Togg Kura Cekimi Haberleri

Araba almak isteyenler dikkat! Togg duyurdu! Sıfır faiz kampanyası uzatıldı

Araba alacakları ilgilendiren haber! Togg yüzde 0 faiz seçeneğinin de yer aldığı kredi kampanyasında süreyi uzattığını duyurdu. Vadelerine göre yüzde 0 ve yüzde 1.99 faiz kullanılabiliyor.

Finans 2024-05-22 12:53:41

Kamuda tasarruf tedbirlerinde yeni adım! Meclis'e damacana yasağı geldi

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında Meclis'te yeni önlemler hayata geçiriliyor. "Kağıtsız parlamento" sloganıyla başlayan uygulamayla gelecek dönemde kağıt kullanımının tamamen kaldırılması hedeflenirken 20 TOGG araç hizmete alındı. Diğer yandan mutfakta ve çay ocaklarında damacana su yerine şebeke suyu arıtılacak.

Finans 2024-05-22 11:40:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobani Davası'yla ilgili açıklama! 'Karar yüreklere su serpmiştir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 26. Dönem Adli Yargı ve 16. Dönem İdari Yargı Kura Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı merhum İbrahim Reisi hakkında başsağlığı dileklerini İran halkına iletti. Erdoğan ayrıca Kobani Davası hakkında da "6-8 Ekim hadisesi protesto değil, 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. Karar yüreklere su serpmiştir." dedi.

Haber 2024-05-20 15:22:27

Depremin yaraları hala sarılamamışken Antakya'da 'TOKİ' fırsatçılığı: İlana çıkarılan evlerin fiyatı 'pes' dedirtti...

6 Şubat Depremleri 11 ilde büyük can ve mal kaybına neden olmuştu. Depremin açtığı yaraların sarılması için hala çaba sarf ediliyor. Depremden en çok etkilenen il olan Hatay'ın Antakya ilçesinde de depremin yaralarını sarabilmek için TOKİ konutları inşa edildi ve kura usulüyle sahiplerine verildi. Fakat o TOKİ konutlarının sahipleri bugün evlerini fahiş fiyatlardan kiraya verme çabasında... İnternetteki o ilanı görenler bir yandan inanamıyor bir yandan da 'pes artık' diyor. İşte o ilan!

Manşet 2024-05-19 11:39:17

Yüzde 0 faiz seçeneği de var! Togg, T10X kampanyası için son günü duyurdu!

Araba almak isteyenler dikkat! Togg'un kredi kampanyasında son gün 20 Mayıs. Togg araba almak isteyenler için 800 bin TL kredi paketi sunuyor.

Finans 17-05-24 14:19

Bakan Kacır'dan Togg yorumu: 'Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ettiğini söyledi. Bakan Kacır, "Togg, halihazırda 30'dan fazla farklı startup ile çalışarak inovasyonu teşvik etme konusunda kararlılığını ortaya koyuyor" değerlendirmesini yaptı.

Finans 16-05-24 17:25

Bakanı Kacır TOGG sayısını açıkladı ve yeni bir özellik geleceğini duyurdu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, gündeme dair soruları TRT Haber'de yanıtladı. Bakan Kacır yollardaki TOGG sayısını açıkladı ve yeni bir özelliğin geleceğini de duyurdu. İşte detaylar...

Manşet 13-05-24 23:10

Hac kura sorgulama nasıl yapılır? Hac durum sorgulama ve e-Devlet hac sorgulama

Hacca gitmek, İslam’ın 5 şartından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Hacca gitmek isteyen birçok kişi öncesinde hac başvurusu yapmakta ve hac kura çekilişine katılmaktadır. Bu kura çekilişi tamamlandıktan bir süre sonra ise sonuçlar belli olmaktadır. Peki, hac kura sorgulama nasıl yapılır, hac durum sorgulama ve e-Devlet hac sorgulama nedir?

Haber 08-05-24 18:47

Elektrik araçlarda zirve onun! Nisanda satılan her iki otomobilden biri...

Türkiye elektrikli otomobil pazarında nisanda satış lideri 3 bin 3 adetle Togg olmaya devam etti - Elektrikli otomobil pazarına model bazlı bakıldığında nisanda satışlarda Togg T10X'in ardından 739 adetle SsangYong Torres ve 361 adetle BMW X1 yer aldı.

Finans 05-05-24 11:43

Ali Erbaş'a şehir içinde TOGG, şehir dışında Audi! Diyanet İşleri'nden 'makam aracı' açıklaması: Çok arıza yapıyordu...

Kamuda tasarruf tedbirleri adım adım hayata geçerken, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın makam aracını değiştirdiği iddiası çok konuşulmuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı, yaptığı açıklama ile o iddialara yanıt verdi, yerli otomobil TOGG vurgusu da dikkat çekti. Eski aracın artık ihtiyaçlara yanıt veremediği belirtilirken; Erbaş'ın şehir içi ve şehir dışı ziyaretlerinde farklı araç kullandığı açıklandı.

Haber 02-05-24 07:35

Togg'dan yeni hamle! Çalışmalar başladı, üçüncü model yolda!

Togg, üçüncü modeli T8X’in çalışmalarına başladığını duyurdu. TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, "B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz. Seneye bu vakitler T10F'nin satışları başladıktan bir müddet sonra da T8X’i de göstermeye hazır hale gelebiliriz" açıklamasını yaptı.

Finans 18-04-24 12:15

Togg, elektrikli otomobil satışlarında zirvedeki yerini sağlamlaştırdı

Türkiye elektrikli otomobil pazarında yılın ilk çeyreğinde satış lideri 4 bin 145 araçla Togg oldu.

Finans 04-04-24 14:50

Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi

Malatya’nın Kale ilçesinde iki muhtar adayı eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.

Yurthaber 04-04-24 14:20

O ilçede AK Parti ve CHP'nin oyları eşit çıktı! Yeni başkan kura çekimiyle belli oldu

31 Mart seçimleri henüz bazı yerlerden bitmedi. Seçim kurullarının mesaisi devam ederken Ardahan Çıldır'dan dikkat çeken bir haber geldi. İlçede AK Parti ve CHP adayı 452 oy alarak eşit çıkmıştı. İlçe Seçim Kurulu’nda bugün kura çekimi gerçekleştirildi ve ilçenin yeni başkanı belli oldu. Partililerin önünde çekilen kurada AK Parti Adayı Yakup Kemal Azizoğlu'nun adı çıktı.

Haber 02-04-24 17:05

Şırnak’ta 5 TOKİ konutu için kura çekimi yapılacak

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yapımı tamamlanan 5 adet TOKİ konutu için kura çekimi yapılacak.

Yurthaber 20-03-24 14:20

Deprem bölgesinde kurası çekilen konut sayısı 76 bine ulaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 Şubat 2024 tarihinde deprem bölgesinde 46 bin konutun hak sahiplerine teslim edildiğini belirterek, bugünkü kura çekilişleriyle sayısının 76 bine ulaştığını belirtti.

Yurthaber 19-03-24 15:37

Bakan Işıkhan, Adıyaman'da deprem konutlarının kura töreninde konuştu:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye'nin artık, yüzyıllık bir zamanı geride bırakmış, ikinci yüzyılında yeni destanlar yazmaya niyetli bir ülke olduğunu söyledi.

Yurthaber 19-03-24 15:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Kurum sözleri! Çanakkale'deki depreme dikkat çekti; metro açılışını yaptı: 31 Mart'a kadar ücretsiz

Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. 2 ayda 80 bin konutu teslim etmeye çok az kaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bine tamamlayacağız" dedi. Marmara'da beklenen depreme dikkat çeken Erdoğan, "Murat Kurum İstanbul'u hazırlayacaktır" diye konuştu.

Haber 19-03-24 14:26

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek finalindeki rakibi belli oldu! Sarı-lacivertliler Olympiakos ile eşleşti

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise'yi eleyerek çeyrek finale çıkmasının ardından kura çekimi yapıldı. Seri başı olmadan yapılan eşleşmelerde temsilcimizin rakibi belli oldu. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile eşleşti. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çeyrek finali geçmesi durumunda Aston Villa - Lille karşılaşmasının galibiyle karşı karşıya gelecek.

Spor 15-03-24 16:10

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi gerçekleşti! Milan ile Roma çeyrek finalde karşı karşıya gelecekler...

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kura çekimi gerçekleştirildi. Avrupa Ligi'nde çeyrek finallerin ilk maçları 11 Nisan, rövanş maçları 18 Nisan'da oynanacak. Milan ile Roma eşleşmesi kura çekimine damga vurdu.

Spor 15-03-24 15:10

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu! Çeyrek finalde erken final...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ve yarı final eşleşmelerinin kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çeyrek finalde adeta final gibi bir karşılaşma oynanacak. Real Madrid - Manchester City ve PSG - Barcelona eşleşmesi dikkat çekti.

Spor 15-03-24 14:14

Fenerbahçe Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldi muhtemel rakipleri belli oldu! UEFA Konferans Ligi'nde kura çekimi ne zaman?

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'ı turnuva dışına itmeyi başarırken çeyrek final biletini kaptı. Sarı-Lacivertliler'in bu turdaki rakibi merak edilirken, muhtemel eşleşmeler de belli oldu. İşte temsilcimizin UEFA Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri.

Spor 14-03-24 22:49

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, kura müdahale, ÖTV ve KDV'de artış iddiasını yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Gerekirse kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV'de artış olacak" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Finans 14-03-24 20:49

Son dakika | Sağlık Bakanlığı için 8 bin işçi alımı! İŞKUR başvuruları arasından seçilecek; mülakat yok, kura çekimi canlı yayınlanacak

Sağlık Bakanlığına İŞKUR başvuruları arasından 8 bin işçi alımı yapılacak. Kura çekilişi YouTube üzerinden canlı yayınlanacak, yerleştirme işlemleri ise mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığına personel alımı için son gelişmeleri duyurdu.

Haber 05-03-24 12:07

Araba almak isteyene 0 faizli kredi! Togg’dan T10X V2 için kampanya: Aylık 29.167 TL ödenecek

Yerli otomobil Togg’dan araba almak isteyenler için 0 faizli kredi kampanyası duyuruldu. Buna göre Togg T10X V2 uzun menzil için 350 bin TL krediye faizsiz kredi sunacak. Aylık ödemelerin 29.167 TL olduğu Togg Mart ayı kampanyasında Nisan sonuna kadar fiyat sabitleme garantisi de verildi.

Finans 02-03-24 15:25

Togg'un 2030 hedefi belli oldu! 5 farklı modelde...

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Türkiye'nin yerli otomobili Togg’da 2030 yılına kadar gerçekleştirmek istedikleri hedeflerini açıkladı. Karakaş, "T10F’i 2025 yılında Türkiye’den başlayarak kullanıcılarımızla buluşturacağız” dedi.

Finans 01-03-24 13:50

UEFA Konferans Ligi'ndeki Union SG eşleşmesinin ardından Fenerbahçe cephesinden ilk yorum! Şanssızlığımız sürdü

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri gerçekleştirildi. Temsilcimiz Fenerbahçe Belçika ekibi Union SG ile eşleşirken, gerçekleştirilen kura sonrası Fenerbahçe cephesinden ilk yorum geldi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki eşleşmeye dair olarak "Kurada en iyi topu oynayan takımlardan birini çektik" yorumunda bulundu. İşte detaylar...

Spor 23-02-24 15:50

Galatasaray'ı UEFA Konferans Ligi'nden eleyen Sparta Prag'a kura şoku! Sarı-Kırmızılı taraftalar rakibi görünce 'İyi ki elenmişiz' dedi

UEFA Avrupa Ligi'nde Çekya ekibi Sparta Prag'a rövanş mücadelesinde 4-1 yenilerek turnuvaya veda eden temsilcimiz Galatasaray'da elenmenin üzüntüsü yaşanırken, kura çekimi gerçekleşti. Galatasaray'ı eleyen Sparta Prag Liverpool ile eşleşti. İşte UEFA Avrupa Ligi'ndeki eşleşmeler.

Spor 23-02-24 14:47

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Erciyes'te Togg'la kış sürüşü yaptı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi'nde kurulan mobil deneyim merkezinde Togg T10X modeliyle kış sürüşü gerçekleştirdi.

Yurthaber 21-02-24 13:15

Eskişehir’de sabah namazını camiden kılan çocuklar TOGG ile tur attılar

Eskişehir’de sabah namazını camiden kılan çocuklar, ibadet sonrasında TOGG ile mahallelerde tur attılar.

Yurthaber 13-02-24 12:19

Şanlıurfa ve Gaziantep'teki deprem konutlarının kura sonuçları sosyal medyada gündem oldu! İki AK Partili isme çıktı: 'Evi kardeşim aldı'

Sosyal medyada bir haber gündem oldu. 6 Şubat depremleri sonrasında Şanlıurfa ve Gaziantep'te TOKİ ve AFAD tarafından yapılan deprem konutları iki AK Partili isime çıktı. Söz konusu haberle ilgili olarak AK Parti'de 24, 25, ve 26. dönem Gaziantep Milletvekilliği yapan Şamil Tayyar ve Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı açıklama yaptı.

Haber 10-02-24 19:30

Togg'dan yeni adım, T10X test günleri başladı: İşte deneyimlenebilecek iller

Togg T10X için 5 ilde test sürüşü günleri düzenledi. İşte tarihler ve iller...

Finans 09-02-24 15:57

SON DAKİKA: Kuralar çekildi! A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu... İşte ilk maçın tarihi

SON DAKİKA: UEFA Uluslar Ligi'nde 2024-2025 sezonu kuraları Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi. Maison de la Mutualite Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilen kura sonucu A Milli Takımımızın rakipleri belli oldu. B Ligi'nde mücadele eden Ay-Yıldızlılar 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile mücadele edecek. İşte detaylar...

Spor 08-02-24 20:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefet partilerine tepki: Bütün bu yükü Bay Kemal'in sırtına yükleyip çekildiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Erdoğan butona basarak kura çekimini başlattı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Yolda birbirlerini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak çatısı altında birleştirdiler yine de beceremediler. Bütün bu yükü de Bay Kemal'in sırtına yükleyip çekildiler." ifadelerini kullandı.

Haber 08-02-24 14:45

Yükseliş devam etti: Ocak ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden biri Togg

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneğinden (ODMD) derlediği verilere göre, Türkiye'de en az bir elektrikli model satan marka sayısı 2012'de birken, 2023 Ekim'de 27'ye yükseldi. Ocak ayında satılan her 2 elektrikli otomobilden biri Togg oldu.

Finans 08-02-24 14:39

Son dakika | Erdoğan'dan Burası çekim merkezi olacak mesajı! Deprem bölgesinden seslendi: Durup dinlenmeyeceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesindeki ziyaretlerini sürdürüyor. Gaziantep'ten mesajlar veren Erdoğan, "Deprem şehirlerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz" dedi. Erdoğan ayrıca deprem bölgesinde hak sahiplerine konutların teslimine de değindi. Erdoğan daha sonra, Gaziantep'te Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne videokonferans yöntemiyle katıldı. 10 bin 90'ı şehirde 608'i kırsalda olmak üzere toplam 10 bin 698 konutun kura çekimi yapıldı.

Haber 04-02-24 14:22

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan merak edilen rakamları tek tek açıkladı! 'Yıl sonuna kadar teslim edeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin 1. yılına 3 gün kala büyük yıkımın yaşandığı Hatay'a gitti. Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılan Erdoğan açıklamalarda bulunurken konuşmasına başlamadan kura çekimi başlattı. Hatay'da 150 bine yakın hak sahibi belirlendiğini belirten Erdoğan, deprem bölgesi genelindeki kesinleşmiş hak sahibi sayısını 390 bin olarak açıkladı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız" dedi.

Haber 03-02-24 17:00

Deprem konutlarında sona gelindi! İlk anahtar teslimini bugün Erdoğan yapacak…

Türkiye 6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine günler kala bölgede beklenen önemli bir adım daha bugün atılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinin ardından ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine başlanıyor. İlk kura çekim ve anahtar teslim töreni, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hatay'da gerçekleştirilecek.

Haber 03-02-24 07:33

TOGG duyurdu: 8 Ocak'tan itibaren üretimler yeniden başladı! Yollardaki T10X sayısı...

TOGG, Teknoloji Kampüsü'nde bakım, onarım ve envanter sayımları ardından 8 Ocak'ta yeniden üretime başladıklarını duyurdu. TOGG, teslim ettikleri araç sayısını da açıkladı.

Finans 02-02-24 15:06

YSK’dan kura çekimi ile ilgili iddialar sonrası açıklama: ‘Her açıdan görüntü alındı’

Yerel seçim için YSK tarafından yapılan oy pusulası kura çekim ile ilgili iddialar sonrasında açıklama geldi. Yüksek Seçim Kurulu, oy pusulası dezenformasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada, kura çekiminde basın mensuplarının salonun her yerinde konumlandığını, yayın akışının izlenmesi halinde durumun çok net bir şekilde görüleceğini açıkladı.

Haber 31-01-24 11:13

YSK'dan CHP ve Zafer Partisinin oy pusulası itirazına ret

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP ve Zafer Partisinin siyasi partilerin birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için yapılan kura çekimine itirazını reddetti.

Haber 30-01-24 18:42

SON DAKİKA | 31 Mart'taki yerel seçimlerde partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu: AK Parti birinci sırada! CHP, MHP, İYİ Parti...

Son dakika haberi: Yerel seçimlerde partilerin oy pusulasındaki yeri belli oldu! 35 partinin seçime katılacağını duyuran Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, kura çekimi sonrası partilerin oy pusulasındaki yerini açıkladı. Buna göre pusulada AK Parti 1., İYİ Parti 2., CHP 18., MHP 31., Memleket Partisi 5., Gelecek Partisi 7., Yeniden Refah Partisi 8., Zafer Partisi 12., HÜDA PAR 20.,TİP 32., DEVA 33., Saadet Partisi 34. sırada yer alacak.

Haber 27-01-24 14:09

Trafikteki her 3 elektrikli araçtan biri Togg

Togg'un da yollara çıktığı 2023 yılında trafiğe kayıtlı elektrikli otomobillerin sayısı bir önceki yıla kıyasla 5,5 katına ulaşarak 80 bin 43'e yükseldi ve trafikteki her 1000 otomobilden 5'i elektrikli oldu.

Finans 24-01-24 13:51

Hatay'da yapımı tamamlanan iş yerlerinin hak sahipleri kurayla belirlendi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar alan depremzede esnafa yönelik inşa edilen 110 iş yerinin hak sahipleri, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle tespit edildi.

Yurthaber 24-01-24 08:51

Ziraat Türkiye Kupası'nda kura çekimi gerçekleşti! İşte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri...

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi gerçekleştirildi. Süper Lig'den birçok takımın katıldığı kura çekiminde sürpriz maçlar ortaya çıktı. İşte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın son 16 turundaki rakipleri...

Spor 22-01-24 14:16

İstanbul'da TOGG test sürüşü nerede yapılıyor? İstanbul'da TOGG mağazası nerede, nasıl gidilir?

İlk yerli aracımız olan TOGG yoğun ilgi görmektedir. Yerli ve milli otomobil sahibi olmak isteyenler ise TOGG'un İstanbul'daki deneyim ve teslimat noktalarının açılışının ardından TOGG mağazalarını araştırmaya başlamıştır. Peki İstanbul'da TOGG mağazası nerede, nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 21:07

Togg için beklenen tarih geldi: Yarın başlatılıyor

Togg, T10X için genel sipariş dönemini yarın başlatıyor. T10X sahibi olmak isteyen tüm kullanıcılar, Togg'un mobil uygulaması Trumore üzerinden siparişlerini verebilecek

Finans 19-01-24 11:49

'Babanızın parası değil' diyerek uyardı! Valiler Toplantısı'na Bakan Şimşek'in tasarruf mesajı damga vurdu... Makam aracı için TOGG önerisi

Kamuda tasarruf konusunda her fırsatta hassasiyetini dile getiren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten valilere uyarı geldi. Valiler Toplantısı'na katılan Bakan Şimşek'in 81 ilin valisini uyararak "Harcadığımız para babamızın parası değil, milletin parası" dediği iddia edildi. Öte yandan Şimşek'in makam aracı konusunda da TOGG önerisi dikkat çekti.

Finans 16-01-24 10:24

Yeni model Togg tanıtıldı! İşte ilk görüntüler

ABD'nin Las Vegas eyaletinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2024'te Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un yeni modeli sergilendi. Yeni model TOGG'dan ilk görüntüler geldi. İşte detaylar...

Finans 09-01-24 22:41