapım olarak izleyicisiyle buluşacak. Kaan Yıldırım, dizide Korkut Ali Türkoğlu isimli çok yetenekli bir ajan karakteri ile yer alacak. Peki, Sipahi dizisi Korkut Ali kimdir? Sipahi'nin Korkut Ali'si Kaan Yıldırım kaç yaşında, aslen nereli? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 12-12-22 13:00

Bamsı Beyrek ve Banu Çiçek Hatun kimdir? Hangi yıllarda yaşadılar? Kim Milyoner Olmak İster'de 1 Milyon TL'lik soru!

Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soru olarak karşımıza çıkan Dede Korkut Hikayeleri'nden Bamsı Beyrek ve Banu Çiçek Hatun kimdir? Hangi yıllarda yaşamışlardır? İşte milyonların merakla beklediği soruda bahsi geçen Bamsı Beyrek ve Banu Çiçek Hatun ile ilgili detaylar...

Magazin 12-12-22 07:32

Dede Korkut Hikayelerindeki Bala Hatun ve Bayındır Han kimdir, ne zaman yaşamıştır? Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soru!

Kim Milyoner Olmak İster'in merakla beklenen bölümünde Batu Alıcı 1 milyonluk soruyu açtırdı. Bir haftadır bu anı bekleyen izleyenler milyonluk sorunun cevabını öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapmaya devam ediyor. Peki Bala Hatun ve Bayındır Han kimdir? İşte milyonluk sorudaki Bala Hatun ve Bayındır Han hakkında bilgiler...

Magazin 12-12-22 07:31

Son dakika: Kim Milyoner Olmak İster'de Dede Korkut detayı! Merakla beklenen 1 milyonluk soru belli oldu... Bala Hatun, Bayındır Han, Bamsı Beyrek, Banu Çiçek kimdir?

Son dakika haberi | Herkes 1 milyonluk soruyu konuşuyor. Kim Milyoner Olmak İster'de beklenen gün geldi. Yarışmacı Batu Alıcı'nın son soruya gelmesiyle Türkiye'nin konuştuğu 1 milyonluk soru belli oldu. Soruyla birlikte Bala Hatun, Bayındır Han, Bamsı Beyrek, ve Banu Çiçek'in kim oldukları da bilmeyenler tarafından merak edildi. İşte son dakika Kim Milyoner Olmak İster haberinin detayları...

Magazin 11-12-22 21:24

Yeliz Yeşilmen kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa'nın konuğu Yeliz Yeşilmen'in eski kocası Ali Uğur Akbaş kimdir?

Yeliz Yeşilmen, 17 Kasım 2022 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programının canlı yayın konuğu oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu yılbaşı konseri ücretlerini artıran ünlüler için "Herkes 1 alıyorsa 10 gösteriyor" dedi. Rakamların gerçekliğine inanmadığını belirten oyuncu, bir süre önce ayrıldığı eşi Ali Uğur Akbaş ile ilişkisi hakkında yaptığı açıklama da olay olmuştu. Peki Yeliz Yeşilmen kimdir? İşte Yeliz Yeşilmen ve Ali Uğur Akbaş hakkında bilgiler....

Magazin 17-11-22 10:09

Çiğdem Tunç kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Çiğdem Tunç'un hayatı ve biyografisi!

Çiğdem Tunç, 10 Kasım 2022 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Ünlü isim, bir döneme ünlü komedyen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil ile yaptığı programla damga vurmuştu. Peki, Çiğdem Tunç kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının konuğu Çiğdem Tunç'un hayatı, biyografisi ve kariyerine ilişkin detaylar...

Magazin 10-11-22 10:00

Ali Rıza Binboğa kimdir, nereli, kaç yaşında? 2. Sayfa'da Aleyna Tilki için Akla mantığa uymayan şeyler söylüyor diyen Ali Rıza Binboğa'nın hayatı

Ali Rıza Binboğa, 2. Sayfa magazin programına 1 Kasım 2022 Salı günü konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in Aleyna Tilki'nin kendisini sevenler kadar nefret edenlerin de olduğunu vurguladığı bir açıklamasının sorulması üzerine sosyal medya eleştirisinde bulundu ve "Böyle olunca bir çok kişi, Aleyna Tilki kardeşimiz gibi akla mantığa uyman şeyler söyleyebiliyor" dedi. Peki, Ali Rıza Binboğa kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Ali Rıza Binboğa'nın hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-11-22 10:02

Özlem Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Özlem Yıldız ve eski eşi Sinan Serter hakkında bilgiler!

Özlem Yıldız, 27 Ekim 2022 Perşembe günü 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e özel açıklamalarda bulundu. 90'lı yıllarda Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Çarkıfelek ile tanınan ünlü isim 2005 yılında evlendiği Sinan Seter'den 2013 yılında ayrılmıştı. Peki, Özlem Yıldız kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Özlem Yıldız ve eski eşi Sinan Serter hakkında bilgiler....

Magazin 27-10-22 09:55

Tuzak dizisinin Umut'u Akın Akınözü kimdir, kaç yaşında? Akın Akınözü'nün sevgilisi Sandra Pestemalciyan kimdir, nereli?

Tuzak dizisinde Umut karakterini canlandıracak olan Akın Akınözü, dizinin birinci bölümü için geri sayım sürerken merak konusu oldu. Yakışıklı oyuncu Tuzak'ta Bensu Soral ile başrolü paylaşacak. Senaristliğini Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'nun yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor. Akın Akınözü, Sandra Pestemalciyan ile aşk yaşıyor. Peki, Tuzak dizisinin Umut'u Akın Akınözü kimdir, kaç yaşında? Akın Akınözü ve sevgilisi Sandra Pestemalciyan hakkında bilgiler...

Magazin 19-10-22 20:22

Mehmet Ali Çelebi kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'nin biyografisi

Mehmet Ali Çelebi ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Gündemde yer alan isimlerden biri olan Mehmet Ali Çelebi’nin biyografisi merak ediliyor. CHP’den Memleket Partisi’ne geçen ve son olarak oradan da istifa eden bağımsız milletvekili Çelebi, AK Parti’ye katılmıştı. Peki, Mehmet Ali Çelebi kimdir, nereli, kaç yaşında?

Haber 19-10-22 12:29

Yalnız Kurt dizisinin İnci'si Nilay Duru kimdir? Nilay Duru nereli, kaç yaşında? Yalnız Kurt dizisinin yeni sezonu için geri sayım!

Yalnız Kurt dizisinin İnci'ı Nilay Duru merak konusu oldu. Yalnız Kurt dizisi 2. sezon 1. bölümüyle bugün ATV izleyicisiyle buluşuyor. Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal ve Jessica May'ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Murat Koca, Ali Alper Erze, Recep Çavdar ve Adem Bıyık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Peki Yalnız Kurt dizisinin İnci'si Nilay Duru kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Nilay Duru'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-10-22 13:28

Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? EDHO'da Hızır Ali'yi canlandıran Yalçın Hafızoğlu Yalnız Kurt'ta!

Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu merak konusu oldu. Yalnız Kurt dizisi 2. sezon 1. bölümüyle bugün ATV izleyicisiyle buluşuyor. Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal ve Jessica May'ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Murat Koca, Ali Alper Erze, Recep Çavdar ve Adem Bıyık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Peki Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Yalçın Hafızoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-10-22 11:55

Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemi Ali Şansalan kimdir? Ali Şansalan nereli ve kaç yaşında?

Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor maçında hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Yapılan açıklamanın ardından birçok kişi Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemi hakkında internette araştırma yapmaya başladı. Maç 16 Ekim Pazar günü saat 20.00'de Vodafone Park'ta oynanacak. Peki, Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemi Ali Şansalan kimdir? Ali Şansalan hangi takımlı?

Spor 12-10-22 13:16